Főoldal › Fórumok › Lakóautós Találkozóink › V. Lakóautós találkozó (Bükk) Szentlélek 2006.09.29-10.01
-
IndítottaTémakör
-
2006.08.10.-04:52 #3409
Hát akkor vágjunk bele!!! 😀 (ha már itt mindenki kérdezgeti)
Kinek mi a véleménye?
Mikor legyen és hol legyen?
Kérek mindenkit, hogy bátran írogasson. Minél több az ötlet annál jobb.
Helyszín
Javaslatok:
1. Mátra (3 szavazat: Brigi, Ficsor, LMC)
3. Bükk (3 szavazat Ficsor, Kerti, LMC)
2. Tátra (2 szavazat: Brigi, Kerti )
Időpont:
1. Szeptember 9-10
2. Szeptember 16-17
3. Szeptember 30-okt1 (4 szavazat: Brigi, LMC, Ficsor, Füredy Laci)
[b]
Eredmény:
Időpont: szeptember 29-október 1 (tetszés szerint előtte – utána hosszabbítással)Hely: Bükk, http://www.turistapark.hu/
Résztvevők:
- Gábor Apa____ lakóval, 2felnőtt 2gyerek 1kutya P-V
LMC_________ lakóval, 2felnőtt 1gyerek 1kutya P-V
Kerti_______ „lakóval”, 2felnőtt 1 kutya
Madár_______ „lakóval”, 2felnőtt 1 kutya
Fúró________ lakóval. 1felnőtt
Brigi
AZS
Ficsor________lakóval, 2felnőtt P-V
Füredy Laci _____lakóval, 2felnőtt P-V
Fittipaldi (ha tud)
Pillanat
Dudó
Sagiendre
toptrek
Maximka
Dezső Sándor
…….
Várjuk a további jelentkezéseket![/b]
Teszt jellegű jelentkezési lapot itt tudjátok kitölteni.
Az adatlap kitöltése nem kötelez semmire.
Adatlap
JelentkezőkSzerk: Kerti (2006. 09. 27. 12:26)
-
IndítottaTémakör
-
SzerzőVálasz
-
2006.09.06.-00:33 #3507
Nekünk is tetszik a hely.Ott leszünk .
Laci2006.09.05.-22:19 #3506[quote=”GaborApa”:21bdy23e]Sajnos nincsenek szezonárak, de ha szép rendezett akkor ez nem drága. Kár, hogy a szabadtéri főzésért külön kell fizetni. (Martfűn még meg is főzték nekünk)[/quote]
A szabadtéri főzőhely nem annyiba kerül mint amennyi az oldalon van, hanem 450ft/alkalom és nem személyenként van. Ezért adnak tüzifát bográcsot miegymást.
[quote=”GaborApa”:21bdy23e]A melegvizes érmés rendszer is érdekes (engem nem érint ❗ ).[/quote]
Ezt én sem nagyon értem de ez van.[quote=”GaborApa”:21bdy23e]Ha elmondjuk, hogy több mint 10 lakó gurulna be egy hétvégére, akkor biztos lehet egy utószezoni árat megbeszélni velük.[/quote]
Én is valami hasonlóra gondoltam. Remélem megoldható.[quote=”GaborApa”:21bdy23e]Felőlem mehetünk. [/quote]
Nekem is tetszik mert tényleg szép helyen van és szépen meg is van csinálva. A környéken van sok látnivaló és jókat lehet túrázni meg kirándulni. Szóval részemről is mehetünk. (Madár és Fúró is erre szavaz)[quote=”GaborApa”:21bdy23e](csak az a mászófal ne lenne 😥 )[/quote]
Amikor megláttam egyből Te jutottál eszembe 😆 Tudtam, hogy neked tetszeni fog. ❗2006.09.05.-14:50 #3505[quote=”Kerti”:1sl0ep00]Igértem, hogy megnézzük Madárral azt a kempinget ami itt van a Bükkben. ……Ha kérdésetek van tegyétek fel.
Turista Park oldala![/quote]A fejlesztés alatt lévő új oldalon már magasabb árak vannak mint a régin.
Sajnos nincsenek szezonárak, de ha szép rendezett akkor ez nem drága.
Kár, hogy a szabadtéri főzésért külön kell fizetni. (Martfűn még meg is főzték nekünk)
A melegvizes érmés rendszer is érdekes (engem nem érint ❗ ).
