Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Tamási Találkozó – 2013. 10. 04-06

Legutóbb frissítette repi 11 years, 8 months telt el
28angok
175 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    MLK
    Adminisztrátor

Az októberi találkozót a Tamási Termál Motel és Kempingben tartjuk 2013.október 4-től 6-ig. Előtte, utánna lévő időpontban is ez az ár lesz érvényben.
      A kemping címe: 7090 Tamási, Hársfa u. 1.

Tamási a Dél-Dunántúlon Tolna megyében található,a Balatontól /Siófoktól / 40 km-re.
      Kedvező földrajzi fekvésének köszönhetően könnyen megközelíthető a 61-es és Siófoktól a 65 -ös főútvonalakon.
      A kemping területén bográcsozási lehetőség, kinti és zárt közösségi helyiség található.

A kempingből közvetlen átjárás van a Termál-fürdőbe.
      A Tamási termálfürdő Tolna megye egyik legjelentősebb fürdőhelye a Várhegy fenyvessel borított lábánál 7 hektáros zöldterületen,szép környezetben.

A kemping díja: 3.000 Ft/éjszaka egységenként, árammal.
      A kempingből a fürdőbe napi karszalaggal lehet a fürdőbe átmenni a nyitvatartási időben korlátlanul többszöri fürdőzésre.
      A fürdő belépő díja:
      1.200 Ft, felnőtteknek, nyugdíjasoknak/ napi/
      1.000 Ft gyermekeknek / 4 éves kortól//napi/

Pénteken éjszakai fürdőzés 24 óráig.

Kirándulási lehetőség a Parkerdőbe.
      Vadaspark látogatása, ahol őzikét lehet megsimogatni.
      Kerékpárut és gyalogtúra teszi élvezetessé a kirándulást.

A kemping rendszere nem teszi lehetővé, hogy a látogatók villannyal fűtsenek.

Web: http://www.tamasikemping.hu/
      Telefon: +36 74 471 738
      Cím: 7090 Tamási, Hársfa u. 1.
      GPS: É: 46 37 33.43 – K: 18 17 12.89

Információs / Jelentkezési lap >>>

• Szerző
      Válasz
      vasudvaros
      Felhasználó

[quote=”MaMi”:2qzy5v4g]ÖTYE vélemény:Szuper volt,vidám volt!!!!!Köszi!
        Ugye Zsófika?[/quote]

ÖKE vélemény az előttem szólókhoz.Nem szoktam hozzá az efféle dícséretekhez,igaz nem volt még ennyi, egy nyáron megszeretett ember akinek tiszta szívből a legjobbat akartam adni.Úgy gondolom, ha ennyi példamutatóan jószívű EMBER ilyen kúltúráltan jól érzi magát vissza lehet még hozni azt ami kihalófélben van, az őszinte,nem „számító” együttlétet.Remélem sok ilyen találkozónk lesz még.
        Köszönet a MLK-nak.

MaMi
        Felhasználó

ÖTYE vélemény:Szuper volt,vidám volt!!!!!Köszi!
          Ugye Zsófika?

Kerti
          Adminisztrátor

[quote=”repi”:3vhzncbk]… egyenruha nélkül nem engedtek oda.. [/quote]

Nagyon helyes =D>
            Agárdon Edgárt is haza zavartuk átöltözni, mert holmi barna pólóban akart palacsintát sütni. 😆

repi
            Adminisztrátor

[quote=”Kerti”:20bx3mhd]Húúú, nagyon komoly a csapat így egyen palacsintasütésbe öltözve. =D>
              Repit nem látom a képen, ezek szerint neki már nem jutott egyenruha? 😆 [/quote]

Feláldoztam, és egyenruha nélkül nem engedtek oda.. neveket nem mondok 😀 így csak fogyasztó lettem- nem kisebb örömömre. =D> 😀

