Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink V. Lakóautós találkozó (Bükk) Szentlélek 2006.09.29-10.01

Legutóbb frissítette Névtelen 18 years, 8 months telt el
18angok
167 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    GaborApa
    Felhasználó

Hát akkor vágjunk bele!!! 😀 (ha már itt mindenki kérdezgeti)

Kinek mi a véleménye?
      Mikor legyen és hol legyen?
      Kérek mindenkit, hogy bátran írogasson. Minél több az ötlet annál jobb.
      Helyszín
      Javaslatok:
      1. Mátra (3 szavazat: Brigi, Ficsor, LMC)
      3. Bükk (3 szavazat Ficsor, Kerti, LMC)
      2. Tátra (2 szavazat: Brigi, Kerti )
      Időpont:
      1. Szeptember 9-10
      2. Szeptember 16-17
      3. Szeptember 30-okt1 (4 szavazat: Brigi, LMC, Ficsor, Füredy Laci)
      [b]
      Eredmény:
      Időpont: szeptember 29-október 1 (tetszés szerint előtte – utána hosszabbítással)

Hely: Bükk, http://www.turistapark.hu/

Résztvevők:

Gábor Apa____ lakóval, 2felnőtt 2gyerek 1kutya P-V
        LMC_________ lakóval, 2felnőtt 1gyerek 1kutya P-V
        Kerti_______ „lakóval”, 2felnőtt 1 kutya
        Madár_______ „lakóval”, 2felnőtt 1 kutya
        Fúró________ lakóval. 1felnőtt
        Brigi
        AZS
        Ficsor________lakóval, 2felnőtt P-V
        Füredy Laci _____lakóval, 2felnőtt P-V
        Fittipaldi (ha tud)
        Pillanat
        Dudó
        Sagiendre
        toptrek
        Maximka
        Dezső Sándor
        …….
        Várjuk a további jelentkezéseket!

[/b]

Teszt jellegű jelentkezési lapot itt tudjátok kitölteni.
      Az adatlap kitöltése nem kötelez semmire.
      Adatlap
      Jelentkezők

Szerk: Kerti (2006. 09. 27. 12:26)

• Szerző
      Válasz
      GaborApa
      Felhasználó

[quote=”Füredy Laci”:nej0tu9g]Tekintettel arra hogy csak egy külföldi úton vagyunk túl így még nincs lakós multunk emiatt nincsenek még jó ötleteink
        Laci[/quote]

Laci!
        Te megírtad, hogy Nektek mikor jó, és azt be is írtam szépen a kezdő hozzászólásba.
        Neked Köszi! 🙂

Azt AZS-nak írtam. ❗
        Mert azs időnként itt jár ám, nagyritkán beledumál, de arra már nem fuzssa neki, hogy valami építő jellegűt is beleírjon.
        Bizstos még mindig a viharkárokkal van elfoglalva, és nem tuggya még szegény, hogy melyik hétvégén nem lesz VW-s találkozó. ❗

FLaci
        Felhasználó

[quote=”GaborApa”:2torq4bc]Hol maradt az építő javaslat???? 😡 [/quote]

Tekintettel arra hogy csak egy külföldi úton vagyunk túl így még nincs lakós multunk emiatt nincsenek még jó ötleteink
          Laci

GaborApa
          Felhasználó

[quote=”AZS”:1p1y9gmg]….. innentől gurulhatunk együtt is ;-)[/quote]

Hol maradt az építő javaslat???? 😡

FLaci
            Felhasználó

Nekünk valószínű hogy csak a hó vége lesz jó .A helyszín mindegy.
              Üdv Mindenkinek
              Laci

Brigi
              Felhasználó

[quote=”LMC”:3ez28qtt]GáborApa irts

Frissíteni kellene a táblázatott, mindenki húzzon bele !!!!!!!!!!!!!!!!!![/quote]

Nekünk úgy néz ki, hogy még mindig bármelyik időpont jó és a helyszínben sem vagyunk válogatósak.