Amúgy jó lehet. Ha elmondjuk, hogy több mint 10 lakó gurulna be egy hétvégére, akkor biztos lehet egy utószezoni árat megbeszélni velük.
Felőlem mehetünk. (csak az a mászófal ne lenne 😥 )2006.09.05.-01:17 #3503Igértem, hogy megnézzük Madárral azt a kempinget ami itt van a Bükkben.
Most értünk vissza. A kemping nekünk nagyon tetszett bár az árai szerintem nem a legolcsóbbak. No de hát fent van a bükk tetején. Jól ki van építve, van minden amire szükség van. Áram csatlakozási lehetőség az autóknak, közös külső főzőhelység, fa játszótér és mászófal a gyerekeknek, szauna, szobák, stb.
Nézzétek meg a honlapjukat és döntsétek el, hogy érdemes e velük alkudozni. Jelenleg nem mondtunk nekik semmit de szerintem ha aktuális akkor kicsikarhatunk valami kedvezményt. Remélem leírtam minden hasznos infót. Ha kérdésetek van tegyétek fel.
Turista Park oldala!2006.09.02.-16:20 #3500[quote=”AZS”:2c8yd36b]még ne siessünk el semmit, vagyis várjunk még egy Pillanatot ;-)[/quote]
Jó!
„A Pillanat felejthetetlen élményt nyújthat”. Ráadásul „megtalálja a zsák foltját” is.(mint az köztudott)
2006.09.01.-16:46 #3499[quote=”GaborApa”:311w5wdl]Köszi
Az #1 hozzászólásba betettem az összefoglalót.
Ha konkretizálódik a helyszín, akkor szétküldhetjük az emaileket is.
Persze ide is várjuk a további jelentkezéseket is, akkor is ha nem 100%.Köszi 8) [/quote]
még ne siessünk el semmit, vagyis várjunk még egy Pillanatot 😉
2006.09.01.-13:18 #3497[quote=”Brigi”:1wy4199z]Akkor úgy tűnik, hogy kezd tisztulni a kép, egy rövid összefoglaló:
….[/quote]Köszi
Az #1 hozzászólásba betettem az összefoglalót.
Ha konkretizálódik a helyszín, akkor szétküldhetjük az emaileket is.
Persze ide is várjuk a további jelentkezéseket is, akkor is ha nem 100%.Köszi 8)
2006.09.01.-12:48 #3495Akkor úgy tűnik, hogy kezd tisztulni a kép, egy rövid összefoglaló:
Időpont: szeptember 29-október 1 (tetszés szerint előtte – utána hosszabbítással)
Hely: Bükk, kemping (hogy pontosan hol és melyik, azon még Kerti ügyködik)
Résztvevők:
Gábor Apa
LMC
Kerti
Brigi
AZS
Ficsor (ha az órarend nem szól közbe)
Füredy Laci
Fittipaldi (ha tud)
…….
Várjuk a további jelentkezéseket! 🙄2006.08.31.-18:03 #3491[quote=”LMC”:3rwne08u]Nagyon szórakoztató az írásotok, nem lesz még hideg, nem kell pánikolni ott lessz a pállinko és a vénasszonyok nyara. /Nem nem fog fájni. /
Ha nem találtok megfelelő területet még ott van a Martfű kemping tartaléknak.
Kellemes emlékek maradtak.
Ott mindenki úgy sülyed el ahogy akar. 😆 [/quote]
úgy legyen.
mármint a vénasszony és a pályinka, nem az elsüllyedés 😉2006.08.31.-18:02 #3490[quote=”GaborApa”:3bkzzgcc]Vagy én. 🙄
Áram alatt én is erre gondoltam.No meg arra, amiről tud üzemelni a lakóban az elektromos kávéfőző mely elengedhetetlen a kiengesztelésekhez.[/quote]
no meg hűtőre, ugyebár, mert a sör hidegben is csak hidegen jó 😉
2006.08.31.-17:40 #3489Nagyon szórakoztató az írásotok, nem lesz még hideg, nem kell pánikolni ott lessz a pállinko és a vénasszonyok nyara. /Nem nem fog fájni. /
Ha nem találtok megfelelő területet még ott van a Martfű kemping tartaléknak.
Kellemes emlékek maradtak.
