Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink V. Lakóautós találkozó (Bükk) Szentlélek 2006.09.29-10.01

Legutóbb frissítette Névtelen 18 years, 8 months telt el
18angok
167 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    GaborApa
    Felhasználó

Hát akkor vágjunk bele!!! 😀 (ha már itt mindenki kérdezgeti)

Kinek mi a véleménye?
      Mikor legyen és hol legyen?
      Kérek mindenkit, hogy bátran írogasson. Minél több az ötlet annál jobb.
      Helyszín
      Javaslatok:
      1. Mátra (3 szavazat: Brigi, Ficsor, LMC)
      3. Bükk (3 szavazat Ficsor, Kerti, LMC)
      2. Tátra (2 szavazat: Brigi, Kerti )
      Időpont:
      1. Szeptember 9-10
      2. Szeptember 16-17
      3. Szeptember 30-okt1 (4 szavazat: Brigi, LMC, Ficsor, Füredy Laci)
      [b]
      Eredmény:
      Időpont: szeptember 29-október 1 (tetszés szerint előtte – utána hosszabbítással)

Hely: Bükk, http://www.turistapark.hu/

Résztvevők:

Gábor Apa____ lakóval, 2felnőtt 2gyerek 1kutya P-V
        LMC_________ lakóval, 2felnőtt 1gyerek 1kutya P-V
        Kerti_______ „lakóval”, 2felnőtt 1 kutya
        Madár_______ „lakóval”, 2felnőtt 1 kutya
        Fúró________ lakóval. 1felnőtt
        Brigi
        AZS
        Ficsor________lakóval, 2felnőtt P-V
        Füredy Laci _____lakóval, 2felnőtt P-V
        Fittipaldi (ha tud)
        Pillanat
        Dudó
        Sagiendre
        toptrek
        Maximka
        Dezső Sándor
        …….
        Várjuk a további jelentkezéseket!

[/b]

Teszt jellegű jelentkezési lapot itt tudjátok kitölteni.
      Az adatlap kitöltése nem kötelez semmire.
      Adatlap
      Jelentkezők

Szerk: Kerti (2006. 09. 27. 12:26)

• Szerző
      Válasz
      Kerti
      Adminisztrátor

[quote=”ficsor”:12iaizas]Én válalom az egyeztetést, ha szükséges, de ahhoz tudnom kell, hogy valaki (például Kerti) beszélt-e már vele[/quote]
        Madárral voltunk fent megnézni a helyet és az ottani gondnokkal beszéltünk. Semmi érdemlegeset nem beszéltünk meg csak, hogy jönnénk és hogy mi mennyibe kerül, no meg szétnéztünk.

Van lehetőség szobák bérlésére is de ezek is ott vannak a honlapon. Ha vállalod a lebonyolítást akkor azt megköszönném mert nekem még mindig sok melóm van az oldallal.

Fel lehet ajánlani nekik, hogy ha megfelelő kedvezményt adnak akkor kirakjuk őket a honlapra mint ahogy a főoldalon a Martfű-i is van. Ez lehetne a szezonzáró hely.

LMC
        Felhasználó

Most írom másodszor, elszált a levelem.

GáborApa: nem kaptam levelet tehát nem tudtam válaszolni.

Mint már irtam mi péntek 14 óra körül indulunk és vasárnapdélkörül indulunk vissza.

Két felnőt egy gyerek egy kutya.

A közös ebéd vagy vacsora jó ötlet 10 perc sétával.

Az még jobb lenne ha ott szabadtűzön egytál ételt készítenénk vagy készíttetnénk.

Végső esetben mindenki hozzon kicsi szalonnát / lehet kolbász /
          és nagyonkellemes közös program a szalonnasütés, borozgatás a megígért törkölyel.

András

ficsor
          Felhasználó

[quote=”GaborApa”:1hjm8zzv]Azért kérdeztem, hogy mindenki megkapta-e a leveleket (és erre senki sem válaszolt) mert majdnem olyan mintha egy feketelyukba küldtem volna.Alig jött válasz. Nem tudom hogy mindenki megkapta-e vagy nálam volt-e valami hiba hiszen kisebb adagonként kellett a címeket kopizgatnom az outlookba.[/quote]
            Én például megkaptam, de azért nem válaszoltam, mert a fórumbeli listádon már rajta voltam.
            [quote=”GaborApa”:1hjm8zzv]
            Jó lenne, ha most tudnátok Ti egyeztetni a kempinggel, mert Ti legalább már jártatok ott, tudjátok miről beszéltek.[/quote]
            Én válalom az egyeztetést, ha szükséges, de ahhoz tudnom kell, hogy valaki (például Kerti) beszélt-e már vele, és mit, mert nem akarok hülyének látszani. Ezért várom még Kerti válaszát.