LMC
                Felhasználó

GáborApa irts

Helyszín

2. Tátra (2 szavazat: Brigi, Kerti ) Lomnic kemping Bp-ről 336 km. felvonótól 2-3 km. 2100 FT (300 korona/két fő egy lakó) kártyával is lehet fizetni. [url=http://www.mlkforum.fw.hu/images2/lengyelfotok/12.JPG:1uhlvjoo]

időpont:

1. Szeptember 9-10
                  2. Szeptember 16-17
                  3. Szeptember 30-okt1 (Brigi, LMC, Ficsor)[/quote]

Frissíteni kellene a táblázatott, mindenki húzzon bele !!!!!!!!!!!!!!!!!!

LMC
                  Felhasználó

GáborApa irts

Helyszín

2. Tátra (2 szavazat: Brigi, Kerti ) Lomnic kemping Bp-ről 336 km. felvonótól 2-3 km. 2100 FT (300 korona/két fő egy lakó) kártyával is lehet fizetni. [url=http://www.mlkforum.fw.hu/images2/lengyelfotok/12.JPG:b7fi3x1g]

időpont:

1. Szeptember 9-10
                    2. Szeptember 16-17
                    3. Szeptember 30-okt1 (Brigi, LMC, Ficsor)[/quote]

Frissíteni kellene atáblázatott, mindenki húzzon bele !!!!!!!!!!!!!!!!!!

GaborApa
                    Felhasználó

[quote=”Kerti”:3o8lvyzz]A Lillafüredi kemping egy barlangász barátunké. Ha erre a környékre kerül a sor akkor szívesen segítünk ebben. …..[/quote]

Szerintem addig is megérdeklődhetnéd a lehetőségeket az árakat no és főleg a kedvezményeket (meg a birkapörit ❗ )

LMC
                      Felhasználó

[quote=”Ficsor irta”:2hgcluyk]De a helyszínhez néhány gondolat: és inkább a Mátrát javasolnám (ha van valakinek ötlete, hogy ott hol), mert (főleg ha a hónap végére alakulna ki az időpont), a Tátra alján már egy kicsit hideg várható. Igaz, talán az is befolyásol, hogy még mindig nem tudok szabadulni a tavalyi tátrai kirándulás nyomasztó élményétől. De az ősz egy vegyes (és főleg lombos) erdőben, mint a Mátra is, talán még szebb.

Ha a Mátrában nem lenne ötlet helyre, javasolhatom még a Bükköt is. (Tudom, minden szentnek maga felé hajlik a keze 🙂 , hát még annak, aki nem is.) Itt van kemping Lillafüreden, és egy másik Szentléleken, nem messze Bánkúttól. Ha gondoljátok, ezeket is megkérdezhetem, jövő héten még itthon vagyunk.[/quote]

[b]Mi is a Mátra vagy Bükk amin gondolkodunk, időpont pedig szeptember 30-október 1.
                        De nyitottak vagyunk más helyszin vagy október közepe.[/b]

Kerti
                        Adminisztrátor

A Lillafüredi kemping egy barlangász barátunké. Ha erre a környékre kerül a sor akkor szívesen segítünk ebben. No meg akkor fel tudunk ajánlani egy barlangász túrát is a társaságnak (ugye ficsor?). Feledhetetlen élmény lenne az tuti. És persze nem a kibetonozott világyítással ellátott barlangokra kell számítani.
                          Gáborapa: A lányodnak ez is biztosan nagyon bejönne. 😀

FLaci
                          Felhasználó

[quote=”ficsor”:9o9mxi2i]Eddig halogattam a hozzászólást, mert nem igazán látom még előre a szeptemberi hétvégéimet. (Az első két hétvégén nem leszünk itthon, utána meg már indul a félév az egyetemen, és hétvégeken van levelező oktatás, aminek még nem láttam az órarendjét.) Úgyogy számunkra valószínűleg a legutolsó időpont lehetne alkalmas.

