Főoldal Fórumok Lakóautós túratervek, uticélok Utazás! Ki? Merre? mikor?

Legutóbb frissítette SzeKo 7 months telt el
260angok
3,167 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    Kerti
    Adminisztrátor

Nos úgy gondolom, hogy hasznos lehet egy ilyen topik is arra az esetre, ha valaki utazik valamerre akkor azt ide írja be hátha más is megy arra vagy csatlakozni szeretne.

Nos kezdem is a sort. A hétvégén (július 1. szombat) lesz a Martfű kemping nyitó. Ahol a második lakóautós találkozó volt. Felkértek minket a rendezvényre tűz-zsonglőrködni. Mi ott leszünk. Jön még valaki a társaságból?

EGY ÉVESEK LETTÜNK!!

NYÍLT NAP A MARTFŰ GYÓGYKEMPINGBEN!
      2005. JÚLIUS 01. SZOMBAT

10 órától kezdődően, egész nap és éjszaka különböző programok várják
      a kicsiket, nagyokat, és a legnagyobbakat.

A szolnoki kézműves ház tart szalma, gyöngy, kerámia kézműves foglalkozást.
      Megtanulhatjuk és kipróbálhatjuk hogy mi az a nemezelés.
      A foglalkozásokon való részvétel 200Ft/fő/foglalkozás.
      Népi játékokon tehetjük próbára ügyességünket, erőnket.
      Családi vetélkedő, melyre várjuk a nagycsaládosok előzetes jelentkezését július 23.-ig.
      Számítógépes játszóház.
      Jóga bemutató, melyen
      kortól függetlenül mindenki megmozgathatja fáradt csontjait.
      Pónilovak, bohóc, ugrálóvár várja a kicsiket és kicsit nagyobbakat.

A gyermek rajzverseny alkotásainak megtekintése, eredményhirdetés.

Milyen erős vagy? Majd kiderül! Lökd meg a kecskét!
      Milyen ügyes vagy? Ki bírja tovább, Te vagy a rodeó bika?
      Csillagokat is láthatsz!
      Csillagászati bemutató délutántól az éjszakába nyúlóan, távcsővel és diavetítéssel.
      A tüzes hangulatról harci bemutató, tűzzsonglőrök és egy tucat hastáncos lány gondoskodik.
      Hogy az érdeklődés ne csituljon tánc és divatbemutató!!

Este 21:OO órától utcabál élőzenével – kifulladásig.
      A zenét a TURMIX együttes, a koktélokat a drinkbár turmixolja.

Tombola, zsákbamacska!
      Hogy elűzzük éhségünket és szomjunkat, szülinapi árakon,
      bográcsban főtt étkekkel, hűsítő italokkal várjuk vendégeinket.
      Az édes emlékekről palacsinta és gofri gondoskodik.
      Aki elfáradt óriás kivetítőn nézheti a foci vb-t!

A többi a helyszínen kiderül!

Információ és jelentkezés a családi vetélkedőre személyesen vagy telefonon:
      MARTFŰ GYÓGYKEMPING
      Martfű, Tüzép u.1.
      Tel: 56/452-416

MINDEN KEDVES VENDÉGÜNKET SZERETETTEL VÁRUNK
      TOMA BAU zRt.

• Szerző
      Válasz
      FLaci
      Felhasználó

sziasztok

Ha valaki Görögbe készül jó ha tudja hogy itt most Katasztrófa helyzet van.érdemes bővebben tájékozódni.(persze nem tudom az otthoni tévé mit mond mi csak itt nézzük a helyi adást persze görögül nem tudunk de borzalmas Már a határon is közölték velünk.Így a programunk is változik.
        Az úton semmi gond persze mérnek mindenütt.
        üdv az Olympos lábától
        Laci-ék

Kerti
        Adminisztrátor

GáborApával és Madárral megyünk a Düsseldorf-i lakóautós kiállításra. Ma este indulunk és pénteken jövünk vissza. Ha valaki arra jár éppen akkor ott tudnánk találkozni. Aki arra jár az dobjon rám egy sms-t a 20/529-56-18-as számon.
          CARAVAN SALON DÜSSELDORF

Blue
          Felhasználó

[quote=”Red”:rb11nd5f]Ha a Bamakót előbb mondod… még meg sem vettük az arra szánt autót, ráadásúl dolgozni is kéne rajta egy csomót
            de szerintem ezt beszéljük meg Faakersean 🙂
            Esetleg a tengerhez is eljönnél? én nagyon szivesen…[/quote]
            Jövöhéten okosabb leszek megyek a doktorokhoz.

