Főoldal Fórumok Lakóautós túratervek, uticélok Utazás! Ki? Merre? mikor?

Legutóbb frissítette SzeKo 11 months, 3 weeks telt el
260angok
3,167 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    Kerti
    Adminisztrátor

Nos úgy gondolom, hogy hasznos lehet egy ilyen topik is arra az esetre, ha valaki utazik valamerre akkor azt ide írja be hátha más is megy arra vagy csatlakozni szeretne.

Nos kezdem is a sort. A hétvégén (július 1. szombat) lesz a Martfű kemping nyitó. Ahol a második lakóautós találkozó volt. Felkértek minket a rendezvényre tűz-zsonglőrködni. Mi ott leszünk. Jön még valaki a társaságból?

EGY ÉVESEK LETTÜNK!!

NYÍLT NAP A MARTFŰ GYÓGYKEMPINGBEN!
      2005. JÚLIUS 01. SZOMBAT

10 órától kezdődően, egész nap és éjszaka különböző programok várják
      a kicsiket, nagyokat, és a legnagyobbakat.

A szolnoki kézműves ház tart szalma, gyöngy, kerámia kézműves foglalkozást.
      Megtanulhatjuk és kipróbálhatjuk hogy mi az a nemezelés.
      A foglalkozásokon való részvétel 200Ft/fő/foglalkozás.
      Népi játékokon tehetjük próbára ügyességünket, erőnket.
      Családi vetélkedő, melyre várjuk a nagycsaládosok előzetes jelentkezését július 23.-ig.
      Számítógépes játszóház.
      Jóga bemutató, melyen
      kortól függetlenül mindenki megmozgathatja fáradt csontjait.
      Pónilovak, bohóc, ugrálóvár várja a kicsiket és kicsit nagyobbakat.

A gyermek rajzverseny alkotásainak megtekintése, eredményhirdetés.

Milyen erős vagy? Majd kiderül! Lökd meg a kecskét!
      Milyen ügyes vagy? Ki bírja tovább, Te vagy a rodeó bika?
      Csillagokat is láthatsz!
      Csillagászati bemutató délutántól az éjszakába nyúlóan, távcsővel és diavetítéssel.
      A tüzes hangulatról harci bemutató, tűzzsonglőrök és egy tucat hastáncos lány gondoskodik.
      Hogy az érdeklődés ne csituljon tánc és divatbemutató!!

Este 21:OO órától utcabál élőzenével – kifulladásig.
      A zenét a TURMIX együttes, a koktélokat a drinkbár turmixolja.

Tombola, zsákbamacska!
      Hogy elűzzük éhségünket és szomjunkat, szülinapi árakon,
      bográcsban főtt étkekkel, hűsítő italokkal várjuk vendégeinket.
      Az édes emlékekről palacsinta és gofri gondoskodik.
      Aki elfáradt óriás kivetítőn nézheti a foci vb-t!

A többi a helyszínen kiderül!

Információ és jelentkezés a családi vetélkedőre személyesen vagy telefonon:
      MARTFŰ GYÓGYKEMPING
      Martfű, Tüzép u.1.
      Tel: 56/452-416

MINDEN KEDVES VENDÉGÜNKET SZERETETTEL VÁRUNK
      TOMA BAU zRt.

• Szerző
      Válasz
      challenger
      Felhasználó

[quote=”challenger”:2zsd3x1o]http://campingcar-infos.com/Francais/aire.php?numid=5645&Localit%E9=MONACO
        csak ezt ismerem Monacoban[/quote]

http://campingcar-infos.com/Francais/ai … %E9=MONACO

challenger
        Felhasználó

[quote=”Blue”:17wmgt9h]A kék az kék.
          Egyébként a Kertinek vannak szin problémái a csigával is.
          Sokat ugrálunk holnaptol Sárgák lesznek a csillagok.
          😆 [/quote]http://campingcar-infos.com/Francais/aire.php?numid=5645&Localit%E9=MONACO
          csak ezt ismerem Monacoban

