Főoldal Fórumok Lakóautós túratervek, uticélok Utazás! Ki? Merre? mikor?

Legutóbb frissítette SzeKo 7 months telt el
260angok
3,167 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    Kerti
    Adminisztrátor

Nos úgy gondolom, hogy hasznos lehet egy ilyen topik is arra az esetre, ha valaki utazik valamerre akkor azt ide írja be hátha más is megy arra vagy csatlakozni szeretne.

Nos kezdem is a sort. A hétvégén (július 1. szombat) lesz a Martfű kemping nyitó. Ahol a második lakóautós találkozó volt. Felkértek minket a rendezvényre tűz-zsonglőrködni. Mi ott leszünk. Jön még valaki a társaságból?

EGY ÉVESEK LETTÜNK!!

NYÍLT NAP A MARTFŰ GYÓGYKEMPINGBEN!
      2005. JÚLIUS 01. SZOMBAT

10 órától kezdődően, egész nap és éjszaka különböző programok várják
      a kicsiket, nagyokat, és a legnagyobbakat.

A szolnoki kézműves ház tart szalma, gyöngy, kerámia kézműves foglalkozást.
      Megtanulhatjuk és kipróbálhatjuk hogy mi az a nemezelés.
      A foglalkozásokon való részvétel 200Ft/fő/foglalkozás.
      Népi játékokon tehetjük próbára ügyességünket, erőnket.
      Családi vetélkedő, melyre várjuk a nagycsaládosok előzetes jelentkezését július 23.-ig.
      Számítógépes játszóház.
      Jóga bemutató, melyen
      kortól függetlenül mindenki megmozgathatja fáradt csontjait.
      Pónilovak, bohóc, ugrálóvár várja a kicsiket és kicsit nagyobbakat.

A gyermek rajzverseny alkotásainak megtekintése, eredményhirdetés.

Milyen erős vagy? Majd kiderül! Lökd meg a kecskét!
      Milyen ügyes vagy? Ki bírja tovább, Te vagy a rodeó bika?
      Csillagokat is láthatsz!
      Csillagászati bemutató délutántól az éjszakába nyúlóan, távcsővel és diavetítéssel.
      A tüzes hangulatról harci bemutató, tűzzsonglőrök és egy tucat hastáncos lány gondoskodik.
      Hogy az érdeklődés ne csituljon tánc és divatbemutató!!

Este 21:OO órától utcabál élőzenével – kifulladásig.
      A zenét a TURMIX együttes, a koktélokat a drinkbár turmixolja.

Tombola, zsákbamacska!
      Hogy elűzzük éhségünket és szomjunkat, szülinapi árakon,
      bográcsban főtt étkekkel, hűsítő italokkal várjuk vendégeinket.
      Az édes emlékekről palacsinta és gofri gondoskodik.
      Aki elfáradt óriás kivetítőn nézheti a foci vb-t!

A többi a helyszínen kiderül!

Információ és jelentkezés a családi vetélkedőre személyesen vagy telefonon:
      MARTFŰ GYÓGYKEMPING
      Martfű, Tüzép u.1.
      Tel: 56/452-416

MINDEN KEDVES VENDÉGÜNKET SZERETETTEL VÁRUNK
      TOMA BAU zRt.

• Szerző
      Válasz
      LMC
      Felhasználó

[quote=”Red”:tl90ltf4]mit értesz a mobil net alatt?
        ez mobil telefonos, vagy esetleg tudsz valami kifinomúltabb megoldást is?

én már egy ideje bújom a netet emiatt, találtam is olyat, ami közvetlen műholdról jön, de csak lefelé, a fel irány ugyanúgy GPRS, amim külföldről még igen drága 🙁 [/quote]

Itt igazán sokat lehet tanulni, én csak lesek hogy ki mit is akarhat, de lehet hogy a „biwakolás”-al pedig felfele
        megy [-X vagy lefelé #-o már nem is tudom de érdekes dolgok ezek.

