Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Karaván Szalon Budapest 2010 március. 4-7

Legutóbb frissítette viktor 15 years, 2 months telt el
31angok
170 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    Kerti
    Adminisztrátor

A VÍZEN JÁRÓK, VILÁGLAKÓK közös fesztiválja!
      2010. MÁRCIUS 4 – 7. (március 4. zártkörű szakmai nap)

ÚJ IDŐPONTBAN A BUDAPEST BOAT SHOW!

Együtt az UTAZÁS és a Budapest Boat Show
      a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban
      Az ügyek rugalmas kezeléséből a legtöbbször a legjobb megoldások adódnak, s úgy tűnik az idei Budapest Boat Show és az UTAZÁS kiállításokat szervező HUNGEXPO Zrt., valamint a Boat Show teljes – közel száz céget számláló – kiállítói csapata nincs híján a rugalmasságnak. A szervezés befutójában kínálkozott az a lehetőség, hogy a hajók és hajósok együtt mutatkozhassanak be az UTAZÁS kiállítóival várhatóan 60.000 látogató előtt.

További információk: http://www.karavanszalon.hu
      Jelentkezési Lap

————————————————————

A parkoló és a vásár megközelítése

A lakóautós parkoló bejáratának pontos koordinátái: 47.492697° , 19.134495°

• Szerző
      Válasz
      repi
      Adminisztrátor

[quote=”nemo25″:1r76f8tx]Na tessék, dönts elfogultság nélkül. =D> [/quote]

a SÁRGA!… 😆 semmi elfogultság nélkül. :2010_sokszinu.gif

nemo25
        Felhasználó

[quote=”reprodesign”:36clfhdd]Ha gondolod köthetünk fogadásokat. 😆 [/quote]
          Te melyikre tippelnél? Nagyon nehéz volt a választás. Kertimester gyönyörűen restaurált T3-asára, vagy a stílusos Chevy-re? Esetleg a Yellowstone Park bejárására ideális GMC-re? Netántán a csillagos Stuttgartira, az eredeti állapotában is gyönyörű Hymer-re? És akkor ott volt a szocrealizmust idéző Zuk, annak minden bájával. Hat teljesen különböző autó, hat teljesen különböző egyéniség.Na tessék, dönts elfogultság nélkül. #-o Ezek után kérném a tippeket!
          Tetszett. Jó ötlet. Köszönjük Levanter! =D>

DEP76
          Felhasználó

[quote=”EdGaR”:3l2i9641]Nem volt kompromittáló 😆 [/quote]

Igazából nem is sokat láttunk a sötétben.
            DEP76

fischer
            Felhasználó

[quote=”EdGaR”:2b8g8iy8]Nem volt kompromittáló 😆 [/quote]

nem? 😯
              na jó, akkor nem maradtam le lényeges dologról… 😛 😉 😆 😀

EdGaR
              Felhasználó

[quote=”reprodesign”:16nsyqee]:lol: 😆 Várjatok csak,jön még kutyára LAKÓAUTÓ!!! :2010_nem_gyur.gif [/quote]
                Én is gyurtam a mielőbbi hatás elérésére, de a forraltborral megégettem a nyelvem :2010_fagyi.gif

repi
                Adminisztrátor

😆 😆 Várjatok csak,jön még kutyára LAKÓAUTÓ!!! :2010_nem_gyur.gif

fischer
                  Felhasználó

[quote=”EdGaR”:3eo02pxa]Hát én is azt hittem találkozunk Veled 😀 [/quote]

szombat este 8-ig én is. 😳

EdGaR
                    Felhasználó

[quote=”reprodesign”:219sc4c6]:2010_nem_guluszem.gif Ó nemáááá….[/quote]
                      Nem volt kompromittáló 😆

EdGaR
                      Felhasználó

[quote=”fischer”:22s84n41]hm… ezt az élményt kihagyni tényleg bűn volt, most már valóban szégyellem magam és értem, miért húzott, hogy nem voltam ott. 😀 😆 😛 [/quote]
                        Hát én is azt hittem találkozunk Veled 😀

fischer
                        Felhasználó

[quote=”EdGaR”:eogzin13]Mindenesetre Repro szombaton nem fázzott :2010_rohog.gif [/quote]

hm… ezt az élményt kihagyni tényleg bűn volt, most már valóban szégyellem magam és értem, miért húzott, hogy nem voltam ott. 😀 😆 😛

[quote=”reprodesign”:eogzin13]:2010_nem_guluszem.gif Ó nemáááá….[/quote]

hm…
                          nem kellenek neked ellenségek, mikor itt vagyunk mi neked, barátok… 😀

mindenesetre jó olvasni, hogy jól éreztétek magatokat. 😀

repi
                          Adminisztrátor

[quote=”EdGaR”:3q2vn1on]Mindenesetre Repro szombaton nem fázzott :2010_rohog.gif [/quote]

:2010_nem_guluszem.gif Ó nemáááá….

