Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink 2008-as Szezonnyitó találkozóra javaslat

Legutóbb frissítette Kerti 17 years, 3 months telt el
18angok
193 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    MaNa
    Felhasználó

Sziasztok,

most, hogy jön a tavasz…..(ahogy elolvad a jég, tuti, hogy jön….)máris gondolhatunk a tavaszi szezonnyitó találkozóra. És mi arra gondoltunk, hogy nem megint Martfűn kéne összejönni, mert az szerintünk már kezd unalmas lenni.
      Javasolnánk, csináljunk először egy kérdőívet, majd abból egy szavazólapot, majd statisztikát. Tehát teljes demokrácia!

Mi a véleményetek?

MaNá

• Szerző
      Válasz
      gabik
      Felhasználó

Kiskunmajsa Húsvétkor a MCCC találkahelye,azt inkább hagyjuk .

gabik
        Felhasználó

Én gondoltam,hogy ilyen eredmény lesz,persze,hogy nehéz a hagyományt nem tisztelni,bár én a kulcsos ház.hu lapon böngészve több szép erdei fekvésű,árammal ellátott vendégházat látok,néhány szobával,nagy közösségi helyiséggel,ami biztos nagyszerű lenne.Egészen stilszerű egy közös tura volna,ami persze a pálinkafogyasztásra rendkivül rossz hatással van,és a létszámot is korlátozni kell hozzá,mert különben forgalomlassító tüntetésnek hiszik.Szóval éljen Martfű.

gabik
          Felhasználó

Nagyon sarkos a szavazás.Miért nincs egy megyek ahová a többiek gomb?A lakóautós vérmérséklet persze állandó változást diktál,azért nem nyaralót vettünk,de nyomok egy hagyományt,mert az igen szép dolog.

Kerti
            Adminisztrátor

Megoldottam a problémát most már lehet szavazgatni. :smt024

LMC
              Felhasználó

[quote=”Brigi”:3paf97z6]
                Lassan az időpontot is érdemes lenne kitűzni. Mi lenne, ha idén, mivel a makói találkozó március végén lesz és remélem, hogy azon is szép számban résztveszünk a szezonnyitót május elejére tennénk, mondjuk 9-11 között? (Töredelmesen bevallom, hogy ebben csúnya önös érdek is vezet, mert ha minden jól összejön, akkor április 19-27 között szeretnék kicsit Toszkanába menni, viszont nem szívesen hagynám ki a találkozót se.) Esetleg április 11-13?[/quote]

Ezen én is gondolkodtam hogy túl közel lesznek a programok egymáshoz, csak az a probléma hogy május már szezonnak számít és nem valószínű hogy megkapjuk azokat a kedvezményeket amihez hozzászoktunk.

Ha csak a GáborApa kapcsolatára való tekintettel mégis sikerülne, de akkor kizárólag, Martfű jöhet számításba ha csak nincs közöttünk egy kempinges.

András

GaborApa
                Felhasználó

[quote=”LMC”:2s0hihf1]Kérdezem, hogy nagy megeröltetés lenne ebben a „demokráciában” ha elnézést kérnétek egymástól a nem szokványos hangvételű fogalmazás miatt. :smt206 :smt206 :smt206

Nekünk sokat jelentene 🙄

András[/quote]
                  :-k Lehet, hogy rám gondoltál? :-k
                  Akkor biztos van benne valami. #-o
                  Elnézést kérek, ha megbántottam volna valakit. Sajnálom, ha bedőltem némi provokációnak Ez talán azért lehetett, mert nem a „nagy testvér” fórumához vagyok hozzászokva, és úgy neveltek, hogy ha kérdeznek arra illik válaszolni.
                  Amiket írtam, azokat azért írtam mert tapasztaltam már egy-s mást a találkozók szervezésével kapcsolatban.
                  Tehát, elnézést kérek, ha bárkit zavartam. 😳

Brigi
                  Felhasználó

[quote=”FuredyLaci”:38w5wz7j]
                    Cseh orszában tudok egy nagy helyet 😆 😆 😆 [/quote]

Csehország talán kicsit messze lenne, bár természetesen örülnénk neki, ha a május 1-i hosszú hétvégére összejönne egy nagyobb csapat!

A szezonnyitó ügyben eddig – rám nem jellemzően – felettébb hallgatag voltam.

