Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Találkozó: Kocsonyafesztivál, Miskolc – 2013. feb. 22-24

Legutóbb frissítette repi 12 years, 10 months telt el
22angok
241 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    NagyPapa
    Felhasználó

[quote=”repro”:3eokljfy]Tegnap volt az új év első munkanapja, a hosszú pihenés után már-már természetes, hogy elgondolkodunk azon, vajon mikor mehetünk ismét több napos szabadságra. Jó hír, hogy idén – a nemzeti ünnepeknek hála – hat háromnapos ünnepünk lesz, ami mellé egy négynapos hétvégét is kapunk pluszban.

Az első hosszú hétvégére márciusig kell várni: március 15-e péntekre esik, így pluszmunka nélkül kapunk egy háromnapos hétvégét. Rá két hétre jön az újabb hosszú hétvége, a húsvét miatt március 30-tól április 2-áig nem kell dolgozni.

A következő háromnapos hétvége május 18-án kezdődik, és 20-án ér véget, tehát május 21-e lesz a munkanap.

Aztán jön augusztus 20-a és az első, egyben egyetlen négynapos ünnep, ami augusztus 17-én kezdődik, és 20-án ér véget. Ezután novemberben lesz még egy hosszú hétvége, 1-jétől 4-éig.
      Hosszú hétvégék:

Március 15.
      Március 30.
      Május 18.
      Augusztus 20.
      November 1.

A 2013. évi munkaszüneti napok körüli – a naptár szerinti munkarendtől való eltéréssel járó – munkarend a következő:

Augusztus 24., szombat – munkanap.
      December 7., szombat – munkanap.
      December 21., szombat – munkanap.

😉 [/quote]

Kihagytad a „Miskolc Kocsonyafesztivál” időpontját ami február 22 – 24 mint találkozó szervezésére is alkalmas ünnepnap! 😆

———————————————————–
      Infromáció:

A találkozó információs lapja és a jelentkezés!

• Szerző
      Válasz
      EdGaR
      Felhasználó

[quote=”NagyPapa”:3tu097fv]Ez betü és számkombináció :smt214 nem az enyém [-X

Netán ez a babakéké? :2010_nevet.gif [/quote]
        Hát persze 😆

@olah80
        : Majd a hableányos szökőkúthoz vidd légyszi az állatkát és amíg sor nem kerül rá, tud inni ha szomjas. :2010_rohog.gif

NagyPapa
        Felhasználó

[quote=”repi”:2uk1tvd0]OK! 🙂 de ne valamelyikhez. =D> XRD-741 =D> Szavadon fogunk! :smt205 ha nem 😉 :2010_elas.gif magad..[/quote]

Ez betü és számkombináció :smt214 nem az enyém [-X

Netán ez a babakéké? :2010_nevet.gif

repi
          Adminisztrátor

[quote=”olah80″:3lxihw90]huuuu
            esküszöm szervezek innét Sopronból nektek egy malackát.
            Oda kötik majd valamelyik csiga sarkához reggelre.
            Asszem lesz meglepetés 😛
            Remélem nem lesz senki mérges rám :smt021 [/quote]

OK! 🙂 de ne valamelyikhez. =D> XRD-741 =D> Szavadon fogunk! :smt205 ha nem 😉 :2010_elas.gif magad..

EdGaR
            Felhasználó

[quote=”NagyPapa”:11rr1vhq]Tudod, EdGar az időjárás felelős már beszélt az illetékessel ott fent, aki megígérte a jó időt.

😆 😛 [/quote]
              Igen ez így van, de csak a szokásos választ kaptam: „sem megcáfolni, sem megerősíteni nem tudom” :-k :2010_nemtom.gif
              Mindenesetre Hóanyóval van egy hallgatólagos hószünet megállapodásunk

NagyPapa
              Felhasználó

[quote=”Tomy”:oi9e4y5x]Úgy látom számítani lehet némi esőre a találkozó alatt.

::talalkozo

Tomy[/quote]

Tudod, EdGar az időjárás felelős már beszélt az illetékessel ott fent, aki megígérte a jó időt.

😆 😛

Tomy
                Felhasználó

Úgy látom számítani lehet némi esőre a találkozó alatt.

Vihetnénk néhányan sörsártakat és abból összedobhatnánk egy „közösségi helységet”.
                  Esetleg oldalfalakat is fel lehet dobni rá, abban már sütögetni is lehetne ami fűt is!

Így nem kell az autókban ücsörögni esténként.

