Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Jégtörő buli 2007 március 23-25 Velencei tó

Legutóbb frissítette Brigi 18 years, 2 months telt el
18angok
200 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    GaborApa
    Felhasználó

Ez még nem az évadnyitó találkozó, mert azt kicsit később tartjuk, azért hogy sokan el tudjanak rá jönni. Ugyanakkor vagyunk néhányan, akik nem férünk a bőrünkbe, és dacolva a hideggel szívesen összejönnénk már márciusban is.

Ezen a topicon ötletelgessünk, hogy kik, hol, mikor gyűljünk össze.

Mivel a martfűi találka úgyis kempingben lesz, luxuskörülmények között, ezért páran arra gondoltunk, hogy jó lenne a jégtörő bulit vadkempingezéssel megoldani.
      Ha valaki tud alkalmas helyet, ahol néhány lakóautó összeverődhet egy hétvégére, akkor kérem, hogy szóljon.
      Lehet ez bármilyen tisztás egy erdőben vagy folyóparton. Ha valakinek van ismerőse esetleg egy erdészetnél, akkor szívesen felvenném vele a kapcsolatot.
      Lehet a helyszín faluvégén vagy odébb is.
      Ez esetben a polgármesterrel egyeztetnék. (meg a kurta kocsmással) 😆
      Helyszínre javaslatot természetesen mindenkitől szívesen fogadunk. Nem csak azoktól akik jönnek, hanem akár regisztráció nélküli stoppos olvasóinktól is.
      Lényeg, hogy olyan hely kéne, ahol nem zavar minket senki, és főleg, mi nem zavarunk másokat. :smt035 :smt206 :D/
      ———————————————————————————————————

———————————————————————————————————
      Ide írogatom kik is jelentkeztek eddig:
      Brigi
      LMC
      GaborApa
      moleska (ha szép az idő)
      Zsuzsa és Ficsor (Ők ugyebár NEM 😉 Vagy mégis? 😆 )
      FuredyLaci 99%
      Kerti
      madar
      Furo(ha ráér)
      macs
      medmad
      Oldi (ha meg lesz az autója)
      gabec
      Morgobacsi és Boszika
      rudi-radio

• Szerző
      Válasz
      medmad
      Felhasználó

[quote=”Kerti”:1hdnl1gx]Ilyennel nem szoktunk viccelődni. Természetesen komoly.
        A helyet sajnos még én sem tudom de szerintem GáborApa majd megmondja.[/quote]

bocsi a helyet még nem tudod az ok,és az dátum az mikor?

Kerti
        Adminisztrátor

[quote=”medmad”:aky3ag9x]ez komoj vagy vicc.[/quote]
          Ilyennel nem szoktunk viccelődni. Természetesen komoly.
          A helyet sajnos még én sem tudom de szerintem GáborApa majd megmondja.

medmad
          Felhasználó

[quote=”macs”:168a3oxq]Sziasztok A márciusi buli a velencei tó mellet OK .A söröshordót viszem , de a korsót ti hozzátok.( kolbász ,sör )A gps adatokat vagy házszámot vagy utcanevet vagy bal -jobb árokpartn esetleg a susnyás cimét tegyétek fel. ( Sajna , a nyaralóm a vizparttól 200 méterre van de szük a kapu és nem lehet beállni az udvarra , különben az is ok lenne.
            Üd Maaaaacs :smt206 :smt039 [/quote]

szevasztok

ez a velencei buli érdekelne,ez komoj vagy vicc.

ha komoj akkor mi a pontos dátum és hely.
            szerintem a velencei tonál ilyenkor bármelyik parkoloban meglehet állni.

