Főoldal › Fórumok › Lakóautós Találkozóink › 2008-as Szezonnyitó találkozóra javaslat
-
IndítottaTémakör
-
2008.01.07.-04:01 #6325
Sziasztok,
most, hogy jön a tavasz…..(ahogy elolvad a jég, tuti, hogy jön….)máris gondolhatunk a tavaszi szezonnyitó találkozóra. És mi arra gondoltunk, hogy nem megint Martfűn kéne összejönni, mert az szerintünk már kezd unalmas lenni.
Javasolnánk, csináljunk először egy kérdőívet, majd abból egy szavazólapot, majd statisztikát. Tehát teljes demokrácia!Mi a véleményetek?
MaNá
-
IndítottaTémakör
-
SzerzőVálasz
-
2008.01.10.-03:27 #6371
[quote=”Red”:7vsa6qol]én még nem voltam Martfűn, így nekem tök mindegy hol lesz, csak legyen valami thermál fördő lécci 😀
nem ismerős véletlenül valaki Orosházán a Gyopáros kemping/fürdőben?
állítólag ott is fejlesztések voltak[/quote]Red figyu, voltunk a nyáron Gyopároson, gyönyörű, gyógyfürdő+élményfüdő+3 tó + éttermek, de a kemping kicsi és a higi box is kicsi és ócska. Oda nem férünk be. Pedig mellette hatalmas sportpályák, kiépített bográcsolás és minden van. Csak a terület és a tisztasági helység a probléma. Ja meg áram sincs sok.
Szia MaNá
2008.01.10.-03:25 #6370Pápa az nagyon jó, és szinvonalas,nem azért mert közel van.
András
2008.01.10.-03:20 #6369Konkrétan itt van két kempingről ismertető, ahogy te kérted Gábor apa, nézzétek meg. Még senkivel nem beszéltünk, tehát itt csak az adatokat szedtem össze most 10 perc alatt, semmi több konkrét nincs még.
1.
Város Cegléd
Kemping neve Castrum termálkemping és üdülőfalu Cegléd
Elérhetőség 2700. Cegléd, Fürdő u. 27.
Tel: +36-53/501-177
Fax: +36-53/501-178 Térkép honlapon!Honlap http://www.castrum-group.hu/lap.php?lapkod=9
Ár/hétvége:lakósoknak 2 főre 4.000,- Ft./éj, benne a fürdőbelépő ami egyébként 800,- Ft/fő és a plusz fők után 800Ft/fő.
Ár/hétvége:Szoba vagy appartmanra 13.500,-/éj/ Ft/2 főre reggelivel együtt, plusz fők 2.800,- Ft/éj és 800,- Ft. fürdőbelépő jön hozzá, ha szükséges.
? lakó fér el: mint Martfűn
áramcsatl.száma: mint Martfűn
Vizesblokk minőség : Új, kiváló
Közös helység:Nincs, de a kemping melletti étteremben megoldható az esti közös vacsora utáni sörözés, beszélgetés, stb.
? fős a közös helység —
? programlehetőség: Éjszakai fürdőzés.Bográcsolás > kiépített hely.
Indoklás: Ápolt, gondozott, nagy gyógy+élményfürdő van mellette,Étterem, tó, biciklizési lehetőség is van.2.
Pápa
Várkert termál kemping Pápa
8500. Pápa, Várkert u.7.
Tel. +36 89 320 735
Fax+36 89 320 735http://www.thermalkemping.hu
Lakó: 52300,- HUF 2 főre
Még nem tudjuk, hogy van-e közös helység, majd később info.
240 lakó fér el
240 áramvételi lehetőség van
Új, kiváló a higi-box
Van TV szoba internettel, és kempingen belül van egy presszó is.
Pontosan még nem tudjuk, hogy hány fősek ezek a helységek.
Program: Grillezőhely, sportpálya, játszótér van.
Indoklás: Ápolt, gondozott, nagy gyógy-élményfürdő, étterem van mellette, be lehet sétálni Pápára, (sétálóutca) biciklizési lehetőség.Még ezeken kivül is van egy pár, majd rakom be folyamatosan, ha érdekli a tagságot.