Red
            Felhasználó

[quote=”c-a-b-a”:fdj865pv]Zsolt
              az ötlet jo. A Faaker see hez én is elakarok menni 90 százalék hogy lakoval és igy az sem zavar ha mankoval a többi meg majd alakul.
              Ha indulni akarsz Bamakoba azért azon még tudok segiteni.
              csaba[/quote]
              Ha a Bamakót előbb mondod… még meg sem vettük az arra szánt autót, ráadásúl dolgozni is kéne rajta egy csomót
              de szerintem ezt beszéljük meg Faakersean 🙂
              Esetleg a tengerhez is eljönnél? én nagyon szivesen…

Blue
              Felhasználó

Zsolt
                az ötlet jo. A Faaker see hez én is elakarok menni 90 százalék hogy lakoval és igy az sem zavar ha mankoval a többi meg majd alakul.
                Ha indulni akarsz Bamakoba azért azon még tudok segiteni.
                –Az én indulásom, szerintem nekem Afrika nem földrész lett, hanem betegség de hát vagyunk egy páran akik nem tökéletesek–
                csaba

Blue
                Felhasználó

[quote=”challenger”:qa2t69bi]Mi majdnem 15 evig eltunk afrikaban…eszak Kamerunban Tchad es nigeria fele egy csodas hely volt mert ott meg afrika volt, a ferjem is atment a saharan de nem versenyben hanem magany kirandulasban…en nekem eleg volt az ottletem alatt ilyen utakon kozlekedni…igy mi nem felunk a szabad kempingezestol.
                  Tenyleg megkell tervezni a talalkozast a horvatoknal mert mi mar a gabik – kal megbeszeltuk csak eppen a kempinget nem valasztottuk ki de jovoheten az is meglesz valasztva…jobb egy kempingben talalkozni es igy lesz pontos gps cim a gabik egy hetre jonnek le mi ket hetig maradunk o veluk 8-an talalkozunk. En aki mar a vilagot bejartam meg nem voltam a horvat tengerparton…nem minden uj lesz. Nagyon jo futam lehetne mert lesz egy orvosunk egy mekanikusunk…a ferjemnek garazsa van…talan a palinka kostostoloval lesz baj mert mi csak neha neha ritkan iszogatunk es foleg nem palinkakat de ez nem olyan fontos azert utazni ugy is jobb palinka nelkul… sziasztok[/quote]
                  Én rendszeresen járok vitorlázni Horvát országba, ha leakartok menni Dalmáciáig nézd meg a http://www.solaris.hr . Egy ösfás üdülö komplexum minden van. Sibenik szép, ott a Krka vizesés hajo visz a kempingböl. Zadar és Split is könyen elérhetö. A Plitvicai tavakat meg utba tudjátok ejteni. Mivel hogy lent van délen ott még nagyon jo az idö és a viz is.
                  csaba

Red
                  Felhasználó

[quote=”c-a-b-a”:36aa68a1]A Harley találkozora te motorral mész Zsolt? Nekem is szerepelne a terveim között, de a dilemma hatalmas mert nem hiszem hogy addigra fogok tudni motorozni (jo ha járni manko nélkül) akkor marad a lako meg horvát ország ez is jo progi szervezük challengerel eggyüt. De…..
                    Ha te is akarsz jönni Afrikába a Budapest-Bamakora akkor szep 8-9 én van az elöfutam a Budapest-Mako amin tavaly a zozo Ural lakojával indultam jo buli jo arcok a régi mezönyböl GPS kordinátákat kell keresgélni az alföldön ugyhogy dilemma a köbön.
                    Kösz a jokivánságokat.
                    csaba[/quote]

