Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Karaván Szalon Budapest 2011 március. 3-6

Legutóbb frissítette DEP76 14 years, 3 months telt el
14angok
90 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    GaborApa
    Felhasználó

Hazánk legnívósabb lakóautós kiállítása a Budapesti Hungexpo területén.

A Karavánszalon idén is együtt kerül megrendezésre az Utazás és a Boat show kiállításokkal.

Ezzel egyidejű kiállítások még:
      – Himalája Expo, ahol megismerkedhetnek a világ tetején élő emberek életével, a csúcsok hajdani és mai hódítóival, és személyesen találkozhatnak a magyar expedíciók első számú vezetőjével, Erőss Zsolttal
      – Port.hu Bringaexpo
      – Indoor golfpálya

További információk: http://www.karavanszalon.hu

A parkoló és a vásár megközelítése

A lakóautós parkoló bejáratának pontos koordinátái: 47.492697° , 19.134495°

A kiállítás ideje alatt, szombat este az expo lakóautó parkolójában egy -hagyományos 😆 – forraltboros lakóautós találkozót tartunk. 😆

————————————————————-

Minden ugyanúgy alakul mint tavaly. Az egyetlen különbség, hogy -mivel az előző években senki sem használta ezért- idén már nem telepítenek mobil WC-t.

A napidíj idén is 1500 Ft/nap árammal együtt.
      A parkoló bekerített és őrzött területen található.

• Szerző
      Válasz
      eva54
      Felhasználó

[quote=”Soma”:1dnc3es7]Jó van csak vicceztem ,ne légy ilyen agresszív. 😆 😆 [/quote]

Én? Olyant nem tudok. 😆

Soma
        Felhasználó

[quote=”eva54″:1v1kj20d]Szerinted?
          Autózok egy kicsit. 😀 Kb. 2 km.
          De lesz ott még rajtam kívül jó sok lakóautós 🙂 [/quote]

Jó van csak vicceztem ,ne légy ilyen agresszív. 😆 😆

repi
          Adminisztrátor

[quote=”eva54″:1le36d95]Szerinted?
            De lesz ott még rajtam kívül jó sok lakóautós 🙂 [/quote]

L a s s a n í r j a d ,hogy mindenki értse… 😳 🙄

eva54
            Felhasználó

[quote=”Soma”:3q7ct9o6]Miért mi lesz egy hét múlva? 😳 😯 :2010_igen_hurra.gif [/quote]

Szerinted?
              De lesz ott még rajtam kívül jó sok lakóautós 🙂

Soma
              Felhasználó

[quote=”eva54″:1l5i43sm]MÁR CSAK EGY HÉT
                😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆
                ::mlklako [/quote]

Miért mi lesz egy hét múlva? 😳 😯 :2010_igen_hurra.gif

eva54
                Felhasználó

MÁR CSAK EGY HÉT
                  😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆
                  ::mlklako

eva54
                  Felhasználó

[quote=”EdGaR”:3gue619m]Nem lehetetlen 😆 [/quote]

Ennek egy előnye van. Befér a magasság-korlátozott parkolóhelyekre is.

EdGaR
                    Felhasználó
                      GaborApa
                      Felhasználó

[quote=”Kerti”:18k107za]…és ha kivenném a motort, meg az elejére feltennék egy vonóháromszöget?… #-o [/quote]

Segítek
                        😆 😆 😆

Kerti
                        Adminisztrátor

[quote=”GaborApa”:39v2i37d]Idén már nem indulhat a sárga, mert utánfutók versenyeznek majd. 😉 [/quote]
                          …és ha kivenném a motort, meg az elejére feltennék egy vonóháromszöget?… #-o

Kerti
                          Adminisztrátor

[quote=”LMC”:3h71gz8p]Kerti, bútorozott, vagy bútorozatlan albérletet keresel a kiállítás alatt :2010_nem_guluszem.gif :smt206

András[/quote]

Remélem idén nem leszek hajléktalan mint tavaly de ha úgy alakulna akkor a tavalyi albérletemet visszasiratnám.
                            (reggel ágyba kv, 27 fok meleg, stb) =D>

GaborApa
                            Felhasználó

[quote=”LMC”:7dlljo3i]Kerti, bútorozott, vagy bútorozatlan albérletet keresel a kiállítás alatt :2010_nem_guluszem.gif :smt206

András[/quote]
                              Idén már nem indulhat a sárga, mert utánfutók versenyeznek majd. 😉

LMC
                              Felhasználó

Kerti, bútorozott, vagy bútorozatlan albérletet keresel a kiállítás alatt :2010_nem_guluszem.gif :smt206

András

DEP76
                                Felhasználó

[quote=”EdGaR”:2n4gi4gn]::konspiral01.gif Biztos vagyok benne, hogy a „bűnösök” itt vannak valahol körülöttünk 😆
                                  Érzem én is a tüneteket… de én nem akarom kikezeltetni 😉 [/quote]

Figyelj!
                                  Én feladtam már. 🙂
                                  Van itt több orvos is aki ugyanígy járt, ha nekik sem megy.
                                  Ők is egy csomó pénzt elköltenek tüneti kezelésre és hetek múlva meg itt sírnak mint mi akik semmit sem értünk a gyógyításhoz, bár a diagnózist kapisgáljuk.
                                  Úgy tudom azt mondják ,egy jó anamnézis már fél diagnózis.
                                  Mi pedig el tudjuk mondani mitől vagyunk ilyen flusztráltak így tél idején.
                                  Bár ahogy nézem Juditékat és Éváékat akik már télen sem bírják kilóméterek nélkül, szerintem felhagyhatunk minden reménnyel hogy csökken a függőség.

