Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink V. Lakóautós találkozó (Bükk) Szentlélek 2006.09.29-10.01

Legutóbb frissítette Névtelen 18 years, 8 months telt el
18angok
167 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    GaborApa
    Felhasználó

Hát akkor vágjunk bele!!! 😀 (ha már itt mindenki kérdezgeti)

Kinek mi a véleménye?
      Mikor legyen és hol legyen?
      Kérek mindenkit, hogy bátran írogasson. Minél több az ötlet annál jobb.
      Helyszín
      Javaslatok:
      1. Mátra (3 szavazat: Brigi, Ficsor, LMC)
      3. Bükk (3 szavazat Ficsor, Kerti, LMC)
      2. Tátra (2 szavazat: Brigi, Kerti )
      Időpont:
      1. Szeptember 9-10
      2. Szeptember 16-17
      3. Szeptember 30-okt1 (4 szavazat: Brigi, LMC, Ficsor, Füredy Laci)
      [b]
      Eredmény:
      Időpont: szeptember 29-október 1 (tetszés szerint előtte – utána hosszabbítással)

Hely: Bükk, http://www.turistapark.hu/

Résztvevők:

Gábor Apa____ lakóval, 2felnőtt 2gyerek 1kutya P-V
        LMC_________ lakóval, 2felnőtt 1gyerek 1kutya P-V
        Kerti_______ „lakóval”, 2felnőtt 1 kutya
        Madár_______ „lakóval”, 2felnőtt 1 kutya
        Fúró________ lakóval. 1felnőtt
        Brigi
        AZS
        Ficsor________lakóval, 2felnőtt P-V
        Füredy Laci _____lakóval, 2felnőtt P-V
        Fittipaldi (ha tud)
        Pillanat
        Dudó
        Sagiendre
        toptrek
        Maximka
        Dezső Sándor
        …….
        Várjuk a további jelentkezéseket!

[/b]

Teszt jellegű jelentkezési lapot itt tudjátok kitölteni.
      Az adatlap kitöltése nem kötelez semmire.
      Adatlap
      Jelentkezők

Szerk: Kerti (2006. 09. 27. 12:26)

• Szerző
      Válasz
      toptrek
      Felhasználó

[quote=”GaborApa”:gk74uteb]A 7-8 az már sötét. Azért írtam a 6-ot indulásnak, mert azt hittem, ez egy negyedórás út.
        A létszámot itt az első hozzászólásban tudod megnézni. Ha kapok még valakitől visszajelzést, akkor azonnal beírom.

Kocsinként 100 m hosszabbító?[/quote]a 7-8 órába belekalkuláltam a valószinüleg nem 6 órai indulást/ találkozás,ismerkedés,elkésések stb/lehet, hogy az 50 fm elég vizesblokk van több is hideg,meleg .a közös főzöcske a leg kritikusabb de talán az alufoliás kaja a leg ideálisabb mindenki megcsinálja magának és be a tüzbe /előre bevásárolni mit, hányfőre?/

Kerti
        Adminisztrátor

[quote=”GaborApa”:13a6yv07]azt hittem, ez egy negyedórás út.[/quote]

Kicsivel azért több. Szerintem nagy autókkal 30-40 perc van mert elég kanyargós az út de legalább szép.

Nekünk azt mondták, hogy a lakókhoz be van vezetve az áram csak a víz nincs. Így nem értem mért kell ennyi hosszabbító.

GaborApa
          Felhasználó

[quote=”toptrek”:17bg5519]akkor majd személyesen is találkozunk de lehet, hogy találkoztunk már.
            fentvoltam a turistaparkban reggeli 500, ebéd 800,vacsora 800
            ha kell. ha a konvoj 6 -kor indul akkor 7-8 ra megérkezik talán. csütörtökig jó lenne tudni a létszámot és autókat is kb.elektromos hosszabító kocsinként 50-100fm kellhet[/quote]

A 7-8 az már sötét. Azért írtam a 6-ot indulásnak, mert azt hittem, ez egy negyedórás út.
            A létszámot itt az első hozzászólásban tudod megnézni. Ha kapok még valakitől visszajelzést, akkor azonnal beírom.

Kocsinként 100 m hosszabbító?