Szerintem is szép dolog a hagyomány és remélem, hogy Martfű egy ilyen hagyomány lesz a klub életében. Ezzel együtt megértem azokat, akik a még kicsit hűvös tavaszi napokon vágyódnak egy kis meleg fürdőre. Mihelyt elkészül a fürdő Martfűn, ez a lehetőség is adott lesz, addig a bowling, szauna (meg persze nem utolsósorban a lakóautósok közötti ismerkedés, beszélgetés) marad lehetőségnek. Mivel, mint GáborApa írta, nem biztos, hogy az idei tavaszi találkozóra megnyit a fürdő, viszont sokaknak ez fontos szempont, szerintem az se probléma, ha idén máshol tartjuk a tavaszi találkozót.

(Csak zárójelben jegyzem meg, hogy jól emlékszem Velencére, ahol a cudar idő miatt két napig ki se mozdultunk a lakóautók által közrefogott kis területről, mégse unatkoztunk. Utolsó reggel csak azért mentünk le a tópartra, mert mégis hogy veszi ki magát, hogy ott töltünk egy hosszú hétvégét és még csak nem is látjuk a tavat.)

Egyetértek MaNa javaslatával, hogy ha több lehetőség is összejön, azok, akik részt kívánnak venni a találkozón szavazzanak a helyszínről. Ha január végéig össze lehet szedni a lehetséges helyszíneket, február közepéig beérkező válaszok alapján ki lehet választani a helyszínt és akkor még marad talán elég idő a szervezésre.

Lassan az időpontot is érdemes lenne kitűzni. Mi lenne, ha idén, mivel a makói találkozó március végén lesz és remélem, hogy azon is szép számban résztveszünk a szezonnyitót május elejére tennénk, mondjuk 9-11 között? (Töredelmesen bevallom, hogy ebben csúnya önös érdek is vezet, mert ha minden jól összejön, akkor április 19-27 között szeretnék kicsit Toszkanába menni, viszont nem szívesen hagynám ki a találkozót se.) Esetleg április 11-13?

Kerti
                    Adminisztrátor

Bocsi de még nincs kint a szavazás mert technikai gondok adódtak. Rajta vagyok az ügyön.

Kerti
                      Adminisztrátor

[quote=”LMC”:1dwzhbd0]Kérdezem, hogy nagy megeröltetés lenne ebben a „demokráciában” ha elnézést kérnétek egymástól a nem szokványos hangvételű fogalmazás miatt. :smt206 :smt206 :smt206

Nekünk sokat jelentene 🙄

András[/quote]
                        Mire megírtam az előző hozzászólásomat addigra írtad meg ezt. Nem tudom pontosan mire gondolsz de én még egyszer elnézést kérek mindenkitől! Engem a jó szándék és a saját véleményem elmondása vezérelt. Mégegyszer elnézést.

Kerti
                        Adminisztrátor

Megmondom őszintén, hogy én nem éreztem a beszélgetésekben rossz hangnemet. Lehet, hogy azért mert én is benne voltam és így másként láttam. Én úgy látom, hogy mindenki leírta a véleményét és tiszteletben tartotta a másikét. Hiszen ez viszi előre a dolgokat. Sajnos a fórumnak meg van az a hátránya, hogy a hozzászólásokat másként lehet olvasni és érteni mint ahogyan az írója gondolja. Ha az én hozzászólásaim is hozzájárultak a kialakult hangulathoz akkor én ezennel mindenkitől elnézést kérek. Nem szándékoztam senkit megbántani csak leírtam azt ahogyan én látom. Én kifejezetten örülök annak, ha valaki leírja a véleményét és beszélünk róla mert abból tanulunk mindannyian.

Én egyet értek Maki-val a hagyományörző szezonnyitó találkozóval kapcsolatban. Sok klub így szokta csinálni, hogy van egy vagy kettő találkozó ami hagyományörzően ugyanott van. Természetesen ennek van előnye és hátránya is. Nekem tetszik ha van egy olyan találkozónk ami hagyományörző. A többi természetesen mindig máshol legyen. Mert az a jó. Az ópusztaszeri valóban nagyon jó volt. Talán azt is ki merem jelenteni, hogy az eddigi legjobb volt. Ezért jó a változatosság.

A martfűi szezonnyitó találkozóról megbeszéltük tobb klubtaggal, hogy legyen hagyományörző. Ezzel nem mindenki ért egyet. Ez nem baj. Én is úgy gondolom, hogy az a fontos, hogy minél több embernek jó legyen. Ezért is kezdtünk el beszélni erről.