Sziasztok MaNá
2008.01.10.-03:13 #6367[quote=”GaborApa”:14po8e7l]De az adat gyűjtést nem
🙁 [/quote]
Már hogyne tudná?! Ez az oldal mindent tud, csak kell valaki aki leprogramozza. Sajnos (vagy mégsem?) Kerti most ekkora programozást nem tud vállalni. Amit tudok megteszek.2008.01.10.-03:09 #6366[quote=”Red”:382n1nzw]ez a fórum alapból tudja a szavazás funkciót, csak itt le van tiltva, ez pedig egy gombnyomás[/quote]
Igazad van a szavazást tudja. Ha van miről szavazni akkor ki lehet tenni. Jelenleg még nincs érdemi javaslat. Ha összegyűlik néhány olyan hely amiről megfelelő információ van és azt vállalja az ajánló, hogy leszervezi akkor kitesszük a szavazást.2008.01.10.-02:57 #6364[quote=”Red”:1vnmu21k]ez a fórum alapból tudja a szavazás funkciót, csak itt le van tiltva, ez pedig egy gombnyomás[/quote]
De az adat gyűjtést nem
🙁2008.01.10.-02:54 #6363ez a fórum alapból tudja a szavazás funkciót, csak itt le van tiltva, ez pedig egy gombnyomás
2008.01.10.-02:51 #6362[quote=”MaNa”:1hxx742r]Sziasztok,….
Kérdeznénk, hogy lehetséges itt olyan topic-ot létrehozni, amelybe egy excell táblát lehet illeszteni? Mert azzal a szavazás tök egyszerű lenne.
mégegyszer sziasztok MaNáék[/quote]Erre igazából Kerti fog válaszolni, de azt tudom, hogy a jelentkezési lapok, (melyeket a találkozók előtt használtunk) azok is igen sok munkájába kerültek.
Pedig az nem is egy mindenki által írható exceltábla volt.Addig is itt a fórum, ide lehet írni a javaslatokat, és ha ugyanabban a formában írja be mindenki akkor azt ki lehet copizni egy excelbe.
Utána ki lehet tenni beszámozva, és a számokra lehet szavazni.
Ha így jó.2008.01.10.-02:21 #6359én még nem voltam Martfűn, így nekem tök mindegy hol lesz, csak legyen valami thermál fördő lécci 😀
nem ismerős véletlenül valaki Orosházán a Gyopáros kemping/fürdőben?
állítólag ott is fejlesztések voltak2008.01.10.-02:12 #6357Sziasztok,
nekünk nem volt gondunk idáig sem a demokráciával, csak a statisztikai felmérés jellegge mutat demokratikus vonásokat, ezért humorizáltunk.
Sajna – vagy nem sajna – mi nem szeretünk ugyanarra a helyre menni többször, szeretünk új dolgokat látni.
Tudjuk, hogy ez a találkozó nem a környezet megismerésére szolgál, hanem egymás megismerésére, de tavaly előtt elindultunk tizen sétálni, és ezt is 10 perc alatt be tudtuk ott fejezni. Tehát mint irtuk, egy gond van csak, unalmas.Bár tavaly kifejezetten azért nem mentünk el, mert iskolanap volt az a szombat, és ezt nem tudtuk megoldani, mivel a ‘kölök’ éppen iskolaváltás miatt 1,5 év szintkülönbség felhozására kényszerült 5 tantárgyból. De ez mára rendeződött.
Mi pl. javasolnánk a ceglédi kempinget, ahol legjobb tudomásunk szerint mindaz van, ami nekünk kéne, de mindjárt utánanézek konkrétan az adatoknak. Vagy a pápai sem rossz, azt is konkretizálom. A lipóti pedig kifejezetten gyönyörű, vadregényes, csak nem elég szociális.
Kérdeznénk, hogy lehetséges itt olyan topic-ot létrehozni, amelybe egy excell táblát lehet illeszteni? Mert azzal a szavazás tök egyszerű lenne.
mégegyszer sziasztok MaNáék
2008.01.10.-00:56 #6355Toma sajnos nem meri megígérni 100%-ra, hogy a találkozónkig a fürdő át lesz adva. Ezt csak a teljesség kedvéért teszem, hozzá, nem biztos, hogy csak olyan hely alkalmas ahol fürdő van. 🙄
Tehát fürdőtől függetlenül várjuk a javaslatokat a Tavaszi találkozó helyszínére április vége tájára. [-o<2008.01.09.-02:55 #6340[quote=”gabik”:ns6vdkey]…Martfű nagy előnye a berácsozott talaj,bár igy is volt aki elmerült….[/quote]
Szóltak Neki is a recepciónál, hogy álljon meg és várjon amíg bekísérik, de nem így tett. Sajnos
2008.01.09.-02:47 #6338[quote=”MaNa”:34byuja4]Javasolnánk, csináljunk először egy kérdőívet, majd abból egy szavazólapot, majd statisztikát. Tehát teljes demokrácia!
