Főoldal › Fórumok › Lakóautós Találkozóink › Hegykő 2012. november 1-4
-
IndítottaTémakör
-
2012.10.08.-22:02 #36196
Sziasztok! Mi most nagyon beindúltunk, amit eddig elvesztegettünk időt most bepótoljuk, laóautózás ügyileg. Szóval szerintem ha nem is voltunk sokan, azért a szeptember végi Egerszalók nagyon jól sikerült, ettünk Nagyapáék jóvoltából, és ittunk, no meg pancsiztunk a kellemes fürdőben. Az idő is nagyon jó volt, napozni is lehetett.
Nem tudom ki mit tervez a következő időkre, de talán még kegyes az idő és érdemes lenne kihasználni. Terveink szerint október 26-tól Sárvárra akartunk menni, de a drága thermál kemping dugig, mert ezen a hétvégén a német, lengyel, és cseh lakósok lefoglalták, no meg ekkor van a havi, teljes várost ellepő kirakodó vásár is. A kemping recepciósa azonban ajánlott egy a fürdő másik oldalán levő Vadkert nevű kempinget, amelyet felhívtam és érdekes ott már nincs szezon és a másik 14000 ft-ja helyett csak 2600 ft/egység egy éjszakára. Persze itt nincs benne a fürdő belépő, de náluk is meg lehet venni. Ja és rengeteg helyük van. Mi elmegyünk, aki akar tartson velünk ha más programja nincs. Innen elmegyünk majd Hegykőre, és a mindenszentek hosszú hétvégéjét ott töltjük. Szóval belecsapunk a lecsóba azaz a meleg vizekbe. Aki hallja adja át, és remélem találkozunk néhányan. Üdv mindenkinek, Kozol. -
IndítottaTémakör
-
SzerzőVálasz
-
2012.11.05.-13:19 #36365
[quote=”NagyPapa”:2xbhdepl]A nem igazán legszebb idő ellenére nagyszerű társaságban töltöttünk el vidáman egy igazán hosszú hétvégét.
-Nagyon finom volt Kozolék borjúhúsos lecsója,
😆
-Lamenta szenzációs gulyáslevest főzött nekünk,
::szakacs_2
-EdGár a már megszokott, utánozhatalan palacsintákat csinált többször is, no persze Kozol titkos receptje szerinti töltelékkel töltve,
palacsinta2
-EgGár füstölt nekünk lazacot, harcsát és nyelvet, -be is füstöltük a szárító helyíséget ahogy köll.
::rasta
-Mi közben töltögettük a finom Rosékat, páleszokat,
:2010_ivok.gif
-Reggelente közös terülj asztalkámat szervíroztunk, hogy ne éhezzünk,
:grill
-Esténként Kozol dekantált Ausztrál vöröst kínálgatott, reggelente ampullásokat…
:2010_ivok_sor3.gif
-Közben az éttermekben is előfordultunk néhányszor
:smt206
-Meglátogatott bennünket OLÁH80 is, hozott magával nagyon finom, szopogatni való háziszöttest (nem fogyott el mind, így OLÁH80 adománya felirattal visszük tovább minden további talira, „elhalálozásáig”)
:2010_vizipipa.gif
Kétszer is voltak munka után LMC-ék, András és Marika,
::fodrasz
-No persze sokszor csak egyszerűen áztattunk… áztattunk..
::beach
Körülöttünk három kiskutya szaladgált, mi meg néha utánuk..EdGárék cicája pedig dorombolt,
::kutya ::cica
Lacika! Hát köszi, elvóttunk mint a befőttek a pócon.Ui.: Ja a Lamenta pedig közöttünk evett, szinte mindent, ezt most már sokan tanusíthatjuk, no de nem rakosgatunk erről külön képeket mer minek… mi láttuk, tudjuk.
Üdv NagyPapa[/quote]
Nagyon jó volt veletek ismét,köszönjük a vendéglátást, hiszen mi most és kivételesen ” csak ” látogatók voltunk 🙂
Marika és András2012.11.05.-11:18 #36364[quote=”rlacika”:xkiap117]De jól szórakoztatok megint! =D> =D> =D> [/quote]
A nem igazán legszebb idő ellenére nagyszerű társaságban töltöttünk el vidáman egy igazán hosszú hétvégét.
