Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Karaván Szalon Budapest 2010 március. 4-7

Legutóbb frissítette viktor 15 years, 2 months telt el
31angok
170 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    Kerti
    Adminisztrátor

A VÍZEN JÁRÓK, VILÁGLAKÓK közös fesztiválja!
      2010. MÁRCIUS 4 – 7. (március 4. zártkörű szakmai nap)

ÚJ IDŐPONTBAN A BUDAPEST BOAT SHOW!

Együtt az UTAZÁS és a Budapest Boat Show
      a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban
      Az ügyek rugalmas kezeléséből a legtöbbször a legjobb megoldások adódnak, s úgy tűnik az idei Budapest Boat Show és az UTAZÁS kiállításokat szervező HUNGEXPO Zrt., valamint a Boat Show teljes – közel száz céget számláló – kiállítói csapata nincs híján a rugalmasságnak. A szervezés befutójában kínálkozott az a lehetőség, hogy a hajók és hajósok együtt mutatkozhassanak be az UTAZÁS kiállítóival várhatóan 60.000 látogató előtt.

További információk: http://www.karavanszalon.hu
      Jelentkezési Lap

————————————————————

A parkoló és a vásár megközelítése

A lakóautós parkoló bejáratának pontos koordinátái: 47.492697° , 19.134495°

• Szerző
      Válasz
      Kerti
      Adminisztrátor

[quote=”GaborApa”:2fxqgpl8]Gondol, gondol, gondol
        😆

Madár, Reprodesign, Lipi, feribmw, Kerti,
        +
        Kinek aludtál az ágyacskájában?
        Kinek ettél a lángoskájából?
        Kinek ittál a forraltborocskájából?
        Kinek ettél a pogácsáskájából?
        8)
        + még:
        sztakandi
        DEP76
        tibibácsi
        EdGaR
        Miska
        Detti
        Ata_
        Roller Robi
        Blue
        …ki volt még?[/quote]

Köszi, Jogos, de…..
        Ennyire én sem vagyok szenilis. Direkt írtam ennyi nevet. Még téged is kihagytalak, pedig nekem rémlik, mintha te is ott lettél volna de lehet, hogy rosszul emlékszem?! 😆

DEP76
        Felhasználó

Madár, Reprodesign, Lipi, feribmw, Kerti, RollerRobi , EdGaR, Riviera, Edit, Erkac, Gaborapa, Ata-, Sztakandi,DEP76, LMC,

Amíg gondolkodtam megelőztek.

GaborApa
          Felhasználó

[quote=”Kerti”:10gx6raa]..
            Madár, Reprodesign, Lipi, feribmw, Kerti,[/quote]

Gondol, gondol, gondol
            😆

+
            Kinek aludtál az ágyacskájában?
            Kinek ettél a lángoskájából?
            Kinek ittál a forraltborocskájából?
            Kinek ettél a pogácsáskájából?
            8)
            + még:
            sztakandi
            DEP76
            tibibácsi
            EdGaR
            Miska
            Detti
            Ata_
            Roller Robi
            Blue
            …ki volt még?

Kerti
            Adminisztrátor

A találkozó résztvevőit most nem regisztrálta senki ezért kérnék mindenkit, hogy szedjük össze, hogy kik voltak ott.
              Elkezdem a listát a teljesség igénye nélkül és aki hozzá tesz nevet az másolja ki a beírt neveket és úgy írja hozzá, ne csak egy nevet dobjon be. Csak a neveket másoljátok, ne pedig válaszoljatok. Nem csak saját nevet lehet, hanem akiről tudsz. Előre is köszi a segítséget.

fischer
              Felhasználó

[quote=”GaborApa”:1xjyqh7r]Miért? Hideg volt: 8)
                😆 [/quote]

hm…
                azt csiripelték a verebek, hogy bizonyos alkoholszint alatt volt, aki érezte a hideget… 😆

Kerti
                Adminisztrátor

[quote=”GaborApa”:3u60bk55]Miért? Hideg volt: 8)
                  😆 [/quote]

A lábam fázott picit 😆

GaborApa
                  Felhasználó

[quote=”Kerti”:8ph6f38g]… mit sem törődve a hideggel.[/quote]
                    Miért? Hideg volt: 8)
                    😆

Kerti
                    Adminisztrátor

Végre én is hazaértem.
                      Ma sikerült kiszabadítani a sárgát a fogságból.
                      Mondjuk nem panaszkodott mert meleg fedett szőnyegezett helyen aludt. 😆
                      Sajnos az eredményhirdetés elmaradt az év oldtimer lakóautó versenyről a bombariadó miatt 👿
                      Ahogy GáborApa is írta kicsit még várnunk kell, hogy megtudjuk ki nyerte meg. #-o
                      Én azért köszönöm azoknak akik a sárgára szavaztak.