Mindenképpen a lakóval mentem volna, csak húztam volna a motort, mert utána terveztünk egy kirándulást az Olasz tengerpartra.
                    Tulajdonképpen nekem mindegy, melyik országba megyünk, csak a tenger mellé, mert ilyenkor én már alergiás vagyok és ott azonnal elmúlik 😀
                    Így makót is kihagynám. Eáagásúl az idei Bamakó már hónapokkal ezelőtt betelt, abban idén nem vagyok érdekelt 🙁
                    Viszont mintha azt mondtad volna, hogy Te többet nem akarsz menni ?? 🙂

[quote=”challenger”:36aa68a1]veluk 8-an talalkozunk.[/quote]
                    nekem a 8.-a is tökéletes, ha tudtok valami konkrétat és beleférünk a csapatba, lécci írd meg

challenger
                    Felhasználó

[quote=”c-a-b-a”:3ol7w7vk]A Harley találkozora te motorral mész Zsolt? Nekem is szerepelne a terveim között, de a dilemma hatalmas mert nem hiszem hogy addigra fogok tudni motorozni (jo ha járni manko nélkül) akkor marad a lako meg horvát ország ez is jo progi szervezük challengerel eggyüt. De…..
                      Ha te is akarsz jönni Afrikába a Budapest-Bamakora akkor szep 8-9 én van az elöfutam a Budapest-Mako amin tavaly a zozo Ural lakojával indultam jo buli jo arcok a régi mezönyböl GPS kordinátákat kell keresgélni az alföldön ugyhogy dilemma a köbön.
                      Kösz a jokivánságokat.
                      csaba[/quote]

Mi majdnem 15 evig eltunk afrikaban…eszak Kamerunban Tchad es nigeria fele egy csodas hely volt mert ott meg afrika volt, a ferjem is atment a saharan de nem versenyben hanem magany kirandulasban…en nekem eleg volt az ottletem alatt ilyen utakon kozlekedni…igy mi nem felunk a szabad kempingezestol.
                      Tenyleg megkell tervezni a talalkozast a horvatoknal mert mi mar a gabik – kal megbeszeltuk csak eppen a kempinget nem valasztottuk ki de jovoheten az is meglesz valasztva…jobb egy kempingben talalkozni es igy lesz pontos gps cim a gabik egy hetre jonnek le mi ket hetig maradunk o veluk 8-an talalkozunk. En aki mar a vilagot bejartam meg nem voltam a horvat tengerparton…nem minden uj lesz. Nagyon jo futam lehetne mert lesz egy orvosunk egy mekanikusunk…a ferjemnek garazsa van…talan a palinka kostostoloval lesz baj mert mi csak neha neha ritkan iszogatunk es foleg nem palinkakat de ez nem olyan fontos azert utazni ugy is jobb palinka nelkul… sziasztok

Blue
                      Felhasználó

[quote=”Red”:7vx797bu]lehet csatlakozni?
                        mi eredetileg 5-9.-ig Faakersea-n lennénk, de abból elég 3 nap is, így ha lehet, akkor 7.-én szivesen becsatlakoznánk a menetbe, valahol az Osztrákoknál
                        gondolom nektek az úgyis útba esik
                        ha lehet, akkor lécci írd meg, hogyan tudnánk, csatlakozni hozzátok

c-a-b-a:
                        úgyis régen találkoztunk(Garda), addig is siess meggyógyulni 🙂 [/quote]

A Harley találkozora te motorral mész Zsolt? Nekem is szerepelne a terveim között, de a dilemma hatalmas mert nem hiszem hogy addigra fogok tudni motorozni (jo ha járni manko nélkül) akkor marad a lako meg horvát ország ez is jo progi szervezük challengerel eggyüt. De…..
                        Kösz a jokivánságokat.
                        csaba

Red
                        Felhasználó

[quote=”challenger”:tikrsz3y]…igy ha valakinek van meg nehany nap szabija egy vontatvanyyt is csinalhatnank…na ennyit[/quote]

lehet csatlakozni?
                          mi eredetileg 5-9.-ig Faakersea-n lennénk, de abból elég 3 nap is, így ha lehet, akkor 7.-én szivesen becsatlakoznánk a menetbe, valahol az Osztrákoknál
                          gondolom nektek az úgyis útba esik
                          ha lehet, akkor lécci írd meg, hogyan tudnánk, csatlakozni hozzátok

c-a-b-a:
                          úgyis régen találkoztunk(Garda), addig is siess meggyógyulni 🙂

