Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink V. Lakóautós találkozó (Bükk) Szentlélek 2006.09.29-10.01

Legutóbb frissítette Névtelen 18 years, 10 months telt el
18angok
167 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    GaborApa
    Felhasználó

Hát akkor vágjunk bele!!! 😀 (ha már itt mindenki kérdezgeti)

Kinek mi a véleménye?
      Mikor legyen és hol legyen?
      Kérek mindenkit, hogy bátran írogasson. Minél több az ötlet annál jobb.
      Helyszín
      Javaslatok:
      1. Mátra (3 szavazat: Brigi, Ficsor, LMC)
      3. Bükk (3 szavazat Ficsor, Kerti, LMC)
      2. Tátra (2 szavazat: Brigi, Kerti )
      Időpont:
      1. Szeptember 9-10
      2. Szeptember 16-17
      3. Szeptember 30-okt1 (4 szavazat: Brigi, LMC, Ficsor, Füredy Laci)
      [b]
      Eredmény:
      Időpont: szeptember 29-október 1 (tetszés szerint előtte – utána hosszabbítással)

Hely: Bükk, http://www.turistapark.hu/

Résztvevők:

Gábor Apa____ lakóval, 2felnőtt 2gyerek 1kutya P-V
        LMC_________ lakóval, 2felnőtt 1gyerek 1kutya P-V
        Kerti_______ „lakóval”, 2felnőtt 1 kutya
        Madár_______ „lakóval”, 2felnőtt 1 kutya
        Fúró________ lakóval. 1felnőtt
        Brigi
        AZS
        Ficsor________lakóval, 2felnőtt P-V
        Füredy Laci _____lakóval, 2felnőtt P-V
        Fittipaldi (ha tud)
        Pillanat
        Dudó
        Sagiendre
        toptrek
        Maximka
        Dezső Sándor
        …….
        Várjuk a további jelentkezéseket!

[/b]

Teszt jellegű jelentkezési lapot itt tudjátok kitölteni.
      Az adatlap kitöltése nem kötelez semmire.
      Adatlap
      Jelentkezők

Szerk: Kerti (2006. 09. 27. 12:26)

• Szerző
      Válasz
      FLaci
      Felhasználó

Nekünk is tetszik a hely.Ott leszünk .
        Laci

Kerti
        Adminisztrátor

[quote=”GaborApa”:21bdy23e]Sajnos nincsenek szezonárak, de ha szép rendezett akkor ez nem drága. Kár, hogy a szabadtéri főzésért külön kell fizetni. (Martfűn még meg is főzték nekünk)[/quote]

A szabadtéri főzőhely nem annyiba kerül mint amennyi az oldalon van, hanem 450ft/alkalom és nem személyenként van. Ezért adnak tüzifát bográcsot miegymást.

[quote=”GaborApa”:21bdy23e]A melegvizes érmés rendszer is érdekes (engem nem érint ❗ ).[/quote]
          Ezt én sem nagyon értem de ez van.

[quote=”GaborApa”:21bdy23e]Ha elmondjuk, hogy több mint 10 lakó gurulna be egy hétvégére, akkor biztos lehet egy utószezoni árat megbeszélni velük.[/quote]
          Én is valami hasonlóra gondoltam. Remélem megoldható.

[quote=”GaborApa”:21bdy23e]Felőlem mehetünk. [/quote]
          Nekem is tetszik mert tényleg szép helyen van és szépen meg is van csinálva. A környéken van sok látnivaló és jókat lehet túrázni meg kirándulni. Szóval részemről is mehetünk. (Madár és Fúró is erre szavaz)

[quote=”GaborApa”:21bdy23e](csak az a mászófal ne lenne 😥 )[/quote]
          Amikor megláttam egyből Te jutottál eszembe 😆 Tudtam, hogy neked tetszeni fog. ❗

GaborApa
          Felhasználó

[quote=”Kerti”:1sl0ep00]Igértem, hogy megnézzük Madárral azt a kempinget ami itt van a Bükkben. ……Ha kérdésetek van tegyétek fel.
            Turista Park oldala![/quote]

A fejlesztés alatt lévő új oldalon már magasabb árak vannak mint a régin.
            Sajnos nincsenek szezonárak, de ha szép rendezett akkor ez nem drága.
            Kár, hogy a szabadtéri főzésért külön kell fizetni. (Martfűn még meg is főzték nekünk)
            A melegvizes érmés rendszer is érdekes (engem nem érint ❗ ).
            Amúgy jó lehet. Ha elmondjuk, hogy több mint 10 lakó gurulna be egy hétvégére, akkor biztos lehet egy utószezoni árat megbeszélni velük.
            Felőlem mehetünk. (csak az a mászófal ne lenne 😥 )