-Nagyon finom volt Kozolék borjúhúsos lecsója,
😆
-Lamenta szenzációs gulyáslevest főzött nekünk,
::szakacs_2
-EdGár a már megszokott, utánozhatalan palacsintákat csinált többször is, no persze Kozol titkos receptje szerinti töltelékkel töltve,
palacsinta2
-EgGár füstölt nekünk lazacot, harcsát és nyelvet, -be is füstöltük a szárító helyíséget ahogy köll.
::rasta
-Mi közben töltögettük a finom Rosékat, páleszokat,
:2010_ivok.gif
-Reggelente közös terülj asztalkámat szervíroztunk, hogy ne éhezzünk,
:grill
-Esténként Kozol dekantált Ausztrál vöröst kínálgatott, reggelente ampullásokat…
:2010_ivok_sor3.gif
-Közben az éttermekben is előfordultunk néhányszor
:smt206
-Meglátogatott bennünket OLÁH80 is, hozott magával nagyon finom, szopogatni való háziszöttest (nem fogyott el mind, így OLÁH80 adománya felirattal visszük tovább minden további talira, „elhalálozásáig”)
:2010_vizipipa.gif
Kétszer is voltak munka után LMC-ék, András és Marika,
::fodrasz
-No persze sokszor csak egyszerűen áztattunk… áztattunk..
::beach
Körülöttünk három kiskutya szaladgált, mi meg néha utánuk..EdGárék cicája pedig dorombolt,
::kutya ::cica
Lacika! Hát köszi, elvóttunk mint a befőttek a pócon.Ui.: Ja a Lamenta pedig közöttünk evett, szinte mindent, ezt most már sokan tanusíthatjuk, no de nem rakosgatunk erről külön képeket mer minek… mi láttuk, tudjuk.
Üdv NagyPapa
2012.11.05.-03:16 #36363De jól szórakoztatok megint! =D> =D> =D>
2012.11.05.-00:37 #36361[quote=”zsuzsa”:2jhi77jl]Mindenkit sokszor puszilunk a találkozón!
Mi még Franciaországban vagyunk, Grasse körül tekeregtünk tegnap, szép idő csodálatos tájak =D> 😆 …
Lassan átmegyünk az olasz tengerpartra, kb. Rapallo környékig, onnan majd föl, és haza 😥 😥 😥 ….[/quote]
Sziasztok Csavargók!Az „onnan föl” -> „onnan le”-re cserélésével nyerhetnétek pedig néhány hetet 😆 … Hazaértünk Hegykőről és köszönjük a vidám társaságnak a jó hangulatot, köszönjük a „Pihenő Kemping Gazdák” (LMC: Marika, András) megtisztelő látogatását és reméljük Olah80 család legközelebb is csatlakozik hozzánk.
Megtudtunk egy titkos receptet, amit sajnos – ilyenek a titkos receptek – nem árulhatunk el 😆 Képeket pedig az albumomban találtok… este tízre fent lesz mind 😉2012.11.03.-15:52 #36357Mindenkit sokszor puszilunk a találkozón!
Mi még Franciaországban vagyunk, Grasse körül tekeregtünk tegnap, szép idő csodálatos tájak =D> 😆 …
Lassan átmegyünk az olasz tengerpartra, kb. Rapallo környékig, onnan majd föl, és haza 😥 😥 😥 ….2012.11.02.-19:20 #36356[quote=”NagyPapa”:115hwkec]Szerinted mi itt mit csinálunk már két napja?
Már régen itt vagyunk, ma ment el LMC is, még maradt 4 egység, LMC visszajön szombaton!
Ha te is itt volnál már megtalálhattál volna minket!
Ha mégis keresel minket, itt vagyunk a faházas konyha mögött az első utcában jobbra!
Minket a jókedv melegít, teszünk a rossz időre, egyébként is a víz jó meleg!
=D> [/quote]
Vissza bizony, finom volt a húsos lecsó !Most egy kicsit dolgozom, vártalak hátha benéztek hozzám a szalonba 🙁
Szombaton a meleg vízben nyakig,egész estig:)2012.11.02.-01:50 #36355[quote=”olah80″:14an3pny]Jön valaki ebben a jóidőben vagy egyedül kell iszogatnom, eszegetnem?[/quote]
Szerinted mi itt mit csinálunk már két napja?