::talalkozo

Tomy

olah80
                  Felhasználó

huuuu
                    esküszöm szervezek innét Sopronból nektek egy malackát.
                    Oda kötik majd valamelyik csiga sarkához reggelre.
                    Asszem lesz meglepetés 😛
                    Remélem nem lesz senki mérges rám :smt021

NagyPapa
                    Felhasználó

[quote=”EdGaR”:1or3fqeq]Hmmm… :-k röfi nélkül, csak szintetikus úton lehetne megoldani, de akkor nagyon éhesnek kellene lennünk :2010_rohog.gif … hacsak valaki nem vállalja be a négylábút útitársnak 😳 [/quote]

Kiszaladunk a környék vmelyik kis falujába jó pénzért még meg is bökik, a garagéba meg csak befér!

:2010_rohog.gif

EdGaR
                      Felhasználó

[quote=”Kerti”:xao3ih1b]Az tuti, hogy meg lesz.
                        Max, ha nem akkor helyben készítünk kocsonyát. Azt még úgysem csináltunk. 😆 [/quote]
                        Hmmm… :-k röfi nélkül, csak szintetikus úton lehetne megoldani, de akkor nagyon éhesnek kellene lennünk :2010_rohog.gif … hacsak valaki nem vállalja be a négylábút útitársnak 😳

Kerti
                        Adminisztrátor

[quote=”EdGaR”:395b8uj5]Azért szépen alakul a csapat itt is =D> … most már csak a rendezvény legyen megtartva [-o< 😆 [/quote] Az tuti, hogy meg lesz. Max, ha nem akkor helyben készítünk kocsonyát. Azt még úgysem csináltunk. 😆

Kerti
                          Adminisztrátor

[quote=”olah80″:2k6ru8qv]Kerti Mester én a Bláthyba jártam ott volt az egyik srác beceneve Kerti.
                            Lehet hogy, Te vagy az 😳

LMC-éknél ott leszünk csak az a kérdés az áprilisi hol lesz.
                            intézni kell a szabadságot 😀 [/quote]

Biztos, hogy Ő nem én vagyok, mert én nem oda jártam.

A Szezonnyitóról is hamarosan felkerülnek az információk.
                            Addig kis türelmedet kérjük.

EdGaR
                            Felhasználó

Azért szépen alakul a csapat itt is =D> … most már csak a rendezvény legyen megtartva [-o< 😆

olah80
                              Felhasználó

Kerti Mester én a Bláthyba jártam ott volt az egyik srác beceneve Kerti.
                                Lehet hogy, Te vagy az 😳

LMC-éknél ott leszünk csak az a kérdés az áprilisi hol lesz.
                                intézni kell a szabadságot 😀

Kerti
                                Adminisztrátor

[quote=”olah80″:3eoptjn4]Remélem a következő találkozók egyike már közelebb lesz és
                                  mi is csatlakozunk.[/quote]

Lesznek találkozók közelebb is hozzátok. 🙂

olah80
                                  Felhasználó

Miskolcon a Szinva partján táborozni na az a nem semmi.
                                    Kerti mester tud szervezni 😀 menjetek el a barlangfürdőbe is ha tudtok nagyon fog tetszeni.
                                    Remélem a következő találkozók egyike már közelebb lesz és
                                    mi is csatlakozunk.

Kerti
                                    Adminisztrátor

[quote=”riviera”:26jf1ubg]Minden azon mulik,hogy a rettentő sok hó Zalában elolvad-e egyáltalán,hogy ki tudunk-e járni? Lementünk valamelyik nap,hogy megnézzük mi ujság van,de még a kapun sem tudtunk bemenni a nagy hóban. #-o
                                      Amennyiben el tudunk menni, GyLacival mi Balatonbogláron is már tudunk találkozni,mivel mi Balatonszentgyörgynél hajtunk fel az M7-re. 😆
                                      Editke[/quote]

Reméljük, hogy ki tudjátok szabadítani a lakót és el tudtok jönni!

LMC
                                      Felhasználó

[quote=”EdGaR”:39sod7py]Lyra, Attila is jelentkezett… =D> remélem nem véletlenül 😉 [/quote]

Ebből lakóautó vásárlás lesz hamarosan, könnyen fertőződik ha valaki eljön egy találkozóra [-o< =D> 😆

András

EdGaR
                                        Felhasználó

Lyra, Attila is jelentkezett… =D> remélem nem véletlenül 😉

riviera
                                          Felhasználó

[quote=”NagyPapa”:3el0ofwo]Az M7-ről pénteken ha reggel indulsz, szerintem Riviéra (Editke és Jenő ‘Bá) valamint jómagam is összefuthatunk az M0 közepén valahol egy benzinkútnál! Sőt Repi is arra kell, hogy jöjjön! 😆

EdGár is arra fog jönni csak Ő akkor még javában dolgozik!! 😆 [/quote]

