Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Tamási Találkozó – 2014. 09. 12-14

Legutóbb frissítette riviera 10 years, 9 months telt el
29angok
139 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    MLK
    Adminisztrátor

Tamási Találkozó – Szeptember 12 – 14

A tavalyi Tamási Találkozó nagy sikerére való tekintettel idén a szeptemberi találkozót a Tamási Termál Motel és Kempingben tartjuk 2014. szeptember 12-től 14-ig. Előtte,utánna lévő időpontban is ez az ár lesz érvényben.

A kemping díja a találkozóra:
      3.000 Ft / éj egységenként ,árammal, 2 felnőtt és 6 éven aluli gyermekek, valamint az idegenforgalmi adó.
      További felnőtt 500 Ft / éj, további 6 éven felüli gyermek 200 Ft / éj.
      A kempingből a fürdőbe napi karszalaggal lehet a fürdőbe átmenni a nyitvatartási időben korlátlanul többszöri fürdőzésre.

A fürdő belépő díja a találkozóra:
      1.000 Ft / nap, felnőtteknek, nyugdíjasoknak.
      3 éves kor alatt ingyenes.
      A belépő tartalmazza a szaunák használatát is.

Bővebb információ és jelentkezési lap >>>

• Szerző
      Válasz
      E.G.
      Felhasználó

[quote=”Kerti” post=43543][quote=”E.G.” post=43542]
        Birkapörköltre 1 adagra jelentkezem. E.G.[/quote]

Azon a kettőn kívül, amit a jelentkezési lapon kértél?[/quote]

Ja, ha kértem már akkor marad az a kettő! Csak ezen a listán nem láttam. Ezek szerint nem az egeszet tettétek fel. :smt039

EdGaR
        Felhasználó

[quote=”Kerti” post=43543][quote=”E.G.” post=43542]

Azon a kettőn kívül, amit a jelentkezési lapon kértél?[/quote] :rohog

Kerti
          Adminisztrátor

[quote=”E.G.” post=43542]

Azon a kettőn kívül, amit a jelentkezési lapon kértél?

E.G.
            Felhasználó

[quote=”Kerti” post=43539][quote=”riviera” post=43533]Sziasztok! Mi már itt vagyunk, az esőt elállitjuk,ha EdGár nem tud intézkedni!!!!
              Nem nyitja ki a második oldalt és nem tudjuk ki a 31 és 32.-ik? 👿
              Légyszi nézzétek meg mi a gond megint! :smt039[/quote]

Sajnos van kis technikai gond a jelentkezési lappal és eddig még nem tudtam megoldani.
              A második oldalon lévők nem a 31 és 32. jelentkezők, mert az új jelentkezőket az elejére teszi. Akiket nem látni az Te (riviera) és MaNa.
              Mindketten 2 fővel jelentkeztetek és a birkapörköltből is 2 – 2 adagot kértetek.
              Ha valaki még jelentkezik akkor a korábbi jelentkezők átcsúsznak a következő oldalra ami nem látható, ezért beírom ide az első 5 jelentkezőt, hogy számolni lehessen.

Birkapörköltre jelentkezés:
              EvaMama 2 adag
              bo ildi 0 adag
              EdGaR 3 adag
              MaNa 2 adag
              riviera 2 adag[/quote]

Birkapörköltre 1 adagra jelentkezem. E.G.

Kerti
              Adminisztrátor

[quote=”riviera” post=43533]Sziasztok! Mi már itt vagyunk, az esőt elállitjuk,ha EdGár nem tud intézkedni!!!!
                Légyszi nézzétek meg mi a gond megint! :smt039[/quote]

Sajnos van kis technikai gond a jelentkezési lappal és eddig még nem tudtam megoldani.
                A második oldalon lévők nem a 31 és 32. jelentkezők, mert az új jelentkezőket az elejére teszi. Akiket nem látni az Te (riviera) és MaNa.
                Mindketten 2 fővel jelentkeztetek és a birkapörköltből is 2 – 2 adagot kértetek.
                Ha valaki még jelentkezik akkor a korábbi jelentkezők átcsúsznak a következő oldalra ami nem látható, ezért beírom ide az első 5 jelentkezőt, hogy számolni lehessen.