Blue
          Felhasználó

[quote=”Red”:2kvk0mf8]az hagyján, de Ő az egyetlen, akinek színben hozzáillő csillagokat adtak 😕
            igaz kicsit fakó színe van a kéknek(is) 😆
            ezt a Füredy Laci is megmondhatja 😆 [/quote]

A kék az kék.
            Egyébként a Kertinek vannak szin problémái a csigával is.
            Sokat ugrálunk holnaptol Sárgák lesznek a csillagok.
            😆

Red
            Felhasználó

[quote=”GaborApa”:282uqrve]Ha már itt vagytok mind a hárman miért nem cseteltek? 🙄 [/quote]
              hiába vbálaszolok neked a chaten, úgy sem nézed Te sem :S

Red
              Felhasználó

[quote=”challenger”:2hn5zqmw]Blue miert vagy te 5 csillagos?…[/quote]
                az hagyján, de Ő az egyetlen, akinek színben hozzáillő csillagokat adtak 😕
                igaz kicsit fakó színe van a kéknek(is) 😆
                ezt a Füredy Laci is megmondhatja 😆

Blue
                Felhasználó

[quote=”challenger”:nohz1hgt]Blue miert vagy te 5 csillagos?…csak viccelek jo utazast ha akarsz mast meg ma este valaszolok…[/quote]

Ez egy jó minöség azt jelenti. De én már kaptam még 543 tartalék csillagot a Kertitöl hátha az eggyik kifakul.
                  😆

challenger
                  Felhasználó

[quote=”Blue”:2c9hirkk]Megkaptam Éva köszi és küldtem másikrol.[/quote]Blue miert vagy te 5 csillagos?…csak viccelek jo utazast ha akarsz mast meg ma este valaszolok…

Blue
                    Felhasználó

[quote=”challenger”:1bdixcwj]Ezek szerint megkapta nem ertem miert jott vissza nekem…ez az internet[/quote]
                      Megkaptam Éva köszi és küldtem másikrol.

GaborApa
                      Felhasználó

[quote=”Blue”:369248k5]Te kis inyenccc. 😆 [/quote]
                        Ha már itt vagytok mind a hárman miért nem cseteltek? 🙄

challenger
                        Felhasználó

[quote=”Red”:htc665qt]lehetőleg rajtam keresztűl küldjed, hátha annyira beindulna, hogy érdemes lenne egy céget csinálnom rá 😆 [/quote]
                          Ezek szerint megkapta nem ertem miert jott vissza nekem…ez az internet

Blue
                          Felhasználó

[quote=”GaborApa”:5krs3yua]Na most már nagyonn kíváncsi vagyok!
                            😯
                            Nem lehetne beszállni??

😆 [/quote]

Te kis inyenccc. 😆

GaborApa
                            Felhasználó

Na most már nagyonn kíváncsi vagyok!
                              😯
                              Nem lehetne beszállni??

😆

Red
                              Felhasználó

lehetőleg rajtam keresztűl küldjed, hátha annyira beindulna, hogy érdemes lenne egy céget csinálnom rá 😆

Blue
                                Felhasználó

[quote=”Red”:36u6sv9x]megjött a leveled, máris továbbítottam 😆 [/quote]

Köszi megjött már analizálom. 😆
                                  Küldök uj emilt Éva.

challenger
                                  Felhasználó

[quote=”Red”:5jepaicp]megjött a leveled, máris továbbítom 😆 [/quote]
                                    Blue valaszolj ha megkapzad redtol koszi

Red
                                    Felhasználó

megjött a leveled, máris továbbítottam 😆

challenger
                                      Felhasználó

[quote=”Blue”:d58he4v7]Még nem érkezett meg. Pedig az idö sürget.Várok. 👿 [/quote]Elkuldtem ujra a zsolt – rednek hogy kuldje o neked mind a 2 levelet de ha van mas e-mail cimed akkor kuld el