Kerti
            Adminisztrátor

A kötös kaja nagyon jó ötlet. Már a közös főzések is jó bulik. Meg kéne beszélni, hogy hogy legyen ez. Mit főzzünk, ki vásárol be, stb.

LMC
              Felhasználó

[quote=”toptrek”:24xo07gk]
                ha kell. ha a konvoj 6 -kor indul akkor 7-8 ra megérkezik talán. csütörtökig jó lenne tudni a létszámot és autókat is kb.elektromos hosszabító kocsinként 50-100fm kellhet[/quote]

[b]Köszi az információt áramellátásról már csak a vizes slag hosszát kellene saccolni, mert a vezetékből talán összejön 50 méter de vizes csövem az korlátozott.
                Mi áram nélkül megvolnánk talán víz amire szükségünk lenne, de az sem biztos hogy kell.

Ja ha kérdezitek mi nem kérünk étkezést kivéve a közös-ből ami 3 főt jelent.

Azért meglepetés volt számomra ez már 20 % minusz az árból.[/b]

toptrek
                Felhasználó

[quote=”Kerti”:27zga82j]Szia toptrek! Gondolkoztam, hogy ki lehetsz aki miskolci és lakós. Az e-mail címedből derült ki számomra, hogy én csináltam a weboldaladat. 😆 Örülök, hogy te is idetaláltál.[/quote]akkor majd személyesen is találkozunk de lehet, hogy találkoztunk már.
                  ha kell. ha a konvoj 6 -kor indul akkor 7-8 ra megérkezik talán. csütörtökig jó lenne tudni a létszámot és autókat is kb.elektromos hosszabító kocsinként 50-100fm kellhet

GaborApa
                  Felhasználó

[quote=”ficsor”:1q70z9xh]…A jövő hét elején felteszek majd egy részletes „itinert”, ….[/quote]
                    Azon majd jelöld be légyszíves a Lillafüredi parkolót is .
                    Szeretnék ott lenni azon a felvonuláson.

ficsor
                    Felhasználó

[quote=”LMC”:3uk2w4ag]Ahogyan néztem a térképet, mi Eger felől érkeznénk, ott elég szerpentines az út és lassú.
                      Miskolc felől kerülő lenne, de ha tudtok jobb utat, várom az infót.

András[/quote]
                      Kilométerben talán valóban kerülő, de időben (főleg már sötétben) szerintem jobban megéri autópályán lejönni Miskolcig és onnan megközelíteni Szentléleket. Az Eger-Lillafüred út nem csak kanyargós (és – bár tavalyi emlék – helyenként nem is túl jó minőségű), de szép is, helyenként kilátópontokkal. Ezért inkább tudnám azt tanácsolni, hogy hazafelé induljatok arafelé, mert akkor még világosban tehetitek meg ezt a távot.

A jövő hét elején felteszek majd egy részletes „itinert”, hogy az autópálya lehajtótól, vagy Eger felől hogy lehet a legkönnyebben megközelíteni a helyszínt. (Tudom, a GPS megmondja, de nem biztos hogy azt az utat ajánlja, ami kikerüli Miskolc belvárosát, a dugóival együtt. Meg hátha van még olyan maradi ember is, akinek nincs ilyen kütyüje 😀 )

ficsor
                      Felhasználó

[quote=”GaborApa”:2daf7t26]Nekem is tetszene egy kis felvonulás!
                        Egyetlen nehézsége, hogy meg kell beszélni egy indulási időpontot. Tavasszal nagyon összevissza érkezett mindenki. Voltak akik csak késő este.
                        Ahhoz hogy együtt menjünk és utána még világosban kipakolhassunk (elősátor) kb 6-kor kéne indulni Lillafüredről ezt a vonulást.
                        Részünkről megoldható.[/quote]

Valóban mutatós lenne együtt felvonulni, de szerintem is ezt legkésőbb 6 körül érdemes megtenni. Mivel a legtöbben valószínűleg legkorábban valamikor péntek koradélután fognak tudni elindulni, nem tudom, hányan érhetnek ide úgy, hogy még legyen idő körülnézni is.

Ha szép az idő, valóban gond lehet a parkolás is, bár péntek délután a felső parkolóban valószínűleg el lehet férni.

Szerintem meglátjuk, kik tudnak időben megjönni, és akkor pontosítsunk.