Birkapörköltre jelentkezés:
                EvaMama 2 adag
                bo ildi 0 adag
                EdGaR 3 adag
                MaNa 2 adag
                riviera 2 adag

Nyomi
                Felhasználó

nem bánom ha elengedsz csak azelőtt kapj el mielőtt pattannék. :rohog
                  Egyébként mostanában azt figyeltem meg, hogy Edgár mindig biztat a jó idővel és az ellenkezője sikerül, így aztán úgy gondoltam ha rossz időt ígérekés talán jó lesz. Minden be kell vetni. 😉
                  viszek egyébként fonalat 1 tekercsel / amelet is át lehet menni a fürdőbe / 👿
                  [quote=”olah80″ post=43532][quote=”Nyomi” post=43531]Nekünk / már ha minden igaz / csak 1-et kell aludni. hurrá
                  Van akinek 2-őt 🙁
                  De azért viharkabátot, csónakot, búvárruhát hozzatok, mert ha megyek lesz víz rendesen. :sir[/quote]

aki esőt, szelet, rossz időt hozz
                  azt külön ültettem vagy kitartom az ablakon és csak épp egy pillanatra elengedem :evil:[/quote]

EdGaR
                  Felhasználó

[quote=”Nyomi” post=43531]Nekünk / már ha minden igaz / csak 1-et kell aludni. hurrá
                    Van akinek 2-őt 🙁
                    De azért viharkabátot, csónakot, búvárruhát hozzatok, mert ha megyek lesz víz rendesen. :sir[/quote]
                    Én itt küzdök a jóidőért Te pedig simán hozod az esőt ](*,) :smt216 ???? Ellendrukker! 🙂
                    Már Editke sem hisz nekem :sir

riviera
                    Felhasználó

Sziasztok! Mi már itt vagyunk, az esőt elállitjuk,ha EdGár nem tud intézkedni!!!!
                      Légyszi nézzétek meg mi a gond megint! :smt039

olah80
                      Felhasználó

[quote=”Nyomi” post=43531]Nekünk / már ha minden igaz / csak 1-et kell aludni. hurrá
                        Van akinek 2-őt 🙁

aki esőt, szelet, rossz időt hozz
                        azt külön ültettem vagy kitartom az ablakon és csak épp egy pillanatra elengedem 👿

Nyomi
                        Felhasználó

Nekünk / már ha minden igaz / csak 1-et kell aludni. hurrá
                          Van akinek 2-őt 🙁
                          De azért viharkabátot, csónakot, búvárruhát hozzatok, mert ha megyek lesz víz rendesen. :sir

EdGaR
                          Felhasználó

[quote=”MaNa” post=43522]Repi, kéne pár darab nagyméretűt hozni minden cuccból, mert Bo Ildiék is akarnak venni, tőlem érdeklődtek, hogy ki a terjesztő.
                            Én természetesen elmondtam, hogy ki az ‘udvari szállító’ > tehát egyre inkább úgy néz ki, hogy jönnötök kéne!

Szia MaNa[/quote]
                            Gondolkodtam én is minden bevethető módszeren, miként lehet Sóskúti Babakék Barátunkat rávenni, hogy eljöjjenek! hurrá

MaNa
                            Felhasználó

Repi, kéne pár darab nagyméretűt hozni minden cuccból, mert Bo Ildiék is akarnak venni, tőlem érdeklődtek, hogy ki a terjesztő.
                              Én természetesen elmondtam, hogy ki az ‘udvari szállító’ > tehát egyre inkább úgy néz ki, hogy jönnötök kéne!

Szia MaNa

MaNa
                              Felhasználó

[quote=”Ilon” post=43477]Szeretettel udvozoljuk a resztvevoket, kisse irigykedve 😳 kivanunk tovabbi jo szorakozast!

Ilon es Silvio :smt039[/quote]

Kár, hogy nem tudtok jönni, igazán jöhetnétek ősszel is!