Már régen itt vagyunk, ma ment el LMC is, még maradt 4 egység, LMC visszajön szombaton!
Ha te is itt volnál már megtalálhattál volna minket!
Ha mégis keresel minket, itt vagyunk a faházas konyha mögött az első utcában jobbra!
Minket a jókedv melegít, teszünk a rossz időre, egyébként is a víz jó meleg!
=D>
2012.11.01.-15:31 #36354Jön valaki ebben a jóidőben vagy egyedül kell iszogatnom, eszegetnem?
2012.10.29.-13:33 #36341[quote=”Jamesz”:3pz7ce5i]Ha a „chippendale ” dolgot velem kapcsolatba kérdezted, el kell hogy mondjam.
1, Sajnos a hétvégén a velencei ködben meghúztam a lakókocsit , kilóg az oldala …Bihari doktor úr már várja !!!
2, Üzleti ügyben már 31-én külföldre kell utaznom és 7-én indulok vissza …ez egy váratlan ám kötelező program !!!
3, Amúgy is …semmiféle teljesen elfogadható bizonyítékot nem láttam Zsóti barátom galád félrelépéséről így ez a gatyadolog sajnos az idén elmarad.
Én sajnálom legjobban !!!
😀 [/quote]
A fenti indokok közül a meghúzást sajnálom a legjobban. Ez sosem jön jókor. 😥
Ha menni kell, akkor menni kell 😆 Zsoltival kapcsolatban én sem szolgálhatok bizonyítékkal, de nekem az is elég ha eljönnek és jól érzik magukat.
Végezetül, szívesen láttunk volna teljes pompádban is, a már megszokott formádban, s így gyerekeket sem kell nagyszülőkre bízni otthon :2010_rohog.gif2012.10.27.-01:17 #36323[quote=”olah80″:1gjk7sgi]ha mi előtte ott találkozunk félek a demizsonok kiürülnek 😆 [/quote]
Gondolod Hegykőn nem ?? #-o 😀
2012.10.27.-01:03 #36322Névtelen
[quote=”EdGaR”:2g5ik31q]Bocsánat nem voltam pár napig 😳 most akkor lesz chippendale show, vagy nem, mert a szotyi és a lifiárusok türelmetlenkednek. Nem beszélve a palacsintaárusról 😆 [/quote]
Ha a „chippendale ” dolgot velem kapcsolatba kérdezted, el kell hogy mondjam.
1, Sajnos a hétvégén a velencei ködben meghúztam a lakókocsit , kilóg az oldala …Bihari doktor úr már várja !!!
2, Üzleti ügyben már 31-én külföldre kell utaznom és 7-én indulok vissza …ez egy váratlan ám kötelező program !!!
3, Amúgy is …semmiféle teljesen elfogadható bizonyítékot nem láttam Zsóti barátom galád félrelépéséről így ez a gatyadolog sajnos az idén elmarad.
Én sajnálom legjobban !!!
😀2012.10.26.-22:42 #36321[quote=”LMC”:39iqxchp]hogy el ne tévedj előtte egyeztethetünk, a Füredi Sétány-on megtalálsz Sopronban 🙂
András[/quote]
ha mi előtte ott találkozunk félek a demizsonok kiürülnek 😆
2012.10.26.-11:43 #36320[quote=”NagyPapa”:18vq4mya]Ez a http://www.saratermal.hu kemping, itt a kempingnek van fürdője és nem a fürdőnek kempingje.
A kemping díjban benne van a fürdő belépő is mert nem is lehet másképp, ugyanis kerítés sincs a kemping és fürdő között.
szia koszi az infot valoszinu megyunk
zsolt
Van a fürdő és körülötte van a kemping. 😆A „Kempingmustra”-k között találsz róla több infót is.
Különben is gyere el ‘oszt meglátod. 😀
A fürdő mellett van egy thermál kemping nevezetű kemping is ami csak nyáron üzemel és hát nekik körbe be kell jönni, fizetni… késöbb engedik őket be, korábban kiküldik….
Üdv NagyPapa[/quote]
2012.10.25.-23:15 #36319Mi úgy néz ki, hogy 2-án tudunk majd csatlakozni a csapathoz. Remélem, hogy összejön.