EdGaR
                                  Felhasználó

[quote=”GaborApa”:70fs4prt]:-k
                                    hmmm
                                    Talán, ha arra emlékeznél, hogy mit válaszolt, lehet, hogy eszedbe jutna az „ügy” is.

😉 [/quote]
                                    Erről egy régi vicc jut eszembe (amiért lehet, hogy jön az: „egy” nekem is):
                                    – Neked jó?
                                    – Aha… neked sok kell még? 😆

EdGaR
                                    Felhasználó

[quote=”DEP76″:33xwib06]… Ez már fertőzéses járvány ,amit felszedtem valahonnan. 😉 [/quote]
                                      ::konspiral01.gif Biztos vagyok benne, hogy a „bűnösök” itt vannak valahol körülöttünk 😆
                                      Érzem én is a tüneteket… de én nem akarom kikezeltetni 😉

GaborApa
                                      Felhasználó

[quote=”Jamesz”:3d0k4to7]Én ilyet utoljára a Gabitól kérdeztem …még 1967 tájékán !!!
                                        😀 😀
                                        Arra meg már nem is emlékszem milyen ügy keretében kérdeztem ezt :smt217 [/quote]
                                        :-k
                                        hmmm
                                        Talán, ha arra emlékeznél, hogy mit válaszolt, lehet, hogy eszedbe jutna az „ügy” is.

😉

DEP76
                                        Felhasználó

[quote=”EdGaR”:2plb7hah]Már próbálom intézni, hogy jövőre elmaradjon a tél 😆 illetve szemtelen 21°C átlag hőmérsékletet kértem… csak nem tudom mit ajánlok cserébe.[/quote]

Adjuk oda cserébe a használt sátrainkat, nekünk úgysem kell.
                                          Ha az ídőjárásfelelős kedvet kap használni ,és nem akar fázni akkor az nekünk is jó lesz a lakókban.
                                          Az az igazság hogy az építésnél úgy terveztem ,hogy túragép lesz amivel eljussunk mindenhova, a mi lehetőségeink szerint.
                                          Építkeztünk még.Gondoltuk azt az egy hetet kibírjuk amit benne töltünk évente. Erre eddig minden évben másfél hónapot töltöttünk benne, és nagyon keveseljük. 🙂
                                          Szívünk szerint mennénk minden találkozóra, és akkor ez megint legalább két hónap lenne. 😛
                                          Ez már fertőzéses járvány ,amit felszedtem valahonnan. 😉

riviera
                                          Felhasználó

[quote=”EdGaR”:3jdj8sc5]Már próbálom intézni, hogy jövőre elmaradjon a tél 😆 illetve szemtelen 21°C átlag hőmérsékletet kértem… csak nem tudom mit ajánlok cserébe.[/quote]

Eggyel több talit ajánl érte.Én 25 fokot kérek egész évben. =D>

Editke

Névtelen

[quote=”GaborApa”:1vnms3h8]
                                              Neked jó?
                                              😆 [/quote]

Én ilyet utoljára a Gabitól kérdeztem …még 1967 tájékán !!!
                                              😀 😀
                                              Arra meg már nem is emlékszem milyen ügy keretében kérdeztem ezt :smt217

EdGaR
                                              Felhasználó

[quote=”DEP76″:3q4u4nhj]Ha most előbb érünk oda mint az előző kiállításra akkor ez lesz egy év alatt a 4. 😉
                                                Ez jó vagy ,nem? 🙂
                                                Persze hogy van szemszög ami szerint nem, Mi mindegyiken ott lennénk legszívesebben, de a telet nem a Mi lakónknak találták ki.[/quote]
                                                Már próbálom intézni, hogy jövőre elmaradjon a tél 😆 illetve szemtelen 21°C átlag hőmérsékletet kértem… csak nem tudom mit ajánlok cserébe.

GaborApa
                                                Felhasználó

[quote=”DEP76″:3p5kmaig]…Ez jó vagy ,nem? ….[/quote]
                                                  Ezt neked kéne tudni.

Neked jó?
                                                  😆

DEP76
                                                  Felhasználó

[quote=”riviera”:1wsyop32]Reméljük,hogy egyre többször jöttök majd a talikra. :smt039 :lako

Editke[/quote]

Ha most előbb érünk oda mint az előző kiállításra akkor ez lesz egy év alatt a 4. 😉
                                                    Ez jó vagy ,nem? 🙂
                                                    Persze hogy van szemszög ami szerint nem, Mi mindegyiken ott lennénk legszívesebben, de a telet nem a Mi lakónknak találták ki.

riviera
                                                    Felhasználó

[quote=”DEP76″:2tomb6fy]Nekünk ez volt az első találkozónk.
                                                      Számunkra a kedves fogadtatás volt akkor a legemlékezetesebb.[/quote]
                                                      Reméljük,hogy egyre többször jöttök majd a talikra. :smt039 :lako

Editke

eva54
                                                      Felhasználó

[quote=”DEP76″:2usk7tce]Nekünk ez volt az első találkozónk.
                                                        Számunkra a kedves fogadtatás volt akkor a legemlékezetesebb.[/quote]

Szerencsére ez nem egyszeri eset volt. Minket is így fogadtak húsvétkor.

25 hozzászólás megtekintése - 51-75 / 90

You must be logged in to reply to this topic.