Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Találkozó: Kocsonyafesztivál, Miskolc – 2013. feb. 22-24

Legutóbb frissítette repi 12 years, 10 months telt el
22angok
241 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    NagyPapa
    Felhasználó

[quote=”repro”:3eokljfy]Tegnap volt az új év első munkanapja, a hosszú pihenés után már-már természetes, hogy elgondolkodunk azon, vajon mikor mehetünk ismét több napos szabadságra. Jó hír, hogy idén – a nemzeti ünnepeknek hála – hat háromnapos ünnepünk lesz, ami mellé egy négynapos hétvégét is kapunk pluszban.

Az első hosszú hétvégére márciusig kell várni: március 15-e péntekre esik, így pluszmunka nélkül kapunk egy háromnapos hétvégét. Rá két hétre jön az újabb hosszú hétvége, a húsvét miatt március 30-tól április 2-áig nem kell dolgozni.

A következő háromnapos hétvége május 18-án kezdődik, és 20-án ér véget, tehát május 21-e lesz a munkanap.

Aztán jön augusztus 20-a és az első, egyben egyetlen négynapos ünnep, ami augusztus 17-én kezdődik, és 20-án ér véget. Ezután novemberben lesz még egy hosszú hétvége, 1-jétől 4-éig.
      Hosszú hétvégék:

Március 15.
      Március 30.
      Május 18.
      Augusztus 20.
      November 1.

A 2013. évi munkaszüneti napok körüli – a naptár szerinti munkarendtől való eltéréssel járó – munkarend a következő:

Augusztus 24., szombat – munkanap.
      December 7., szombat – munkanap.
      December 21., szombat – munkanap.

😉 [/quote]

Kihagytad a „Miskolc Kocsonyafesztivál” időpontját ami február 22 – 24 mint találkozó szervezésére is alkalmas ünnepnap! 😆

———————————————————–
      Infromáció:

A találkozó információs lapja és a jelentkezés!

• Szerző
      Válasz
      repi
      Adminisztrátor

[quote=”EdGaR”:1wgns81j]:lol:
        #-o egy kocsonyát Valaki?????[/quote]

Ez a vonat elment Barátom, legalábbis Én biztos nem ::szakacs_2 ::parabola .. csak közösen! 😆 😆 :2010_igen_pacsi.gif

EdGaR
        Felhasználó

[quote=”repi”:9lozmvjc]=D> Tudod EdGár ebből már nem jössz ki jól.. 😀 és még azért akad pár emberke a klubban aki azt mondja „barát”…[/quote]
          😆 Ilyen esetekben nekem is sok barátom van… 😉 jól van, hát legyen baráti segítség, de akkor már a Családot se hagyd ki 😉 … akkor viszont kevés lesz az 50 😯
          #-o egy kocsonyát Valaki?????

repi
          Adminisztrátor

[quote=”fischer”:35sdevg8]ööö, ezek szerint barátit ér? :smt206 [/quote]

=D> Tudod EdGár ebből már nem jössz ki jól.. 😀 és még azért akad pár emberke a klubban aki azt mondja „barát”
            Volt akinek Én segítettem a Hot-Dog evésben.. =D> =D> =D>

fischer
            Felhasználó

[quote=”EdGaR”:1na4kls9](nem ér Családi segítséget kérni!!!) 😉
              [/quote]

ööö, ezek szerint barátit ér? :smt206

EdGaR
              Felhasználó

[quote=”repi”:1vk4abcr]50db palacsinta és megbocsátom a mozis falat 😆 ja kakaós! =D> 😀 😀 privátba.[/quote]
                😳 :2010_igen2.gif Rendben…. természetesen megcsinálom… :-k …. nem mozdulok ám Mellőled míg meg nem eszed, mert ezt látni szeretném 😆 (nem ér Családi segítséget kérni!!!) 😉
                … Gyors utána számolgatással az durván 2-2 és fél kilogramm palacsinta… ez minimum 3 tabletta Bilagit. :2010_rohog.gif

rlacika
                Felhasználó

[quote=”repi”:emf3ebhi]50db palacsinta és megbocsátom a mozis falat 😆 ja kakaós! =D> 😀 😀 privátba.[/quote]
                  A palacsinta nem maradhat Debrecenre? 😕
                  😀

repi
                  Adminisztrátor

[quote=”EdGaR”:25r6w2fc]:smt056 😆 [/quote]