Kerti
              Adminisztrátor

[quote=”EdGaR”:3o5s7khw]Lassan úgy tűnik, hogy ebben a palacsinta gyártásban én leszek a leggyengébb láncszem… mindenki ügyesebb nálam 😳
                … de jelentkező volt bőven 😉 [/quote]

Húúú, nagyon komoly a csapat így egyen palacsintasütésbe öltözve. =D>
                Repit nem látom a képen, ezek szerint neki már nem jutott egyenruha? 😆

riviera
                Felhasználó

Megköszönöm Mindenkinek,hogy ilyen szép létszámmal tudtunk részt venni ezen az októberi,kicsit hűvös éjszakai,de szép napos találkozón.
                  Nélkületek mindez nem sikerült volna.
                  Előttem szólók már részletezték,hogy ki mit adott hozzá a találkozó sikeréhez.
                  Talán külön kiemelném Vasudvaros slambuc készítési teljesítményét,mely ilyen mennyiségben nagyon nagy kihívás volt.
                  Megelőzően több este készítették a száraz tésztát,itt kemény félnapos munkával,Attila segítségével készült a nagyon finom slambuc.

Remélem Mindenki kellemes emlékkel távozott! 😆 :smt039 =D>

Editke

MSE54
                  Felhasználó

Csatlakozom az előttem megírt sok jó hozzászóláshoz, igaz mi ritkán tudunk részt venni a találkozókon, de ismét gazdagabbak lettünk egy élménnyel, egy főzési technikával (slambuc) és egy nagyon jó bulival. Köszönjük a szervezőknek a főzőknek a fotósoknak, akik még színesebbé tették ezt a rövid hétvégét.

Emese és Attila =D>

riviera
                    Felhasználó

[quote=”Gylaci”:epxzvsnj]Nagyon jól éreztük magunkat, jó buli volt!! 😀
                      Az viszont nem értem hogy miért fizetem 9150ft a kempingért ha 3000ft volt lakóegységenként díj??
                      Persze + fürdő belepő. Az annyi volt amennyire meg volt hirdetve. 😯
                      Most belenéztem a számlába csak úgy érdekességként írom!![/quote]

Kedves Gylaci!

Megnéztem a recepción a számládat.Az egység alatt 2 fő értendő árammal,IFÁ-val.Két személlyel jelentkeztetek,azonban 1 éjszaka 4 felnőtt,2-ik éjszaka 3 felnőtt szerepel a kemping nyilvántartásában.

Nagyon örülök,hogy jól éreztétek Magatokat!

Üdv.Editke

EdGaR
                      Felhasználó

[quote=”Kerti”:iohnx9xz]…

A palacsintakirálynak üzenjük, hogy nehogy szégyent hozzon ránk azért mert oláh80-al nem vagyunk ott 😆
                        Reméljük azért talál ifjú padavan-okat akik besegítenek a nem kis mennyiség elkészítéséhez amit a társaság igényel. 😆
                        …[/quote]
                        Lassan úgy tűnik, hogy ebben a palacsinta gyártásban én leszek a leggyengébb láncszem… mindenki ügyesebb nálam 😳
                        … de jelentkező volt bőven 😉

Luki
                        Felhasználó

[quote=”EdGaR”:jlqxcv81]Miután Repi és Zoli megköszönte tételesen a sok jót, ami hétvégén történt, Editkét én sem tudom kihagyni.

@Riviera
                          : Felejthetetlen találkozót szerveztél Editke, egy szuper helyen… nagyon köszönjük a sok fáradozást.

Minden hálám az Orange-brigád közreműködéséért, hogy segítettek a palacsintasütésben!:lol:

Szeretném megköszönni az új klubtagjainknak is, hogy megismerhettük Őket és reméljük máskor is velünk tartanak.
                          Én nem tudom, hogy honnan kerül elő még mindig ennyi jó „lakós”, de nagyon örülök neki, hogy megtaláltak bennünket! =D>

Kérek Tőletek sok-sok fényképet az albumotokba, hogy kilophassam őket az MLK Fotóalbumba [-o< [/quote] Mivel palacsinta-brigád polóm már van, a feledatra kell koncentrálnom : kitalálni az egyedi Ráckevei MLK palacsinta-különlegességet !!!!