Blue
                                        Felhasználó

[quote=”challenger”:2teqz56o]Blue …kuldtem az e-mail cimedre infokat es kepeket…szia[/quote]

Még nem érkezett meg. Pedig az idö sürget.Várok. 👿

Brigi
                                          Felhasználó

[quote=”challenger”:231i7cei]Utolso jelentkezes…erre a turara de itt nagyot kell a volanon forditani…az uton is bevagyunk kapcsolva az internetre igy elerhetoek vagyunk hat ha valaki eltevedt ezeken a tajakon…viszunk magunkal fonduet olvasztott sajtot es dupla tejszint habcsokkal (Balu meg a selymi) kedvence[/quote]
                                            Mennénk, mennénk szívesen. Ha Laci szabaddá tudta volna tenni magát az egész hétre, akkor már érdemes lett volna ilyen hosszú útra elindulni.
                                            Talán tavasszal sikerül. Április 9-19 között hosszú szünete lesz Balunak, remélem, hogy akkor valami ilyen út is belefér. Persze közbeesik húsvét, de az utóbbi években mindenfelé megtalált már minket a nyuszi. De ez még messze van.
                                            Jó utat nektek!

challenger
                                            Felhasználó

[quote=”challenger”:34nw4rk0]Van – e jelentkezo egy kis talalkozasra ezen az utvonalon ??? – szep helyeket ismerek – vagy is erre minden szep…[/quote]

Utolso jelentkezes…erre a turara de itt nagyot kell a volanon forditani…az uton is bevagyunk kapcsolva az internetre igy elerhetoek vagyunk hat ha valaki eltevedt ezeken a tajakon…viszunk magunkal fonduet olvasztott sajtot es dupla tejszint habcsokkal (Balu meg a selymi) kedvence

LMC
                                              Felhasználó

[quote=”Brigi”:293wqawq]Jó utat nektek, mi most a keleti végeket szándékozunk meghódítani.[/quote]

Még nem késő a kormányt elfordítani 😆

Kellemes kirándulás és szép napos időt mindenkinek :smt039

András

Brigi
                                                Felhasználó

[quote=”LMC”:1qiqgyfl]Holnap délkörül mi is elindulunk, egy éjszakás hegyi körútra, még lehet csatlakozni, lehet hogy szombat délkörül, ismét elindulunk, de péntek – szombat munka.

Szintén Semmering és környéke, mert közel van, nagyon szép, és sok a látnivaló [-o< András[/quote] Jó utat nektek, mi most a keleti végeket szándékozunk meghódítani.

rudi-radio
                                                  Felhasználó

[quote=”LMC”:rcekpkox]Holnap délkörül mi is elindulunk, egy éjszakás hegyi körútra, még lehet csatlakozni, lehet hogy szombat délkörül, ismét elindulunk, de péntek – szombat munka.

Szintén Semmering és környéke, mert közel van, nagyon szép, és sok a látnivaló [-o< András[/quote] Jóutat, kellemes pihenést és szép napsütést kívánunk nektek is. Jutka, Rudi

LMC
                                                    Felhasználó

Holnap délkörül mi is elindulunk, egy éjszakás hegyi körútra, még lehet csatlakozni, lehet hogy szombat délkörül, ismét elindulunk, de péntek – szombat munka.

Szintén Semmering és környéke, mert közel van, nagyon szép, és sok a látnivaló [-o< András

challenger
                                                      Felhasználó

[quote=”Blue”:xusf9ll1]Öszi szünetben mindenki Zemplénbe megy??
                                                        Más irányt több kilométert nem latolgat senki???[/quote]
                                                        Blue …kuldtem az e-mail cimedre infokat es kepeket…szia

25 hozzászólás megtekintése - 2,501-2,525 / 3,167

You must be logged in to reply to this topic.