GaborApa
                        Felhasználó

[quote=”Brigi”:nhxcqzs3]……jelezte, hogy szeretné kipróbálni a lakó vezetését.[/quote]

Laci mit szól ehhez??
                          Lesz nálam egy tartalék helyzetjelző, ha kell. 😀

Kerti
                          Adminisztrátor

[quote=”toptrek”:22kbxbfl]… régi hegymászó hasonló hegyi és utazó qvalitással…[/quote]
                            Szia toptrek! Gondolkoztam, hogy ki lehetsz aki miskolci és lakós. Az e-mail címedből derült ki számomra, hogy én csináltam a weboldaladat. 😆 Örülök, hogy te is idetaláltál.

Brigi
                            Felhasználó

[quote=”GaborApa”:12qq81yd]Azért kérdeztem, hogy mindenki megkapta-e a leveleket (és erre senki sem válaszolt) mert majdnem olyan mintha egy feketelyukba küldtem volna. [/quote]

Bocs, de én is úgy voltam vele, hogy már jeleztem, megyünk. Bár egy projektnek éppen akkor lesz a zárása, de már jeleztem, hogy én pénteken leadom a részemet és utána nem leszek elérhető és munkára fogható a hétvégén.

A felállás az általában szokásos (2 felnőtt, 1 gyerek meg a kutya). Még megpróbálom rávenni középső fiunkat, hogy jöjjön velünk. Egyrészt pont akkor vasárnap lesz a szülinapja, másrészt jelezte, hogy szeretné kipróbálni a lakó vezetését.

GaborApa
                              Felhasználó

[quote=”Kerti”:3uu4ua7n]Javasolnám, hogy pénteken Lillafüreden legyen a gyülekező mert ott addig szét lehet nézni mindenkinek és úgysem egyszerre érkezik mindenki. Így együtt tudnánk felmenni. Az is szép lenne. Mi a véleményetek? Lillafüreden lehet csinálni programokat a várakozás idejére. Pl.: csónakázás, barlanglátogatás, stb.[/quote]

Nekem is tetszene egy kis felvonulás!
                                Egyetlen nehézsége, hogy meg kell beszélni egy indulási időpontot. Tavasszal nagyon összevissza érkezett mindenki. Voltak akik csak késő este.
                                Ahhoz hogy együtt menjünk és utána még világosban kipakolhassunk (elősátor) kb 6-kor kéne indulni Lillafüredről ezt a vonulást.
                                Részünkről megoldható.

BarthaJudit
                                Felhasználó

[quote=”Kerti”:2qq04nkw]Javasolnám, hogy pénteken Lillafüreden legyen a gyülekező mert ott addig szét lehet nézni mindenkinek és úgysem egyszerre érkezik mindenki. Így együtt tudnánk felmenni. Az is szép lenne. Mi a véleményetek? [/quote]

Hát az pazar lenne 😀 Mi benne vagyunk, mivel a környéken szeretnénk bóklászni már csütörtöktől. Vajon van Lillafüreden akkora hely, ahol gyülekezhetünk 😕 :
                                  Sziasztok: Füredyék

LMC
                                  Felhasználó

[quote=”GáborApa”:1w3rlxm9]
                                    Egy csoportban voltál Ficsorral és Ő megkapta.
                                    Ilyenkor kezdek aggódni, hogy vajon hányan vannak akik meg sem kapták.[/quote]

[b]Bocs nem néztem meg a citromos ládámat,ne aggódj akkor más is megkapta /.

Boccccccccccccccccccs 😳 [/b]

ficsor
                                    Felhasználó

[quote=”GaborApa”:36m3mewe]Nem ismersz? 😀 [/quote]
                                      Dehogynem, csak gondoltam, az új honlap téged is alaposan lefoglal 😀

GaborApa
                                      Felhasználó

[quote=”ficsor”:26wlifqc]GaborApa!
                                        Jó lenne, ha amint új adatokhoz jutsz, minnél gyakrabban tudnád frissíteni az 1. hozzászólást. [/quote]

Nem ismersz? 😀

GaborApa
                                        Felhasználó

[quote=”Kerti”:1k0be697]Ha van vállalkozó szellemű egyén akkor szombatra tudunk szervezni ……
                                          Volna rá igény? (gondolok itt GáborApa éa kiscsaládjára 😈 )[/quote]

