Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Karaván Szalon Budapest 2010 március. 4-7

Legutóbb frissítette viktor 15 years, 2 months telt el
31angok
170 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    Kerti
    Adminisztrátor

A VÍZEN JÁRÓK, VILÁGLAKÓK közös fesztiválja!
      2010. MÁRCIUS 4 – 7. (március 4. zártkörű szakmai nap)

ÚJ IDŐPONTBAN A BUDAPEST BOAT SHOW!

Együtt az UTAZÁS és a Budapest Boat Show
      a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban
      Az ügyek rugalmas kezeléséből a legtöbbször a legjobb megoldások adódnak, s úgy tűnik az idei Budapest Boat Show és az UTAZÁS kiállításokat szervező HUNGEXPO Zrt., valamint a Boat Show teljes – közel száz céget számláló – kiállítói csapata nincs híján a rugalmasságnak. A szervezés befutójában kínálkozott az a lehetőség, hogy a hajók és hajósok együtt mutatkozhassanak be az UTAZÁS kiállítóival várhatóan 60.000 látogató előtt.

További információk: http://www.karavanszalon.hu
      Jelentkezési Lap

————————————————————

A parkoló és a vásár megközelítése

A lakóautós parkoló bejáratának pontos koordinátái: 47.492697° , 19.134495°

• Szerző
      Válasz
      LMC
      Felhasználó

[quote=”GaborApa”:2ncvq2m0]LMC pedig népes családra tett szert vagy csak sok forraltbort szeretne inni? [/quote]

Hosszú volt a tél, a Tv-t elárverezték, és itt az eredmény 😉 😆

András

GaborApa
        Felhasználó

[quote=”somacsek”:g8s4s8jv]András meg már szerintem mindent kiszerelt a lakóból,és
          át alakította közös buli lakóvá,pálinka és whisky kóstoló
          hellyé :smt030 :2010_dumaparty.gif :smt206 [/quote]
          A nehézség az volt, hogy a jakuzziban ülve is elérhetőek legyenek a poharak, amibe a „gyümölcslé” csepeg a beépített lepárlóból.
          :2010_ivok.gif

Soma
          Felhasználó

[quote=”GaborApa”:1cxue7zc]Jó hogy mondod #-o
            az enyémet javítottam is. 😳 [/quote]

Én szóltam előre hogy lesznek gyerekek. 😆
            András meg már szerintem mindent kiszerelt a lakóból,és
            át alakította közös buli lakóvá,pálinka és whisky kóstoló
            hellyé :smt030 :2010_dumaparty.gif :smt206

GaborApa
            Felhasználó

[quote=”DEP76″:1zzx6qdt]Én meg már örültem hogy mennyi gyerek lesz, haver a gyerekeknek.
              DEP76[/quote]
              Jó hogy mondod #-o
              az enyémet javítottam is. 😳

DEP76
              Felhasználó

[quote=”GaborApa”:x2xd546x]Elnézve a jelentkezési lapot
                :-k

Ha Somacsek egyedül jön, gyalog, akkor kivel jön Via?

LMC pedig népes családra tett szert vagy csak sok forraltbort szeretne inni? Gyerekre [-X számolunk.[/quote]

Én meg már örültem hogy mennyi gyerek lesz, haver a gyerekeknek.
                DEP76

GaborApa
                Felhasználó

Elnézve a jelentkezési lapot
                  :-k

Ha Somacsek egyedül jön, gyalog, akkor kivel jön Via?

LMC pedig népes családra tett szert vagy csak sok forraltbort szeretne inni? Gyerekre [-X számolunk.

GaborApa
                  Felhasználó

A körlevél is elment, de hibajelzést kaptam a végén ezért aki nem kapta meg, kérem, szóljon.

Kedves Lakóautós Klubtársunk!

Ne feledd: 2010. Március 5 – 7. (március 4. szakmai nap). között a KARAVÁN SZALON kiállítás, a HUNGEXPO Vásárközpontban.

A lakóautók idén egy teljesen önálló csarnokot kapnak, az F pavilont.
                    Közel 40 lakóautó kerül kiállításra, és természetesen már a 2010-es modelleket is megcsodálhatjuk.

Idén, a Levanter Kft-nek köszönhetően, veterán lakóautókkal is találkozhatunk.
                    A győztes veteránt a látogatók választják meg, szavazataikkal. Érdemes szavazni, hisz nem csak a veteránok, hanem a szavazók is kapnak majd nyereményeket.
                    A lakóautók és lakókocsik mellet természetesen képviseltetik magukat a szervizek, a bérbeadók, a használt járműkereskedők, természetesen lesznek kempingcikkek is, klubok, szövetségek és minden, ami ezzel az életformával kapcsolatos.

Idén is megnyitják a LAKÓAUTÓS PARKOLÓ –t. így hát az első márciusi hétvégét egy lakóautós találkozóval ünnepelhetjük szombat este. Így mindegy, hogy szombaton vagy vasárnap nézed meg a kiállítást, gyere lakóautóval. A szombat esti a forralt borra mindenki a BIWAK vendége.

A klub fõoldalára felteszünk egy jelentkezési lapot is, hogy nagyjából lássuk, milyen mennyiségre számoljunk. Viszünk kültéri hõsugárzót is, tavaly is jó volt alatta melegedni.
                    Bár a tavalyi hóesés is nagyon hangulatos volt, reméljük idén kicsit melegebb esténk lesz.