Ott mindenki úgy sülyed el ahogy akar. 😆
2006.08.31.-15:38 #3488[quote=”AZS”:2rclkobj]öööö… vagy én fogalmaztam hülyén…
[/quote]Vagy én. 🙄
Áram alatt én is erre gondoltam.No meg arra, amiről tud üzemelni a lakóban az elektromos kávéfőző mely elengedhetetlen a kiengesztelésekhez.
2006.08.31.-15:24 #3487[quote=”GaborApa”:2jtnrtwk]Bocsánat, hogy ilyen ponygyolán fogalmaztam, de azt hittem, hogy az „áram” szót mindenki megérti majd.
Tehát akkor nem „áram” hanem „220-as csatlakozó”
Helyesen így szól:
Olyan helyre van szükségünk ahol van 220-as csatlakozó és WCami 230-as ugye ❗ ❗ ❗ ❗ :!:[/quote]
öööö… vagy én fogalmaztam hülyén…
szóval találkoztam már nem egy olyan hellyel, ahol volt „áram”, azaz mondjuk a portaépületnél, vagy egy jó nagy kempingben 1, azaz egy helyen volt csatlakozási lehetőség. ezzel nem is az a baj, hogy esetleg 80-100 m kábel kell hozzá, mert az még csak akad, hanem az, hogy egy ilyen cucc mondjuk egy autó fűtését esetleg elbírja, 2-3 autóét már nem…
2006.08.31.-15:19 #3486[quote=”GaborApa”:18etmhm7]No, azért az „és”-ért még el kéne tűrnöd néháy sértegetést is. ❗
Mehet? 😀 [/quote]haccójjon 😉
2006.08.31.-15:11 #3485[quote=”Kerti”:233nsyae]Akkor írnál nekem is valami hasonlót? 😆 [/quote]
Szeretnéd, ugye? ❗ Mostantól vigyázni fogok. 😛
2006.08.31.-15:09 #3484[quote=”AZS”:8yxkkuzg]well, no meg néhány 220-as csatlakozó sem lenne haszontalan (főleg, ha olyan idő lesz, mint most, mert nem szívesen duruzsoltatnám a benzinkályhát egész éjjel)[/quote]
Bocsánat, hogy ilyen ponygyolán fogalmaztam, de azt hittem, hogy az „áram” szót mindenki megérti majd.
Tehát akkor nem „áram” hanem „220-as csatlakozó”
Helyesen így szól:
Olyan helyre van szükségünk ahol van 220-as csatlakozó és WCami 230-as ugye ❗ ❗ ❗ ❗ ❗
2006.08.31.-15:02 #3483[quote=”AZS”:1m2vywj7]hát ez így számomra tökéletesen elfogadhatatlan!
mi az, hogy „vagy”??? minimum „és”! ;-);-);-)[/quote]
No, azért az „és”-ért még el kéne tűrnöd néháy sértegetést is. ❗
Mehet? 😀2006.08.31.-14:19 #3482[quote=”GaborApa”:wl675rzb]Akkor ide még várjuk a további javaslatokat a helyszínre vonatkozólag.
Olyan helyre van szükségünk ahol van áram és WC (a kis lakósok miatt) , tehát valószínüleg kempingre, de a legfontosabb, hogy egy kupacban lehessünk. 8)
A magam részéről is itthoni helyszínt javasolnék, mert többen tudnának eljönni.[/quote]
Oké. Mindezeket átnézzük és amint megtudtam valamit szólok.[quote=”GaborApa”:wl675rzb] AZS-t úgy ismertem meg, hogy érti a viccet és felismeri, hogy ez csak húzás volt.[/quote]
Azt én tudom de lehet, hogy más nem tudja és nem érti, hogy mért beszélünk így. Nem kötekedni akartam. Bocsi.[quote=”GaborApa”:wl675rzb]Ha nem így van akkor bocsánat, és minden reggel vendégem lesz egy kávéra vagy egy páleszra 😀 [/quote]
Akkor írnál nekem is valami hasonlót? 😆2006.08.31.-14:02 #3481[quote=”GaborApa”:3e2m8sae]Olyan helyre van szükségünk ahol van áram és WC (a kis lakósok miatt) , tehát valószínüleg kempingre, de a legfontosabb, hogy egy kupacban lehessünk. 8)
[/quote]well, no meg néhány 220-as csatlakozó sem lenne haszontalan (főleg, ha olyan idő lesz, mint most, mert nem szívesen duruzsoltatnám a benzinkályhát egész éjjel)
2006.08.31.-13:58 #3480[quote=”GaborApa”:sts40ibw]Hol maradt az építő javaslat???? 😡 [/quote]
akkor javaslom, hogy építsünk valamit ;-);-);-)
(azt meg majd kitaláljuk, hogy mikor, és mit ;-))[quote=”GaborApa”:sts40ibw]Bizstos még mindig a viharkárokkal van elfoglalva, és nem tuggya még szegény, hogy melyik hétvégén nem lesz VW-s találkozó. :!:[/quote]
mindkét feltételezés helytálló. de a viharkárok egyszer majdcsak elfogynak, vw-találkozó ügyben pedig: a jelen állás szerint 9-én tatabánya, 16-án pilisszántó, és a 22-és hétvégén hortobágy. ha ezt mind túlélem ;-), akkor a 29-és hétvégén mehetős leszek
[quote=”GaborApa”:sts40ibw]minden reggel vendégem lesz egy kávéra vagy egy páleszra 😀 [/quote]
hát ez így számomra tökéletesen elfogadhatatlan!
