Főoldal Fórumok Lakóautós túratervek, uticélok Utazás! Ki? Merre? mikor?

Legutóbb frissítette SzeKo 7 months telt el
260angok
3,167 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    Kerti
    Adminisztrátor

Nos úgy gondolom, hogy hasznos lehet egy ilyen topik is arra az esetre, ha valaki utazik valamerre akkor azt ide írja be hátha más is megy arra vagy csatlakozni szeretne.

Nos kezdem is a sort. A hétvégén (július 1. szombat) lesz a Martfű kemping nyitó. Ahol a második lakóautós találkozó volt. Felkértek minket a rendezvényre tűz-zsonglőrködni. Mi ott leszünk. Jön még valaki a társaságból?

EGY ÉVESEK LETTÜNK!!

NYÍLT NAP A MARTFŰ GYÓGYKEMPINGBEN!
      2005. JÚLIUS 01. SZOMBAT

10 órától kezdődően, egész nap és éjszaka különböző programok várják
      a kicsiket, nagyokat, és a legnagyobbakat.

A szolnoki kézműves ház tart szalma, gyöngy, kerámia kézműves foglalkozást.
      Megtanulhatjuk és kipróbálhatjuk hogy mi az a nemezelés.
      A foglalkozásokon való részvétel 200Ft/fő/foglalkozás.
      Népi játékokon tehetjük próbára ügyességünket, erőnket.
      Családi vetélkedő, melyre várjuk a nagycsaládosok előzetes jelentkezését július 23.-ig.
      Számítógépes játszóház.
      Jóga bemutató, melyen
      kortól függetlenül mindenki megmozgathatja fáradt csontjait.
      Pónilovak, bohóc, ugrálóvár várja a kicsiket és kicsit nagyobbakat.

A gyermek rajzverseny alkotásainak megtekintése, eredményhirdetés.

Milyen erős vagy? Majd kiderül! Lökd meg a kecskét!
      Milyen ügyes vagy? Ki bírja tovább, Te vagy a rodeó bika?
      Csillagokat is láthatsz!
      Csillagászati bemutató délutántól az éjszakába nyúlóan, távcsővel és diavetítéssel.
      A tüzes hangulatról harci bemutató, tűzzsonglőrök és egy tucat hastáncos lány gondoskodik.
      Hogy az érdeklődés ne csituljon tánc és divatbemutató!!

Este 21:OO órától utcabál élőzenével – kifulladásig.
      A zenét a TURMIX együttes, a koktélokat a drinkbár turmixolja.

Tombola, zsákbamacska!
      Hogy elűzzük éhségünket és szomjunkat, szülinapi árakon,
      bográcsban főtt étkekkel, hűsítő italokkal várjuk vendégeinket.
      Az édes emlékekről palacsinta és gofri gondoskodik.
      Aki elfáradt óriás kivetítőn nézheti a foci vb-t!

A többi a helyszínen kiderül!

Információ és jelentkezés a családi vetélkedőre személyesen vagy telefonon:
      MARTFŰ GYÓGYKEMPING
      Martfű, Tüzép u.1.
      Tel: 56/452-416

MINDEN KEDVES VENDÉGÜNKET SZERETETTEL VÁRUNK
      TOMA BAU zRt.

• Szerző
      Válasz
      Ilon
      Felhasználó

Mi is gratulalunk es drukkolunk!!! =D> =D> =D>
        Ilon

Brigi
        Felhasználó

[quote=”LMC”:2qx59ily]
          Lovasberény 😥 link

Majd vasárnap Gödöllő AGILITI VB válogató, a másik lányom
          hobbija 😀
          [/quote]

Mindkét lányodnak drukkolunk =D> =D> (meg persze Flornak is)

Blue
          Felhasználó

[quote=”LMC”:cm1vy3u1]a másik lányom hobbija 😀 [/quote]

Ez már valami.
            Gratula neked, neki meg szorítunk. [-o<

LMC
            Felhasználó

[quote=”Red”:1d4cmtvb]hétvégén Tökölön Drift EB és OB
              én ezen töröm a fejem
              http://www.drifter.hu/index2.php?h=197&m=2[/quote]

Ezt [-X szabad kihagyni, sőt kérünk egy kis beszámolót 🙂

András

LMC
              Felhasználó

[quote=”GaborApa”:2n1kzktt]Kapolcsnál, (vagy máshol?) biwakolás. Vasárnap délelőtt még egy kis kirándulgatás azután haza.
                Semmi konkrét, csak a gyerekek legyenek a szababan, én meg beizzíthassam végre a grillsütőt.[/quote]

Ez is egy biwakolós hely valószínű hogy itt leszünk

András

LMC
                Felhasználó

[quote=”rudi-radio”:3x9uwro9]LMC gratulálunk a lányodnak. =D>
                  Jutka, Rudi[/quote]

Köszönöm, remélem végig talpon lessz 🙄 🙂

András

LMC
                  Felhasználó

[quote=”Red”:2331qgzp]hát ez nem semmi #-o , én drukkolok neki ! =D> =D> =D>
                    Te pedig milyen szerényen, csak egy apróbetűs cikkben publikálod ezt?
                    igenis tessék reklámozni ! 😆 [/quote]

Köszönöm, de ez nem igazán lakóautós téma,ha minden klubtag drukkolni fog szombaton akkor nagyon köszönöm.