Mi a véleményetek?
MaNá[/quote]
Nekem csak annyi, hogy szerintem eddig is teljes volt a demokrácia. Nem tudom Neked mi a problémád az eddigiekkel.
Mindig, mindenki mondhatott javaslatot, és mindenki, reagálhatott rá.
Az egy más kérdés, hogy a „csináljunk először egy kérdőívet, majd abból egy szavazólapot, majd statisztikát” sokkal egyszerűbb így leírni, mint azt tényleg megcsinálni, karbantartani és 251 emailcím 70-80%-ával kapcsolatot tartani, és abból statisztikát készíteni.
Az is egy más kérdés, hogy az elmúlt években alig volt olyan, hogy valaki előállt valamilyen konkrét ötlettel, ezért is örülök Ficsor és Gabec ötleteinek.Az sajnos gyakran megtörténik, hogy ha valahova szervezünk találkozót akkor egyesek csak azt nézték, hogy az a hely miért NEM jó. Martfűvel általában az volt a probléma, hogy nem volt fürője. Most már van, de nem muszáj oda menni. [-X
Tavaly is volt olyan vélemény, hogy bárhova, de oda nem (talán pont Te voltál?), de helyette jobb ötlet nem jött senkitől.
Az is fontos, hogy sokunknak tetszett a hely, és ha azt tartjuk szem előtt, hogy mi a célja a találkozónak, akkor arra a célra pont jó, mert nem széled szana a társaság.Ettől függetlenül réges-régen megírtam, hogy várjuk a szezonnyitó találkozó helyszínére vonatkozó javaslatokat.
A javaslat ne annyi legyen, hogy pl a „Taktaharkányi kempingben”, és ne is annyi, hogy valaki bedob ide egy a kemping honlapjára mutató linket, hanem konkrét adatokkal[b]Kemping neve
Város
Elérhetőség
Honlap
ár/hétvége
Hány lakóautó fér el?
Elektromos csatlakozás minden lakóautónak?
Egyéb szálláslehetőség van-e?(a nem lakóval érkezőknek)
Vizesblokk színvonala?
Tűzrakási lehetőség van-e?
Összeülési lehetőség van-e?
Hány fő fér el a közösségi helységben (rossz idő esetén)?
Milyen egyéb programlehetőségek vannak?
Egyéb indoklás (miért javasolod)?
[/b]Ezt mindenki tekintheti kérdőívnek, 🙄
De, kérem szépen, hogy senki ne haragudjon meg, ha nem küldjük szét 251 emailcímre, majd abból egy szavazólapot, amit megint szétküldhetünk, majd statisztikát….
Itt a fórum, várjuk a KONKRÉT javaslatokat. [-o< Ennél nagyobb demokráciát, és mindenki által látható véleményeket nem nagyon lehet elképzelni. 😉2008.01.09.-02:13 #6337[quote=”Kerti”:1mp82s5m]Makón a jégtörő találkozó lesz. A szezonnyitó késöbb lesz.
Martfűről még érdemes annyit tudni, hogy idén már nyitva lesz a termárfürdője is.[/quote]
Én kíváncsi lennék az elkészült fürdőre, már két éve követjük a tavaszi találkozókon a fejlődését, érdekelne a végeredmény is.2008.01.08.-22:34 #6336[quote=”jozsef”:1c77ti5g]Csak a látszat kedvéért, írd át légyszíves a 7-számot 8-as ra. 🙄 🙂 [/quote]
Átírtam. Köszi, hogy szóltál. Én sem vettem észre. :smt2162008.01.08.-21:39 #6335[quote=”Kerti”:1pl62uzm]Makón a jégtörő találkozó lesz. A szezonnyitó késöbb lesz.
Martfűről még érdemes annyit tudni, hogy idén már nyitva lesz a termárfürdője is.[/quote]Csak a látszat kedvéért, írd át légyszíves a 7-számot 8-as ra. 🙄 🙂
2008.01.08.-00:51 #6333Makón a jégtörő találkozó lesz. A szezonnyitó késöbb lesz.
Martfűről még érdemes annyit tudni, hogy idén már nyitva lesz a termárfürdője is.2008.01.08.-00:38 #6332Termálfürdős hely tényleg jobb lenne,Martfű nagy előnye a berácsozott talaj,bár igy is volt aki elmerült.Mikorra van ez tervezve?Nem ez helyett lenne a makói?
-
SzerzőVálasz
You must be logged in to reply to this topic.