üdv medmad

macs
            Felhasználó

Sziasztok A márciusi buli a velencei tó mellet OK .A söröshordót viszem , de a korsót ti hozzátok.( kolbász ,sör )A gps adatokat vagy házszámot vagy utcanevet vagy bal -jobb árokpartn esetleg a susnyás cimét tegyétek fel. ( Sajna , a nyaralóm a vizparttól 200 méterre van de szük a kapu és nem lehet beállni az udvarra , különben az is ok lenne.
              Üd Maaaaacs :smt206 :smt039

LMC
              Felhasználó

[quote=”zsuzsa”:1yxkijku]sztrapacska (ezt itt tanultam Miskolcon, krumplis nokedli, juhturóval, szalonnapörccel), némi öcsém pálinkája egyik csak barack, másik csak ringló, stb…
                Szóval Rejtő Jenővel élve „gebeggy meg ”
                Most fel adtad a leckét LMC-vel együtt mint „csoportos elkövetők”
                👿 [/quote]

Látom alakul a márciusi buli =D>

Amit itt leirtál, annak a fele lessz ott már rossz nem lehet.
                :-({|= :smt030 :smt035

:smt211

András

GaborApa
                Felhasználó

[quote=”zsuzsa”:2fldcf7p]
                  Most fel adtad a leckét LMC-vel együtt mint „csoportos elkövetők” 👿 [/quote]

Ugyan már 😆 Nem is értem mi a gond. #-o

Akinek nem inge, ….
                  annak nem erőszak ….
                  ugye 😉

zsuzsa
                  Felhasználó

[quote=”GaborApa”:f3qcxkbc]Nézd csak egy Koco! 😆
                    , egymást jólérzős, új emberekkel ismerkedős, régiekkel egymásnak örülős, kis hétvégi kikapcsolódás lesz. Nem komoly. 😆
                    Szerintem

Szóval nem ez lesz az igazi. 😆 😆 😆 [/quote]
                    Ez azért egy rendkívűl „aljas” hozzászólás volt [-o< mert ettől rögtön elindult a fantáziám, + előző hozzászólás (nem lesz hidegebb,mint nyáron a hegyekben, vagy Írországban) 🙄 Tény, hogy aludtunk már pl. a Pordoi hágóban 2239 m (Dolomitok) Nyáron, este 8 fok, hajnalban ki tudja mennyi. Eszembe jutott az állitólag isteni korhely levesem, utána sztrapacska (ezt itt tanultam Miskolcon, krumplis nokedli, juh- vagy tehétúróval, szalonnapörccel), némi öcsém pálinkája egyik csak barack, másik csak ringló, stb... Szóval Rejtő Jenővel élve "gebeggy meg " Most fel adtad a leckét LMC-vel együtt mint "csoportos elkövetők" 👿

GaborApa
                    Felhasználó

[quote=”koco”:3aj46zjv]Köszönöm a hívást, de Martfű az igazi. Remélem sokan leszünk, és kapok egy matricát. Üdv mindenkinek Kocó[/quote]

Nézd csak egy Koco! 😆
                      Vagy fél éve nem hallottunk. :smt039
                      Örülök, hogy jöttök Martfűre, tényleg az az igazi. Matrica is lesz 😉

Ez a márciusi ez csak amolyan kicsike csak a korán(márciusban) ébredőknek, de azért remélem olyan napsütéses arcbarnítós időben.
                      Ez csak amolyan kis önellátós, összejövős, asztalokat összetolós, frisskolbászkostolós, kaját összedobós, csendesen iszogatós, beszélgetős, mesélős, világtól elzárt, hússütögetős, egymást jólérzős, új emberekkel ismerkedős, régiekkel egymásnak örülős, kis hétvégi kikapcsolódás lesz. Nem komoly. 😆
                      Szerintem

Szóval nem ez lesz az igazi. 😆 😆 😆

Kerti
                      Adminisztrátor

Mi is megyünk, még ha addig nem is lesz kész a lakóm. Ha azon múlik, akkor szerzünk egyet csak, hogy ott lehessünk. Madár is jön. Fúró még nem tudja, hogy akkor ráér-e de ha tud akkor ő is jön. Szóval még két klubtag tuti bővíti a társaságot de lehet, hogy három.

