Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink V. Lakóautós találkozó (Bükk) Szentlélek 2006.09.29-10.01

Legutóbb frissítette Névtelen 18 years, 8 months telt el
18angok
167 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    GaborApa
    Felhasználó

Hát akkor vágjunk bele!!! 😀 (ha már itt mindenki kérdezgeti)

Kinek mi a véleménye?
      Mikor legyen és hol legyen?
      Kérek mindenkit, hogy bátran írogasson. Minél több az ötlet annál jobb.
      Helyszín
      Javaslatok:
      1. Mátra (3 szavazat: Brigi, Ficsor, LMC)
      3. Bükk (3 szavazat Ficsor, Kerti, LMC)
      2. Tátra (2 szavazat: Brigi, Kerti )
      Időpont:
      1. Szeptember 9-10
      2. Szeptember 16-17
      3. Szeptember 30-okt1 (4 szavazat: Brigi, LMC, Ficsor, Füredy Laci)
      [b]
      Eredmény:
      Időpont: szeptember 29-október 1 (tetszés szerint előtte – utána hosszabbítással)

Hely: Bükk, http://www.turistapark.hu/

Résztvevők:

Gábor Apa____ lakóval, 2felnőtt 2gyerek 1kutya P-V
        LMC_________ lakóval, 2felnőtt 1gyerek 1kutya P-V
        Kerti_______ „lakóval”, 2felnőtt 1 kutya
        Madár_______ „lakóval”, 2felnőtt 1 kutya
        Fúró________ lakóval. 1felnőtt
        Brigi
        AZS
        Ficsor________lakóval, 2felnőtt P-V
        Füredy Laci _____lakóval, 2felnőtt P-V
        Fittipaldi (ha tud)
        Pillanat
        Dudó
        Sagiendre
        toptrek
        Maximka
        Dezső Sándor
        …….
        Várjuk a további jelentkezéseket!

[/b]

Teszt jellegű jelentkezési lapot itt tudjátok kitölteni.
      Az adatlap kitöltése nem kötelez semmire.
      Adatlap
      Jelentkezők

Szerk: Kerti (2006. 09. 27. 12:26)

• Szerző
      Válasz
      Névtelen

[quote=”Brigi”:6estif1c]Kiderült már, hogy mi baja?[/quote]

Még csak a héten lessz kivéve a motor #-o

András

Kerti
        Adminisztrátor

Nyitottam egy topikot a Mikulásnapi találkozónak mivel ez már nem ide tartozik.
          link

Brigi
          Felhasználó

[quote=”LMC”:2z6lnrqu]De nem Tiszántul hanem SÁRVÁR TERMÁL kemping Nagyon szép keressétek a honlapot. /nem olcsó / 🙄 [/quote]
            Nagy valószínűséggel csatlakozunk.
            Megnéztem a pápai termálkempinget is http://www.thermalkemping.hu
            olcsóbbnak tűnik, szintén egész évben nyitva van és termál fürdő is van, na és persze ez is a Dunántúl. (igaz, hogy itt a kemping ára nem tartalmazza a fürdő belépőt)

Brigi
            Felhasználó

[quote=”LMC”:1lqirtxw]Mikulásnapi találkozót javasolnék ha addig készen lessz az autóm [-o< András[/quote] Kiderült már, hogy mi baja?

FLaci
              Felhasználó

[quote=”LMC”:ldx5xeap]De nem Tiszántul hanem SÁRVÁR TERMÁL kemping 🙄 [/quote]
                Jelentkezési lapot nam kaptam 😆 :smt204 😆
                Azon mi is résztveszünk ha nemlesz nagy hó. #-o Mellesleg már előzőleg megnéztük nekünk tetszik.
                Laci

LMC
                Felhasználó

[quote=”Kerti”:2150null]Na ehhez én is csatlakoznék. Mindkét részéhez. (remélem addig kész lesz [-o< )[/quote] De nem Tiszántul hanem SÁRVÁR TERMÁL kemping Nagyon szép keressétek a honlapot. /nem olcsó / 🙄

Kerti
                  Adminisztrátor

[quote=”LMC”:f6orob78]Mikulásnapi találkozót javasolnék ha addig készen lessz az autóm [-o< András[/quote] Na ehhez én is csatlakoznék. Mindkét részéhez. (remélem addig kész lesz [-o< )

LMC
                    Felhasználó

[quote=”Füredy Laci”:1ggvm1c7]Üdv Mindenkinek!
                      Mikor és hol lesz a kövi találkozó.?:smt100
                      Sziasztok F laciék[/quote]

Mikulásnapi találkozót javasolnék ha addig készen lessz az autóm [-o< András

FLaci
                      Felhasználó

Részünkről befejeztük a feltöltést nem midegyik profi (mint láttam másokat) de ez van azért van benne jó is az emlékeket meg úgysem lehet lefotózni sem elvenni Az pedig szép és maradandó.A képek közt van egy két kakukk tojás is ami szintén kellemes volt csak hiányzott a csapat.
                        Laci. 😆

Bükkszentlélek 2006.09

GaborApa
                        Felhasználó

[quote=”Füredy Laci”:1sysfft4]Mikor és hol lesz a kövi találkozó.?:smt100[/quote]

Lassan elkezdhetnénk szervezni 😆

GaborApa
                          Felhasználó

Kezd összeálni a gépem :smt024 , és már sikerült a képeket letölteni és feltölteni. :D/

Képek a találkozóról

ficsor
                            Felhasználó

[quote=”GaborApa”:3uh84izg]miniszoknya? [-o< [/quote] Csak akkor ne bugyi nélkül #-o

GaborApa
                              Felhasználó

[quote=”Pillanat”:3hl9oj82]Hali mindenkinek!!!

