Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Karaván Szalon Budapest 2010 március. 4-7

Legutóbb frissítette viktor 15 years, 2 months telt el
31angok
170 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    Kerti
    Adminisztrátor

A VÍZEN JÁRÓK, VILÁGLAKÓK közös fesztiválja!
      2010. MÁRCIUS 4 – 7. (március 4. zártkörű szakmai nap)

ÚJ IDŐPONTBAN A BUDAPEST BOAT SHOW!

Együtt az UTAZÁS és a Budapest Boat Show
      a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban
      Az ügyek rugalmas kezeléséből a legtöbbször a legjobb megoldások adódnak, s úgy tűnik az idei Budapest Boat Show és az UTAZÁS kiállításokat szervező HUNGEXPO Zrt., valamint a Boat Show teljes – közel száz céget számláló – kiállítói csapata nincs híján a rugalmasságnak. A szervezés befutójában kínálkozott az a lehetőség, hogy a hajók és hajósok együtt mutatkozhassanak be az UTAZÁS kiállítóival várhatóan 60.000 látogató előtt.

További információk: http://www.karavanszalon.hu
      Jelentkezési Lap

————————————————————

A parkoló és a vásár megközelítése

A lakóautós parkoló bejáratának pontos koordinátái: 47.492697° , 19.134495°

• Szerző
      Válasz
      viktor
      Felhasználó

[quote=”viktor”:uorpsvvm]a gyerek neve nem lesz rajta a képen ellemben a rajz címe igen:
        Nyaralás LAKÓAUTÓval 8)
        köszi mégegyszer
        a Levantereseknél a sárga autót biztos egyszerűbb lesz megtalálni 😉 [/quote]
        tegnap délelött amikor szavaztam a szavazó dobozt örző lány szerint Kerti „sárga angyala” nem állt rosszul 300-ból kb 300 szavazattal 8)
        sajnos Petránál nem ilyen egyértelű a helyzet, közben már tudom hogy a 9-es sorszámű Petra rajza
        Hajrá a két angyalnak! :2010_sokszinu.gif

GaborApa
        Felhasználó

[quote=”DEP76″:10il7u1f]Viszek egy palack gázt ,de nem tudom otthagyni . Cserébe kellene az üres alupalack.
          DEP76[/quote]
          úgyis az enyémmel kezdjük, és azt, ha megvárod míg kiürül, akkor tökéletes megoldás.
          Köszi

a didergők nevében

DEP76
          Felhasználó

[quote=”GaborApa”:1b4uq5uz]este fogunk csak fűteni, de mint írtam a háztartási palack tökéletesen megfelel.
            A drága kempinggázt nem érdemes erre pazarolni.
            (Bár általában ugyanaz van benne, mégis kétszer annyiért töltik, mint amennyiért cserélni lehet a háztartásit)[/quote]

Viszek egy palack gázt ,de nem tudom otthagyni . Cserébe kellene az üres alupalack.
            DEP76

GaborApa
            Felhasználó

[quote=”Ata_”:3jcdnz03]Van nálam tartalékban egy palack (ha éjszaka kifogyna a fűtés), de csak szombaton késő délután érkezünk.[/quote]
              este fogunk csak fűteni, de mint írtam a háztartási palack tökéletesen megfelel.
              A drága kempinggázt nem érdemes erre pazarolni.
              (Bár általában ugyanaz van benne, mégis kétszer annyiért töltik, mint amennyiért cserélni lehet a háztartásit)

rudi-radio
              Felhasználó

Mi most sajnos nem tudunk menni, de mindenkinek kellemes hétvégét kívánunk!!
                Igyatok sok jó forraltbort, és koccintsatok a mi egészségünkre is!!!!! :smt206

Jutka és Rudi

Ata_
                Felhasználó

[quote=”GaborApa”:nouej9e1]Majd megtudod! 😉

Kis hozzájárulést kérnék gázügyileg.
                  A hősugárzóm pb. palackja kb. félig van, és már nincs időm kicserélni.
                  Ha valaki hozna gázt, azt mindenki megköszönné, én pedig szívesen kifizetem, csak mivel mi egész nap kint vagyunk a kiállításon, nincs időm másikat szerezni.
                  Jó a háztartási alupalack.[/quote]
                  Van nálam tartalékban egy palack (ha éjszaka kifogyna a fűtés), de csak szombaton késő délután érkezünk.

3hinfo
                  Felhasználó

Csak egy kérdés: lehet-e a kiállításra kutyát bevinni? (Persze szabvány dobozban.) 8) 8)

GaborApa
                    Felhasználó

[quote=”DEP76″:58ztvr31]20 lakó és nyolc egyéb szerintem ez nem igérkezik rossznak,a hétvégén. Nemtom Gábornak van-e ekkora edénye, mindenesetre gondolkodóba ejtett minek van ekkora vonzereje. Karavánnak vagy a forraltbornak?
                      DEP76[/quote]

Majd megtudod! 😉

Kis hozzájárulést kérnék gázügyileg.
                      A hősugárzóm pb. palackja kb. félig van, és már nincs időm kicserélni.
                      Ha valaki hozna gázt, azt mindenki megköszönné, én pedig szívesen kifizetem, csak mivel mi egész nap kint vagyunk a kiállításon, nincs időm másikat szerezni.
                      Jó a háztartási alupalack.

