Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Jubileumi Találkozó – Szajki Tavak – 2012. május 25-28.

45angok
369 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    Kerti
    Adminisztrátor

Kedves Lakóautósok, Lakókocsisok és Stopposok!

Idén 10 éves a Magyar Lakóautó Klub!

Szeretnénk, ha te is ott lennél és együtt ünnepelnénk!

A kezdetben nehezen és döcög

• Szerző
      Válasz
      Andras
      Felhasználó

[quote=”LMC”:2m9bphoj]Kedves Druszám 🙂

Szívesen látunk, mert nagy bulinak ígérkezik :2010_dumaparty.gif

A :2010_peca.gif próbálom megoldani,szervezési stádiumban van, hogy kocsival el tudjatok jutni, ne kelljen cipelni a felszerelést sem a halat visszafele.
        A kemping mögötti tó az kizárólag fürdő tó. A következő 2 db tó állami horgászjeggyel vehető igénybe, 3000Ft a napijegy, ami a kempingben is váltható, kb. 600 méter a kempingtől.

Ezután van még 2 db tó ami magán kezelésben van 1200 méter a kempingtől, itt 1500 Ft a napijegy, de a kifogott hal nincs ingyen,de nagyon kedvezményes áron elhozható, vagy vissza kell engedni. A 20 kg körüli halakat vissza kell engedni ! Nappal és éjszaka is lehet horgászni.

Kemping díja a találkozó ideje alatt előtte és utána 3 nap 2500 Ft / lakóautó / nap árammal, ürítési lehetőséggel.

Kalandpark kempingünktől 100 méterre, a gyerekeknek játékosabb, felnőtteknek erősebb pálya.

Az étkezéssel kapcsolatos költségek és programok még szervezés alatt.
        kempingünk

András[/quote]

Köszönöm a tartalmas információt.Bár már várjuk a találkozót,de addig is lehet hogy a siklósi disznóvágást is megnézzük mert a tavalyi prg nagyon tetszett

LMC
        Felhasználó

[quote=”Andras”:2ceh7t62]Sziasztok!!
          Új vagyok itt a fórumon. Az idén én és a kis családom arra az elhatározásra jutottunk hogy csatlakozni szeretnénk a szajki prg-ra.Viszont lenne egy pár kérdésem ezzel kapcsolatban.Milyen közel lehet lehet állni a vízhez,lehet-e horgászni,ha lehet akkor nappal vagy éjszaka is lehet pecázni.
          Milyen költségekkel kell számolni a találkozó alatt?(villany,terület,horgászjegy….stb)[/quote]

Kedves Druszám 🙂

Szívesen látunk, mert nagy bulinak ígérkezik :2010_dumaparty.gif

A :2010_peca.gif próbálom megoldani,szervezési stádiumban van, hogy kocsival el tudjatok jutni, ne kelljen cipelni a felszerelést sem a halat visszafele.
          A kemping mögötti tó az kizárólag fürdő tó. A következő 2 db tó állami horgászjeggyel vehető igénybe, 3000Ft a napijegy, ami a kempingben is váltható, kb. 600 méter a kempingtől.

Ezután van még 2 db tó ami magán kezelésben van 1200 méter a kempingtől, itt 1500 Ft a napijegy, de a kifogott hal nincs ingyen,de nagyon kedvezményes áron elhozható, vagy vissza kell engedni. A 20 kg körüli halakat vissza kell engedni ! Nappal és éjszaka is lehet horgászni.

Kemping díja a találkozó ideje alatt előtte és utána 3 nap 2500 Ft / lakóautó / nap árammal, ürítési lehetőséggel.

Kalandpark kempingünktől 100 méterre, a gyerekeknek játékosabb, felnőtteknek erősebb pálya.

Az étkezéssel kapcsolatos költségek és programok még szervezés alatt.
          kempingünk

András

Andras
          Felhasználó

Sziasztok!!
            Új vagyok itt a fórumon. Az idén én és a kis családom arra az elhatározásra jutottunk hogy csatlakozni szeretnénk a szajki prg-ra.Viszont lenne egy pár kérdésem ezzel kapcsolatban.Milyen közel lehet lehet állni a vízhez,lehet-e horgászni,ha lehet akkor nappal vagy éjszaka is lehet pecázni.
            Milyen költségekkel kell számolni a találkozó alatt?(villany,terület,horgászjegy….stb)

maci
            Felhasználó

[quote=”repro”:3farkhyi]Lesz zászló??? =D> =D> akkor én már nem is töröm magam…köszönjük előre is. 😆 [/quote]No azért nem eszik ennyire forrón meghagyom neked a textilt nem akarom elvenni a munkád én majd kitalálok valami mááást :2010_megad.gif :2010_csapat.gif

repi
              Adminisztrátor

[quote=”maci”:1kvmp1y6]:smt211 a macitol 300 méter már készul a zászló[/quote]