Bocsi csak vicccc volt 😆 ( nem lehetett kihagyni )

András

Red
        Felhasználó

[quote=”MaNa”:6xlvqfvi]
          Visszük magunkkal a mobil netet[/quote]

mit értesz a mobil net alatt?
          ez mobil telefonos, vagy esetleg tudsz valami kifinomultabb megoldást is?

én már egy ideje bújom a netet emiatt, találtam is olyat, ami közvetlen műholdról jön, de csak lefelé, a fel irány ugyanúgy GPRS, amim külföldről még igen drága 🙁

MaNa
          Felhasználó

Hi Gábor apa,

– azt hiszem félreértesz, és már nem először. Én nem kötözködöm. Komolyan nem hallottam még életemben a „biwakolás”-t. Sejtem, hogy mi lehet, de nem voltam biztos benne. Egyébként jópofának tartottam a kifejezést. Én csak viccnek szántam, szeretem a humort, jókedvet és hülyéskedést. Nem értem, mi a probléma?
            – Bocsi, de a neked ajánlott kempingben még mi sem voltunk, tehát ajánlani nem tudom, csak rámutattam neked a honlapjára, hogy ott olvashatsz többet, mivel indultatok Zalába.
            – Tényleg Fittipaldi tavaly írt a Go Box-ról, csak azt szerettem volna megtudni, hogy volt-e tavaly óta változás, és nem hittem abban, hogy a Fórum azon részében bárki is ellátogatna ma estig, mivel holnap reggel indulunk. Gondoltam itt többen látják, hátha vki tud vmit.
            – Ezentúl iparkodom a megfelelő Fórum boxokat használni, bár nem tiszta előttünk, hogy a tere-fere boxnak konkrétan mik a határai.
            Megkérlek gondolj néha pozitívat is rólunk, ugyanis hol én írok, hol a nejem, de egyikünknek sincs szándékában itt pattogni, sőt úgy érezzük, rengeteg olyan dolgot írtunk már, ami segítő szándékú volt.

Visszük magunkkal a mobil netet, akár útközben is tudunk napi beszámolót írni majd.

Elnézést mégegyszer, kellemes nyaralást MaNá

feco
            Felhasználó

Üdvözlök mindekit.
              Aki még nem döntötte el, hogy hová szeretne menni a nyár folyamán és netán elmélkedett egy máltai utazáson (természetesen lakóautóval) annak szivesen segítek tanácsokkal. Jelenleg Máltán vagyok így első kézből tudom az infot nyújtani.

Fecó

GaborApa
              Felhasználó

[quote=”MaNa”:nso12dsa]Sziasztok,

– Gábor apa aszondja, hogy biwakolni szeretne. Az az igazság, hogy mi is szeretnénk, mert biztos jó dolog lehet!….Vajon mit jelenthet?[/quote]

Először azt hittem, hogy tényleg nem tudod, de még az én hozzászólásomból is kiderül.
                Mé kötözködsz? 🙄

– Tudja valaki, hogy mi a helyzet Németben a Go-Box-szal? Még mindig kell a súlyhatáron felüli lakóknak?

Ezt a kérdést taglalgattátok már. Van saját topicja. Lakókocsis rendeletek,szabályok,előírások Te kérdezted meg, és Fittipaldi elég kimerítően válaszolt is. Ott kéne újra feltenned a kérdést, mert ha válasz érkezik rá, akkor az egy helyen lesz az előzményekkel. (amúgy Fitti azt írta Neked, hogy Németországban 12 tonna a határ)

– Találtunk még egy-két jó oldalt:

http://www.xn--stellplatzfhrer-9vb.com/ … rojekt.php

itt baloldalon a stellplatz suchen-t nyomni Németországban leállóhelyek kereséséhez.