GaborApa
            Felhasználó

[quote=”ficsor”:1e9xi39h]Szerintem a legfontosabbak jelenleg:
              1. A jelentkezések gyűjtése / pontosítása (pl. érkezés – távozás). Ezt jó lenne, ha GaborApa tudná vállalni, már csak azért is, mert ő küldte ki az értesítő leveleket, tehát valószínűleg neki fognak válaszolni.[/quote]

Azért kérdeztem, hogy mindenki megkapta-e a leveleket (és erre senki sem válaszolt) mert majdnem olyan mintha egy feketelyukba küldtem volna. Alig jött válasz. Nem tudom hogy mindenki megkapta-e vagy nálam volt-e valami hiba hiszen kisebb adagonként kellett a címeket kopizgatnom az outlookba.
              Látható volt, hogy sokan itt jártak, sokan be is regisztráltak, de kevesen válaszoltak, pedig ilyenkor még a „talán” válasznak is tudok örülni.
              A gyűjtést adminisztrálást vállalom persze, de ehhez majd ki kell küldenem egy újabb levelet. Egyelőre csak a részvételről érdeklődtem. A Martfűi tapasztalatok alapján akik jönnek azok is csak néhány nappal előtte tudnak pontos válaszokat adni.
              Jó lenne, ha most tudnátok Ti egyeztetni a kempinggel, mert Ti legalább már jártatok ott, tudjátok miről beszéltek.

ficsor
              Felhasználó

[quote=”Kerti”:a67h4n6x]Na nekem mostanában az új oldal minden szabad időmet lekötötte ezért nem tudtam foglalkozni a találkozóval. Mi az amit most tovább kéne lépni? Ha valaki tud ebben segíteni azt megköszönném.
                [/quote]
                Szerintem a legfontosabbak jelenleg:
                1. A jelentkezések gyűjtése / pontosítása (pl. érkezés – távozás). Ezt jó lenne, ha GaborApa tudná vállalni, már csak azért is, mert ő küldte ki az értesítő leveleket, tehát valószínűleg neki fognak válaszolni.

2. Nem tudom, volt-e valami előzetes egyeztetés a Turistaparkkal. Szerintem már az eddigi adatok alapján is fel kell venni vele a kapcsolatot, és azt is tisztázni, milyen lehetőség van a nem lakóval érkezők elszállásolására. (És esetleg rábeszélni valamilyen kedvezmény nyújtására, esetleg cserébe például felkerülhet a honlapra.) Ha a leveledben említett toptrek ezt vállalja, mert ismeri a tulajt, az lenne a legjobb, ha nem, én is elvállalhatom. (Én csak egyszer beszéltem a tulajjal, de arra már nem igen emlékezhet.)

3. Kérjünk a fórumon ötleteket programra, közös étkezésre stb. A szentléleki turistaházban (kb. 10 perc séta) biztosan lehetne pl. egy vacsorát szervezni, ha van rá igény. A környéken számtalan szép útvonal van, 10 perctől néhány órás menetidőig, gyerekekkel is teljesíthető terepen.

Egyelőre ennyi jutott eszembe, ha megbeszéljük, hogy ki mit csináljon, és szívesen vállalom a rám eső részt. A helyszínre péntek kora délutánra (úgy 4 óra körülre) ki tudok menni,és fogadni az érkezőket.

Kerti
                Adminisztrátor

Na nekem mostanában az új oldal minden szabad időmet lekötötte ezért nem tudtam foglalkozni a találkozóval. Mi az amit most tovább kéne lépni? Ha valaki tud ebben segíteni azt megköszönném.

toptrek:
                  Ha jól tudom akkor neked van kapcsolatod a helyszinnel. Tudsz segíteni?

GaborApa
                  Felhasználó

[quote=”ficsor”:2y6txpig]Valahogy „leült” a találkozóval kapcsolatos téma…. [/quote]
                    A meghívókat az éjjel elküldtem. Remélem mindannyian megkaptátok. Szóljon aki nem kapta meg, mert a rengeteg címzett miatt egy darabig el kellet szórakozni a kiszolgálóval, emiatt szét kellett szabdalni a listát.

Dudót természetesen bejegyeztem a résztvevők közé.

ficsor
                    Felhasználó

Valahogy „leült” a találkozóval kapcsolatos téma. Mintha az új helyen nem úgy működne a fórum, mint a régi helyen. Közben tachnikai problémák miatt Dudó jelentkezése eltűnt.

Ezzel a hozzászólással a topic megint az első sorba kerül, hátha ez aktivizálja a többieket is.

Kerti!
                      Mi itt lelkesen szervezzük a találkozót, de a Turistapark tud egyáltalán róla? Keress e-mailben, hogy segíthessek a szervezésben. (A honlap kialakítása gondolom mostanában minden idődet elvette.)

GaborApa
                      Felhasználó

[quote=”Brigi”:3revxe9z]Örülök neki, akkor a kibővített törzscsapat azért csak összejön. :idea:[/quote]

Ez csak a fórum, a leveleket még nem küldtük szét. 8)
                        Jó lenne, ha az újak jelentkeznének még. Azok is akik eddig csak olvastak. ❗
                        Na és mi van Kocoval és MaNáékkal?