Ahogy LMC mondta, húzzunk egy vonalat.

Ezt most meg is oldjuk egyszerűen. Kiteszek ebbe a topikba egy szavazást. Először arról, hogy a szezonnyitó találkozót hagyományörzően tartsuk e Martfűn, vagy ne legyen hagyományörzés és máshol tartsuk. Ha megvan a végeredmény és máshol tartjuk akkor kiteszek egy olyan szavazást ahol arra lehet szavazni, hogy hol tartsuk. Így a többség szavazata dönt. Jó ötlet?

A szavazásról annyit, hogy csak klub tagok szavazhatnak és csak egyszer szavazhat mindenki. A program nem engedi többször. Így nem lehet csalni sem. Az eredményt folyamatosan látni fogjátok a topik tetején. Szerintem még izgalmas is lesz.

Tusi
                          Felhasználó

[quote=”GaborApa”:2fuo3bsh]Annyit fűznék még hozzá, hogy a szervezést nem kell bevállalni, tehát jöhet nyugodtan minden javaslat.
                            A szezonnyitó és záró (tehát évente 2) találkozó szervezését természetesen most is vállalom. De az alkalmas helyszínek felkutatását, az adatgyűjtést, idő hiányában sajnos most nem tudom felvállalni.
                            Ezért kértem, hogy ha valaki valamit javasol, akkor azt az adatokkal együtt tegye meg, egyáltalán alkalmas-e egy helyszín, és hogy lehessen dönteni.
                            Fontos az utolsó pont is, hogy miért javasolja.
                            [/quote]
                            Szeretnék csatlakozni a kiskunmajsai javaslathoz, mert ott tényleg van egy jó közösségi helyiség, ami például Cegléden és Pápán nincs. Nagyon kellemes a fürdő, hétvégén éjszakai fürdőzés is van. Áram-csatlakozás és fürdőlehetőség is megfelelő.Az adatokat egy katalógusból néztem ki:
                            Tel. 77/481-855, Fax: 77/481-013. jonathermal@mail.datanet.hu,www.jonathermal.hu.
                            Ajánlanám még Bükfürdőt és Hajduszoboszlót is, mindkettő nagyméretű, színvonalas, közvetlen átjárással a fürdőbe, de ezekben nincs lehetőség közösségi összeülésre rossz idő esetén. Tusi

rudi-radio
                            Felhasználó

[quote=”GaborApa”:2hayts19]Martfűre vonatkozólag, a 2006-os találkozó után a megbeszéltük, hogy a Martfűi Évadnyitó legyen hagyomány. Ezt nem én találtam ki, hanem azok akik ott voltak. A hagyomány az egy stabil pont, amire mindig lehet számítani. Ezen kívül lehet még találkozó rengeteg, bárhol, bármikor.[/quote]
                              Igaz mi ezen a találkozón nem voltunk ott, de a 2007-en igen és nagyon jól éreztük magunkat és a hagyomány legyen hagyomány. A hozzászólásokból azt látom nagyon sokan egytértenek Martfűvel.Füredy Lacinak is oszton a vélaményét, hogy Ópusztaszer nagyon jól sikerült összejövetel volt. =D> [-X Szerintünk maradjon Martfű
                              Rudi

FLaci
                              Felhasználó

[quote=”LMC”:2o10j1ah]Kíváncsian várom, minket is érdekel 😀 😀 😀

András[/quote]
                                Minket is mert igaz annak a szervezése sem a mienk
                                😳 hanem a
                                JUDIT ( Brigi) érdeme volt =D>
                                Szuper volt :smt039

LMC
                                Felhasználó

Kérdezem, hogy nagy megeröltetés lenne ebben a „demokráciában” ha elnézést kérnétek egymástól a nem szokványos hangvételű fogalmazás miatt. :smt206 :smt206 :smt206

Nekünk sokat jelentene 🙄

András

LMC
                                  Felhasználó

[quote=”FuredyLaci”:1o77cwuk]Sziasztok
                                    Cseh országban tudok egy nagy helyet 😆 😆 😆 [/quote]

