Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Karaván Szalon Budapest 2009 febr. 12-15

Legutóbb frissítette Brigi 16 years, 10 months telt el
22angok
139 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    GaborApa
    Felhasználó

2009 február 12-15 Hungexpo.
      A naptárba már régen be lett írva, de most egy különlegesség miatt megnyitom ennek a kiállításnak a topicját is, mely tavaly is elég „lakóautóstalálkozó”sra sikeredett.
      Idén már kb. 40 lakó lesz kint. A híreket a későbbiekben ide írom majd be, ebbe a topicba.

Azért nyitom meg éppen most ezt a topicot, mert az előbb hívott Zelena Feri, ugyanis éppen kint vannak a Hungexpónál egyeztetni. Sokan vagyunk, akik szeretnénk, ha a ez a Magyar Karaván Szalon kiállítás minél színvonalasabbra, minél kultúráltabbra, minél lakóautósabbra sikeredne.
      Szóba került, hogy lenne-e igény egy lakóautós parkolóra a kiállítás ideje alatt.
      Nekem nagyon tetszik az ötlet, két okból is.
      1. Az érezhető belőle, hogy a Hungexpónak is fontos a lakóautós közönség. Európai szintre szeretnék vinni, a csak pár éve kezdődött Karaván Szalon kiállítást.
      2 Magyarországon még egyetlen rendezvényhez sem csináltak kijelölt lakóautósparkolót.
      3. Tarthatnánk egy-két jó bulit esténként.
      4. Nem kell várni a kocsonyafesztiválig.
      Sorolhatnám még a azt a két okot. 😆

Tudom, hogy ez az ország nem annyira nagy, hogy ne lehetne oda-vissza megtenni bárkinek az utat, de egy lakóautós kiállításra lakóautóval érkezni, azért az az igazi. 8)

Egyelőre 20 lakóautónyi helyet beszéltünk meg, mert megmondom őszintén, fogalmam sincs hányan jönnétek. Ezért kérek mindenkit, hogy itt jelezze, hogy mi a véleménye erről.
      Kérem azokat is, akik csak olvasgatni szokták a fórumot, hogy most írják be ide, ha élnének a lehetőséggel.

Valaki pedig megvehetné a tésztát a slambuchoz 😉

• Szerző
      Válasz
      Red
      Felhasználó

[quote=”GaborApa”:3rxefa3z]Értm amit modsz, de nm tdom a kmoly vlaszt. 😳
        Még két hét. 😉 [/quote]

úgy mond, hogy már csak 2 hét 🙂

ha azt szeretnénk, hogy sok lakó legyen, akkor időben kellene elkezdeni a szervezést
        simán betudhatnánk ezt egy nulladik találkozónak.

mivel ez valamilyen szinten közös érdek is lenne, hátha sok lakó eljönne

gabik
        Felhasználó

Nekem se ártana egy főpróba a kocsonyafesztivál előtt.Pénteken kimegyünk,szombaton megnézzük a hajókat.

GaborApa
          Felhasználó

[quote=”Red”:37efc9pg]kizárt, látod én már mióta próbálkozok, de semmi komoly válasz 😕
            ha az utolsó pillanatban tudják meg az emberek, akkor nem hiszem hogy tömeg lenne… és ennyit a népszerűsítésről
            pedig én is csak emiatt tenném össze az autót[/quote]

Értm amit modsz, de nm tdom a kmoly vlaszt. 😳

:-k Túl korán árultam el, hogy tervbe van véve. ](*,)

Naponta kérdezősködöm új információért, de konkrétumot még nem sikerült kapnom.
            Ami biztos.
            Lakóautós parkoló lesz.
            Villany WC lesz hozzá.
            Nem lesz ingyenes, de még nem tudják mennyibe fog kerülni.