Brigi
                          Felhasználó

[quote=”challenger”:17mua8k3]csak azt akarom irni hogy a kepeid tenyleg jok de mintha latnam hogy voltatok a Les Baux de provence kobanyajaban ott a parkoloban vidaman lehet ejszakazni [/quote]
                            Hát mi a város előtti, a sziklatemplommal szemközti parkolóban éjszakáztunk, az volt a szeles hely. (persze valószínűleg nem mindig van ilyen vihar) Egyébként a naptárat nézegetve szeptember 13-16 között mi is mennénk valahová, ha el tudunk szabadulni. Ha ilyen kánikula marad, akár a tenger felé is.

Blue
                            Felhasználó

[quote=”challenger”:27eo1z5s]csak azt akarom irni hogy a kepeid tenyleg jok de mintha latnam hogy voltatok a Les Baux de provence kobanyajaban ott a parkoloban vidaman lehet ejszakazni mi is ott toltottunk egy ejszakat es neztuk a kivilagitast a Les Baux-kon. Ha valaki meg velunk akar tartani mi 7-en indulunk Horvatorszagba 23-an jovunk vissza de mi kihagyjuk az Isztriat mert az egy kulon program lesz…Zadaar fele kezdjuk…gondolom 8-an erkezunk arra fele a Gakik tarsaaink is jonnek az elso heten…igy ha valakinek van meg nehany nap szabija egy vontatvanyyt is csinalhatnank…na ennyit[/quote]
                              Van e valami konkrét utvonalad vagy csak egyszerüen csavarogtok?
                              Az én számitásom szerint adigra nem lesz szükségem a mankoimra és pont egy Zadar, Split, Plitvicai tavak kisseb turát tervezek

challenger
                              Felhasználó

[quote=”challenger”:29zjmp8w]nagyon jo volt olvasni az elmenybeszaolotokat…ha megyunk valahova akkor megirom es ha valaki tarsakodni akar velunk akkor nincs bajfoleg meg orulnenk is neki sokkal jobb es kellemesebb tarsakkal utazni…mindenki a sajat hazaval…koszi az elmenybeszamolot imadjuk a kornyeket…[/quote]

csak azt akarom irni hogy a kepeid tenyleg jok de mintha latnam hogy voltatok a Les Baux de provence kobanyajaban ott a parkoloban vidaman lehet ejszakazni mi is ott toltottunk egy ejszakat es neztuk a kivilagitast a Les Baux-kon. Ha valaki meg velunk akar tartani mi 7-en indulunk Horvatorszagba 23-an jovunk vissza de mi kihagyjuk az Isztriat mert az egy kulon program lesz…Zadaar fele kezdjuk…gondolom 8-an erkezunk arra fele a Gakik tarsaaink is jonnek az elso heten…igy ha valakinek van meg nehany nap szabija egy vontatvanyyt is csinalhatnank…na ennyit

FLaci
                                Felhasználó

[quote=”Oldi”:i73jkjf9]Akkor nekem már ott hűvös lenne… 😆
                                  Valahogy 40 Celsius alatt borzongok mostanában…
                                  Mivel egész nyáron robot, igy mi szeptember 1.-én startolunk!!!
                                  Ca. 20.-a körül, vagy valamivel előbb megjövünk.
                                  És mindezt, 2007.-ben gondoltam…
                                  De Veletek is szívesen megyünk majd még 1x, ha kész lesz a verda!
                                  (Én már voltam görög-honban úgy 12 éve és most ismét az újdonság varázsát várom…
                                  😆 )[/quote]
                                  Szia
                                  Akkor még az is lehet hogy találkozunk mivel mi 08 25.-én indulunk és 14-16 körül jövünk vissza.
                                  — A megnyitóra hazaérünk :smt206

Laci

Kerti
                                  Adminisztrátor

[quote=”Oldi”:3ajb3wwg]Akkor nekem már ott hűvös lenne… 😆
                                    (Én már voltam görög-honban úgy 12 éve és most ismét az újdonság varázsát várom…
                                    😆 )[/quote]
                                    Akkor a találkozóra pont hazaértek. Nekünk a szeptember összes hétvégéje foglalt sajnos ezért csak októberben tudunk menni. No de majd legközelebb. Én is 2077-re gondoltam. 😀