Lesz zászló??? =D> =D> akkor én már nem is töröm magam…köszönjük előre is. 😆

lekvar1
                Felhasználó

Szerintem az 1.tökéletes ::zaszlo fogadjuk el mindannyian ::udv persze csak viccelek :smt211 de mondjuk nekem az 1es jön be legjobban :smt205 a többi se rossz….gondolkodjunk rajta a nagy hó takaritása közbe ::hokotro ::holapatolas ::homaro

riviera
                  Felhasználó

Szerintem az 5.nagyon jó a tól-ig időpontokkal együtt.

maci
                    Felhasználó

[quote=”DEP76″:x4x0rkcq]Ez tetszik.
                      Vicces és jópofa lenne. 🙂

Vagy egy babérkoszorú a nyakába , és abba beleírni hogy 10 éves a klub.[/quote] :smt211 a macitol 300 méter már készul a zászló

EdGaR
                      Felhasználó

[quote=”Jamesz”:3gfnx3pf]…esetleg egy kilóméterkő előre 2012….hátul 2002 -es…stb
                        :smt217 [/quote]
                        Nekem ez a kilométerkő ötlet tetszik, szerintem nem rossz ötlet =D>

DEP76
                        Felhasználó

[quote=”Blue”:1poq8xif]Esetleg egy babér koszorút a nyakába vagy egy kupát számmal vagy lobogó szalagra, vagy a Km kőre ami érezteti az ünnepi egyszeri alkalmat.[/quote]

Ez tetszik.
                          Vicces és jópofa lenne. 🙂

Vagy egy babérkoszorú a nyakába , és abba beleírni hogy 10 éves a klub.

DEP76
                          Felhasználó

Csak ötletként.
                            Ha a zászló nagyobb lenne ,és így a fehér részben lenne a ” 10 éves” felirat vagy a dátumok?
                            Nekem kicsit furcsa a mostani tizes vagy az X is ,mert szerintem nehezen kivehető annak aki most látja először a csigát.Kicsit értelmezhetetlenül fejezi ki azt amit szeretne hírüladni.
                            Ez nem kritika csak vélemény. 😳 😉

LMC
                            Felhasználó

:smt217 :-k ::nagyoleles :lakokipakol :-# téli társasjáték 😉

Blue
                              Felhasználó

[quote=”Jamesz”:2j06uz1l]Modjuk lehetne a Csigán egy atlétatrikó 10 -es mezszámmal ….vagy egy rendszámtábla MLK 010 rendszámmal …esetleg egy kilóméterkő előre 2012….hátul 2002 -es…stb
                                :smt217 [/quote]

Esetleg egy babér koszorút a nyakába vagy egy kupát számmal vagy lobogó szalagra, vagy a Km kőre ami érezteti az ünnepi egyszeri alkalmat.

Névtelen

Modjuk lehetne a Csigán egy atlétatrikó 10 -es mezszámmal ….vagy egy rendszámtábla MLK 010 rendszámmal …esetleg egy kilóméterkő előre 2012….hátul 2002 -es…stb
                                  :smt217

…mert ha lehagyjuk ezeket a számokat , mint ahogy Spider kollega olyan okosan említé…akkor ilyen trikója szinte már mindenkinek van az országban
                                  ….a Magyar Lakóautó Klub a Csigával ! 😀

Repro ….te meg ha látsz valahol 5 xl-es T Shirt-et azonnal vegyél vagy ötöt …mindegy milyen szinű …ha fekete !
                                  😀
                                  Kösz !!

rudi-radio
                                  Felhasználó

Szerintem az 5. korrekt.

Kerti
                                    Adminisztrátor

[quote=”Spider”:14olkhs2]5-ös…
                                      De nem írnám bele, hogy 2002-2012…
                                      Így olyan, mint ha „vége lenne”…
                                      A két dátumot kivenném.[/quote]

Igen, ez a dolog már felmerült úgyhogy tényleg megfontolandó. Köszi.

Kerti
                                      Adminisztrátor

[quote=”Blue”:1vckhskh]Ezen a logó dolgon nem lehetne még egy kicsit dolgozni?
                                        Valami ütősebbet. [/quote]

Konkrétan mire gondoltál? Ötlet?

Tulajdonképpen az volt a koncepció, hogy a rendes logót ne nagyon változtassuk meg de mégis benne legyen, hogy 10 éves a klub.
                                        Nagyon nem is akartunk belemerülni, mert ez csak a jubileumra kell.

[quote=”Blue”:1vckhskh]Mire gondoltál?
                                        Üres vagy teli üvegeket kell gyűjteni??
                                        😉 [/quote]

Először a teli kell, aztán az üres. 😆

Spider
                                        Felhasználó

5-ös…
                                          De nem írnám bele, hogy 2002-2012…
                                          Így olyan, mint ha „vége lenne”…
                                          A két dátumot kivenném.

Blue
                                          Felhasználó

Ezen a logó dolgon nem lehetne még egy kicsit dolgozni?
                                            Valami ütősebbet.

[quote=”Kerti”:2575c6ic]Ha van valaki aki szívesen részt venne a szervezésben azt megköszönjük. Szóljatok.
                                            [/quote]
                                            Mire gondoltál?
                                            Üres vagy teli üvegeket kell gyűjteni??

😉

19 hozzászólás megtekintése - 351-369 / 369

You must be logged in to reply to this topic.