[quote=”Nyomi” post=43318]Mi sajnos csak Pusztaszentlászlón értesültünk a Tamási találkozóról. Nagyon sajnáljuk, mert mi már elkezdtük szervezni erre a hétvégére a saját eseményünket páran / most akartam feltenni /. Editke említette, hogy ezt már tavasszal elkezdték szervezni , és azért nem került fel, mert egyszerre csak egy találkozó lehet fenn az oldalon. Bár Editke említette, hogy zárt topikban szerepelt , de abba / nagyon helyesen / nem mindenki tud belenézni Kérdezem 😳 az ilyet nem lehetne eseményként elindítani, hogy ne szervezzünk keresztbe egymásnak. Úgy gondolom a szöveges leírásban lehetne utalni, hogy ebből még találkozó is lehet , vagy lesz.
Bocsi csak egy ötlet volt. Nyomi[/quote]
Az igaz, hogy a dátum már meg volt tavasszal is de a kempingről az idei árakat 20.-án kaptam meg tehát az, hogy felkerüljön konkrétan a találkozó ideje alatt derült ki. Tehát addig nem is tudtam feltenni, mert amíg a kempingtől nincs visszajelzés addig semmi sem biztos.
Azon már én is gondolkoztam, hogy eseményként elindítani lehetne a találkozókat de azzal meg az a baj, hogy az eseményre is lehet jelentkezni de oda nem lehet beírni, hogy hány fővel érkezik kér e kaját, stb, és utána csak kavarodás lenne, hogy a rendes jelentkezési lapra jelentkezik valaki vagy magán az esemény oldalán.
Ettől függetlenül valóban jó lenne feltenni egy lista szerű valamit, hogy amit már tudunk, hogy lesz azt látni lehessen. Erre csinálok majd valamit, mert azért már most is van olyan amit tudunk biztosan, hogy lesz, mint például a Mikulás Találkozó, vagy a Szilveszter. Ezeknek úgysem változik a dátuma :smt217