2012.10.25.-19:44 #36318[quote=”gabi-zsolt”:165y201f]szaisztok tudtok va,lamit milyen arak vanank acampingben es a belepo a furdobe? es melyik camping mert kettot latok koszi zsolt[/quote]
Ez a http://www.saratermal.hu kemping, itt a kempingnek van fürdője és nem a fürdőnek kempingje.
A kemping díjban benne van a fürdő belépő is mert nem is lehet másképp, ugyanis kerítés sincs a kemping és fürdő között.Van a fürdő és körülötte van a kemping. 😆
A „Kempingmustra”-k között találsz róla több infót is.
Különben is gyere el ‘oszt meglátod. 😀
A fürdő mellett van egy thermál kemping nevezetű kemping is ami csak nyáron üzemel és hát nekik körbe be kell jönni, fizetni… késöbb engedik őket be, korábban kiküldik….
Üdv NagyPapa
2012.10.25.-12:31 #36317szaisztok tudtok va,lamit milyen arak vanank acampingben es a belepo a furdobe? es melyik camping mert kettot latok koszi zsolt
2012.10.25.-12:10 #36316Bocsánat nem voltam pár napig 😳 most akkor lesz chippendale show, vagy nem, mert a szotyi és a lifiárusok türelmetlenkednek. Nem beszélve a palacsintaárusról 😆
2012.10.24.-19:08 #36315[quote=”olah80″:2kh0doxd]nagyon jó hogy, ilyen közzel lesz a party mi is elmegyünk végre az első rendezvényünkre.[/quote]
hogy el ne tévedj előtte egyeztethetünk, a Füredi Sétány-on megtalálsz Sopronban 🙂
András
2012.10.23.-02:22 #36312Névtelen
[quote=”kozol”:1knv5e38]Ha jól tudom az újoncok „beavatási szertartásához” dupla adag pálesz kell neked is, hát még nekünk!!!! 😛 😆
Kívánj sok havat, hogy könnyebben áthúzhassunk a lakód alatt 😆 😆 😆 hosszában vagy keresztben, attól függ mennyi páleszt hozol 😛 Kozol[/quote]Kozol kollega ….ha jól visszaemlékszünk , te sem voltál még áthúzva ünnepélyesen a lakód alatt , ugyanis ez valamilyen körmönfont módón kimaradt a beavatásodból.
[-o< De ami késik nem múlik....gondolom.....mielőtt te avatsz tagokat , elötte magad is boldogan résztveszel ilyenekbe . 😀 Én pl. a Chivas Regalt szeretem..... :2010_igen_jeee.gif2012.10.22.-01:44 #36311[quote=”olah80″:1fw83fxy]nemtudom mennyire szeretitek a minőségi házi páleszt ezért csak kisebb menyiséggel kedveskednék (3L) az esti órákban
robi[/quote]Ha jól tudom az újoncok „beavatási szertartásához” dupla adag pálesz kell neked is, hát még nekünk!!!! 😛 😆
Kívánj sok havat, hogy könnyebben áthúzhassunk a lakód alatt 😆 😆 😆 hosszában vagy keresztben, attól függ mennyi páleszt hozol 😛 Kozol2012.10.22.-01:14 #36310[quote=”lipi”:3gpusi0k]Mely napon,mennyi órakor bontod a demizsont? 8)
(csak hogy jusson 😆 )
:smt039
lipi,Márti[/quote]még egyeztetünk 😛
2012.10.22.-00:45 #36309Mely napon,mennyi órakor bontod a demizsont? 8)
(csak hogy jusson 😆 )
:smt039
lipi,Márti2012.10.21.-23:52 #36308nemtudom mennyire szeretitek a minőségi házi páleszt ezért csak kisebb menyiséggel kedveskednék (3L) az esti órákban
robi2012.10.20.-21:52 #36307Nekünk még 400km sincs.Tehát mi szeretnénk Jamesz által mezítlábas
stb.által elkészített ételből enni! Kerül,amibe kerül egyszer élünk!
😆 =D>
:smt039lipi,Márti
Meglehet hogy csak elrohanunk,lakó nélkül,de MUSZÁJ! =D>
Fotó akku feltöltve,film a gépbe. 😀2012.10.20.-21:00 #36306nagyon jó hogy, ilyen közzel lesz a party mi is elmegyünk végre az első rendezvényünkre.
-
SzerzőVálasz
You must be logged in to reply to this topic.