EdGaR
                            Felhasználó

[quote=”fischer”:rgt72zt6]hm…
                              azt csiripelték a verebek, hogy bizonyos alkoholszint alatt volt, aki érezte a hideget… 😆 [/quote]
                              Mindenesetre Repro szombaton nem fázzott :2010_rohog.gif

LMC
                              Felhasználó

[quote=”Blue”:1we3zia7]Nem rég én is betértem a Mitsu kerekemmel egy gumishoz kép 1éskép2
                                Amikor kétkedve néztem a technológiát, megnyugtattak mert volt referenciájuk nagyobból iskép3[/quote]

#-o :2010_rohog.gif

Blue
                                Felhasználó

[quote=”lipi”:3qbudggk]Még az M8-as csavar a /job elsö kerekemben/sem verte le a hangulatom. [/quote]

Nem rég én is betértem a Mitsu kerekemmel egy gumishoz kép 1éskép2
                                  Amikor kétkedve néztem a technológiát, megnyugtattak mert volt referenciájuk nagyobból iskép3

repi
                                  Adminisztrátor

[quote=”GaborApa”:ghop91ow]pl.: átfestjük :2010_rohog.gif [/quote]

Tehát színes? 8) 😆

GaborApa
                                    Felhasználó

[quote=”reprodesign”:31mjm6zj]A tét a nyertesnek? 😛 [/quote]
                                      pl.: átfestjük :2010_rohog.gif

repi
                                      Adminisztrátor

[quote=”GaborApa”:3nod8ati]Mint már írtam a szavazatok össze lettek számolva, tehát már tudjuk, hogy ki lett a győztes, csak mivel a veterán díj Levanter ötlete és munkája volt, nem akartuk előbb kihirdetni mint Ők.

Még ma kimegy tőlük egy hírlevél, amit ide is be fogunk idézni.

Addig lehet tippelgetni.
                                        Fogadásokat én is szívesen kötök 😆 😆 😆 [/quote]

A tét a nyertesnek? 😛

GaborApa
                                        Felhasználó

[quote=”reprodesign”:2601r96y]Ha gondolod köthetünk fogadásokat. 😆 [/quote]

Mint már írtam a szavazatok össze lettek számolva, tehát már tudjuk, hogy ki lett a győztes, csak mivel a veterán díj Levanter ötlete és munkája volt, nem akartuk előbb kihirdetni mint Ők.

Még ma kimegy tőlük egy hírlevél, amit ide is be fogunk idézni.

Addig lehet tippelgetni.
                                          Fogadásokat én is szívesen kötök 😆 😆 😆

LMC
                                          Felhasználó

[quote=”Kerti”:gscap6ng]Végre én is hazaértem.
                                            LMC, hálám üldözni fog. [-o< .[/quote] Csak utol ne érjen 😉 😆 András

repi
                                            Adminisztrátor

[quote=”nemo25″:3tus6w7j]Melyik veterán lett a győztes? Nehéz volt eldönteni az X helyét. #-o Nemo[/quote]

Ha gondolod köthetünk fogadásokat. 😆

repi
                                              Adminisztrátor

[quote=”fischer”:2w8ul4hp]hm…
                                                azt csiripelték a verebek, hogy bizonyos alkoholszint alatt volt, aki érezte a hideget… 😆 [/quote]

Akkor rendesen informáltak a verebek,nem kellett sokat repülniük.De te még az orrodat sem duktad oda.Igazán szégyelheted magad! #-o Többen emlegedtek,hogy még sosem láttak. 🙁 és szeretnék megismerni az irások mögött lévő arcot. 😳 Itt most pl.Editnénire (riviéra)-ra gondolok.
                                                Magyarázkodásnak nincs helye! 😐

EdGaR
                                                Felhasználó

[quote=”DEP76″:3aise19i]Én csak a lakóját csodáltam meg, mert az első autónk opel volt és így megfogott. Mutattam is aszonykának: látod a márkát, meg mindíg nem kopott el.

DEP76[/quote]
                                                  Ha minden igaz nem is fog [-X Kerti Mesteréknek „Ő” lesz a következő kihívás… ha az enyémet végre megmutathatom Blitzesnek. 😯 … és tetszik is neki 😆

DEP76
                                                  Felhasználó

[quote=”EdGaR”:1w8zwa67]Blitzes is ott volt 😀 … beszélgettünk[/quote]

Én csak a lakóját csodáltam meg, mert az első autónk opel volt és így megfogott. Mutattam is aszonykának: látod a márkát, meg mindíg nem kopott el.

DEP76

EdGaR
                                                    Felhasználó

[quote=”Kerti”:2po70h1e]Madár, Reprodesign, Lipi, feribmw, Kerti, LMC, Edit, Kata, riviera, sztakandi, DEP76, tibibácsi, EdGaR, Miska, Detti, Ata_, Roller Robi, Blue[/quote]
                                                      Madár, Reprodesign, Lipi, feribmw, Kerti, LMC, Edit, Kata, riviera, sztakandi, DEP76, tibibácsi, EdGaR, Miska, Detti, Ata_, Roller Robi, Blue…Blitzes is ott volt 😀 … beszélgettünk

Kerti
                                                      Adminisztrátor

Madár, Reprodesign, Lipi, feribmw, Kerti, LMC, Edit, Kata, riviera, sztakandi, DEP76, tibibácsi, EdGaR, Miska, Detti, Ata_, Roller Robi, Blue

25 hozzászólás megtekintése - 51-75 / 170

You must be logged in to reply to this topic.