Kerti
            Adminisztrátor

Igértem, hogy megnézzük Madárral azt a kempinget ami itt van a Bükkben.
              Most értünk vissza. A kemping nekünk nagyon tetszett bár az árai szerintem nem a legolcsóbbak. No de hát fent van a bükk tetején. Jól ki van építve, van minden amire szükség van. Áram csatlakozási lehetőség az autóknak, közös külső főzőhelység, fa játszótér és mászófal a gyerekeknek, szauna, szobák, stb.
              Nézzétek meg a honlapjukat és döntsétek el, hogy érdemes e velük alkudozni. Jelenleg nem mondtunk nekik semmit de szerintem ha aktuális akkor kicsikarhatunk valami kedvezményt. Remélem leírtam minden hasznos infót. Ha kérdésetek van tegyétek fel.
              Turista Park oldala!

GaborApa
              Felhasználó

[quote=”AZS”:2c8yd36b]még ne siessünk el semmit, vagyis várjunk még egy Pillanatot ;-)[/quote]

Jó!
                „A Pillanat felejthetetlen élményt nyújthat”. Ráadásul „megtalálja a zsák foltját” is.

(mint az köztudott)

AZS
                Felhasználó

[quote=”GaborApa”:311w5wdl]Köszi
                  Az #1 hozzászólásba betettem az összefoglalót.
                  Ha konkretizálódik a helyszín, akkor szétküldhetjük az emaileket is.
                  Persze ide is várjuk a további jelentkezéseket is, akkor is ha nem 100%.

Köszi 8) [/quote]

még ne siessünk el semmit, vagyis várjunk még egy Pillanatot 😉

GaborApa
                  Felhasználó

[quote=”Brigi”:1wy4199z]Akkor úgy tűnik, hogy kezd tisztulni a kép, egy rövid összefoglaló:
                    ….[/quote]

Köszi
                    Az #1 hozzászólásba betettem az összefoglalót.
                    Ha konkretizálódik a helyszín, akkor szétküldhetjük az emaileket is.
                    Persze ide is várjuk a további jelentkezéseket is, akkor is ha nem 100%.

Köszi 8)

Brigi
                    Felhasználó

Akkor úgy tűnik, hogy kezd tisztulni a kép, egy rövid összefoglaló:

Időpont: szeptember 29-október 1 (tetszés szerint előtte – utána hosszabbítással)
                      Hely: Bükk, kemping (hogy pontosan hol és melyik, azon még Kerti ügyködik)
                      Résztvevők:
                      Gábor Apa
                      LMC
                      Kerti
                      Brigi
                      AZS
                      Ficsor (ha az órarend nem szól közbe)
                      Füredy Laci
                      Fittipaldi (ha tud)
                      …….
                      Várjuk a további jelentkezéseket! 🙄

AZS
                      Felhasználó

[quote=”LMC”:3rwne08u]Nagyon szórakoztató az írásotok, nem lesz még hideg, nem kell pánikolni ott lessz a pállinko és a vénasszonyok nyara. /Nem nem fog fájni. /

Ha nem találtok megfelelő területet még ott van a Martfű kemping tartaléknak.

Kellemes emlékek maradtak.

Ott mindenki úgy sülyed el ahogy akar. 😆 [/quote]

úgy legyen.
                        mármint a vénasszony és a pályinka, nem az elsüllyedés 😉

AZS
                        Felhasználó

[quote=”GaborApa”:3bkzzgcc]Vagy én. 🙄
                          Áram alatt én is erre gondoltam.

No meg arra, amiről tud üzemelni a lakóban az elektromos kávéfőző mely elengedhetetlen a kiengesztelésekhez.[/quote]

no meg hűtőre, ugyebár, mert a sör hidegben is csak hidegen jó 😉

LMC
                          Felhasználó

Nagyon szórakoztató az írásotok, nem lesz még hideg, nem kell pánikolni ott lessz a pállinko és a vénasszonyok nyara. /Nem nem fog fájni. /

Ha nem találtok megfelelő területet még ott van a Martfű kemping tartaléknak.

Kellemes emlékek maradtak.

Ott mindenki úgy sülyed el ahogy akar. 😆

GaborApa
                            Felhasználó

[quote=”AZS”:2rclkobj]öööö… vagy én fogalmaztam hülyén…
                              [/quote]

Vagy én. 🙄
                              Áram alatt én is erre gondoltam.