Még két hét. 😉

FLaci
            Felhasználó

[quote=”Red”:2be5a9n9]kizárt, látod én már mióta próbálkozok, de semmi komoly válasz 😕
              ha az utolsó pillanatban tudják meg az emberek, akkor nem hiszem hogy tömeg lenne… és ennyit a népszerűsítésről
              pedig én is csak emiatt tenném össze az autót[/quote]

Why :smt214
              (a mienk is téliesítve van de én is összeraknám)
              :smt217 :smt214 :smt202 I am only :smt208 😆

GONDOLJATOK BELE MILYEN BULI LENNE HA BEÁLLÍTANÁNK ANNYIAN MINT HORVÁT PAPÁÉKNÁL VOLTUNK 😆

Akkor melyik lenne a kiállítás 😉 😉 [/b]

Red
              Felhasználó

[quote=”FuredyLaci”:3h3crgjg]Jó lenne tudni többet a parkolásról stb.. 😉 [/quote]
                kizárt, látod én már mióta próbálkozok, de semmi komoly válasz 😕
                pedig én is csak emiatt tenném össze az autót

FLaci
                Felhasználó

A buli kedvéért esetleg Mi is kimegyünk lakóval
                  Ha– nincs hó vagy jeges út–
                  — péntek estefele.
                  Jó lenne tudni többet a parkolásról stb..
                  Szintén a népszerűsités kedvéért
                  Sajna kevesen akarják bevállalni pedig biztos nem ártana ha látnák hogy erre igény van nálunk is ( lakóautós parkoló a vásár idején)
                  😉
                  A haza sétát :smt214 válaljuk de a :smt206 igen 😆

3hinfo
                  Felhasználó

[quote=”LMC”:dqx42cuo]Ha ez az ára akkor én is hazasétálok [-o< 😆 😆 😆 András[/quote] A hosszú, nagy séták rendkívül egészségesek! 8) 8) 8) 8)

LMC
                    Felhasználó

[quote=”Red”:2yz09yml]szerintem ez remek ötlet, minden szempontból
                      ha szervezünk valamelyik estére egy bulit, szerintem mi eljönnénk népszerűsíteni a lakóautókat 🙂
                      még az is lehet, hogy kint hagyjuk és hazasétálunk 😉
                      legalább látja a minisztérium, mekkora nagy az igény 🙂
                      [/quote]

Ha ez az ára akkor én is hazasétálok [-o< 😆 😆 😆 András

Red
                      Felhasználó

van már valami terv egy esti „bulira” ?
                        én csak 1 napra (esetleg este) jönnék és a jelentkezési lapot akkor úgy tölteném ki

Red
                        Felhasználó

szerintem ez remek ötlet, minden szempontból
                          ha szervezünk valamelyik estére egy bulit, szerintem mi eljönnénk népszerűsíteni a lakóautókat 🙂
                          még az is lehet, hogy kint hagyjuk és hazasétálunk 😉
                          legalább látja a minisztérium, mekkora nagy az igény 🙂

[quote=”Gabriel”:1xkdws4u] …A miniszterelnöki hivataltól a következö választ kaptam… [/quote]hát ez keserves 🙁 miért van az, hogy csak dilettánsokat ültetnek pozíciókba?

GaborApa
                          Felhasználó

A jelenlegi Magyarországi helyzet miatt különösen örülök, hogy most először lesz az Expón külön lakóautós parkoló.
                            Hamarosan felteszünk ide a főoldalra egy jelentkezési lapot, hogy a Hungexpót tudjuk tájékoztatni a várható helyszükségletről.
                            Áram és WC biztosítva lesz.

Kerti
                            Adminisztrátor

Mi voltunk már több lakóautós kiállításon külföldön és mindenütt komoly felkészülés volt a lakóautók fogadására és mindenütt rengetegen érkeztek lakóautóval. Nálunk erre még nem volt példa. Most erre adnak lehetőséget. Szerintem ez egy komoly előre lépés. Lehet, hogy így még könnyebben eljönnek egy ilyen kiállíításra a vidékiek is, hiszen egyébkén eszébe sem jut az embernek, hogy Pesten parkolni is lehet kulturáltan lakóautóval.

Névtelen

Szia Gábor!

Nekünk tetszik az ötlet, mi jelentkezünk.

Brigi
                                Felhasználó

[quote=”GaborApa”:34rjjdol]2009 február 12-15 Hungexpo.
                                  [/quote]
                                  Szerintem mi kimegyünk, mondjuk szombaton és akkor akár lakóautóval is mehetünk, ha onnan egyenesen indulunk síelni. Ha mégse így lenne, akkor azért Budapestről mégse lakóval mennénk. #-o

14 hozzászólás megtekintése - 126-139 / 139

You must be logged in to reply to this topic.