Köszi, mindenki nevében. Megtennéd, hogy beteszed linkajánlóba? 😉

Gábor apa, a zalai kiránduláshoz itt egy jó kemping:

http://www.gocsej-camping.hu/magyar/goc … agyar.html

Köszi. Elárulhattad volna azt is, hogy miért jó :-k , de ha esetleg megnézzük, akkor majd megírom, és a linkek közé is betehetjük. 😉

MaNa
                Felhasználó

Sziasztok,

– Gábor apa aszondja, hogy biwakolni szeretne. Az az igazság, hogy mi is szeretnénk, mert biztos jó dolog lehet!….Vajon mit jelenthet?
                  – Tudja valaki, hogy mi a helyzet Németben a Go-Box-szal? Még mindig kell a súlyhatáron felüli lakóknak?

– Találtunk még egy-két jó oldalt:

http://www.xn--stellplatzfhrer-9vb.com/ … rojekt.php

itt baloldalon a stellplatz suchen-t nyomni Németországban leállóhelyek kereséséhez.

Gábor apa, a zalai kiránduláshoz itt egy jó kemping:

http://www.gocsej-camping.hu/magyar/goc … agyar.html

GaborApa
                  Felhasználó

Jovő héten, kellemest hasznossal összekötve, kicsit bolyongunk majd a Zalában, és után Pécs környékén a Mecsekben (Orfűn).
                    Ha Valakinek van kedvenc helye, vagy tud kihagyhatatlan látnivalót azt szívesen vennénk.

Augusztusban pedig a Tisza tóra szeretnénk menni. Tudja valaki, hogy ott lehet-e még biwakolni, vagy csak a kempingekben lehet aludni?

GaborApa
                    Felhasználó

[quote=”Brigi”:3bflqeah]Én már próbáltam linket feltenni, de nem sikerült. Talán Kerti, vagy GáborApa, esetleg Ficsor fel tudják tenni.[/quote]

Megnéztem, működik. Mindenki tud linket ajánlani. 😉

LMC
                      Felhasználó

[quote=”Brigi”:2hshkqi1]Én már próbáltam linket feltenni, de nem sikerült. Talán Kerti, vagy GáborApa, esetleg Ficsor fel tudják tenni.

Hétvégére Laci is azt mondja, hogy a nagy melegben nincs sok kedve autózni. Bár azt mondják, hogy nyugat felől kicsit hűvösebb jön. Kollégám tegnap jött vissza Németország – Belgium – Franciaország útról és azt mondja, hogy arra hűvös volt. Lehet, hogy csak Magyarország melegszik fel? #-o [/quote]

Igen, Bianka németországban van az Europaparkban és ott esik az eső.

András

Brigi
                        Felhasználó

[quote=”LMC”:1kzpsh3k]Köszönöm Brigi én is erre gondoltam de még az alábbiakat is belehetne tenni.
                          [/quote]
                          Én már próbáltam linket feltenni, de nem sikerült. Talán Kerti, vagy GáborApa, esetleg Ficsor fel tudják tenni.

Hétvégére Laci is azt mondja, hogy a nagy melegben nincs sok kedve autózni. Bár azt mondják, hogy nyugat felől kicsit hűvösebb jön. Kollégám tegnap jött vissza Németország – Belgium – Franciaország útról és azt mondja, hogy arra hűvös volt. Lehet, hogy csak Magyarország melegszik fel? #-o

LMC
                          Felhasználó

[quote=”Brigi”:2p8wcqfh]Ez tényleg nagyon jó, érdemes lenne betenni a linkek közé.[/quote]

Köszönöm Brigi én is erre gondoltam de még az alábbiakat is belehetne tenni.
                            http://www.camping-channel.info/start.php

http://kempingklub.lap.hu/

http://www.nemetkemping.lap.hu/

http://www.wohnmobilforum.de/

Más.
                            A hétvégi kiránduláson én is elgondolkodtam de ebben a melegben nincs kedvem elindulni. Azért tervezgetem a következő hosszú hétvégés programokat, csak időpontom nincs.
                            Valószínű Ausztriai tavak és vagy Olasz (Grado )környéke.
                            / Utolsó percben meg fogom irni /

András

Brigi
                            Felhasználó

[quote=”MaNa”:1lj5t11c]Találtunk egy igen jó camping keresőt, úgy 30-40 országra:

http://www.camping.info/?gclid=CJzU1af4 … XgodviB9ug[/quote]

Ez tényleg nagyon jó, érdemes lenne betenni a linkek közé.