Értem a célzást, meg a viccet is. 😡

Kerti
                                          Adminisztrátor

Ha van vállalkozó szellemű egyén akkor szombatra tudunk szervezni igazi barlangtúrát ami feledhetetlen élményt adhat a bátrabbaknak. Az adatlapomnál megtaláljátok a honlapomat és ott a kép galérián belül a barlangos résznél meg tudjátok nézni, hogy milyen is az.
                                            Volna rá igény? (gondolok itt GáborApa éa kiscsaládjára 😈 )

toptrek
                                            Felhasználó

közben a gondnokkal beszéltem tel-on feribá régi hegymászó hasonló hegyi és utazó qvalitással.
                                              szeretettel vár minket én 10-15 kocsit mondtam neki cca 40-50fő kaja: ha kell föz nekünk vagy magunknak csináljuk /grill,bogrács/ pia a büfében van
                                              megrendelni elég mail-en is 10 % minimun kapunk az árból

Kerti
                                              Adminisztrátor

Beírtam én is az #1 hsz-be az adatokat ami ránk vonatkozik.
                                                Madár, Fúró, Kerti

ficsor:
                                                Mikor mi fent voltunk megnéztük és van elég nagy terület a lakóknak. Most már másabbul néz ki mint tavaly.

Javasolnám, hogy pénteken Lillafüreden legyen a gyülekező mert ott addig szét lehet nézni mindenkinek és úgysem egyszerre érkezik mindenki. Így együtt tudnánk felmenni. Az is szép lenne. Mi a véleményetek? Lillafüreden lehet csinálni programokat a várakozás idejére. Pl.: csónakázás, barlanglátogatás, stb.

ficsor
                                                Felhasználó

toptrek!
                                                  Látom, éppen bennt vagy a fórumban. Kerti szerint ismerős vagy a Turistaparknál. Ha így van, és tudsz segíteni a szerevezésben, jelentkezz nálam.
                                                  Kösz

ficsor
                                                  Felhasználó

GaborApa!
                                                    Jó lenne, ha amint új adatokhoz jutsz, minnél gyakrabban tudnád frissíteni az 1. hozzászólást. (Én beleírtam a ránk vonatkozó adatokat.)

A többiek!
                                                    Jelezzétek lehetőleg minnél hamarabb GaborApanak itt a fórumon, vagy levélben legalább azt, hogy tudtok-e jönni (aminek mindannyian örülünk), vagy hogy biztosan nem tudtok (ez utóbbit akkor sajnálattal, de tudomásul vesszük).

ficsor
                                                    Felhasználó

[quote=”Kerti”:3s1lslf0]Madárral voltunk fent megnézni a helyet és az ottani gondnokkal beszéltünk. Semmi érdemlegeset nem beszéltünk meg csak, hogy jönnénk és hogy mi mennyibe kerül, no meg szétnéztünk.
                                                      [/quote]
                                                      Akkor vállalom, hogy felveszem velük a kapcsolatot, és az eddig adatok alaján megbeszéljük, mit tud ajánlani.

Én tavaly voltam ott utoljára, és nem ilyen szemmel néztem. Ha ti voltatok fennt mostanában: megnéztétek, hogy van-a olyan nagyjából vízszintes hely a területen, ahol elférünk a lakókkal? (Ha kell, valamelyik nap én is felszaladok, hogy körülnézzek és személyesen tárgyaljak.)

GaborApa
                                                      Felhasználó

[quote=”LMC”:12jjsd3x]GáborApa: nem kaptam levelet tehát nem tudtam válaszolni.[/quote]
                                                        Tudtál volna válaszolni, mert itt kérdezetem a fórumon, kicsit lejjebb (1486os hsz).
                                                        Köszi a visszajelzést.
                                                        Utánanéztem, és a citromailos címedre ment, lehet, hogy ez a baj? De ez van a regisztrációdban.
                                                        Egy csoportban voltál Ficsorral és Ő megkapta.
                                                        Ilyenkor kezdek aggódni, hogy vajon hányan vannak akik meg sem kapták.

25 hozzászólás megtekintése - 76-100 / 167

You must be logged in to reply to this topic.