Gylaci
                          Felhasználó

Nagyon jól éreztük magunkat, jó buli volt!! 😀
                            Az viszont nem értem hogy miért fizetem 9150ft a kempingért ha 3000ft volt lakóegységenként díj??
                            Persze + fürdő belepő. Az annyi volt amennyire meg volt hirdetve. 😯
                            Most belenéztem a számlába csak úgy érdekességként írom!!

Luki
                            Felhasználó

Nekünk ez volt az első találkozónk,és az elejétől a végéig úgy éreztük magunkat mintha már régen összejárnánk. Köszönjük Editnek a fogadtatást, mindenkinek a kedvességét és az általános jó kedvet.
                              Jó volt közöttetek lenni
                              Melinda, Józsi

Lamenta
                              Felhasználó

Tömören és röviden 😀 : Mindent, Mindenkinek nagyon köszönünk! =D>

Fantasztikus hangulatban telt el ez a hétvége! 8)

repi
                                Adminisztrátor

[quote=”Brigi”:10hns2cp] Nagyon jó dolog az MLK[/quote]

Gaboca
                                  Felhasználó

[quote=”EdGaR”:wjhv6ihl]Miután Repi és Zoli megköszönte tételesen a sok jót, ami hétvégén történt, Editkét én sem tudom kihagyni.

@Riviera
                                    : Felejthetetlen találkozót szerveztél Editke, egy szuper helyen… nagyon köszönjük a sok fáradozást.

Minden hálám az Orange-brigád közreműködéséért, hogy segítettek a palacsintasütésben!:lol:

Szeretném megköszönni az új klubtagjainknak is, hogy megismerhettük Őket és reméljük máskor is velünk tartanak.
                                    Én nem tudom, hogy honnan kerül elő még mindig ennyi jó „lakós”, de nagyon örülök neki, hogy megtaláltak bennünket! =D>

Kérek Tőletek sok-sok fényképet az albumotokba, hogy kilophassam őket az MLK Fotóalbumba [-o< [/quote] Csatlakozva kedves Druszámhoz KÖSZÖNJÜK SZÉPEN Editkének és Jenő "bácsinak" a szervezést ::csapol Zsófika néninek a zserbót :smt205 Nagypapinak, Nagymaminak az Isteni lencsét. =D>
                                    a krumpipucoló brigádnak, hogy nem hagytatok magunkra a 2 zsák krumplival ::tanc1
                                    a marokkói halászoknak, hogy kifogták kedves druszám sütnivalóját :2010_peca2.gif
                                    Tibi bácsi csülökje és vasudvaros slambuca pedig HIBÁTLAN VOLT :2010_bajnok.gif
                                    Repinek a BARBIE cuccot :smt211 a forralt bort :2010_coffee.gif és nem utolsó sorban a paprikás krumplit

Folyt. köv…….. :lako

Brigi
                                    Felhasználó

Ennyi részletgazdag köszönet után mit is írhatnék? Nagyon jó dolog az MLK, az, hogy mindig újabb remek helyeket fedezünk fel és eszmét cserélhetünk a régi és új klubtagokkal.
                                      Mindenkinek köszönünk mindent, Editke szervezését, az időjárásfelelős kiváló teljesítményét, a lelkes szakácsok, cukrászok tevékenységét, a megmozgató reggeli tornát, a jó beszélgetéseket.
                                      Selymi külön is köszöni a finom falatokat és a sok simogatást.

EdGaR
                                      Felhasználó

Miután Repi és Zoli megköszönte tételesen a sok jót, ami hétvégén történt, Editkét én sem tudom kihagyni.