Janikahu
                              Felhasználó

Én aug közepén megyek két hétre görögországba, ha valaki szintén arra járna akkoriban akkor gurulhatunk együtt.

Red
                                Felhasználó

[quote=”MaNa”:1bor9076]Találtunk egy igen jó camping keresőt, úgy 30-40 országra:
                                  http://www.camping.info/?gclid=CJzU1af4 … XgodviB9ug[/quote]

tyűűű, ez nekem nagyon tetszik, köszi 🙂

Brigi
                                  Felhasználó

[quote=”MaNa”:e3aapc1b]Brigi,

megyünk a Bodensee-hez, Stein am Rhein-t is megnézzük. Beírtam a nevét a google-be, erre te jöttél ki valami nagyon régi beszámolóval.

Ti éjszakáztatok ott? Hiába keresek kempinget Stein am Rhein-ben vagy mellett, nem találok.

Ha tudsz valamit légyszi oszd meg velünk,

köszi MaNá[/quote]

Hát annak bizony már 14 éve, az első lakóautós utunk volt. Arra emlékszem, hogy már estefelé megnéztük Schaffhausenben a vízesést és utána egy kis vááros szélén egy parkolóban aludtunk. Másnap mentünk tovább Stein am Rhein felé.
                                    Tudom, ezzel nem sokat segítettem, de azon az úton Svájc nagy részét bejártuk anélkül, hogy kempingbe mentünk volna. Mindig találtunk valami, többnyire jó parkolót éjszakára.

MaNa
                                    Felhasználó

Brigi,

megyünk a Bodensee-hez, Stein am Rhein-t is megnézzük. Beírtam a nevét a google-be, erre te jöttél ki valami nagyon régi beszámolóval.

Ti éjszakáztatok ott? Hiába keresek kempinget Stein am Rhein-ben vagy mellett, nem találok.

Ha tudsz valamit légyszi oszd meg velünk,

köszi MaNá

MaNa
                                      Felhasználó

Találtunk egy igen jó camping keresőt, úgy 30-40 országra:

http://www.camping.info/?gclid=CJzU1af4 … XgodviB9ug

MaNa
                                        Felhasználó

Sziasztok,

Gábor apa, mi viccesnek gondoltuk a dörgedelmet, úgy hogy gond nincs.
                                          O.K. írunk évenként 1 élménybeszámolót.

A tegnapi hazai ismertetőinkhez hozzáteszem, hogy voltunk Gyopárosfürdőn, ami Orosházának a fürdő és üdülőhelye.
                                          Egy kis kemping van rögtön a gyógy+élményfürdő mellett, szabad átjárással. A fürdő szép elhelyezkedésű, a mellette lévő 3 db. szikes tó közül a középső partján. Az egyik medence szabályszerűen belenyúlik a tóba, ott könyökölhetsz és nézheted a tó közepén lévő szőkőkutat és a madarakat. kb. 15 medencéje van, a terület szépen parkosított, a közepén önki étteremmel, tűztoronnyal. A fürdőn kivül a bejárattal szemben a Fehér Hattyú étteremben jól főznek. A tavak gyönyörűek.
                                          A tavak körül és be egészen Orosházáig kiépített aszfalt bicikliút van, csak a biciklizés kedvéért, mert Orosháza=0 .
                                          A kemping tiszta, csendes, a hygi-box ócska, de tiszta, mellette hatalmas területen szabad átjárással focipályák, röppályák, játszótér, bogrács helyek.
                                          Érdemes bekanyarodni egy hét végére! Kempingkapu kulcsa a fürdő pénztárában 500 m-el előrébb.