Nem kell találgatni bevállalom Én vagyok az… csukott szemmel =D> tűsarkúban!!![/quote]
                                miniszoknya? [-o<

FLaci
                                Felhasználó

Üdv Mindenkinek!
                                  Mi is nagyon jól éreztük magunkat és nem csalódtunk.A csapat jó volt.Mi még nem értünk haza mivel még járjuk a Kicsi országunkat.Részvétem a dolgozóknak.Mégegyszer köszönjük a szervezőknek is. =D>
                                  Mikor és hol lesz a kövi találkozó.?:smt100
                                  Sziasztok F laciék

Pillanat
                                  Felhasználó

Hali mindenkinek!!!

Nem kell találgatni bevállalom Én vagyok az… és ezt most itthon gyakorlom intenziven lovon és trapézon is.. A következő talira már kézenállva szeretném csinálni és természetesen csukott szemmel =D> tűsarkúban!!!

Kerti
                                    Adminisztrátor

A fotóalbumainkhoz a sajátomba feltettem néhány képet a találkozóról.
                                      Felhívnám a figyelmet a legújabb tűz-zsonglőrünkre. =D> Ugye megtaláljátok ki az.

Képek a találkozóról

Kerti
                                      Adminisztrátor

Ismét túl vagyunk egy nagyon jól sikerült találkozón.
                                        Örülök, hogy ilyen sokan voltunk és ennyire jó időt fogtunk ki. Mi is nagyon jól éreztük magunkat. Nagyon jó társaság jött ismét össze.

Sikerült a tagok felajánlásából összehozni, hogy most már ne csak saját domain (http://www.lakoautoklub.hu) nevünk legyen, hanem saját tárhelyünk is. Ezzel sok problémától meg tudjuk óvni magunkat.

Ezúton is szeretném megköszönni azoknak akik hozzájárultak. =D>

LMC
                                        Felhasználó

Üdvözletem mindenkinek.

Megérkeztünk szerencsésen a Szentlélek lakóautós találkozóról igaz kis kitérővel még Egerben töltöttünk kevés időt.

Nagyon kellemes találkozó volt, jól éreztük magunkat remélem hasonló visszajelzés érkezik a többi résztvevőktől is.

Nagyon kellemes, ezidáig csak a fórumon látott emberekkel találkoztam.

Töltöm a fotókat de már csak a jövőhéten tudom feltenni.

András

Brigi
                                          Felhasználó

Remélem, hogy mindenkinek jó útja volt hazafelé.

Jó volt újra összejönni, új lakóautós társakkal találkozni, látni néhány új járgányt.

Jól estek az eseti beszélgetések, a tűzlovagok megint elkápráztattak.

Na és nagyon jó volt az idő, szép volt a hely.

Már várom a következő lakóautós találkozót 😉

ficsor
                                            Felhasználó

[quote=”GaborApa”:2locs4q0]Valaki írta, hogy kisbabával jönnének, és szeretnének fűthető szállást. Sajnos a leveleim nagy része is elszállt. Remélem olvassa a fórumot és odatelefonál. [-o< [/quote] Neki külön is írtam, bár választ nem kaptam rá.

challenger
                                              Felhasználó

[quote=”GaborApa”:y8wbj3p5]Igen, szinte pont ilyenre. Egyszerű és informatív.
                                                A következőre már remekül tudjuk majd használni.
                                                Köszi. =D> [/quote]

Nagyon sikeres es tomeges talalkozot kivanok mindenkinek es nagy remenyem van hogy talan a kovetkezon en is eljohetek.

Challenger Eva Mamin

GaborApa
                                                Felhasználó

[quote=”Kerti”:mj4xacqu]Jelentkezési adatlap
                                                  Jelentkezők listája

GáborApa!
                                                  Jó lesz így? Ilyenre gondoltál?[/quote]

Igen, szinte pont ilyenre. Egyszerű és informatív.
                                                  A következőre már remekül tudjuk majd használni.
                                                  Köszi. =D>

GaborApa
                                                  Felhasználó

[quote=”ficsor”:2psdhbdk]A faház délelőtt még szabad volt, [/quote]
                                                    Valaki írta, hogy kisbabával jönnének, és szeretnének fűthető szállást. Sajnos a leveleim nagy része is elszállt. Remélem olvassa a fórumot és odatelefonál. [-o< Sikerült még egy jelentkezővel bővülnünk (első hsz-ba beírtam) =D>

GaborApa
                                                    Felhasználó

Kész!
                                                      A gép is, meg én is. Sajnos a gép csak nagyjából, de netezni már tudok.
                                                      Köszönöm a miskolciaknak a sok segítséget, és a szervezést.
                                                      Mivel teljesen összeomlott a gépem, így elveszett a levelezés teljes adminisztrációja.
                                                      Örömmel látom visztont, hogy nagyon sokan bejelentkeztek a klubba.
                                                      Holnap (ma) dél körül indulunk Lillafüredre. Az ovisok már nagyon várják az indulást. Meg én is. :smt039

LMC! Örülök, hogy végül nem adtátok fel. =D>

Pillanat
                                                      Felhasználó

Hali Gábor Apa a gépét szereli igen erősen de van és lélegzik … nem rég beszéltem telefonon véle

25 hozzászólás megtekintése - 1-25 / 167

You must be logged in to reply to this topic.