No meg arra, amiről tud üzemelni a lakóban az elektromos kávéfőző mely elengedhetetlen a kiengesztelésekhez.

AZS
                              Felhasználó

[quote=”GaborApa”:2jtnrtwk]Bocsánat, hogy ilyen ponygyolán fogalmaztam, de azt hittem, hogy az „áram” szót mindenki megérti majd.
                                Tehát akkor nem „áram” hanem „220-as csatlakozó”
                                Helyesen így szól:
                                Olyan helyre van szükségünk ahol van 220-as csatlakozó és WC

ami 230-as ugye ❗ ❗ ❗ ❗ :!:[/quote]

öööö… vagy én fogalmaztam hülyén…

szóval találkoztam már nem egy olyan hellyel, ahol volt „áram”, azaz mondjuk a portaépületnél, vagy egy jó nagy kempingben 1, azaz egy helyen volt csatlakozási lehetőség. ezzel nem is az a baj, hogy esetleg 80-100 m kábel kell hozzá, mert az még csak akad, hanem az, hogy egy ilyen cucc mondjuk egy autó fűtését esetleg elbírja, 2-3 autóét már nem…

AZS
                                Felhasználó

[quote=”GaborApa”:18etmhm7]No, azért az „és”-ért még el kéne tűrnöd néháy sértegetést is. ❗
                                  Mehet? 😀 [/quote]

haccójjon 😉

GaborApa
                                  Felhasználó

[quote=”Kerti”:233nsyae]Akkor írnál nekem is valami hasonlót? 😆 [/quote]

Szeretnéd, ugye? ❗ Mostantól vigyázni fogok. 😛

GaborApa
                                    Felhasználó

[quote=”AZS”:8yxkkuzg]well, no meg néhány 220-as csatlakozó sem lenne haszontalan (főleg, ha olyan idő lesz, mint most, mert nem szívesen duruzsoltatnám a benzinkályhát egész éjjel)[/quote]

Bocsánat, hogy ilyen ponygyolán fogalmaztam, de azt hittem, hogy az „áram” szót mindenki megérti majd.
                                      Tehát akkor nem „áram” hanem „220-as csatlakozó”
                                      Helyesen így szól:
                                      Olyan helyre van szükségünk ahol van 220-as csatlakozó és WC

ami 230-as ugye ❗ ❗ ❗ ❗ ❗

GaborApa
                                      Felhasználó

[quote=”AZS”:1m2vywj7]hát ez így számomra tökéletesen elfogadhatatlan!

mi az, hogy „vagy”??? minimum „és”! ;-);-);-)[/quote]

No, azért az „és”-ért még el kéne tűrnöd néháy sértegetést is. ❗
                                        Mehet? 😀

Kerti
                                        Adminisztrátor

[quote=”GaborApa”:wl675rzb]Akkor ide még várjuk a további javaslatokat a helyszínre vonatkozólag.
                                          Olyan helyre van szükségünk ahol van áram és WC (a kis lakósok miatt) , tehát valószínüleg kempingre, de a legfontosabb, hogy egy kupacban lehessünk. 8)
                                          A magam részéről is itthoni helyszínt javasolnék, mert többen tudnának eljönni.[/quote]
                                          Oké. Mindezeket átnézzük és amint megtudtam valamit szólok.

[quote=”GaborApa”:wl675rzb] AZS-t úgy ismertem meg, hogy érti a viccet és felismeri, hogy ez csak húzás volt.[/quote]
                                          Azt én tudom de lehet, hogy más nem tudja és nem érti, hogy mért beszélünk így. Nem kötekedni akartam. Bocsi.

[quote=”GaborApa”:wl675rzb]Ha nem így van akkor bocsánat, és minden reggel vendégem lesz egy kávéra vagy egy páleszra 😀 [/quote]
                                          Akkor írnál nekem is valami hasonlót? 😆

AZS
                                          Felhasználó

[quote=”GaborApa”:3e2m8sae]Olyan helyre van szükségünk ahol van áram és WC (a kis lakósok miatt) , tehát valószínüleg kempingre, de a legfontosabb, hogy egy kupacban lehessünk. 8)
                                            [/quote]

well, no meg néhány 220-as csatlakozó sem lenne haszontalan (főleg, ha olyan idő lesz, mint most, mert nem szívesen duruzsoltatnám a benzinkályhát egész éjjel)