MaNá

Brigi
                                          Felhasználó

[quote=”MaNa”:228p8lsn]Hajhó,

mi is szivesen szövetkeznénk
                                            – Olyan klubtagokkal, akik terveznek Nagy-Britannia vagy Franciaország területén nagyobb lakós körutat az elkövetkező években,

Sziasztok MaNá[/quote]

Mi tervezünk Nagy-Britanniát. Igazából már idén is gondoltunk rá, hogy a gyereket csak kiküldjük angol tanfolyamra és hazafelé felvesszük és még mászkálunk egyet. Mi azonban kutyával utazunk és az bizony Nagy-Britanniába egy hosszadalmas és cseppet se egyszerű tortúra #-o . Kb. októberben el kell kezdeni intézni, ha következő nyáron ki akarja vinni az ember. Nekünk meg csak valamikor májusban jutott eszünkbe az ötlet. Így hát idén lemaradtunk. Viszont ha idén nyáron se pancsolós útra megyünk, akkor jövőre már muszáj, tehát valószínűleg Görögország lesz, hacsak nem Kanadában látogatjuk meg barátainkat. De néhány éven belül mindenképpen tervezzük a borongós szigetet is.

Brigi
                                            Felhasználó

[quote=”MaNa”:2zv3o24e]Brigi,
                                              Quedlinburgban szuper leállóhely van, a történelmi óváros mellett, áramvétellel, WC-vel, büfével, épp megfőzték a levest virslivel mire odaértünk 2 EUR-ért. [/quote]

Köszi a tippet. Quedlinburgot még nem ismerjük, idén remélem, hogy lesz rá lehetőségünk, hogy megismerjük.

Konkrét útiterv szokás szerint nincs, meg most sajnos időm sincs nagyon tervezgetni meg majd az időjárástól is függ, hogy merre csavargunk.

GaborApa
                                              Felhasználó

[quote=”MaNa”:22gfuzmn]Sziasztok,

vettük Gábor apa dörgedelmét ma direkt mail-ben, és máris leírjuk, hogy idén merre jártunk, ha vki arra szeretne menni, írjon egy mail-t, és részletesen is elmeséljük itt a fórumon a tetthelyet.
                                                Rengeteg leállóhelyről is tudunk Európában, voltunk már egy páron, és van könyvünk is, prosink is róla, és internetes címeink is. Tavaly a fórumon már írtunk egy jó párat, de nem bírjuk az összeset felsorolni egyszerre, ezért kéne egy mail, hogy ki merre szeretne?!

Egyébiránt tavaly voltunk Cseh>Német>Holland oda-vissza útvonalon, Cseh és Német-ben le lehet állni szabad területen, Hollandiában tiltott, viszont ott magánházaknál beengednek nagyon olcsón. Van egy prosim ezekről a címekről.

Idén már voltunk, de nem lakóval Elba szigetén, és láttuk, hogy ott is van leállóhely, valamint 4-5 kemping is. Elba egy szép sziget, tiszta zöld, virág, gyönyörű kis városok a hegycsúcsok tetején és a kikötőkben. Ha valaki menni akar, tudjuk a kompolást, mindent, kérdezzetek.

A leállóhelyek nagy részére nem jellemző, hogy kipakolhatsz és főzögethetsz, ezek arra jók, hogy éjszakázzál legálisan.

Cseh-ben felfedeztük, hogy simán be lehet állni a nagy bevásárlóközpontok parkolójába éjszakára, több lakóautós állt benn.

Idén is folytatjuk a hétvégi túráinkat Magyarország felderítésére, már egy csomó jó helyet tudunk, bár ezek jobbára kempingek.
                                                Pl. nagyon jó és olcsó a Kiskőrösi fürdőkemping, tök nyugodt, ápolt, mellette van egy Fortuna nevű étterem kiváló konyhával és olcsón, bicikliút Soltvadkertig, a város is rendezett, biciklizhető.

Vagy a másik Tiszacsege, a fürdő melletti kemping. Maga a kemping itt maradt a szockóból, mondjuk van benne ami nagyon kell, és valami nevetséges árat kellett csak fizetni. De a fürdő mellettit kell eltalálni, mert a Tisza parti nem jó!