Névtelen

Köszönöm a hívást, de Martfű az igazi. Remélem sokan leszünk, és kapok egy matricát. Üdv mindenkinek Kocó

GaborApa
                          Felhasználó

[quote=”FuredyLaci”:23x900dk]Sziasztok
                            Mi 99% hogy tudunk menni a Jégtörő bulira Martfű az 100.
                            Ha sikerül besuvasztani a lemenetelt akkor a lesz „több kolbász mint”? nap. 😀
                            Sziasztok :smt206 [/quote]

😆 lesz 😆

FLaci
                            Felhasználó

Sziasztok
                              Mi 99% hogy tudunk menni a Jégtörő bulira Martfű az 100.
                              Ha sikerül besuvasztani a lemenetelt akkor a lesz „több kolbász mint”? nap. 😀
                              Sziasztok :smt206

GaborApa
                              Felhasználó

[quote=”LMC”:1uhvsmt0]De GáborApa referál hogy van-e villany.
                                [/quote]

Még nem tudjuk, biztosan, hogy hova megyünk, de egy jó kis vadkempingezős helyet keresünk az ország közepe táján.
                                Tavaly a nagyvázsonyi placc is teljesen jó volt, és itt a klubban is többen mondták, hogy nem szoktak kempingbe menni (nem tudom most miért nem jelentkeznek 🙁 )

Tehát áramcsatlakozás valószínűleg nem lesz, hacsak nem hoz valaki generátort. Nekem van inverterem és 200 Ah, de ez egész éjszakai fűtésre kevés lenne.
                                Bízzunk benne, hogy ha február közepén ilyen idő van, akkor március végén lehet, hogy nem lesz hidegebb, mint nyáron fent a hegyekben, vagy Írországban. 😉

LMC
                                Felhasználó

[quote=”zsuzsa”:yu64ad4o]Mi is nagyon szívesen mennénk, de sajnos állófűtésünk nincs 🙁 ( Kerti nem adja el, pedig a mi kocsinkba való van neki [-X )
                                  Igy csak olyan helyre tudunk menni, ahol van villany.
                                  De a Martfűire megyünk. :smt206 [/quote]

Szia Zsuzsa arra nem gondoltál hogy még fűtés sem kell március végén? :smt030

De GáborApa referál hogy van-e villany.

András

zsuzsa
                                  Felhasználó

[quote=”GaborApa”:7ps02vh8].
                                    Szeretnék megkérni minden olvasót, hogy vagy itt a fórumon, vagy legalább levélben válaszoljatok, hogy foglalkozzak-e egyáltalán ezzel az ötlettel, vagy csak Brigivel beszéljünk erről.
                                    Érdekel még valakit?[/quote]
                                    Mi is nagyon szívesen mennénk, de sajnos állófűtésünk nincs 🙁 ( Kerti nem adja el, pedig a mi kocsinkba való van neki [-X )
                                    Igy csak olyan helyre tudunk menni, ahol van villany.
                                    De a Martfűire megyünk. :smt206

GaborApa
                                    Felhasználó

[quote=”moleska”:pz8r93md]Én nem tudok érdemi választ adni,nagyban függ az időtől, mert az egyik fiam még csak most múlt egy éves.Ha szép idő lesz elképzelhető, de áprilisban biztos ott leszünk.

Üdv.[/quote]

Akkor még jobban bízunk a jó időben [-o< Kell annak a fiunak a jó levegő. :)

Azért nem bánnám, ha itt a fórumon is látnánk, hogy összejön-e a buli.

A buli most már összejön, mert LMC jelentkezésével hárman már vagyunk. Az időpontot megbeszéltük, a hely kialakulóban, már csak az a kérdés, hogy ki jön még. :smt206

moleska
                                      Felhasználó

[quote=”GaborApa”:n92gr1jr]
                                        Szeretnék megkérni minden olvasót, hogy vagy itt a fórumon, vagy legalább levélben válaszoljatok, hogy foglalkozzak-e egyáltalán ezzel az ötlettel, vagy csak Brigivel beszéljünk erről.

Én nem tudok érdemi választ adni,nagyban függ az időtől, mert az egyik fiam még csak most múlt egy éves.Ha szép idő lesz elképzelhető, de áprilisban biztos ott leszünk.
                                        Azért nem bánnám, ha itt a fórumon is látnánk, hogy összejön-e a buli.

Üdv.

