Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Tamási Találkozó – 2013. 10. 04-06

Legutóbb frissítette repi 11 years, 8 months telt el
28angok
175 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    MLK
    Adminisztrátor

Az októberi találkozót a Tamási Termál Motel és Kempingben tartjuk 2013.október 4-től 6-ig. Előtte, utánna lévő időpontban is ez az ár lesz érvényben.
      A kemping címe: 7090 Tamási, Hársfa u. 1.

Tamási a Dél-Dunántúlon Tolna megyében található,a Balatontól /Siófoktól / 40 km-re.
      Kedvező földrajzi fekvésének köszönhetően könnyen megközelíthető a 61-es és Siófoktól a 65 -ös főútvonalakon.
      A kemping területén bográcsozási lehetőség, kinti és zárt közösségi helyiség található.

A kempingből közvetlen átjárás van a Termál-fürdőbe.
      A Tamási termálfürdő Tolna megye egyik legjelentősebb fürdőhelye a Várhegy fenyvessel borított lábánál 7 hektáros zöldterületen,szép környezetben.

A kemping díja: 3.000 Ft/éjszaka egységenként, árammal.
      A kempingből a fürdőbe napi karszalaggal lehet a fürdőbe átmenni a nyitvatartási időben korlátlanul többszöri fürdőzésre.
      A fürdő belépő díja:
      1.200 Ft, felnőtteknek, nyugdíjasoknak/ napi/
      1.000 Ft gyermekeknek / 4 éves kortól//napi/

Pénteken éjszakai fürdőzés 24 óráig.

Kirándulási lehetőség a Parkerdőbe.
      Vadaspark látogatása, ahol őzikét lehet megsimogatni.
      Kerékpárut és gyalogtúra teszi élvezetessé a kirándulást.

A kemping rendszere nem teszi lehetővé, hogy a látogatók villannyal fűtsenek.

Web: http://www.tamasikemping.hu/
      Telefon: +36 74 471 738
      Cím: 7090 Tamási, Hársfa u. 1.
      GPS: É: 46 37 33.43 – K: 18 17 12.89

Információs / Jelentkezési lap >>>

• Szerző
      Válasz
      Kerti
      Adminisztrátor

[quote=”Luki”:3mx26z7h]Szóval mi ez a ” Meg a Byte ” ???. Nekem lassú a felfogásom, vagy ennek története van ? :smt015 [/quote]

Nincs semmi története, hacsak nem a számítástechnikában.

[quote=”Wikipedia”:3mx26z7h]A byte (vagy bájt) általánosan használt tárolókapacitás-mértékegység a számítástechnika és a távközlés terén, jele B (nagy B betű). A byte hagyományos megfogalmazása szerint az az adatmennyiség, amelyet egy karakter kódolásához használtak a szövegfeldolgozásban, a legkisebb címezhető egység a számítógép memóriájában.

kilobyte 1024 byte
        megabyte 1 048 576 byte[/quote]

Luki
        Felhasználó

[quote=”Brigi”:1pkj9wuw]Ne ásd el magad! Nekem is tetszett, bár beletelt néhány másodpercbe, mire leesett 😆 [/quote]

Szóval mi ez a ” Meg a Byte ” ???. Nekem lassú a felfogásom, vagy ennek története van ? :smt015

Brigi
          Felhasználó

[quote=”EdGaR”:3ardtzpb]:oops: :2010_elas.gif [/quote]
            Ne ásd el magad! Nekem is tetszett, bár beletelt néhány másodpercbe, mire leesett 😆

EdGaR
            Felhasználó

[quote=”Kerti”:18cyoegd]Edgár, te milyen kocka vagy, de nagyon jó :2010_rohog.gif [/quote] 😳 :2010_elas.gif

Kerti
              Adminisztrátor

[quote=”EdGaR”:3nyuayb9]Meg…a…byte :2010_rohog.gif [/quote]

Edgár, te milyen kocka vagy, de nagyon jó :2010_rohog.gif

EdGaR
                Felhasználó

[quote=”Brigi”:gu5v6g0p]Üdv az MLK-ban =D> =D> A találkozókon valóban fel lehet töltekezni munícióval a következő utazások tervezéséhez. Ezen kívül tudom ajánlani az élménybeszámolókat is. Én már sok jó ötletet találtam, amiket aztán beépítettem az utazásainkba. Számomra a sok közül ez az egyik jó dolog az MLK-ban. Meg a barátok, akikkel együtt utazunk. Meg a találkozók. Meg a technikai ötletek (bár azok inkább Lacinak). Meg a remek oldtimer lakós életképek. Meg…..még sokminden[/quote]
                  Meg…a…byte :2010_rohog.gif

