Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Jégtörő buli 2007 március 23-25 Velencei tó

Legutóbb frissítette Brigi 18 years, 2 months telt el
18angok
200 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    GaborApa
    Felhasználó

Ez még nem az évadnyitó találkozó, mert azt kicsit később tartjuk, azért hogy sokan el tudjanak rá jönni. Ugyanakkor vagyunk néhányan, akik nem férünk a bőrünkbe, és dacolva a hideggel szívesen összejönnénk már márciusban is.

Ezen a topicon ötletelgessünk, hogy kik, hol, mikor gyűljünk össze.

Mivel a martfűi találka úgyis kempingben lesz, luxuskörülmények között, ezért páran arra gondoltunk, hogy jó lenne a jégtörő bulit vadkempingezéssel megoldani.
      Ha valaki tud alkalmas helyet, ahol néhány lakóautó összeverődhet egy hétvégére, akkor kérem, hogy szóljon.
      Lehet ez bármilyen tisztás egy erdőben vagy folyóparton. Ha valakinek van ismerőse esetleg egy erdészetnél, akkor szívesen felvenném vele a kapcsolatot.
      Lehet a helyszín faluvégén vagy odébb is.
      Ez esetben a polgármesterrel egyeztetnék. (meg a kurta kocsmással) 😆
      Helyszínre javaslatot természetesen mindenkitől szívesen fogadunk. Nem csak azoktól akik jönnek, hanem akár regisztráció nélküli stoppos olvasóinktól is.
      Lényeg, hogy olyan hely kéne, ahol nem zavar minket senki, és főleg, mi nem zavarunk másokat. :smt035 :smt206 :D/
      ———————————————————————————————————

———————————————————————————————————
      Ide írogatom kik is jelentkeztek eddig:
      Brigi
      LMC
      GaborApa
      moleska (ha szép az idő)
      Zsuzsa és Ficsor (Ők ugyebár NEM 😉 Vagy mégis? 😆 )
      FuredyLaci 99%
      Kerti
      madar
      Furo(ha ráér)
      macs
      medmad
      Oldi (ha meg lesz az autója)
      gabec
      Morgobacsi és Boszika
      rudi-radio

• Szerző
      Válasz
      LMC
      Felhasználó

[quote=”zsuzsa”:5trmweqi]ma teszteltük a már említett pálinkákat, hozzáértő barátokkal, és nagy sikerük volt. =D> [/quote]

A Bükk-ben sem emlékezem hogy kiöntöttük volna, ott is tesztelgettük, jut eszembe meg sem tudtam köszönni / utólag köszönöm / nagyon finom igazi pálinkó volt, a wiskyröl már le is mondok 😆

( bocsi tudom hogy találkozunk ) ha nagyon hűvös időt fogunk ki körbe veszünk a meleg lakóautókkal.

(De ha mégsem jönnétek Kerti elhozza a pálinkót) 😆

András

Kerti
        Adminisztrátor

[quote=”zsuzsa”:vspprec6]…Suszternek lyukas cipője, webmesternének csigás avatarja…[/quote]
          Ez igaz. Nekem sincs lakóautóm :D/ (ami nagyon elszomorító). De a találkozóra szerzünk egyet.

zsuzsa
          Felhasználó

[quote=”GaborApa”:2qw2nsjj]

Zsuzsáék meg úgysem jönnek…. 😆 😆 [/quote]
            Úgy látom, hogy ez lesz a találkozó jelmondata 🙄 (lásd még András (LMC) szövegét is), pedig ma teszteltük a már említett pálinkákat, hozzáértő barátokkal, és nagy sikerük volt. =D>

zsuzsa
            Felhasználó

[quote=”Kerti”:30520q5f]Na ha már nincs a családban aki megcsinálja neked az avatarodat a saját autótokra akkor íme. Most már neked is lakóautó az avatarod 😆 [/quote]
              Nagyon szépen köszönöm, hogy megcsináltad
              (Suszternek lyukas cipője, webmesternének csigás avatarja) 😳

GaborApa
              Felhasználó

[quote=”LMC”:1lfn2zi4]Ha Zsuzsáék nem jönnek akkor is számold ki mennyi telefonhívásod lessz.
                kb.február 10.-én indult be a jelentkezés, most 24.-e van és 14 jelentkező.
                Még van 30 nap az + 30 jelentkező aznapi hívásod ha a magán telefont nem számítom, na mennyi ????????? / 45 hívás / [-X

Lehet hogy nem pontos a számításom 😆

András[/quote]

Igazad van! Köszi, hogy szóltál!
                Inkább a Te számodat fogom megadni. 😆

LMC
                Felhasználó

[quote=”GaborApa”:27blpbhv] mindenkinek elküldöm a telefonszámom, és szerintem Velencére minden lakóautós oda talál.

