Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Jégtörő buli 2007 március 23-25 Velencei tó

Legutóbb frissítette Brigi 18 years, 2 months telt el
18angok
200 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    GaborApa
    Felhasználó

Ez még nem az évadnyitó találkozó, mert azt kicsit később tartjuk, azért hogy sokan el tudjanak rá jönni. Ugyanakkor vagyunk néhányan, akik nem férünk a bőrünkbe, és dacolva a hideggel szívesen összejönnénk már márciusban is.

Ezen a topicon ötletelgessünk, hogy kik, hol, mikor gyűljünk össze.

Mivel a martfűi találka úgyis kempingben lesz, luxuskörülmények között, ezért páran arra gondoltunk, hogy jó lenne a jégtörő bulit vadkempingezéssel megoldani.
      Ha valaki tud alkalmas helyet, ahol néhány lakóautó összeverődhet egy hétvégére, akkor kérem, hogy szóljon.
      Lehet ez bármilyen tisztás egy erdőben vagy folyóparton. Ha valakinek van ismerőse esetleg egy erdészetnél, akkor szívesen felvenném vele a kapcsolatot.
      Lehet a helyszín faluvégén vagy odébb is.
      Ez esetben a polgármesterrel egyeztetnék. (meg a kurta kocsmással) 😆
      Helyszínre javaslatot természetesen mindenkitől szívesen fogadunk. Nem csak azoktól akik jönnek, hanem akár regisztráció nélküli stoppos olvasóinktól is.
      Lényeg, hogy olyan hely kéne, ahol nem zavar minket senki, és főleg, mi nem zavarunk másokat. :smt035 :smt206 :D/
      ———————————————————————————————————

———————————————————————————————————
      Ide írogatom kik is jelentkeztek eddig:
      Brigi
      LMC
      GaborApa
      moleska (ha szép az idő)
      Zsuzsa és Ficsor (Ők ugyebár NEM 😉 Vagy mégis? 😆 )
      FuredyLaci 99%
      Kerti
      madar
      Furo(ha ráér)
      macs
      medmad
      Oldi (ha meg lesz az autója)
      gabec
      Morgobacsi és Boszika
      rudi-radio

• Szerző
      Válasz
      GaborApa
      Felhasználó

[quote=”FuredyLaci”:3hwgu63q]Sziasztok!
        Én is megnézném de nemtalálom a listát lehet hogy ilyen balfék vagyok #-o
        Áruljátok el hol keressem
        Laci[/quote]
        Megpróbálom: 😉
        Az első hozzászólást most már a 3. oldalon találod. Ennyit írogattunk ebben a témában.
        Egy oldalon 50 hozzászólást olvashatsz, a többihez „lapozni” kell. Az első oldalon a legfrissebb 50.

A topic címe a „jégtörő buli….” alatt közvetlenül találod, hogy „oldalak 1 2 3 következő”. Ugyanezt megtalálhatod az oldal alján is.
        Ez minden 50 hozzászólásnál hosszabb témánknál így van.

LMC
        Felhasználó

[quote=”FuredyLaci”:19dfp1zy]Sziasztok!
          Laci[/quote]

Fent az oldalaknál a 3-as és lefelé görgeted, megtalálod.

András

Brigi
          Felhasználó

[quote=”GaborApa”:1jj7tv0h]Köszi.
            Az előbb néztem én is. Máris pótolom :smt024 [/quote]
            Lassan körbeérjük a Velencei tavat. Lehet, hogy tényleg vonattal kell az felvégnek kirándulni az alvégre?

Bennem az merült fel, amikor egy május 1-i hosszú hétvégén leruccantunk Gradoba. Aki járt már ott, az biztos emlékszik a kis szigetre. Ott körben olyan sűrűn álltak az út mellett a lakóautók, hogy már nem fértünk el (pedig akkor még kisebb kocsival jártunk). Aztán szerencsére a városka szélén találtunk azért helyet.