Brigi
                  Felhasználó

[quote=”Luki”:lmytsts0]Köszi a válaszokat.
                    Régi, elkötelezett kempingesek vagyunk. Fiatalon ( talán inkább tinin )még vadsátrazással keztünk. Annak idején, ez nem csak legális és elfogadott, de biztonságos is volt. Igaz ez még Erdélyben volt. Most hogy csigaházunk lett, több időt szánnánk utazásra, kiruccanásra. Várunk minnél több jó ötletet, érdekes útvolalakat. Ha tehetjük ott leszünk Tamásiba is.

Előre is köszi
                    Luki[/quote]

Üdv az MLK-ban =D> =D> A találkozókon valóban fel lehet töltekezni munícióval a következő utazások tervezéséhez. Ezen kívül tudom ajánlani az élménybeszámolókat is. Én már sok jó ötletet találtam, amiket aztán beépítettem az utazásainkba. Számomra a sok közül ez az egyik jó dolog az MLK-ban. Meg a barátok, akikkel együtt utazunk. Meg a találkozók. Meg a technikai ötletek (bár azok inkább Lacinak). Meg a remek oldtimer lakós életképek. Meg…..még sokminden

EdGaR
                    Felhasználó

[quote=”CsOrOmpOrkOlt”:18w4peis]A szombati ebédhez megpróbálunk készíteni rezsón 10 liter forraltbort és viszünk hozzá műanyag poharat. Kifejezetten azzal a szándékkal, hogy távol tartsuk a rossz időt.

Ha már ilyen szép idő lesz, biciklit is viszünk, és ha lehet kiegészítjük a ‘csigapólós’ készletünket.

Szép időt!Sziasztok: Csörömpék[/quote] =D> :2010_igen_jeee.gif

riviera
                      Felhasználó

[quote=”CsOrOmpOrkOlt”:38esk83g]A szombati ebédhez megpróbálunk készíteni rezsón 10 liter forraltbort és viszünk hozzá műanyag poharat. Kifejezetten azzal a szándékkal, hogy távol tartsuk a rossz időt.

Ha már ilyen szép idő lesz, biciklit is viszünk, és ha lehet kiegészítjük a ‘csigapólós’ készletünket.

Szép időt!Sziasztok: Csörömpék[/quote]
                        Nagyon örülünk,hogy újra találkozhatunk Veletek.
                        A forralt bor is jó ötlet,bár szerintem nem lesz rossz idő.
                        Az” időjárás felelősünk ” mindig elintézte a jó időt.
                        Várunk Benneteket szeretettel.

Luki
                        Felhasználó

Köszi a válaszokat.
                          Régi, elkötelezett kempingesek vagyunk. Fiatalon ( talán inkább tinin )még vadsátrazással keztünk. Annak idején, ez nem csak legális és elfogadott, de biztonságos is volt. Igaz ez még Erdélyben volt. Most hogy csigaházunk lett, több időt szánnánk utazásra, kiruccanásra. Várunk minnél több jó ötletet, érdekes útvolalakat. Ha tehetjük ott leszünk Tamásiba is.

Előre is köszi
                          Luki

CsOrOmpOrkOlt
                          Felhasználó

A szombati ebédhez megpróbálunk készíteni rezsón 10 liter forraltbort és viszünk hozzá műanyag poharat. Kifejezetten azzal a szándékkal, hogy távol tartsuk a rossz időt.

Szép időt!Sziasztok: Csörömpék

EdGaR
                            Felhasználó

EdGaR
                              Felhasználó

[quote=”repi”:3b24f7i4]Ha elfogadod szerény segítségem 😳 nem venném a lelkemre,hogy egyedül keljen 1000 db palacsintát elkészítened.. 😮 😮 igaz nekem nincs egyenruhám… 😳 [/quote]
                                1000 db palacsintához, még hoznod kell pár embert, aki süti és aki elfogyasztja… de én semmi jónak nem vagyok elrontója 😆
                                Editkének természetes pózolunk Repivel 😯 . A SzaBaPrintes utómunkák után megkapjátok a képeket 😉

Kerti
                                Adminisztrátor

[quote=”repi”:etgeu3pn] …igaz nekem nincs egyenruhám… 😳 [/quote]