Zsuzsáék meg úgysem jönnek…. vagy mégis? 😆 😆 [/quote]

Ha Zsuzsáék nem jönnek akkor is számold ki mennyi telefonhívásod lessz.
                  kb.február 10.-én indult be a jelentkezés, most 24.-e van és 14 jelentkező.
                  Még van 30 nap az + 30 jelentkező aznapi hívásod ha a magán telefont nem számítom, na mennyi ????????? / 45 hívás / [-X

Lehet hogy nem pontos a számításom 😆

András

GaborApa
                  Felhasználó

[quote=”zsuzsa”:3fdc778o]Amikor a bükkben volt a találkozó, én, a régi típusu utazó, az autópálya lehajtó helytől a célig pontosan leírtam, lefofóztam az útvonalat, aki ezt használta, könnyedén odatalált.[/quote]

Minden célzást világosan megértettem. 😕

Aprócska különbség, hogy ehhez kicsit többet kell autóznom mint Nektek kellett.
                    Kellett nekem megint kitalálni valamit. #-o
                    Miért nem vesztek egy lakóhidroplánt? [-o< Komolyabbra fordítva: Tervezem, hogy valamikor lemegyek velencére emiatt, de egy kis időre lenne szükségem ehhez. Szerencsére még odébb van, addigra talán összejön, de ha nem akkor mindenkinek elküldöm a telefonszámom, és szerintem Velencére minden lakóautós oda talál. Zsuzsáék meg úgysem jönnek.... vagy mégis? 😆 😆

Névtelen

[quote=”Kerti”:2462lp1n]
                      Végre egy találkozó ami LMC-nek van közelebb mint nekünk. 😆 [/quote]

Van 268 km-es van 217 km-es utajánlat, tehát kb-sac.egyforma, utvonaltól függően./ a tietek 225 km. / :smt024

András

Kerti
                      Adminisztrátor

[quote=”zsuzsa”:20nyg0vr]… mi is abból csináltuk ( lásd a ficsor ikonját) …[/quote]
                        Na ha már nincs a családban aki megcsinálja neked az avatarodat a saját autótokra akkor íme. Most már neked is lakóautó az avatarod.

Olyan jó olvasgatni a szerveződést és hogy ennyien leszünk. =D>
                        Már alig várom, hogy ott legyünk.

Végre egy találkozó ami LMC-nek van közelebb mint nekünk. 😆

LMC
                        Felhasználó

[quote=”rudi-radio”:12dlnjhe]AZ az igazság,hogy az alapfelszerelés az megvan mivel sokat kempingeztünk sátorral.Úgy gongolom érdemes megnézni egy-két járgányt mielött elkzdem az építést.[/quote]

A találkozón megfelelő szakemberek tudnak segíteni, tanácsot adni lakóautó építésben.

Neked ezért is érdemes eljönni.

András

ficsor
                          Felhasználó

[quote=”LMC”:c4z4t8if]Hát aki nem lakóhajóval jön annak bonyolultabb 😆

András[/quote]
                            A 34. sz. hozzászólás alapján a legegyszerűbb a lakóűrhajóról megközelíteni a helyszínt. De szerintem egy lakóF14-es is megfelel, ha csak az van kéznél 😀 Szóba jöhet még (a konzervatívabb tagoknak) egy hidroplán. (Persze LAKÓhidroplán…)

LMC
                            Felhasználó

[quote=”Brigi”:28p8pn1g]Azért majd a találkozóhoz közeledve biztos lesz pontosabb itiner is, mert nekem is csak az jött le, hogy a Velencei-tó partján, a víz felől és alégből már rá lehetne ismerni a képek alapján, de bevallom, a földi megközelítés még nem egészen világos.[/quote]

Hát aki nem lakóhajóval jön annak bonyolultabb 😆

András

zsuzsa
                              Felhasználó

[quote=”rudi-radio”:ghp67v7e]Csak azt nem ikerült még kibogarásznon,hogy pontosan hol lessz ez a jégtörő buli?[/quote]
                                Mi is csak annyit tudunk, hogy valahol a Velencei tónál, de GáborApa, majd időben elmagyarázza, hogy jutunk oda.
                                Reméljük, nem csak GPS koordinátákat ad meg. [-X
                                Amikor a bükkben volt a találkozó, én, a régi típusu utazó, az autópálya lehajtó helytől a célig pontosan leírtam, lefofóztam az útvonalat, aki ezt használta, könnyedén odatalált. 😆
                                De a GPS az GPS. Így aztán volt akire másfél órát vártunk, miután telefonon eligazítottuk. 😀

rudi-radio
                                Felhasználó

AZ az igazság,hogy az alapfelszerelés az megvan mivel sokat kempingeztünk sátorral.Úgy gongolom érdemes megnézni egy-két járgányt mielött elkzdem az építést.

Brigi
                                  Felhasználó

[quote=”LMC”:gujo83de]Ezen az oldalon a 34-es hozzászólás, kép ilusztrálva.[/quote]

Azért majd a találkozóhoz közeledve biztos lesz pontosabb itiner is, mert nekem is csak az jött le, hogy a Velencei-tó partján, a víz felől és alégből már rá lehetne ismerni a képek alapján, de bevallom, a földi megközelítés még nem egészen világos.