2 km-re a tiszacsegei kompnál egy nagyon gut-os halászcsárda, ******* konyhával, olcsón, Magyarország legjobb halászléjével.
                                                1 km-re a tiszaparti töltéseken 20-30 km-es szilárd bicikliút, nem messze a Hortobágy.

Idén voltunk még Győr után Lipót-on is, ami egy gyöngyszem. A Holt-Duna terében fekszik, közvetlenül a természetvédelmi területen, víz partján van a kemping. Nagy nádas, csatornák, a kempingben lehet csónakot bérelni és ezt bejárni, horgászni közben. Tavirózsák a vízben, nagy madárvilág.
                                                Szemben a kempinggel a lipóti gyógyfürdő+élményfürdő, csodálatosan kiépítve, malomépületben szauna, horgásztó a területén, folyók jobbra-balra, nyugalom, béke, alig ismerik. Bicikliút nincs, de azért lehet biciklizni, nincs nagy forgalom arra.
                                                Szintén olcsó kemping. A hygi-box szockó-ból maradt, de tűrhető. A tulajdonos pénteken este bográcsgulyással és süteménnyel várt, ő főzte.

És ma jöttünk haza délelőtt Jászapátiból, ahhoz képest, hogy szombaton reggel mentünk, már vasárnap délben itthon voltunk. Szabályosan elmenekültünk onnan! Útközben megnéztük visszafelé Tóalmást is, de felejtős az is. Ápolatlan, koszos, lerobbant, zsúfolt, büdös hygi-boxok funérlemezekből, nehogy betévedjetek valamelyikbe!

‘Majmos’ huszadika után elmegyünk Német-be, Chimsee > Herreninsel és Bodeni tó bicikliútra, ha visszajöttünk megírjuk mi volt.

Ha mindenki írna két sort, hogy merre tervezi, akkor könnyebben lehet hozzászólni és segíteni, mert nem igazán tudjuk, hogy az elmúlt évekből melyikről írjunk.

Sziasztok MaNá[/quote]

Elnézést kérek, ha dörgedelmesnek ítélted azt a levelet 🙁 , egyáltalán nem annak volt szánva. Csupán szerettem volna elmondani mindenkinek, hogy Martfűn mit beszéltünk meg, és ,hogy miért is jó ha valaki megír egy élménybeszámolót.
                                                A honlap élménybeszámolós része azért lett kitalálva, hogy ha valaki indul valamerre, akkor megtalálhassa az adott országról mások tapasztalatait (és azért kérjük, hogy címként mindig az ország szerepeljen). A fórum nem alkalmas erre. Jövő tavasszal már senki nem fogja megtalálni azokat az információkat amiket most ide írtál (a linkeket sem), mert itt az információk „elsűlyednek”, és ez a beírás addigra valahol a 10. oldalon lesz olvasható.
                                                Csupán annyit szerettem volna kérni, hogy ha valaki segíteni akar, szeretne Ő is hozzátenni egy kicsit ehhez a klubhoz, akkor ne pénzt küldjön, hanem évente 1 útról 1 élménybeszámolót írjon. Persze lehet többet is 😉 (lásd Brigi =D> )
                                                Martfűn ezzel mindenki egyetértett. Jó lenne, ha nem az alakulna ki, hogy ezt csak én szeretném. 😕

MaNa
                                                Felhasználó

http://www.camping-channel.info/start.php

http://kempingklub.lap.hu/

http://www.nemetkemping.lap.hu/

http://www.wohnmobilforum.de/

ezeken is érdemes nézelődni, sok kemping és leállóhely van rajta, van amelyiken be kell regisztrálni a nézelődéshez.

Sziasztok MaNá

MaNa
                                                  Felhasználó

Brigi,

Mi Cseh-en keresztül mentünk tavaly >rendkivül ócskák a sztrádáik, kirázták a bélésünket. Viszont Kutna Hora szép volt.