Szokott lenni a találkozókon egy butik, ahol mindenféle jó dolgot lehet venni.
                                  Mond meg a butikos hölgynek, hogy neked egy narancssárga pólóra lenne szükséged 😆

repi
                                  Adminisztrátor

[quote=”EdGaR”:90a31f94]Kispados polóban, vagy az „egyenben” kell mutatkoznom? 😆 [/quote]

Ha elfogadod szerény segítségem 😳 nem venném a lelkemre,hogy egyedül keljen 1000 db palacsintát elkészítened.. 😮 😮 igaz nekem nincs egyenruhám… 😳

Kerti
                                    Adminisztrátor

[quote=”Luki”:2itq3dq9]Üdv. Mindenkinek !

Új vagyok a pályán. Írjatok pár sort a Tamási találkozórol, milyen szokott lenni, társaság, stb. Lehet, hogy legurulunk.

Köszi

Luki[/quote]

Szia!

Ha tehetitek mindenképpen menjetek le. A társaság nagyon jó, Teljesen vegyes korosztály. A fotókat érdemes megnézni, amit Edgar ajánlott.

Kerti
                                      Adminisztrátor

[quote=”EdGaR”:vkdgbga8]Kispados polóban, vagy az „egyenben” kell mutatkoznom? 😆 [/quote]

Csak is a palacsintasütős egyenruhában süthetsz! 😆
                                        Riviera, majd lefotózza, hogy meg legyen a bizonyíték is. 🙂

riviera
                                        Felhasználó

[quote=”EdGaR”:15bfuzfn]Kispados polóban, vagy az „egyenben” kell mutatkoznom? 😆 [/quote]

Majd most én fotózlak!!! 😆

EdGaR
                                          Felhasználó

[quote=”Kerti”:35csilku]Akkor töltsd fel gyorsan és szerezz még kettőt, mert hármat kell forgatnod. Robival az elkészült képek alapján zsűrizzük, hogy megfelelően képviseltél e minket. 😆 [/quote]
                                            Kispados polóban, vagy az „egyenben” kell mutatkoznom? 😆

EdGaR
                                            Felhasználó

[quote=”Luki”:mgn8kykb]Üdv. Mindenkinek !

Új vagyok a pályán. Írjatok pár sort a Tamási találkozórol, milyen szokott lenni, társaság, stb. Lehet, hogy legurulunk.

Köszi

Luki[/quote]
                                              Szia Luki!

Szeretettel várunk Benneteket!
                                              Az a helyzet, hogy minden találkozó más és más. Meglehetősen elfogult véleményem van… amióta ide beléptem, nem voltam még rossz találkozón.
                                              A találkozókról készült képeket itt nézegetheted.

Luki
                                              Felhasználó

Üdv. Mindenkinek !

Köszi

Luki

riviera
                                                Felhasználó

[quote=”EdGaR”:yxuqwxb2]Sajnálom! Így nincs értelme a palacsintának sem 😥 :2010_nemtom.gif [/quote]

Én viszek kész gofrit és lekvárt,ha ez jó lesz?

A slambuchoz meg saját savanyú uborkát. =D>

Kerti
                                                  Adminisztrátor

[quote=”EdGaR”:3ozanlf7]#-o :smt208
                                                    Na, innentől kezdve csak orvosi igazolást fogadok csak el!
                                                    … mindegy… úgyis kifogyott a gázpalackom 😯
                                                    😆 [/quote]

Akkor töltsd fel gyorsan és szerezz még kettőt, mert hármat kell forgatnod. Robival az elkészült képek alapján zsűrizzük, hogy megfelelően képviseltél e minket. 😆

EdGaR
                                                    Felhasználó

[quote=”Kerti”:1dvsis3l]Sajnos mivel mi sem tudunk menni, egyedül kell kitenned hármunkat.
                                                      Nem lesz egyszerű! 😆 [/quote]
                                                      #-o :smt208
                                                      Na, innentől kezdve csak orvosi igazolást fogadok csak el!
                                                      … mindegy… úgyis kifogyott a gázpalackom 😯
                                                      😆

Kerti
                                                      Adminisztrátor

[quote=”EdGaR”:1vqfioue]Sajnálom! Így nincs értelme a palacsintának sem 😥 :2010_nemtom.gif [/quote]

Sajnos mivel mi sem tudunk menni, egyedül kell kitenned hármunkat.
                                                        Nem lesz egyszerű! 😆

25 hozzászólás megtekintése - 101-125 / 175

You must be logged in to reply to this topic.