Minden azon mulik,hogy a rettentő sok hó Zalában elolvad-e egyáltalán,hogy ki tudunk-e járni? Lementünk valamelyik nap,hogy megnézzük mi ujság van,de még a kapun sem tudtunk bemenni a nagy hóban. #-o
                                            Amennyiben el tudunk menni, GyLacival mi Balatonbogláron is már tudunk találkozni,mivel mi Balatonszentgyörgynél hajtunk fel az M7-re. 😆
                                            Editke

EdGaR
                                            Felhasználó

[quote=”repi”:2v4wiizm]Köszi a frissítést 😀 látom éber vagy 🙂 :2010_coffee.gif megvolt?? 😉 [/quote]
                                              Ja ja. Akkorra már a harmadik is 😆

Sajnos mi valóban csak este tudunk lemenni, így lemaradunk a konvolyról… már megint 😥

Névtelen

[quote=”NagyPapa”:342owlrc]=D> =D>

Nagyon jó!

Szívesen jönnél ugye? 😛 [/quote]
                                                Mennék én ezerrel pláne hogy már lassan másfélhónapja itt vagyok de sajnos nagyon messze vagytok ! Amikor van itt időm elsétálok a Bódeni tó partjára és nézegetem egyelőre az üres kempingeket ,bár ilyenkor télen számomra meglepő módon elég sok lakóautót látok itt a városba olyankor mindig elkap a honvágy !! Most sajnos igy nem tudok menni ,de remélem a következő találkozón már részt tudok venni ,de természetesen gondolatba veletek leszek ! Érezzétek jól magatokat !!Küldjetek sok élménybeszámolót és képeket !!! Üdv mindenkinek !!Ezekből meritek erőt !!!

NagyPapa
                                                Felhasználó

[quote=”gymarcsi”:2keipf3b]Innen a Bódeni -tó környékéről nem megy valaki ?[/quote]

=D> =D>

Nagyon jó!

Szívesen jönnél ugye? 😛

Névtelen

[quote=”Gylaci”:1j1sshks]De gondolom nem voltál menetkészre pakolva a nagy garázs sem volt tele pakolva ami a hátsó tengely mögött van??
                                                    Természetesen találkozunk, jó lesz konvojba menni.
                                                    csak meg kel pontosan beszélnünk a pontos helyet és az időt![/quote]
                                                    Innen a Bódeni -tó környékéről nem megy valaki ?

NagyPapa
                                                    Felhasználó

[quote=”Gylaci”:44crpxk2]De gondolom nem voltál menetkészre pakolva a nagy garázs sem volt tele pakolva ami a hátsó tengely mögött van??
                                                      csak meg kel pontosan beszélnünk a pontos helyet és az időt![/quote]

Üdv Laci!

De igen! Teljes menetfelszereléssel mértük!
                                                      Így lett több mint 80 kg az eltérés, a nejem nélkül!
                                                      Nekem a garázsomban általában nincs semmi nagy súly: 4 szék 1 asztal. Én nem viszek rekesz-számra söröket, többnyire oda megyek ahol van csapolt. Van ugyan, de itthon nem hordom az egyébként marha nehéz pótkereket sem. A hátuljában két oldalt hosszában van a két ágy, minden más a két tengely között van, a tengelytáv viszont hosszú 4,15 m.

Megbeszéljük! Bár addig még van sajnos bőven időnk, javaslom a „Liszt Ferihegy” leágazása körüli MOL kútnál a találkozót.(nincs másik MOL kút arra)

Én ott leszek 1/2 10 órára! (M0 déli szektor)

NagyPapa

Gylaci
                                                      Felhasználó

[quote=”NagyPapa”:2uie429l]Tudod réges-régen már kaptam ezen a fórumon én ezért már hideget-meleget, mondták: „nézz már rá… hát nem látod, hogy far-nehéz”!

Én ránéztem és megállapítottam, hogy a segge fent van az orra meg lent! Azaz nem láttam!

Később Virág Józsinál lemértük, -persze benne ültem, az is számíthatott- és orr-nehéz lett a mérés szerint is a drága!
                                                        A nejem még bent sem ült!!

„Battila” klubtársunk, mármint „Bihari mester”, (Ő az igazi profik között van, többek között ebben is) később megnyugtatott, hogy az integráltak között bizony-bizony sok az orr-nehéz járgány.

De! Akkor majd talizunk az M0-n?[/quote]

De gondolom nem voltál menetkészre pakolva a nagy garázs sem volt tele pakolva ami a hátsó tengely mögött van??
                                                        csak meg kel pontosan beszélnünk a pontos helyet és az időt!

25 hozzászólás megtekintése - 151-175 / 241

You must be logged in to reply to this topic.