Sziasztok MaNa

Kerti
                                Adminisztrátor

[quote=”EdGaR” post=43489]:oops: Maki is módosított … Editke pedig teljesen eltűnt 8O[/quote]

Köszi az észrevételt.
                                  Makit módosítottam, most már csak egyszer van.
                                  Editke nem tűnt el csak jelenleg 30-at jelenít meg és a következő oldalon van a többi de dolgozom rajta, hogy csak egy lap legyen.

EdGaR
                                  Felhasználó

😳 Maki is módosított … Editke pedig teljesen eltűnt 😯

horvathpapa
                                    Felhasználó

[quote=”Ilon” post=43477]Szeretettel udvozoljuk a resztvevoket, kisse irigykedve 😳 kivanunk tovabbi jo szorakozast!

Ilon es Silvio :smt039[/quote] Drága Ilonka és Silvio!
                                      Induljatok ti is Tamásiba, jó volna ismét találkozni veletek. Szeretettel vár a csapat benneteket is. Puszi nektek: Zsófika :smt058

Ilon
                                      Felhasználó

Szeretettel udvozoljuk a resztvevoket, kisse irigykedve 😳 kivanunk tovabbi jo szorakozast!

Ilon es Silvio :smt039

Kerti
                                        Adminisztrátor

[quote=”riviera” post=43473]Lacko kétszer szerepel a jelentkezők között. :smt217[/quote]

Semmi sem kerülheti el a figyelmedet hurrá Köszönöm!
                                          Nem vettem észre, hogy javított a jelentkezésén. A korábbit töröltem, így jelenleg oka fogyottá vált a kép javításom, mert marad a 28-as szám de remélem hamarosan nőni fog az. :smt204

riviera
                                          Felhasználó

Lacko kétszer szerepel a jelentkezők között. :smt217

riviera
                                            Felhasználó

[quote=”gabi-zsolt” post=43454]repi hozzal sarga szeldzsekit felirat nelkul neke
                                              koszi zsolt [quote=”repi” post=43430][quote=”riviera” post=43422]Repi az utóbbi időben nagyon „bőbeszédü” lettél!!!! :)[/quote]

Kedves Edit néni! 🙂

Igen elfoglalt vagyok mostanában, de olvasgatom a fórumot. Igaz nem mindig vagyok naprakész. :smt217

Tamási találkozóra készülünk :smt058 de csalódást senkinek nem akarunk okozni ezét nem jelenkezünk csak ha már elindultunk :smt217 akkor biztos odaérünk. hurrá[/quote][/quote]
                                              Remélem,hogy el tudtok jönni,hisz már olyan régen láttunk Benneteket,hiányoztok.!!! Puszi :smt039

Kerti
                                              Adminisztrátor

[quote=”horvathpapa” post=43470] Szerintem meg lesz a harminc is és akkor az elsőt is javítani kell! :smt039 Zsófika[/quote]

A javítást inkább már Edgár barátomra bíznám. Ő a számok nagymestere! :smt204

horvathpapa
                                                Felhasználó

[quote=”Kerti” post=43468]Próbáltam a kőbe vésett számot PhotoShop-al megváltoztatni, de ebben nem vagyok valami jó :smt204

[/quote]

Szerintem meg lesz a harminc is és akkor az elsőt is javítani kell! :smt039 Zsófika

E.G.
                                                  Felhasználó

[quote=”Kerti” post=43468][quote=”E.G.” post=43467]Javitani kellene a táblát, 29- re ![/quote]

Próbáltam a kőbe vésett számot PhotoShop-al megváltoztatni, de ebben nem vagyok valami jó :smt204

[/quote]

Ez nem annyira sikerült. 😉 De a létszám lesz a lényeg. Még van majd egy hét.

Kerti
                                                    Adminisztrátor

[quote=”E.G.” post=43467]Javitani kellene a táblát, 29- re ![/quote]

Próbáltam a kőbe vésett számot PhotoShop-al megváltoztatni, de ebben nem vagyok valami jó :smt204

mlk_29.jpg

E.G.
                                                      Felhasználó

[quote=”Kerti” post=43466][quote=”EdGaR” post=43462]Már

…de nincs kőbe vésve[/quote]

No de ki lesz a 30.? [/quote]

Javitani kellene a táblát, 29- re !

25 hozzászólás megtekintése - 51-75 / 139

You must be logged in to reply to this topic.