Szombat este a Duna TV közvetíti, kb. 21 órakor lessz a szorítóban.

András

GaborApa
                    Felhasználó

[quote=”Red”:1xhhg72j]hétvégén Tökölön Drift EB és OB
                      én ezen töröm a fejem
                      http://www.drifter.hu/index2.php?h=197&m=2[/quote]
                      Nem semmi lehet. 🙄

Büdös gumiszag 👿
                      😆

rudi-radio
                      Felhasználó

LMC gratulálunk a lányodnak. =D>
                        Jutka, Rudi

Red
                        Felhasználó

hétvégén Tökölön Drift EB és OB
                          én ezen töröm a fejem
                          http://www.drifter.hu/index2.php?h=197&m=2

GaborApa
                          Felhasználó

[quote=”LMC”:1kvc9vh4]Hétvégén ismét esős borongós idő várható. de mi ismét
                            útrakelünk szombat délután.[/quote]

Ha csak borongós, és nem esős, akkor mi is mozgunk egyet. 😉 Szombaton beszélünk még.
                            Szombat délelőtt még egy kis munka a Balatonnál de déltől már egy kis kirándulást terveztünk valahol Balaton felvidéken (vagy alatta?).
                            Kapolcsnál, (vagy máshol?) biwakolás. Vasárnap délelőtt még egy kis kirándulgatás azután haza.
                            Semmi konkrét, csak a gyerekek legyenek a szababan, én meg beizzíthassam végre a grillsütőt.

Red
                            Felhasználó

[quote=”egy cikk”:3ay6pfe2]”Egy igazi csemegével kezdődik a profi ökölvívó szezon hazánkban. Az Akarat diadala című gálán Faragó Beatrix (7-3-1) a WIBC-szervezet világbajnoki övéért lép szorítóba, ellenfele a román Insperger Gabriella (4-7-0) lesz. „[/quote]
                              hát ez nem semmi #-o , én drukkolok neki ! =D> =D> =D>
                              Te pedig milyen szerényen, csak egy apróbetűs cikkben publikálod ezt?
                              igenis tessék reklámozni ! 😆

LMC
                              Felhasználó

Hétvégén ismét esős borongós idő várható. de mi ismét
                                útrakelünk szombat délután.
                                Lovasberény 😥 link

Majd vasárnap Gödöllő AGILITI VB válogató, a másik lányom
                                hobbija 😀
                                Mivel HorváthPapától kaptunk egy meghívást valószínű hogy útbaejtjük egy villámlátogatás erejéig. 😉

Ha valakinek kedve van, :smt206

András

LMC
                                Felhasználó

[quote=”GaborApa”:1deiocb6]Igaz, hogy Nagypénteken a Keresztút csak a kereszteződésben lesz, és a Pápa sem fog misét mondani, és valószínüleg lakóautóból is kevesebb jön el Makóra mint Rómába, de nekünk lesz 42 hektárnyi szabad parkolónk 😆 [/quote]

Gabec sok meglepetéssel vár minket, [-X nem kizárt hogy a Pápa is ott lesz :smt217 🙂

András

GaborApa
                                  Felhasználó

[quote=”LMC”:3f6hkpz6]Akkor inkább Makót választom, remélem nem lessz akkora forgalom,( időben egyforma ) [-o< 🙂 András[/quote] Igaz, hogy Nagypénteken a Keresztút csak a kereszteződésben lesz, és a Pápa sem fog misét mondani, és valószínüleg lakóautóból is kevesebb jön el Makóra mint Rómába, de nekünk lesz 42 hektárnyi szabad parkolónk 😆

LMC
                                    Felhasználó

[quote=”Brigi”:2md6hfbs]Arra készüljetek, hogy ilyen sátoros ünnepeken az olasz lakósok is útrakelnek. Célszerű úgy készülni, hogy ne húsvét hétfőn kelljen hazaérnetek, mert bizony a legtöbb úton inkább állni lehet, mint haladni.[/quote]