@Riviera

Kérek Tőletek sok-sok fényképet az albumotokba, hogy kilophassam őket az MLK Fotóalbumba [-o<

HajduZoltan
                                        Felhasználó

Hely hiányában nem tudtam megköszönni,Repiék gazdag krumplipaprikását,es az elmaradhatatlan palacsinta hegyeket.
                                          Mindenkinek köszönöm.

HajduZoltan
                                          Felhasználó

Elsősorba Editkének köszönjük,hogy összehozta ezt a remek hétvégét.
                                            Időrendi sorrendben írom a dícséreteket:
                                            Nagy Papa ismét kitett magán,és egy isteni lencsegulyást készített.Köszönjük neki.
                                            Vasudvaros hozta a formáját,egy utolérhetetlen slambuccal.(Ne hogy azt gondoljátok,hogy ez egy egyszerű pásztorétel,nem- ezt nagyon el lehet rontani)Neki is köszönjük.
                                            A Tibi Bácsi csülökpörköltje tarhonyával meg egyszerűen csoda! (megint híztunk egy két dekát)
                                            A megszámlálhatatlan sütemény,és a finom házi savanyúságokrol nem is beszélve.

repi
                                            Adminisztrátor

Isteni hétvége utolsó óráit élvezhetjük itt Tamásiban. 🙂
                                              EdGár időjós megérdemli a dicséretet,kívánni nem lehetett volna kellemesebb időt. =D> =D> =D> Köszönjük a kiváló slambucot Vasudvaros szomszédunknak,tényleg csúcs amit készített.

Tibibácsi csülök pörköltje is nagyon jól nézett ki,de a slambuc után csak pár pohárka tartalma tudott a jól megrakott pocakom tartalma közé szivárogni.

Nem utolsó sorban köszönjük a rengeteg süteményt….tényleg rengeteg =D> =D> =D> =D> =D> =D>

😳 😛

Nagy kedvet kaptunk 2 hét múlva a következő találkozóhoz ami Ráckevén lesz. 😉 😀 Előre is köszönjük a szervezést. =D> =D> =D> =D> =D> =D>

Lyra
                                              Felhasználó

Üdv mindekinek!

Szép napsütéses talit nektek…üdv a Lyra Beach capata 😀

Kerti
                                                Adminisztrátor

[quote=”riviera”:qg34t9bk]Megérkezett a 33.-ik egység is. 😆

Remek a hangulat,sok kedves,új Klubtársunk is csatlakozott. =D> [/quote]

Mi pedig itthonról irigykedünk, hogy milyen jó csapat jött össze megint. Várjuk majd a képeket is.

A palacsintakirálynak üzenjük, hogy nehogy szégyent hozzon ránk azért mert oláh80-al nem vagyunk ott 😆
                                                  Reméljük azért talál ifjú padavan-okat akik besegítenek a nem kis mennyiség elkészítéséhez amit a társaság igényel. 😆

Üdv mindenkinek és további nagyon jó hétvégét kívánunk.

riviera
                                                  Felhasználó

Megérkezett a 33.-ik egység is. 😆

Remek a hangulat,sok kedves,új Klubtársunk is csatlakozott. =D>

riviera
                                                    Felhasználó

[quote=”Luki”:dykddq06]Most dölt el, hogy tudunk menni a találkozóra. Kora délutánra valószinü érkezünk.[/quote]

Várunk Benneteket szeretettel. 😆

Már 16 egység megérkezett,szép napsütéses idő van. :smt039 :nap

Editke

EdGaR
                                                      Felhasználó

[quote=”NagyPapa”:3t604zd5]Na Repi!

Most aztán tolhatjátok neki, ami kifér a csövön, mert EdGar megy ám mint a golyó!
                                                        😆 [/quote]
                                                        Közel egy órát fognak ránk várni, szerintem szépen tartom a tempót a TOI-TOI mögött :2010_rohog.gif

25 hozzászólás megtekintése - 26-50 / 175

You must be logged in to reply to this topic.