Drezdában jó leállóhely van a belvárossal szemben a folyó túloldalán, csak a hídon kell átsétálni, de fizetős, vmi 10 EUR u.n. parkolási díjat kell fizetni éjszakára, mivel ez egy parkoló. Nincs se áram, se WC, de van nyugalom, és a centrum közelisége megfizethetetlen.

Quedlinburgban szuper leállóhely van, a történelmi óváros mellett, áramvétellel, WC-vel, büfével, épp megfőzték a levest virslivel mire odaértünk 2 EUR-ért. Szép, tiszta parkoló. Ingyenes, de ha áramot akarsz, akkor 1 óra vmi 2 EUR, automata. Maga Quedlinburg egy csoda, a világörökség része, kihagyhatatlan, körbe kell menni a kisvonattal, mert amúgy 2 napig sétálhatsz benne.

Aztán mi mentünk tovább észak felé, fel a tengerig, ahol szintén I.o. leállóhely van, mindennel felszerelve a tenger partján egy üdülőhely határában.
                                                    De ez már nem érdekes most nektek.

Nekünk idén van csak GPS, Garmin Nüvi, de csak ‘Gájzi’-nak hívjuk (Gizi után inglisül) mert nem mindig ismeri fel a helyes utat, még neveljük.
                                                    De ezért még nem tudunk koordinátákat adni. Viszont vannak tavalyról az útvonaltervezőből konkrét térképek.

Ha konkrét útvonal vagy kérdés van, tedd fel.

Üdv. MaNá

MaNa
                                                    Felhasználó

Hajhó,

mi is szivesen szövetkeznénk > klubtagokkal, akik már felnevelték gyerekeiket, van szabadidejük, szintén beszélnek valamilyen világnyelvet, és >>

– jól bírják még a biciklizést akár itthon, akár külföldön. Többrendbeli terveink vannak, pl. Rajna partján, Linz és Bécs között a Duna partján, a Duna eredetétől Passau-ig, stb.
                                                      Nem testépítő csak egészség megőrző jelleggel, napi 20-35 km. közötti távok, időnként kevesebb. Tapasztalatokkal rendelkezünk.
                                                      – Olyan klubtagokkal, akik terveznek Nagy-Britannia vagy Franciaország területén nagyobb lakós körutat az elkövetkező években,
                                                      – Esetleg beneveznének csatornahajózásra, oda-vissza lakóval előtte, utána.

Sziasztok MaNá

MaNa
                                                      Felhasználó

[quote=”Red”:15q14ac2]Sziasztok!

próbáljuk meg, hátha felpezsdűl a fórum, illetve még szövetkezni is lehetne valakivel? 🙂

a mi terveink között szerepel az:
                                                        -aug. 20.-i husszú hétvégén Prága

-szept. 5-9-ig Faakarsee (Ausztria, Európai Harley találkozó, nagyon sok látnivalóval és szinvonalas koncertekkel, rendezvényekkel)
                                                        a fesztivál ingyenes, és pont a kemping előtt az egyik helyszín a 3-ból

-szept 11-től mennénk Spanyolországba, hogy meddig jutunk nem tudom, 2 hét van rá, ahogy sikerűl…
                                                        hazafelé Munchen, oktoberfest

esetleg még Mo.-on is mennénk szivesen, hátha ír valaki olyat, ami időben belefér[/quote]

Szia Red,

– ha Prága a cél, akkor érdemes megnézni, ott van mellette nem messze Kutna Hora. Azt kell tudni róla, hogy ez volt Prága mellett a gazdag ezüstváros, most is van néznivaló, le lehet menni az ezüstbányába, fel a várba, stb.

– 4 éve voltunk Spanyolországban, lakóval, lementünk Salou-ig, Villach-Genova-Cote D’Azur – Andorra – Salou, és közte volt még rengeteg hely, visszafelé Avignon pl. a püspökök városa. Ez az elképzelt útvonal, vagy melyik?

Szia MaNá

25 hozzászólás megtekintése - 2,976-3,000 / 3,167

You must be logged in to reply to this topic.