Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Túrkeve Találkozó – 2018 február 16 – 18

Legutóbb frissítette riviera 7 years, 3 months telt el
10angok
24 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    Kerti
    Adminisztrátor

[article=intro]662[/article]

• Szerző
      Válasz
      riviera
      Felhasználó

Köszönjük NagyPapa a szervezést,nagyon jól éreztük magunkat.
        Mi még maradtunk hétfő délutánig,még napsütésben haza érkeztünk.
        :meghajol :meghajol

NagyPapa
        Felhasználó

[quote=”Kerti” post=52336][quote=”bagoly” post=52334]…… Köszönet a lakóautók kimentéséért a ” mocsárból” Prinz Gábornak és Pengének! ….[/quote]

Csak nem megint? :smt216[/quote]

:woohoo: 👿

Most mi nem voltunk a szó szoros értelmében elsüllyedve, hanem csak elpörögtek a kerekek helyben, csak úgy…

Azt hiszem Prinz Gabinak a mi vasunk volt a legnehezebb, mármint húzásilag…
          Külön köszönetem jár neki azért, hogy nem hagyott ott minket pár napra, még fürödni a föld felszáradásáig..

:rohog :sir hurrá

Kerti
          Adminisztrátor

[quote=”bagoly” post=52334]…… Köszönet a lakóautók kimentéséért a ” mocsárból” Prinz Gábornak és Pengének! ….[/quote]

Csak nem megint? :smt216

Srychy
            Felhasználó

Mi is nagyon jól éreztük magunkat.
              Jó buli volt.
              🙂

bagoly
              Felhasználó

Köszönet a szervezésért Nagy Miklósnak!
                Köszönet a lakóautók kimentéséért a ” mocsárból” Prinz Gábornak és Pengének! Összességében ez a hétvége is jól sikerült! Nagyon köszönünk mindent! Árpád és Erika

becs
                Felhasználó

Haza érkeztünk egy megint nagyon jól sikerült találkozóról.
                  Minden nagyon jó volt! Kiválóan megszervezett, látványos és otthonos
                  eseményen volt szerencsénk részt venni. Dicséret illeti a Böllér találkozó szervezőit
                  és rendező gárdáját!
                  Mi pedig nagyon köszönjük Nagy Miklós (Nagy Papa) klubtársunknak a nagyszerű
                  szervezést!!! KÖSZI PAPA!
                  Kriszta&Csabahurrá hurrá :mlk_lako

NagyPapa
                  Felhasználó

[size=5]TÚRKEVE BÖLLÉRFESZTIVÁL!
                    Mi már Istenes Mikivel itt vagyunk, sajnos esett napokig az eső, de be tudtunk jönni a strand területére a nyári uszoda mellé. A tavalyi helyünket kútfúrók tönkre tették, járhatatlan lett, emiatt az első kapunk jöttünk be.
                    Sajnos valószínűleg két csapatban fogunk csak elférni… 6-8 egység elfér a Motel recepció előtti murvás parkolóban és a bekötő aszfaltos utakon, azok szélére szorosan állva.. Oda le lesz telepítve egy „Kalocsa” szekrény áramcsatlakozásnak.
                    Ott lehet majd használni a motel ebédlőjének vizes blokkjait..
                    Akit elsősorban a Böllér fesztivál érdekel az oda álljon be, onnan a rendezvény kb 200 méterrel lesz közelebb, ennyivel van messzebb a fürdő.
                    Akit a fürdő izgat, az jöjjön be a strand területére.
                    Így két részletben ugyan de simán elférünk!! Megkaptuk a közösségi helyiségnek a volt büfé helyiséget, temperált, kb 100 személynek is elegendő hellyel, 3 WC-vel -nagyon retro- sörpadokkal, összességében tök jó!! A „faccéra” a klub oldalára tettem fel képeket….Ide még nem tudom hogy kell..
                    :meghajol [/size]

gabi-zsolt
                    Felhasználó

Oxfordnak irtam hurrá :sml201 :meghajol lengyel utra irtam egy klubtarsnak akit erdekel

NagyPapa
                      Felhasználó

[quote=”gabi-zsolt” post=52310]lehet igen esemenybe kint van ha erdekel jelentkezz vagy kerdezz gabi-zsoltnal[/quote]

Zsoltika!
                        :sorry
                        Túrkevére még nem is jelentkeztél!!
                        :sir :smt039