DEP76
                      Felhasználó

20 lakó és nyolc egyéb szerintem ez nem igérkezik rossznak,a hétvégén. Nemtom Gábornak van-e ekkora edénye, mindenesetre gondolkodóba ejtett minek van ekkora vonzereje. Karavánnak vagy a forraltbornak?
                        DEP76

viktor
                        Felhasználó

valaki volt ma kint a szakmai napon?

erno
                          Felhasználó

[quote=”GaborApa”:2vrojbke]Gyűlünk szépen

de van még hely a jelentkezési lapon 😉 [/quote]

Kérem Találkozós csikom kékitését,mert az történt hogy a korlátozzot helyszám miat csak a kocsim vesz részt ezzen a jeles eseményen,mi a család többi tagja nem fértünk már el. 😆 😆 😆

viktor
                            Felhasználó

[quote=”viktor”:1d54opgn]Sziasztok mi a kempingbe nem megyünk, mert Évi már „nagyonterhes”, de én szétnézek, viszont kérnék mindenkit aki, kint lesz a szalonon légyszi szavazzon a Karavándorosok rajzpályázatánál Petra rajzára
                              köszönöm a nevében is 🙂 [/quote]
                              a gyerek neve nem lesz rajta a képen ellemben a rajz címe igen:
                              Nyaralás LAKÓAUTÓval 8)
                              köszi mégegyszer
                              a Levantereseknél a sárga autót biztos egyszerűbb lesz megtalálni 😉

GaborApa
                              Felhasználó

Gyűlünk szépen a szombat esti forraltborozásra :2010_sokan.gif

de van még hely a jelentkezési lapon 😉

DEP76
                                Felhasználó

[quote=”Kerti”:okaswi47]Helló-helló srácok! :smt208
                                  Miket feltételeztek ti a lakómról meg rólam? [-X
                                  Szedjétek össze magatokat mert irgumburgum lesz, ha találkozunk! :smt207 😆 [/quote]

Maradj hideg profi én akkor is rád szavazok, így együtt még több munka lehetett 😛

fischer
                                  Felhasználó

[quote=”Kerti”:c85jnucg]Helló-helló srácok! :smt208
                                    Szedjétek össze magatokat mert irgumburgum lesz, ha találkozunk! :smt207 😆 [/quote]

úgy tűnik, igen jó anyagot tolnak itt egyesek… 😆 :2010_rohog.gif
                                    Kerti, ki kell szednünk belőlük a receptet!… 😉

Kerti
                                    Adminisztrátor

Helló-helló srácok! :smt208
                                      Szedjétek össze magatokat mert irgumburgum lesz, ha találkozunk! :smt207 😆

DEP76
                                      Felhasználó

[quote=”Blue”:1qi8xaa0]Sárga már érti és lilul az agya.
                                        😆 [/quote]

Szerintem ha valaki egy 83-asból ezt kihozza, annak egy kis ˝papírmunka˝˝ nem lehet akadály. 😆
                                        DEP76

Blue
                                        Felhasználó

[quote=”reprodesign”:g7rz6fmp]Még a sorok között is….tudok olvasni. 😆 [/quote]
                                          Sárga már érti és lilul az agya.
                                          😆

repi
                                          Adminisztrátor

[quote=”Blue”:ysdhthjd]Te nem olvasol odafigyelősen

😆 [/quote]

Még a sorok között is….tudok olvasni. 😆

Blue
                                            Felhasználó

[quote=”reprodesign”:2n6dez57]Bánkódhat,mert nagyon szép lett! =D> Remélem első lesz.Kerti glancold a sárgát egyen mindenkit az irigység. :2010_igen_pacsi.gif [/quote]

Te nem olvasol odafigyelősen

😆

repi
                                              Adminisztrátor

[quote=”Blue”:23l3zw91]Az is benne volt?
                                                Azé biztos bánkódik az előző tulaj.
                                                😆 [/quote]

Bánkódhat,mert nagyon szép lett! =D> Remélem első lesz.Kerti glancold a sárgát egyen mindenkit az irigység. :2010_igen_pacsi.gif

Blue
                                                Felhasználó

[quote=”Kerti”:bt2rjme6]Ezt találtam csak a kesztyűtartóban. 😆 [/quote]

Az is benne volt?
                                                  Azé biztos bánkódik az előző tulaj.
                                                  😆

Kerti
                                                  Adminisztrátor

[quote=”Blue”:j4708ltt]Ilyen öreg papírt találtál hozzá Sárga?
                                                    😆 [/quote]

Ezt találtam csak a kesztyűtartóban. 😆

Blue
                                                    Felhasználó

Ilyen öreg papírt találtál hozzá Sárga?
                                                      😆

Soma
                                                      Felhasználó

[quote=”reprodesign”:gwzovde8] Soma! ez nem :ny :ny :ny [/quote]

Repi ne kóstolgass. [-X :2010_nem_gyur.gif

25 hozzászólás megtekintése - 101-125 / 170

You must be logged in to reply to this topic.