FLaci
            Felhasználó

[quote=”GaborApa”:7iz3nlg3]Köszi.
              Az előbb néztem én is. Máris pótolom :smt024 [/quote]
              Sziasztok!
              Laci

GaborApa
              Felhasználó

[quote=”Brigi”:153m9x2f]GáborApa, ahogy visszanéztem, láttam, hogy Rudi-radio is csatlakozna, de nem szerepel a névsorban.[/quote]
                Köszi.
                Az előbb néztem én is. Máris pótolom :smt024

Brigi
                Felhasználó

[quote=”GaborApa”:2x2tpao0]Mi is Téged.

Már be is írtalak az első hsz-ba. =D> [/quote]
                  GáborApa, ahogy visszanéztem, láttam, hogy Rudi-radio is csatlakozna, de nem szerepel a névsorban.

GaborApa
                  Felhasználó

[quote=”Morgobacsi”:8m19rbmy]A pontos koordinátákat vettük, és komppal érkezünk 😀 , de ha mégsem, azért a találkozón mi is ott leszünk.
                    8)
                    Addig is mindenkit üdvözlünk![/quote]

Mi is Téged. :smt039

Már be is írtalak az első hsz-ba. =D>

Morgobacsi
                    Felhasználó

A pontos koordinátákat vettük, és komppal érkezünk 😀 , de ha mégsem, azért a találkozón mi is ott leszünk.
                      8)
                      Addig is mindenkit üdvözlünk!

GaborApa
                      Felhasználó

[quote=”moleska”:3nb9khdb]Engem a vízbe vitt. [-X =D> 😆 [/quote]
                        Nekem is csak telefonba mondták, de próbáld meg így :
                        47fok 13perc 34.0 mp és
                        18fok 39perc 27.4mp
                        Szerintem így jobban néz ki. 😉 .

De [-X Inkább nem segítek többet.
                        Megígértem, hogy lemegyek és pontosítok. Ehhez már csak annyi kell, hogy pont egyszerre legyen egy kis szabadidőnk a tulajdonossal. [-o<

LMC
                        Felhasználó

[quote=”Kerti”:14j86rza]Csináltam egy térképet Gáborapa műholdas felvétele alapján, hogy hol is lesz a találkozó. Remélem jól találtam el a helyszínt. A részleteket majd ő fogja megírni. Térkép[/quote]

Ha ez nem jó felvétel, GáborApának 2 műholdja van, március 23-25 lövi fel a harmadikat :smt024

András

ficsor
                          Felhasználó

[quote=”Kerti”:1kabulfo]Csináltam egy térképet Gáborapa műholdas felvétele alapján, hogy hol is lesz a találkozó. Remélem jól találtam el a helyszínt. A részleteket majd ő fogja megírni. Térkép[/quote]
                            A térkép alapján a helyszín tényleg tökéletes! Senki sem fog minket ott zavarni, mert a térkép szerint út sem vezet oda 😀
                            (Koordinátája, persze, van.)
                            Úgyhogy utána nézek, hol tudok lakóhidroplánt bérelni (persze állófűtéssel) 😛

moleska
                            Felhasználó

[quote=”LMC”:u2i847eu]Szia ezt a kordinátát ird be és kiváncsi leszek hova visz [-X

András[/quote]

Engem a vízbe vitt. [-X =D> 😆

LMC
                              Felhasználó

[quote=”GaborApa”:2t2t0b63]
                                47 fok 13340 és 18 fok 39274
                                Megígérem, hogy még ezen a héten elmegyek.[/quote]

Szia ezt a kordinátát ird be és kiváncsi leszek hova visz [-X

András

GaborApa
                                Felhasználó

Átalakítottam egy kicsit az első hozzászólásban a résztvevők listáját. Minden név alá belinkeltem az adatlapját, mert már nem tudtam követni, hogy ki kicsoda, ugyanis a jelentkezők majdnem fele új tag, akikkel először fogunk találkozni. :smt039
                                  Ez azért elég jól mutatja a klub nyitottságát. =D>
                                  Eddig 13 csigaház jelentkezett. 😉