A parkolóba behajtani a VI-os kapunál, a vásárterület Fehér út felőli végénél lehet.
                    A lakóautóknak biztosítanak áramot, és egy TOY-TOY WC-t is letesznek, mely kazettaürítésre is használható. A parkoló bekerített és õrzött területen található.
                    A bejárat koordinátái 47°29’32.95″N , 19° 7’58.48″E
                    A díja 800 Ft/ 24 óra, de ki-be mászkálni nem lehet.

A karavánszalonnal egy időben, meglátogatható kiállítások:

Utazás
                    Boatshow
                    Karát
                    Bringexpo
                    Golf
                    A belépõjegy ezekre a kiállításokra is érvényes.

A jövő hét végén találkozunk.

Kerti
                    Adminisztrátor

A Karavánszalon kempingbe a jelentkezési lap elkészült.
                      Jelentkezési lap
                      A főoldalon és az első hozzászólásba is beletettem.

EdGaR
                      Felhasználó

[quote=”GaborApa”:3pet9esa]Körlevél hamarosan megy a pontos infókkal, és egy jelentkezési lap is felkerül, hogy tudjuk hányan leszünk.
                        :2010_sokan.gif [/quote]
                        Itt kb 30-50 ezren – ha az előjelzések nem csalnak :2010_igen_hurra.gif … bocsi, csak vicceltem 😳

GaborApa
                        Felhasználó

[quote=”LMC”:gsbg8t3k]A forraltborosmelegedőt hol fogom megtalálni, és érdekelne még a lakós-cimkés ágyasüveg, én is viszek egysmást :smt030 ha kifogyna a készlet, ugyanis én vidékről érkezem [-o< 😉 😆 András[/quote] Körlevél hamarosan megy a pontos infókkal, és egy jelentkezési lap is felkerül, hogy tudjuk hányan leszünk. :2010_sokan.gif

LMC
                          Felhasználó

[quote=”somacsek”:1rrv6d6g]Na ezt az András lakójába megbeszéljük te kis huncccut :smt207 [/quote]

:2010_ivok_sor2.gif :2010_ivok_sor3.gif :smt206 😆

András

repi
                            Adminisztrátor

[quote=”somacsek”:3af7fgyi]Na ezt az András lakójába megbeszéljük te kis huncccut :smt207 [/quote]

És szerinted meghív minket??? 😳 azok után?? 😳 De 4-en voltunk..de nem mondhatom meg ki a volt a negyedik.Talán magára ismer ha olvassa.(Talán!!mondom) 😆

Soma
                              Felhasználó

[quote=”reprodesign”:1ff4jdh0]:evil: de kötöszködj! mert :-({|= a nótádat. És erotikus lesz.[/quote]

Na ezt az András lakójába megbeszéljük te kis huncccut :smt207

repi
                                Adminisztrátor

[quote=”somacsek”:2dhsptvu]Miért meg nősül Vigyázz a több nejűséget büntetik.
                                  Ildi már tudja. :smt212 [/quote]

👿 de kötöszködj! mert :-({|= a nótádat. És erotikus lesz.

Soma
                                  Felhasználó

[quote=”reprodesign”:3h4secsn]A bejáratnál bevársz….én még előtte lagziba megyek! 🙄 [/quote]

Miért meg nősül Vigyázz a több nejűséget büntetik.
                                    Ildi már tudja. :smt212
                                    Hu ide nem írok többet ilyet mert átpakolnak 😆

repi
                                    Adminisztrátor

[quote=”somacsek”:2pmy0nse]Csak az a kérdés hogy melyik sarkon. :smt204
                                      Nekem kb 45perc az út,és neked? 😆 [/quote]

A bejáratnál bevársz….én még előtte lagziba megyek! 🙄

Soma
                                      Felhasználó

[quote=”reprodesign”:2vf8gqkz]…és megyünk Budaörs-től kóbolyba? Soma is bevár a sarkon… 😆 [/quote]

Csak az a kérdés hogy melyik sarkon. :smt204
                                        Nekem kb 45perc az út,és neked? 😆

LMC
                                        Felhasználó

[quote=”reprodesign”:2vf8gqkz]…és megyünk Budaörs-től kóbolyba? Soma is bevár a sarkon… 😆 [/quote]

Ha bevár, félek hogy ottragadunk 😆

András

repi
                                          Adminisztrátor

[quote=”LMC”:3gckv8rz]A forraltborosmelegedőt hol fogom megtalálni, és érdekelne még a lakós-cimkés ágyasüveg, én is viszek egysmást :smt030 ha kifogyna a készlet, ugyanis én vidékről érkezem [-o< 😉 😆 András[/quote] ...és megyünk Budaörs-től kóbolyba? Soma is bevár a sarkon... 😆

LMC
                                            Felhasználó

A forraltborosmelegedőt hol fogom megtalálni, és érdekelne még a lakós-cimkés ágyasüveg, én is viszek egysmást :smt030 ha kifogyna a készlet, ugyanis én vidékről érkezem [-o< 😉 😆 András

20 hozzászólás megtekintése - 151-170 / 170

You must be logged in to reply to this topic.