mi az, hogy „vagy”??? minimum „és”! ;-);-);-)
2006.08.31.-13:25 #3479[quote=”Kerti”:3ol1z5mc]Igazság szerint még nem beszéltem vele mert Madár mondott egy jobb helyet fennt a Bükkben. ……..
(#1268: ez nem volt egy kicsit erős?) [/quote]
Akkor ide még várjuk a további javaslatokat a helyszínre vonatkozólag.
Olyan helyre van szükségünk ahol van áram és WC (a kis lakósok miatt) , tehát valószínüleg kempingre, de a legfontosabb, hogy egy kupacban lehessünk. 8)
A magam részéről is itthoni helyszínt javasolnék, mert többen tudnának eljönni.AZS-t úgy ismertem meg, hogy érti a viccet és felismeri, hogy ez csak húzás volt. Ha nem így van akkor bocsánat, és minden reggel vendégem lesz egy kávéra vagy egy páleszra 😀
2006.08.31.-04:41 #3478[quote=”GaborApa”:2v6x02y9]Kerti!
Sikerült beszélni a kempinges barátoddal?[/quote]
Igazság szerint még nem beszéltem vele mert Madár mondott egy jobb helyet fennt a Bükkben. Még nem jártam én sem ott de a bátyja szokott oda járni csoportosan és sok jót mondott róla. Szóval előtte meg szeretnénk nézni azt a helyet. A jövő héten felmegyünk megnézni meg infót gyűjteni. A Lillafüredi kemping az meg van és ha nincsenek nyitva szerintem akkor is meg tudjuk oldani mert ismerem őket. Amint tudok pontos dolgokat, szólok. A lényeg, hogy ha úgy dönt a társaság akkor a Bükk dolog mehet mert el tudjuk intézni a lehetőségeket.(#1268: ez nem volt egy kicsit erős?)
2006.08.31.-03:21 #3477[quote=”Fittipaldi”:2zw7i2mu]Én azért kussolok,mert nekem bármi,bármikor közbejöhet ……Ha tudok megyek.[/quote]
Ezt is értjük 😮
Remélem, tudsz. 😛2006.08.31.-02:44 #3476Én azért kussolok,mert nekem bármi,bármikor közbejöhet bármilyen programomnak,így én nem tervezek és konkrétummal kb.akkor tudok szolgálni,ha már elindultam,bár már volt rá példa,hogy még akkor is bukott a program.Így én csak sodródom az eseményekkel,ezért nem szavazok,nem adok időpontot,semmi alapja nem lenne.Ha tudok megyek.
2006.08.31.-02:06 #3475Az elmúlt három hét alatt a leginkább megfelelőnek a szept. 29-okt.1 hétvége látszik, tehát tűzzük ki ezt az időpontot.
Ezt a hétvégét próbáljuk meg szabadon tartani.
A helyszínt illetőleg egyelőre a Bükk vagy a Mátra lenne.
Kérem azt a sok-sok regisztrált fórumozót, fórumolvasót is, hogy aktivizálódjon egy kicsit, és írja be ide, hogy számíthatunk-e rá, illetve, hogy van-e más javaslata a helyszínt illetőleg. Örülnénk neki!Kerti!
Sikerült beszélni a kempinges barátoddal? -
SzerzőVálasz
You must be logged in to reply to this topic.