LMC
                                    Felhasználó

[quote=”rudi-radio”:2qwun8oi]Csak azt nem ikerült még kibogarásznon,hogy pontosan hol lessz ez a jégtörő buli?[/quote]

Ezen az oldalon a 34-es hozzászólás, kép ilusztrálva.

András

zsuzsa
                                      Felhasználó

[quote=”rudi-radio”:1z0ji7zt]Az az igazág,hogy éppen most készülök egy T4-böl valami csigaházfélét barkácsolni,és szívesen csavarognánk egyűtt,egy jóhangulatu társasággal.[/quote]
                                        Sok szeretettel köszöntlek, mi is abból csináltuk ( lásd a ficsor ikonját) teljesen házilag, semmi gyári bútor, egyetlen gyári benne a mosogatócsap. Ha még üres a kocsi, dobjatok bele valami szivacsot aludni és gyertek. 😆

zsuzsa
                                        Felhasználó

[quote=”GaborApa”:3bk2fcqr]Szerintem az újabb klubtagok és a többi fórumolvasó már teljesen meg van arról győződve, hogy ez egy masszív alkoholista csapat, akik ha találkoznak, akkor az csak whiskyzésről és sörözésről szól, és fetrengésig leisszák magukat. Pedig ez nem így van! [-X
                                          [/quote]
                                          Na pont ezért kapcsoltam be a gépet, mert én is úgy éreztem, hogy akik még nem voltak velünk, azok erről tökéletesen meg vannak győződve :smt030 , némelyik beugró kép erős bizonyiték rá, (nekem most a Fúróé ugrott be, a bükki találkozóról, hát mit mondjak :smt088 )
                                          Kedves újabb tagok, akik az eddigi szövegektől és képektől joggal megrémültek, gyertek nyugodtan , nem csak erről szól a találkozó 😳

rudi-radio
                                          Felhasználó

Csak azt nem ikerült még kibogarásznon,hogy pontosan hol lessz ez a jégtörő buli?

LMC
                                            Felhasználó

[quote=”rudi-radio”:26514fo6]Elnézést kérek,hogy beleszólok itt a magasívü készülődésbe!Rudi-rádió vagyok,és Mi is szeretnénk csatlakozni egy ismerkedés erelyéig.Az az igazág,hogy éppen most készülök egy T4-böl valami csigaházfélét barkácsolni,és szívesen csavarognánk egyűtt,egy jóhangulatu társasággal.[/quote]

Örülök hogy így döntöttél, neked sem lessz közelebb mint nekem 😆

András

rudi-radio
                                              Felhasználó

Elnézést kérek,hogy beleszólok itt a magasívü készülődésbe!Rudi-rádió vagyok,és Mi is szeretnénk csatlakozni egy ismerkedés erelyéig.Az az igazág,hogy éppen most készülök egy T4-böl valami csigaházfélét barkácsolni,és szívesen csavarognánk egyűtt,egy jóhangulatu társasággal.

GaborApa
                                                Felhasználó

Szerintem az újabb klubtagok és a többi fórumolvasó már teljesen meg van arról győződve, hogy ez egy masszív alkoholista csapat, akik ha találkoznak, akkor az csak whiskyzésről és sörözésről szól, és fetrengésig leisszák magukat. Pedig ez nem így van! [-X

Mi pl. málnaszörpöt és tejet viszünk. 🙄

Na, jó. A fagyasztóban valahogy ott maradt egy Jager. 😳

LMC
                                                  Felhasználó

[quote=”ficsor”:2b3kphfk]A gond nyilván az lehetett, hogy – amint azt a kupak színéből saccolom – az ásványvíz buborékos volt! 🙁 [/quote]

Azt nem tudom hogy mennyit ivott Kerti az ásványvízből de arra emlékszem hogy GáborApának a külső lámpáját szereltük mert sötét volt és Kerti elszaladt egy csavarhúzóért és akkor botlott meg egy földön fekvő wiskys üvegben [-X

András

ficsor
                                                    Felhasználó

[quote=”Kerti”:362sb395]Köszi szépen! Megbotlottam az ásványvizes palackkal. Nem kell mindjárt a legjobbra gondolni. 😆 [/quote]
                                                      Ne nekem köszönd!
                                                      Ha jól gondolom, a dokumentátor GáborApa volt #-o

ficsor
                                                      Felhasználó

[quote=”GaborApa”:2nxdjipi]Az ásványvízzel bizony nagyon kell vigyázni. [-X
                                                        Nagyon durva ital.
                                                        Gyakran előfordul, hogy az ember hanyattbotlik tőle.
                                                        😆
                                                        Ahogy az a képen is jól látható.[/quote]
                                                        A gond nyilván az lehetett, hogy – amint azt a kupak színéből saccolom – az ásványvíz buborékos volt! 🙁

25 hozzászólás megtekintése - 101-125 / 200

You must be logged in to reply to this topic.