Kíváncsian várom, minket is érdekel 😀 😀 😀

András

LMC
                                    Felhasználó

[quote=”FuredyLaci”:fmbg3lg3]Ez a hangvétel nem a klubra jellemző hanem a „nagy tesóra”
                                      eddíg azért éreztük itt jól magunkat mert szabadok voltunk. [-X barátokat találtunk stb.
                                      [/quote]

Szerintem is itt húzzunk egy vastag vonalat, én sem akarok a ” nagy tesó „- hoz hasonló klubban résztvenni. [-X

Részemről röviden ennyi volt. [-X

András

FLaci
                                      Felhasználó

Sziasztok
                                        Csak olvasom a hozászólásokat van kivel egy értek van kivel nem #-o
                                        Ez a hangvétel nem a klubra jellemző hanem a „nagy tesóra”
                                        annak ellenére hogy mi nem sokat tettünk a szervezésekért eddíg azért éreztük itt jól magunkat mert szabadok voltunk. [-X barátokat találtunk stb.
                                        Eddíg minden összejövetel végén csak köszöntük hogy a készbe mentünk el.
                                        Mi ( Laci-ék)! nem is szeretnénk hogy olyan legyen a találkozó mint „máshol”
                                        Nekünk az borzalmas volt ( erre van tanunk is)
                                        Még két fontos :Ópusztaszer szerintünk csúcsra sikerült.
                                        A másik hogy Cegléden tényleg sokat kell tarappolni.
                                        Laci
                                        Cseh orszában tudok egy nagy helyet 😆 😆 😆

GaborApa
                                        Felhasználó

[quote=”maki”:1l2v25pf]… az hogy ismet lehet olyan emberekkel talalkozni akiknek hasonlo az erdeklodesuk marmint lakoautosokkal?
                                          udv. maki[/quote]
                                          Mindig örülünk, ha az újjabb tagok is hozzászólnak, és nem csak olvasgatva figyelik az eseményeket.
                                          Pontosan azt írtad, le amiért ezeket a találkozókat megtartjuk.
                                          Martfűre vonatkozólag, a 2006-os találkozó után a megbeszéltük, hogy a Martfűi Évadnyitó legyen hagyomány. Ezt nem én találtam ki, hanem azok akik ott voltak. A hagyomány az egy stabil pont, amire mindig lehet számítani. Ezen kívül lehet még találkozó rengeteg, bárhol, bármikor.
                                          Most egy hagyomány lesz felrúgva, de nem akarok erőlködni ezen, mert úgy néz ki mintha csak én ragaszkodnék hozzá.
                                          Inkább nem akarom, hogy idén Martfűn legyünk, mert mindig én kapom az elégedetlenkedést, hogy ha valakinek valami nem tetszik. Ezért inkább várom a javaslatokat, más helyszínre vonatkozólag.

LMC
                                          Felhasználó

[quote=”maki”:job7khzi]Boldog uj evet mindenkinek!
                                            miutan vegig olvastam a hozzaszolasokat batorkodnek bele szolni en is!mivel nem vagyok alapito es a tagsagom sem tul regi sot tul sokat/semmit/ nem tettem ebben a kozossegben ezert inkabb csak kerdeznek.en egyebkent nem szeretek kempingekben megszallni,de kerdezem / olvastam az elso egy-ket lakoauto klub nyito buli martfun volt sokak megelegedesere/ nem lehetne hagyomany teremto? pl.az amerikai autos talalkozok nyito zaro buli kincsempark ill. komaromi erod evek ota mindenki boldogan megy ismet mert mint valaki itt irta /egyet ertek vele/ nem a kinti programok a fontosak hanem az hogy ismet lehet olyan emberekkel talalkozni akiknek hasonlo az erdeklodesuk marmint lakoautosokkal?
                                            udv. maki[/quote]

Üdvüzlöm a hozzászólásodat =D> =D> =D>

( a Pápa kempinget még nem tudtam elérni, csak üzenetrogzítő működik de nem adtam fel )

András

maki
                                            Felhasználó

Boldog uj evet mindenkinek!
                                              miutan vegig olvastam a hozzaszolasokat batorkodnek bele szolni en is!mivel nem vagyok alapito es a tagsagom sem tul regi sot tul sokat/semmit/ nem tettem ebben a kozossegben ezert inkabb csak kerdeznek.en egyebkent nem szeretek kempingekben megszallni,de kerdezem / olvastam az elso egy-ket lakoauto klub nyito buli martfun volt sokak megelegedesere/ nem lehetne hagyomany teremto? pl.az amerikai autos talalkozok nyito zaro buli kincsempark ill. komaromi erod evek ota mindenki boldogan megy ismet mert mint valaki itt irta /egyet ertek vele/ nem a kinti programok a fontosak hanem az hogy ismet lehet olyan emberekkel talalkozni akiknek hasonlo az erdeklodesuk marmint lakoautosokkal?
                                              udv. maki