AZS
                                            Felhasználó

[quote=”GaborApa”:sts40ibw]Hol maradt az építő javaslat???? 😡 [/quote]

akkor javaslom, hogy építsünk valamit ;-);-);-)
                                              (azt meg majd kitaláljuk, hogy mikor, és mit ;-))

[quote=”GaborApa”:sts40ibw]Bizstos még mindig a viharkárokkal van elfoglalva, és nem tuggya még szegény, hogy melyik hétvégén nem lesz VW-s találkozó. :!:[/quote]

mindkét feltételezés helytálló. de a viharkárok egyszer majdcsak elfogynak, vw-találkozó ügyben pedig: a jelen állás szerint 9-én tatabánya, 16-án pilisszántó, és a 22-és hétvégén hortobágy. ha ezt mind túlélem ;-), akkor a 29-és hétvégén mehetős leszek

[quote=”GaborApa”:sts40ibw]minden reggel vendégem lesz egy kávéra vagy egy páleszra 😀 [/quote]

hát ez így számomra tökéletesen elfogadhatatlan!

mi az, hogy „vagy”??? minimum „és”! ;-);-);-)

GaborApa
                                              Felhasználó

[quote=”Kerti”:3ol1z5mc]Igazság szerint még nem beszéltem vele mert Madár mondott egy jobb helyet fennt a Bükkben. ……..

(#1268: ez nem volt egy kicsit erős?) [/quote]

Akkor ide még várjuk a további javaslatokat a helyszínre vonatkozólag.
                                                Olyan helyre van szükségünk ahol van áram és WC (a kis lakósok miatt) , tehát valószínüleg kempingre, de a legfontosabb, hogy egy kupacban lehessünk. 8)
                                                A magam részéről is itthoni helyszínt javasolnék, mert többen tudnának eljönni.

AZS-t úgy ismertem meg, hogy érti a viccet és felismeri, hogy ez csak húzás volt. Ha nem így van akkor bocsánat, és minden reggel vendégem lesz egy kávéra vagy egy páleszra 😀

Kerti
                                                Adminisztrátor

[quote=”GaborApa”:2v6x02y9]Kerti!
                                                  Sikerült beszélni a kempinges barátoddal?[/quote]
                                                  Igazság szerint még nem beszéltem vele mert Madár mondott egy jobb helyet fennt a Bükkben. Még nem jártam én sem ott de a bátyja szokott oda járni csoportosan és sok jót mondott róla. Szóval előtte meg szeretnénk nézni azt a helyet. A jövő héten felmegyünk megnézni meg infót gyűjteni. A Lillafüredi kemping az meg van és ha nincsenek nyitva szerintem akkor is meg tudjuk oldani mert ismerem őket. Amint tudok pontos dolgokat, szólok. A lényeg, hogy ha úgy dönt a társaság akkor a Bükk dolog mehet mert el tudjuk intézni a lehetőségeket.

(#1268: ez nem volt egy kicsit erős?)

GaborApa
                                                  Felhasználó

[quote=”Fittipaldi”:2zw7i2mu]Én azért kussolok,mert nekem bármi,bármikor közbejöhet ……Ha tudok megyek.[/quote]

Ezt is értjük 😮
                                                    Remélem, tudsz. 😛

Fittipaldi
                                                    Felhasználó

Én azért kussolok,mert nekem bármi,bármikor közbejöhet bármilyen programomnak,így én nem tervezek és konkrétummal kb.akkor tudok szolgálni,ha már elindultam,bár már volt rá példa,hogy még akkor is bukott a program.Így én csak sodródom az eseményekkel,ezért nem szavazok,nem adok időpontot,semmi alapja nem lenne.Ha tudok megyek.

GaborApa
                                                      Felhasználó

Az elmúlt három hét alatt a leginkább megfelelőnek a szept. 29-okt.1 hétvége látszik, tehát tűzzük ki ezt az időpontot.
                                                        Ezt a hétvégét próbáljuk meg szabadon tartani.
                                                        A helyszínt illetőleg egyelőre a Bükk vagy a Mátra lenne.
                                                        Kérem azt a sok-sok regisztrált fórumozót, fórumolvasót is, hogy aktivizálódjon egy kicsit, és írja be ide, hogy számíthatunk-e rá, illetve, hogy van-e más javaslata a helyszínt illetőleg. Örülnénk neki!

Kerti!
                                                        Sikerült beszélni a kempinges barátoddal?

25 hozzászólás megtekintése - 126-150 / 167

You must be logged in to reply to this topic.