Előbb jelentkezzél!!
                        :sir :rohog

gabi-zsolt
                        Felhasználó

erezzetek jol magatokat

gabi-zsolt
                          Felhasználó

lehet igen esemenybe kint van ha erdekel jelentkezz vagy kerdezz gabi-zsoltnal

repi
                            Adminisztrátor

16 egység eddig…:smt204 hurrá :disco

NagyPapa
                              Felhasználó

[quote=”oxford60″ post=52299]Köszönöm a választ.
                                Lengyelországi utazásról lehet tudni valamit?[/quote]
                                Itt a Túrkevei Böllérfesztivál oldalon nem nagyon kapsz rá választ, az egy másik rendezvény más szervezővel, ott érdeklődj…

repi
                                Adminisztrátor

[quote=”oxford60″ post=52299]Köszönöm a választ.
                                  Lengyelországi utazásról lehet tudni valamit?[/quote]

Itt vannak az esemény részletei

oxford60
                                  Felhasználó

Köszönöm a választ.
                                    Lengyelországi utazásról lehet tudni valamit?

NagyPapa
                                    Felhasználó

[quote=”oxford60″ post=52292]Ha viszek magammal két vendéget annak mi a bekerülési összege?
                                      Vagy is egy egység négy fő-vel?[/quote]

Erre nem tértek ki, egységárakat adtak meg, de mindenképpen nagy lesz a kedvezmény ekkor is!!
                                      :meghajol

oxford60
                                      Felhasználó

Ha viszek magammal két vendéget annak mi a bekerülési összege?
                                        Vagy is egy egység négy fő-vel?

vasudvaros
                                        Felhasználó

Díszes csapat készülődik, az idő reméljük kegyeibe fogad..

NagyPapa
                                          Felhasználó

[quote=”repi” post=52282]NagyPapa…hogy van ez a tüdős hurka Túrkevén??:ny[/quote]

Tavaly volt összesen 32 csapat, akik disznót vágtak, majd mindenki előtt feldolgozták.
                                            Volt közöttük Szerbiából csapat, Erdélyből csapat, Lengyelből csapat, Felvidékről Magyar és Szlovák csapat, no meg itthonról a fene tudja honnan nem…
                                            Mindenki a tájjellegű termékeit csinálta…No ezek között amit el tudsz képzelni, mindenféle módú, mindenféle fűszerezésű is volt.
                                            Pl volt paprikamentes kolbász is…. Én azt nem kóstoltam, ettem már erdélyit, csak borsikafüvest az is finom volt…
                                            Az idén még többen lesznek a szervezők szerint…
                                            Választék az lesz.
                                            Voltak tavaly olyan csapatok, hogy hoztak magukkal már kiszáradt sonkát-kolbászt, szalonnát, füstölt sajtot, meg mindenfélét, amit ott szeleteltek, árultak…
                                            Tavaly volt peijsli is! No az, isteni finom!! Az is többek között tüdővel készül…
                                            Zsemlegombóccal az, maga a bűnbeesés, főleg nekem akinek diétázni illene…

Tavaly egyik árusnál, volt ott olyan erős paprika, hogy egy lapos tányér aljában volt -tán 0,5 mm vastagságban- egy tenyérnyi sárga porocska, amit meg lehetett kóstolni, oda kikészített fogpiszkáló hegyével, az arra rátapadó mennyiségben.
                                            Nos Én marha, megkóstoltam: Még húsz méterrel arrébb sem tudtam sem levegőt venni, sem megszólalni….
                                            :rohog :sir

repi
                                            Adminisztrátor

NagyPapa…hogy van ez a tüdős hurka Túrkevén??:ny

Kerti
                                              Adminisztrátor

Igen, igen. A weblapról a Túrkevei tábor koordinátáit szedtem le véletlenül, ezért került fel rossz helyre.
                                                Most lecseréltem, de azért ellenőrizze már le valaki, aki pontosan ismeri a helyszínt.

Feltettem az árakat is Papa, mert ez is lemaradt.

Köszönöm, hogy szóltatok.

Srychy
                                                Felhasználó

A térkép nem jó helyen mutatja Túrkevét.

Attachments:
                                                  • trkeve.jpg
                                                  NagyPapa
                                                  Felhasználó

[quote=”Kerti” post=52272]Bővebb infó és jelentkezési lap: ON[/quote]

Lemaradtak a tájékoztatóból a csoportok részére kalkulált kempingdíjak a 4300/3700 Ft + IFA

Kerti
                                                    Adminisztrátor

Bővebb infó és jelentkezési lap: ON

You must be logged in to reply to this topic.