A szombat este nagyon jól sikerült.
                      Katának köszi a hangulatteremtő temérdek mennyiségű forralt bor készítést.
                      Külön köszönet LMC-nek aki befogadott estére egy szegény hajléktalant, ha már a barátaim kilakoltattak. 😆
                      LMC, hálám üldözni fog. [-o< Az esti sok finomság nagyon jó volt. RollerRobinak is köszi az elmaradhatatlan villogó, világító, ehető, stb játékokat. Az Editék reggeli lángosozása is szintén fantasztikus volt. Összegezve megint kitett magáért a társaság és ismét egy jó hangulatú találkozó kerekedett, mit sem törődve a hideggel.

Névtelen

[quote=”GaborApa”:2nng4e5d]Tegnap 2-től bombariadó volt és mindenkit kitereltek. Emiatt az eredményhirdetés is, de még a BIWAK standbontás is mára maradt.

4-kor lett volna kihirdetve, ezért a szavazatok már össze lettek számolva, de egyelőre nem tudni mikor és hogyan lesz az eredményhirdetés.

😉 [/quote]

Nagyon sajnáltam, hogy bombariadó miatt idő előtt bezárták a kiállítást. Nem értem, hogy kinek volt érdeke ez a baromság. Régebben én is átéltem 1-2 ehhez hasonló dolgot, mikor discóm volt. 🙁

fischer
                        Felhasználó

[quote=”GaborApa”:vbgj4xsm]Tegnap 2-től bombariadó volt és mindenkit kitereltek. Emiatt az eredményhirdetés is, de még a BIWAK standbontás is mára maradt.

4-kor lett volna kihirdetve, ezért a szavazatok már össze lettek számolva, de egyelőre nem tudni mikor és hogyan lesz az eredményhirdetés.

😉 [/quote]

bombariadó?

hm…
                          nocsak, valaki lopni akart a forgatagban?

GaborApa
                          Felhasználó

[quote=”LMC”:2q3xqpg9]A bombariadó nem jó kor jött, nem tudtam meg,melyik lett a győztes veterán lakóautó #-o

András[/quote]
                            Tegnap 2-től bombariadó volt és mindenkit kitereltek. Emiatt az eredményhirdetés is, de még a BIWAK standbontás is mára maradt.

😉

EdGaR
                            Felhasználó

[quote=”riviera”:21i2sffl]Szervusztok!

Ismét nagyon jól éreztük magunkat Veletek.
                              Külön öröm volt sok uj klubtaggal is személyesen találkozni.
                              Köszönjük a finom forralt bort,a finom sütit,stb és a kiváló társaságot.
                              Sajnáljuk akik nem tudtak eljönni,bár az idő nem nagyon kedvezett,de ugy látszik ez nekünk nem számit.
                              Köszönjük a képeket,akik már olyan ügyesek voltak,hogy feltették.
                              Viszont Sztakandi….. :smt207

:smt039

Editke[/quote]
                              Mi is örülünk, hogy végre személyesen találkoztunk Veletek is Editke! Remélem a legközelebbi találkozáskor még többet beszélgethetünk.
                              Köszönjük a forralt bort és a finom Feketeerdő sütit.
                              Sajnos kell még egy-két találkozó, hogy nevekhez arcokat is társítsunk, de igyekszünk :smt039

nemo25
                              Felhasználó

Melyik veterán lett a győztes? Nehéz volt eldönteni az X helyét. #-o Nemo

riviera
                                Felhasználó

Szervusztok!

Ismét nagyon jól éreztük magunkat Veletek.
                                  Külön öröm volt sok uj klubtaggal is személyesen találkozni.
                                  Köszönjük a finom forralt bort,a finom sütit,stb és a kiváló társaságot.
                                  Sajnáljuk akik nem tudtak eljönni,bár az idő nem nagyon kedvezett,de ugy látszik ez nekünk nem számit.
                                  Köszönjük a képeket,akik már olyan ügyesek voltak,hogy feltették.
                                  Viszont Sztakandi….. :smt207

:smt039

Editke

LMC
                                  Felhasználó

Sziasztok, szerencsésen megérkeztem, hó-nak nyoma sincs errefelé, pest környékén minden fehér volt.
                                    Köszönöm mindenkinek már akik vártak az üdvözlő itallal 😆

A reggeli lángos isteni volt =D> köszönjük 😆

A bombariadó nem jó kor jött, nem tudtam meg,melyik lett a győztes veterán lakóautó #-o