GaborApa
                                              Felhasználó

[quote=”MaNa”:3u19soyo]5. A kemping melletti fürdőbejárat felett van egy öltözőhelyiség, ami elég nagy, ha rossz az idő azt odaadhatják nekünk, félretolják a szekrényeket, beraknak műa.asztalokat és vannak padok.[/quote]

Annyit jegyeznék meg a teljesség kedvéért, hogy a fürdő, és így az ott felajánlott közösségi helység a kemping bejáratától elég messze van, még akkor is, ha a kemping hátsó kapujánál sétálunk át.

GaborApa
                                                Felhasználó

[quote=”MaNa”:p538br9r] kérem ezeket az adatokat átvezetni az előző adatoknál.[/quote]
                                                  Átvezettem.

GaborApa
                                                  Felhasználó

[quote=”MaNa”:v5wnltts]Tudod az a helyzet, hogy mindenki magából indul ki, [/quote]
                                                    Ezzel pont így voltam én is az elején.
                                                    Azután rájöttem, hogy a szervezés némi felelősséggel is jár.
                                                    Nem az a fontos, hogy nekem legyen jó, hanem az hogy a résztvevők minnél nagyobb hányadának.
                                                    Az is kiderült, hogy attól, hogy valaki nem nagyhangú és nem túl közvetlen, attól még lehet nagyon jó és érdekes ember.

arra kéne törekednie az emberiségnek ezen a sárgolyón, hogy jókedvben, kellemesen teljen az idő.

Ebben egyetértek, és ezért is kell mindig másokra is gondolni.

Marhulásból kifolyólag írom, és azt hiszem, hogy veszitek a lapot, aztán rájövök, hogy mégse.

Ha a fórumon csak marhulásból írunk valamit, akkor azt meg kell tűzdelni vigyorgó emotikonokkal, ebből tudhatják a többiek, hogy csak hülyéskedik az illető. különben komolynak tűnik a kérdés.

MaNa
                                                    Felhasználó

Lemaradt az előzőből, hogy az IFA-val ne számoljatok, azt elboronáljuk. [-X

Hali MaNá

MaNa
                                                      Felhasználó

Sziasztok,

megérdeklődtem a ceglédi lehetőségeket, a következőket mondták.
                                                        1. Amit az előzőekben láttunk a honlapjukon, az a 2007. évre volt jellemző, 2007-es árakkal.
                                                        2. Új honlapjuk van, mert lepattannak a Castrum láncról. Az új honlap címe: http://www.cegleditermal.hu
                                                        3.Idei árakon a lakósoknak 2 főre 5.350+ 2xIFA 300,- Ft.lenne normál áron, mint a weblapon látható. Ehelyett tud ajánlani nekünk egy „Karaváncsomag”-ot, 2 főre, ami 4.000,- Ft./éj, benne a fürdőbelépő ami egyébként 800,- Ft/fő lenne, és erre rájönne a fő/300 IFA és a plusz fők után 800Ft/fő. Tavaly az MCCC is volt szezonnyitón, őnáluk sem tudtak ennél több kedvezményt adni.
                                                        4. Van a kemping területén bungalow, idei árakon 13.500,-/éj/ Ft/2 főre reggelivel együtt, plusz fők 2.800,- Ft/éj és 800,- Ft. fürdőbelépő jön hozzá, ha szükséges.
                                                        Itt árkedvezményről csak akkor beszélhetünk, ha tudjuk, hogy hány fő, és azok tutik, mert ezeket folyamatosan foglalják, mindig el vannak adva.
                                                        5. A kemping melletti fürdőbejárat felett van egy öltözőhelyiség, ami elég nagy, ha rossz az idő azt odaadhatják nekünk, félretolják a szekrényeket, beraknak műa.asztalokat és vannak padok.

Nos ennyit tudtam meg, kérem ezeket az adatokat átvezetni az előző adatoknál.

Hali MaNá

25 hozzászólás megtekintése - 126-150 / 193

You must be logged in to reply to this topic.