Oldi
                                    Felhasználó

[quote=”Kerti”:7r3l5cn6]Mikor szeretnétek menni? Mármint melyik hónapban? Mi is menni akarunk valamerre. Valami meleg helyet keresünk. A Görög dolog érdekelne minket. Annyi, hogy mi csak októberben tudunk menni.[/quote]

Akkor nekem már ott hűvös lenne… 😆
                                      😆 )

LMC
                                      Felhasználó

[quote=”Kerti”:2fhi0q0h]Én jövő októberre gondoltam 😆 (Oldi ez nem neked szól)
                                        Na csak találkozzunk majd…….[/quote]

Nem lehetséges hogy tévedsz és meglepetés lessz ? [-X

Kerti
                                        Adminisztrátor

[quote=”LMC”:2ks6k17o]Már októberben készen lessz a lakód ? =D>

András[/quote]
                                          Én jövő októberre gondoltam 😆 (Oldi ez nem neked szól)
                                          Na csak találkozzunk majd…….

LMC
                                          Felhasználó

[quote=”Kerti”:29x67bbn]Mikor szeretnétek menni? Mármint melyik hónapban? Mi is menni akarunk valamerre. Valami meleg helyet keresünk. A Görög dolog érdekelne minket. Annyi, hogy mi csak októberben tudunk menni.[/quote]

Már októberben készen lessz a lakód ? =D>

András

Kerti
                                            Adminisztrátor

[quote=”Oldi”:298gplzj]Utána viszont megnézném szívesen azokat a görög isteneket közelebbről… Nem jöttök? Üdv: Gábor[/quote]
                                              Mikor szeretnétek menni? Mármint melyik hónapban? Mi is menni akarunk valamerre. Valami meleg helyet keresünk. A Görög dolog érdekelne minket. Annyi, hogy mi csak októberben tudunk menni.

LMC
                                              Felhasználó

[quote=”Oldi”:1gx7r5fy]Hali! Sziasztok Mindenkinek!!!

Hááát kedvem az naaagy lenne, időm viszont egyenlőre 0 !

#-o

Szeptember 1.-ig teljesen a munka frontján vagyok…
                                                (Ilyen a balatoni szezonális meló..
                                                A médiahírekkel ellentétben jelenleg 2X annyit melózunk 1/2 pénzért..)

Utána viszont megnézném szívesen azokat a görög isteneket közelebbről… Nem jöttök? Üdv: Gábor[/quote]

Háát mivel mi csak 1/4 pénzért dolgozunk / már ami marad / csak jövőre jön össze és megvárjuk az élménybeszámolódat.

Hosszú hétvégés kirándulások viszont beleférnek.

András

Oldi
                                                Felhasználó

[quote=”LMC”:qvl0ozar]Halli Oldi.

A következő hétvégén volna-e kedved elővenni a csigát :smt206

András[/quote]

Hali! Sziasztok Mindenkinek!!!

Hááát kedvem az naaagy lenne, időm viszont egyenlőre 0 !

#-o

Szeptember 1.-ig teljesen a munka frontján vagyok…
                                                  (Ilyen a balatoni szezonális meló..
                                                  A médiahírekkel ellentétben jelenleg 2X annyit melózunk 1/2 pénzért..)

Utána viszont megnézném szívesen azokat a görög isteneket közelebbről… Nem jöttök? Üdv: Gábor

GaborApa
                                                  Felhasználó

A lakóhajós csevejünket áttettem a „tereferé”-be mert inkább oda való.

LMC
                                                    Felhasználó

GáborApa irta.

Feltettem pár képet a Tisza tavi utunkról, és leírtam tapasztalatainkat.
                                                      Természetkevelőknek nagyon ajánlott terület.

Köszönön a Tisza tavi beszámolót és a fotókat, miközben olvastam, már el is döntöttem hogy a hétvégi kirándulásunk a Tisza tó környékén lessz.

András

LMC
                                                      Felhasználó

Halli Oldi.

A következő hétvégén volna-e kedved elővenni a csigát :smt206

András

25 hozzászólás megtekintése - 2,926-2,950 / 3,167

You must be logged in to reply to this topic.