András

sztakandi
                                    Felhasználó

[quote=”reprodesign”:3jfc9x24]:lol: Nagyon gyors voltál Balázs.Az Én képeimre még várnotok kell. 😆 Ismét jó volt veletek.LMC havat hozott,de még az is belefért.Somáék hiányoztatok,de bepótoljuk legközelebb. :2010_dumaparty.gif [/quote]
                                      MOst tényleg nem melegedett be a motor, csak tele lettünk hóval 😛

repi
                                      Adminisztrátor

[quote=”lipi”:3in4a2uh]
                                        Még az M8-as csavar a /job elsö kerekemben/sem verte le a hangulatom. [-X

lipi[/quote]

Egy kis emlék barátom
                                        csavar
                                        és még egy a mester.

lipi
                                        Felhasználó

Örülök hogy ISMÉT jóléreztük magunkat. =D>
                                          Még az M8-as csavar a /job elsö kerekemben/sem verte le a hangulatom. [-X
                                          Köszönöm azoknak a Barátaimnak,akik segítettek,a problémám
                                          megoldásában!
                                          Köszi MINDENKINEK,aki benne volt a jó hangulat elkövetéséért!
                                          Forralt bor,lángos stb.
                                          én,Jól éreztemmagam,de még a sötétben is úgy láttam,Mindenki hasonlóan jó hangulatban,igen jól érezte magát!
                                          Akik nem voltak ott,nemtudják elképzelni,mit hagytakki 😆
                                          lipi

Soma
                                          Felhasználó

[quote=”reprodesign”:2hpzqym7]:lol: Nagyon gyors voltál Balázs.Az Én képeimre még várnotok kell. 😆 Ismét jó volt veletek.LMC havat hozott,de még az is belefért.Somáék hiányoztatok,de bepótoljuk legközelebb. :2010_dumaparty.gif [/quote]

Kösz Repi mi is sokat emlegettük a bandát .Ti is hiányoztatok
                                            a képek alapján jó volt a tali .Ölelünk mindenkit. :smt039

repi
                                            Adminisztrátor

😆 Nagyon gyors voltál Balázs.Az Én képeimre még várnotok kell. 😆 Ismét jó volt veletek.LMC havat hozott,de még az is belefért.Somáék hiányoztatok,de bepótoljuk legközelebb. :2010_dumaparty.gif

rudi-radio
                                              Felhasználó

=D>
                                                Megnyugodva látom semmit nem változott a csapat hozzáállása!
                                                Köszönjük a képeket Sztakandiéknak :smt204 ,és örömmel nyugtázzuk, hogy megint jól éreztétek magatokat.

Rudi

feribmw
                                                Felhasználó

sziaztok 😀 Nagyon jó volt a hétvégi tali 😆 😆 😆 köszönjük szépen a finom forralt bort,na meg persze a reggeli nagyon finom lángost =D> =D> =D> =D> =D> =D> Kerti!légyszives küld el azt a faktoros vázlatot nagyon kéne!!!!!! #-o feribmw@citromail.hu cimre.mégegxszer mindent köszi =D> =D> =D> várom a következö találkozot [-o< [-o< [-o<

EdGaR
                                                  Felhasználó

A kiállításon a Kempingvilág standjánál már elérhető a 2010-es Falle katalógus. Ugyan nem osztogatják, de kérésre a pult alól előkerül 😆

Nagyon örülök, hogy végre találkozhattam személyesen is Veletek, bár a hideg miatt igen hamar elhúztuk a csíkot 😕 .
                                                    Remélem jól érzitek egymást 😉 és nem fagytatok meg éjjel.

Brigi
                                                    Felhasználó

[quote=”viktor”:is7soybf]tegnap délelött amikor szavaztam a szavazó dobozt örző lány szerint Kerti „sárga angyala” nem állt rosszul 300-ból kb 300 szavazattal 8)
                                                      sajnos Petránál nem ilyen egyértelű a helyzet, közben már tudom hogy a 9-es sorszámű Petra rajza
                                                      Hajrá a két angyalnak! :2010_sokszinu.gif [/quote]
                                                      Szavaztunk rendesen a klubosokra, reméljük hogy győznek! :2010_sokan.gif

rudi-radio
                                                      Felhasználó

[quote=”viktor”:2fn4z9tt]tegnap délelött amikor szavaztam a szavazó dobozt örző lány szerint Kerti „sárga angyala” nem állt rosszul 300-ból kb 300 szavazattal 8)
                                                        [/quote]
                                                        Hajrá Kerti!!! =D> 😛
                                                        MI itthonról a sárgára szavazunk!
                                                        :2010_igen_pacsi.gif

Jutka és Rudi

25 hozzászólás megtekintése - 76-100 / 170

You must be logged in to reply to this topic.