Kerti
                        Adminisztrátor

[quote=”AZS”:ce0qnxgw]deholabéééla? ;-);-);-)[/quote]
                          Ez viccnek egy „kicsit” erős volt 😡
                          (a történtek után)

AZS
                          Felhasználó

[quote=”Brigi”:28x6ocka]Örülök neki, akkor a kibővített törzscsapat azért csak összejön. :idea:[/quote]

deholabéééla? ;-);-);-)

Brigi
                            Felhasználó

[quote=”GaborApa”:2cmykiu2]Beírtam még valakit a résztvevők közé az első hozzászólásba :idea:[/quote]

Örülök neki, akkor a kibővített törzscsapat azért csak összejön. 💡

AZS
                              Felhasználó

[quote=”Kerti”:kxyxc01c]Mielőtt megnéztem már tudtam, hogy csak Ő lehet 💡 :idea:[/quote]

hát az első hozzászólást még nem néztem meg, de navégre ;-)))

Kerti
                                Adminisztrátor

[quote=”GaborApa”:1yz3mdn3]Beírtam még valakit a résztvevők közé az első hozzászólásba :idea:[/quote]
                                  Mielőtt megnéztem már tudtam, hogy csak Ő lehet 💡 💡

GaborApa
                                  Felhasználó

Beírtam még valakit a résztvevők közé az első hozzászólásba 💡

GaborApa
                                    Felhasználó

[quote=”Brigi”:193wy14v]Örülök, hogy ti is tudtok jönni. Valahogy nem nagyon szaporodik a résztvevők listája, de azt már látom, hogy jó csapat lesz 😮 [/quote]

Sok kis ember jó helyen is elfér, de hol van a nagy ember?

Brigi
                                      Felhasználó

[quote=”ficsor”:svavvrer]
                                        Turistapark és Látókövek

[/quote]

Örülök, hogy ti is tudtok jönni. Valahogy nem nagyon szaporodik a résztvevők listája, de azt már látom, hogy jó csapat lesz 😮

ficsor
                                        Felhasználó

És mi van Pillanatékkal?

(Nem csak a büfé miatt aggódom) 🙂

ficsor
                                          Felhasználó

Hétvégén mi is hazaértünk, és most úgy tűnik, nekem nincs órám, a feleségem meg nem ügyel az utolsó szeptemberi hétvégén, tehát számunkra jó az időpont, meg persze a hely is.
                                            Kiegészítésül néhány tavaly májusban készült kép a leendő helyszínről és a kb. 5 perc sétával onnan elérhető, Látókövek nevű helyről. (Ha Miskolcon szilveszterezünk, már évek óta ott fogyasztjuk el a társasággal elsején a maradék pezsgőt …)
                                            Turistapark és Látókövek

Kerti!
                                            Ha helybéliként valamit segíteni tudok a szervezésben, szóljál!

GaborApa
                                            Felhasználó

[quote=”Brigi”:35wvv9w0]
                                              Már csak az időjárás felelőssel kell egyeztetni…
                                              [/quote]

❗ Tedd meg légyszíves hogy beszélsz vele. Mi meg majd egyeztetünk a kempingessel. Jó így? ❗

Brigi
                                              Felhasználó

[quote=”Kerti”:1ghqnltc]
                                                Turista Park oldala![/quote]

Én is megnéztem az oldalt, szerintem biztos jó hely, arrafelé tényleg lehet jókat kirándulni.

Már csak az időjárás felelőssel kell egyeztetni, hogy szép napos, meleg idő legyen, hogy kellemes legyen kiüldögélni, de ne túl meleg, hogy legyen kedvünk túrázni.

Kerti
                                                Adminisztrátor

[quote=”Füredy Laci”:pzpjpzq1]Egyszer majd remélem a saját „házunk ” is felkerül.[/quote]
                                                  Ha elküldöd nekem mélben akkor felrakom avatarodnak.

FLaci
                                                  Felhasználó

[quote=”GaborApa”:32xvenou]Addig is, lecseréltem a hátizsákodat.
                                                    Martrica továbbra is vár rád itt, de legkésőbb ott odaadom. 😮 [/quote]
                                                    Köszi .Ez már jobban mutat.Egyszer majd remélem a saját „házunk ” is felkerül.
                                                    Laci

GaborApa
                                                    Felhasználó

[quote=”Füredy Laci”:1vnxcnjk]Nekünk is tetszik a hely.Ott leszünk .
                                                      Laci[/quote]
                                                      Addig is, lecseréltem a hátizsákodat.
                                                      Martrica továbbra is vár rád itt, de legkésőbb ott odaadom. 😮

GaborApa
                                                      Felhasználó

Ez a topic közel egy hónapja indult, és eddig ennél jobb, konkrétabb javaslat nem jött, ezzel pedig úgy néz ki mindenki egyetért.
                                                        Hát akkor legyen a találkozó itt: N 48° 06’58” E 20° 32’45” ❗

25 hozzászólás megtekintése - 101-125 / 167

You must be logged in to reply to this topic.