Akkor inkább Makót választom, remélem nem lessz akkora forgalom,( időben egyforma ) [-o< 🙂 András

Brigi
                                      Felhasználó

[quote=”paulo-1″:r5hkbr6l]Sziasztok!
                                        Mi is pont most beszéltünk arról, hogy húsvétkor elmennénk Rómába. Még nem jártunk ott soha.
                                        Tudtok esetleg Róma környékén olcsóbb kempinget, ahol biztonságosan ott lehet hagyni a lakóautót?[/quote]
                                        Arra készüljetek, hogy ilyen sátoros ünnepeken az olasz lakósok is útrakelnek. Célszerű úgy készülni, hogy ne húsvét hétfőn kelljen hazaérnetek, mert bizony a legtöbb úton inkább állni lehet, mint haladni.

Névtelen

Üdv.Lehet,hogy Róma engem is érdekelne.De még nem tudom biztosra. 8) Nem tudom,hogy hány napra lenne érdemes tervezni.

Tusi
                                          Felhasználó

[quote=”paulo-1″:3flx0wl0]Sziasztok!
                                            Mi is pont most beszéltünk arról, hogy húsvétkor elmennénk Rómába. Még nem jártunk ott soha.
                                            Tudtok esetleg Róma környékén olcsóbb kempinget, ahol biztonságosan ott lehet hagyni a lakóautót?[/quote]
                                            Ajánlatunk római campingre: Camping Flaminio. A körgyűrű /GRA/ 6-os kijáratán kell lemenni, tovább a centrum irányába, kb 3,5 km után jobbra, megtaláljátok. Gyorsvasút visz be a centrumba, ami sűrűn és későig jár. Mi már jártunk ott, nem volt kifogásunk. Más: Via Casilina 700, jól felszerelt lakóautó-parkoló 160 autó számára, 15 euro/éj. Innen tömegközlekedéssel lehet a városba jutni. A GRA-ról a 18-as kijárat, Casilina. Koordináták: 41fok,52’30”. Ezt nem ismerjük, csak egy újságból vettem. Ne hagyjátok ki nagypénteken a keresztutat a Colosseumnál, és a pápai misét vasárnap a Szt.Péter téren. Nagy élmény!

paulo-1
                                            Felhasználó

Sziasztok!
                                              Tudtok esetleg Róma környékén olcsóbb kempinget, ahol biztonságosan ott lehet hagyni a lakóautót?

Gpslaszlo
                                              Felhasználó

szeva képzeld az én tányérosomat meg épp ma szereltettem le hogy egy fullosabbat tegyek fel…… a listaára 110 ezer azt mondta az importőr én 55 be odaadom
                                                kb 2 szer volt használva
                                                tudod át kell furni a tetőt és ugy lehet kidugni!
                                                most először a lakóautó kiállitásra vándorolok 🙂 aztán meg szerintem ujra olaszország lesz a garda tó környéke 🙂 meg feleségem nagyon vágyik rómába ..én se voltam még ott ugyhogy márciusba lehet ott már jó idők lesznek 🙂

Névtelen

Sziasztok.
                                                  Üdv.a GPSLacinak.Mi is hazaértünk a karneválról,Hétfő reggel indultunk.
                                                  Szerintem Vasárnap volt a legjobb nap.Hazafelé,valahol az olaszoknál a szél letépte a parabolámat.Most vehetek tányért,fejjel együtt. 🙁
                                                  Hová menjünk legközelebb??

Kerti
                                                  Adminisztrátor

@Blue és Red!
                                                    A rank-el kapcsolatos hozzászólásokat áthelyeztem a „Weboldallal kapcsolatod kérdések és észerevételek” topikba, hogy ezt ne off-oljuk szét.

Blue
                                                    Felhasználó

Hello mindenki 😆

Én is megjöttem a karneválrol. Én Punta Sabbione ban voltam. Csak az esö eset egész hétvégén, és szerintem a szinvonal meg sem közelitette a kb 5 ével ezelöttit amikor utoljára voltam. [-X
                                                      Áruljátok el mi ez a kukac az avatar alatt.
                                                      Sejtésem van de hol találok irást rola.

Tusi
                                                      Felhasználó

Itt mi is jártunk, tényleg nagyon jó, és remek a közlekedés a vaporettoval .[quote=”Gpslaszlo”:3ab3dhge]http://www.camping.it/english/veneto/fusina/

itt voltunk 🙂 fincsi volt a hely 🙂 kulturált furdosi lehetoség jo étterem,,50 méter vaporettohoz,,szervizes el is találoztunk,,,,a helyet csak ajánlani tudom[/quote]

25 hozzászólás megtekintése - 2,751-2,775 / 3,167

You must be logged in to reply to this topic.