LMC
                                        Felhasználó

[quote=”GaborApa”:2x7z14dn]Az jó, mert Brigi is ezt javasolta.
                                          Hárman leszünk, vagy jön még valaki?
                                          (több kolbász marad 😉 )

Ja, és ugye nem is kell mondanom, hogy Márc 24. pont Gábor nap. 😆 [/quote]

Az jó mert Paklenicán az én szülinapom volt :smt205

GÁBOROK még jelentkezhetnek :smt030

András

GaborApa
                                          Felhasználó

[quote=”LMC”:252zncfa]Én március 23-25-re találtam időpontot, remélem addig a hó is leesik. :smt214

András[/quote]

Az jó, mert Brigi is ezt javasolta.
                                            Hárman leszünk, vagy jön még valaki?
                                            (több kolbász marad 😉 )

Ja, és ugye nem is kell mondanom, hogy Márc 24. pont Gábor nap. 😆

LMC
                                            Felhasználó

[quote=”GaborApa”:3mp8qk62]Ma beszéltem egy ismerősömmel, aki tudna egy helyet közvetlenül a Velencei tó partján (elég középen van? 🙂 ). A tulaj esetleg megengedné, hogy ott összejöjjünk egy hétvégén.
                                              Viszont, nem tudom érdekel-e még valakit egyáltalán ez a felvetésem, mert Brigin kívül senki sem reagált. Hadd ne kelljen erről úgy egyeztetgetni, hogy azután nem jön el senki.

Én március 23-25-re találtam időpontot, remélem addig a hó is leesik. :smt214

András

GaborApa
                                              Felhasználó

[quote=”LMC”:3vzgf2en]Ha már középen van és még disznóvágás is lessssssz, beszélgethetünk a talliról. 😆

András[/quote]

Ott már csak kolbászvágás lessssz 😆

LMC
                                                Felhasználó

[quote=”GaborApa”:cvgpbrfy]Ma beszéltem egy ismerősömmel, aki tudna egy helyet közvetlenül a Velencei tó partján (elég középen van? 🙂 ). A tulaj esetleg megengedné, hogy ott összejöjjünk egy hétvégén.
                                                  Viszont, nem tudom érdekel-e még valakit egyáltalán ez a felvetésem, mert Brigin kívül senki sem reagált. Hadd ne kelljen erről úgy egyeztetgetni, hogy azután nem jön el senki.

Ha már középen van és még disznóvágás is lessssssz, beszélgethetünk a talliról. 😆

András

GaborApa
                                                  Felhasználó

Ma beszéltem egy ismerősömmel, aki tudna egy helyet közvetlenül a Velencei tó partján (elég középen van? 🙂 ). A tulaj esetleg megengedné, hogy ott összejöjjünk egy hétvégén.
                                                    Érdekel még valakit?

GaborApa
                                                    Felhasználó

[quote=”Brigi”:3mk0vgo0]….A másik lehetőség még valódi jégtörő jelleggel…. [/quote]

Természetesen az igazi jég töréséhez nem ragaszkodom.
                                                      Remélem azt a napocska megoldja (megolvasztja) addigra.
                                                      De ha nem, akkor fűtünk! 😆

Brigi
                                                      Felhasználó

[quote=”GaborApa”:28dz6ce9]
                                                        Lehet a helyszín faluvégén vagy odébb is.
                                                        :D/ [/quote]

Már elég régen ígérgetem, hogy körülnézek a Mátra környékén. Emlékeim szerint ott vannak olyan helyek, ahol elférnénk. (Mátraházán egy nagy parkoló a fák között, Mátraszent(talán István)ban a sípálya parkolója (hó úgyse valószínű, hogy lesz). Most hétvégére úgy tűnik, hogy más a program, de a következőn ha szép idő lesz akár egy egy napos kirándulást is megérne körülnézni. (A terepszemlét nem kell feltétlenül lakóautóval tartani.)

Időpontnak a március 24-25 hétvégét javasolnám tetszés szerinti kiterjesztésekkel. Akkor már akár jó idő is lehet. Az előző héten március 15 felhasználásával valószínűleg többeknek lesz programja (nekünk is).

A másik lehetőség még valódi jégtörő jelleggel (már ha ezen a télen lesz mit megtörni) egy hónappal korábban, február 24-25-i hétvégén. Bár ez elég közel van, de már tapasztaltuk, hogy elég gyorsan mobilizálható a csapat (vagy legalább egy része).

25 hozzászólás megtekintése - 176-200 / 200

You must be logged in to reply to this topic.