De a helyszínhez néhány gondolat: és inkább a Mátrát javasolnám (ha van valakinek ötlete, hogy ott hol), mert (főleg ha a hónap végére alakulna ki az időpont), a Tátra alján már egy kicsit hideg várható. Igaz, talán az is befolyásol, hogy még mindig nem tudok szabadulni a tavalyi tátrai kirándulás nyomasztó élményétől. De az ősz egy vegyes (és főleg lombos) erdőben, mint a Mátra is, talán még szebb.

Ha a Mátrában nem lenne ötlet helyre, javasolhatom még a Bükköt is. (Tudom, minden szentnek maga felé hajlik a keze 🙂 , hát még annak, aki nem is.) Itt van kemping Lillafüreden, és egy másik Szentléleken, nem messze Bánkúttól. Ha gondoljátok, ezeket is megkérdezhetem, jövő héten még ithon vagyunk.[/quote]
                            Tekintettel hogy mi még nagyon kezdők vagyunk ezért bárhova elmegyünk nekünk még sok az új okt 10.-g akkor jön a második unoka.
                            Laci

ficsor
                            Felhasználó

Eddig halogattam a hozzászólást, mert nem igazán látom még előre a szeptemberi hétvégéimet. (Az első két hétvégén nem leszünk itthon, utána meg már indul a félév az egyetemen, és hétvégeken van levelező oktatás, aminek még nem láttam az órarendjét.) Úgyogy számunkra valószínűleg a legutolsó időpont lehetne alkalmas.

De a helyszínhez néhány gondolat: és inkább a Mátrát javasolnám (ha van valakinek ötlete, hogy ott hol), mert (főleg ha a hónap végére alakulna ki az időpont), a Tátra alján már egy kicsit hideg várható. Igaz, talán az is befolyásol, hogy még mindig nem tudok szabadulni a tavalyi tátrai kirándulás nyomasztó élményétől. De az ősz egy vegyes (és főleg lombos) erdőben, mint a Mátra is, talán még szebb.

Ha a Mátrában nem lenne ötlet helyre, javasolhatom még a Bükköt is. (Tudom, minden szentnek maga felé hajlik a keze 🙂 , hát még annak, aki nem is.) Itt van kemping Lillafüreden, és egy másik Szentléleken, nem messze Bánkúttól. Ha gondoljátok, ezeket is megkérdezhetem, jövő héten még itthon vagyunk.

FLaci
                              Felhasználó

[quote=”AZS”:forvv9hf]szia, szomszéd! naná, hogy beleférsz, sőt, innentől gurulhatunk együtt is ;-)[/quote]
                                kössz .Úgy legyen Laci

AZS
                                Felhasználó

[quote=”Füredy Laci”:35i18psh]Szeptember második felében mi is szivesen részt vennénk egy Tátrai találkozón, ha egy újonc is belefér.
                                  Laci[/quote]

szia, szomszéd! naná, hogy beleférsz, sőt, innentől gurulhatunk együtt is 😉

FLaci
                                  Felhasználó

Szeptember második felében mi is szivesen részt vennénk egy Tátrai találkozón, ha egy újonc is belefér.
                                    Laci

Kerti
                                    Adminisztrátor

Én nagyon támogatom az ötletet mert már hiányzik a csigás társadalom no meg a finom kávétok 😆

A Tátrát támogatom. Mi is terveztünk arra menetelt.

Brigi
                                      Felhasználó

[quote=”GaborApa”:kzvoqq68]Hát akkor vágjunk bele!!! 😀 (ha már itt mindenki kérdezgeti)
                                        Köszi[/quote]
                                        Még nem tudom Balu iskolai programját, ilyenkor ősszel sok szünetük szokott lenni. Egy dolog biztos, nekünk a szeptember 22. péntekkel kezdődő hosszú hétvége nem jó, akkorra barátaink már szerveztek hozzánk egy nagy bulit, de különben elvileg rugalmasak vagyunk.
                                        helyszínnek még mindig ajánlanám a Mátrát, de mivel kellemes tapasztalataitok voltak a Tátrában, akár oda is átmehetnénk.

17 hozzászólás megtekintése - 151-167 / 167

You must be logged in to reply to this topic.