GaborApa
                                  Felhasználó

[quote=”Kerti”:2qp6ml0i]Csináltam egy térképet Gáborapa műholdas felvétele alapján, hogy hol is lesz a találkozó. Remélem jól találtam el a helyszínt. A részleteket majd ő fogja megírni. Térkép[/quote]

Igen, jól találtad el. =D> Szerintem.
                                    A tulajdonostól a koordinátákat kaptam meg
                                    47 fok 13340 és 18 fok 39274
                                    Még nem sikerült lejutnom annak ellenére, hogy szerdán elindultam. 🙁 .
                                    Megígérem, hogy még ezen a héten elmegyek Velencére és azonnal megírom az odavezető itinert, bár szerintem a műholdas kép alapján készült Kerti térképe alapján már nem nehéz megtalálni. 😆

Kerti
                                    Adminisztrátor

Csináltam egy térképet Gáborapa műholdas felvétele alapján, hogy hol is lesz a találkozó. Remélem jól találtam el a helyszínt. A részleteket majd ő fogja megírni. Térkép

medmad
                                      Felhasználó

jo estét mindenki

aztat mikor lehet meg tudni pontosan hogy hol lessz???

medmad

Kerti
                                        Adminisztrátor

[quote=”Brigi”:2ypg2qzr]Már csak két hét és máris törjük a jeget 😆 Addigra remélem elvonulnak az esőfelhők is. [-o< [/quote] Én már nagyon várom. =D>

Brigi
                                          Felhasználó

Már csak két hét és máris törjük a jeget 😆 Addigra remélem elvonulnak az esőfelhők is. [-o<

LMC
                                            Felhasználó

[quote=”Brigi”:212pydvp]Alakul a találkozóra az idő. Legfeljebb a whiskybe kell majd jeget törni. Bár tegnap reggel a hűvösvölgyi nagyréten be voltak fagyva a pocsolyák.[/quote]

Zsuzsáék nem fognak fázni 😆

András

Brigi
                                              Felhasználó

Alakul a találkozóra az idő. Legfeljebb a whiskybe kell majd jeget törni. Bár tegnap reggel a hűvösvölgyi nagyréten be voltak fagyva a pocsolyák.

Kerti
                                                Adminisztrátor

[quote=”zsuzsa”:1tey2zjg]… érdekődnék, hogy tudna-e valaki hozni ? [-o< [/quote] Mi tudunk vinni bográcsot. Majd azért előtte még szólj már rám mert feledékeny vagyok. 😆

zsuzsa
                                                  Felhasználó

[quote=”GaborApa”:2a9xsxmb]=D> 😀 😀 😀 [/quote]
                                                    A 20. és a 102. hozzászólás között 🙄 voltak némi beszélgetések [-o< jelenleg úgy néz ki, hogy megyünk. 😆 Korhelylevest szeretnék vinni, de szerintem jó lenne hozzá valami bogrács amiben melegítjük, és nekünk nincs, tehát ezennel érdekődnék, hogy tudna-e valaki hozni ? [-o<

GaborApa
                                                    Felhasználó

[quote=”zsuzsa”:wj350k6q]Akkor inkább megyünk, már az ügyeletemet is elcseréltem =D> [/quote]

Most akkor ez hogy is van?
                                                      [quote=”zsuzsa”:wj350k6q]Ez azért egy rendkívűl „aljas” hozzászólás volt …….”csoportos elkövetők” [/quote]

=D> 😀 😀 😀

zsuzsa
                                                      Felhasználó

[quote=”LMC”:ha68plm3]De ha mégsem jönnétek Kerti elhozza a pálinkót) 😆

András[/quote]
                                                        Annyi pálinkánk sajnos nincsen, hogy Kertiékre bizva, jutna a bandának is [-X (kecskenyájra káposztát 😀 )
                                                        Akkor inkább megyünk, már az ügyeletemet is elcseréltem =D>

25 hozzászólás megtekintése - 76-100 / 200

You must be logged in to reply to this topic.