50db palacsinta és megbocsátom a mozis falat 😆 ja kakaós! =D> 😀 😀 privátba.

repi
                    Adminisztrátor

[quote=”fischer”:1j35xss2]jelentem, üzeneted születésekor a Nashmarkton voltam éppen Bécsiában, hazafelé a Leicesterben vett lakóautóval. 🙂
                      jövő héten megyünk haza vele a szüleimhez, a szomszédságotokba, elvileg be is látogatunk majd hozzátok, de még nincs fixálva és még biztosan nem alszunk autóban az Asszonkámmal.[/quote]

=D> gratulálok! és várunk sok szeretettel. 😀

fischer
                      Felhasználó

[quote=”repi”:1mcqheyi]Na! 😆 ez már döfi! De tényleg nem erőszak.. 😛

Fischer hol vagy?? Hahóó :smt217 gondolom erre a találkozóra bedugod a orrod ne csak :smt024 nyomjad. 😆 [/quote]

jelentem, üzeneted születésekor a Nashmarkton voltam éppen Bécsiában, hazafelé a Leicesterben vett lakóautóval. 🙂
                        jövő héten megyünk haza vele a szüleimhez, a szomszédságotokba, elvileg be is látogatunk majd hozzátok, de még nincs fixálva és még biztosan nem alszunk autóban az Asszonkámmal.

EdGaR
                        Felhasználó

[quote=”repi”:1ktf8y0p]8O[/quote] :smt056 😆

repi
                          Adminisztrátor

😯

repi
                            Adminisztrátor

[quote=”rudi-radio”:1x87p80j].. kicsit úgy érzem magam, mintha egy moziban keresnénk egy szabad falat, hogy egy másik filmet nézzünk a saját vetítőnkkel

😆 😛 =D> [/quote]

oké! 👿 semmi baj 😆 ezentúl nézzük azt ami van! 🙂 könnyebb sokkal nekem is 🙂

rudi-radio
                              Felhasználó

.. kicsit úgy érzem magam, mintha egy moziban keresnénk egy szabad falat, hogy egy másik filmet nézzünk a saját vetítőnkkel

😆 😛 =D>

EdGaR
                                Felhasználó

[quote=”repi”:19nozpa0]Na! 😆 ez már döfi! De tényleg nem erőszak.. 😛
                                  …[/quote]
                                  Én szívesen támogatom az ötletet, de ahogy Editke is írta, nem biztos, hogy a körülmények adottak lesznek, hogy jól megfőljön a hús a megfelelő edényben. Azonkívül egyenlőre csak mi lelkesedünk ketten 😆
                                  … 😳 kicsit úgy érzem magam, mintha egy moziban keresnénk egy szabad falat, hogy egy másik filmet nézzünk a saját vetítőnkkel :2010_rohog.gif

riviera
                                  Felhasználó

[quote=”EdGaR”:t89p093h]Nem vicceltem :smt208 … szerinted akkor mi fog pislogni? 😆
                                    Ettől függetlenül, reggelihez, palacsintához mi hozzunk tojást.
                                    A kocsonya hozzávalók zöldség részét is szívesen vállalom, a husi részéhez nem értek. Ha kell, műanyag (eldobhatós) tányért is hozok.[/quote]

Azért nem merek semmi konkrétumot irni,mert nem tudom mi tudunk-e menni? #-o
                                    Mi a kocsonyába szoktunk venni csülköt,körmöt,fület,bőrkét.
                                    Továbbá rakunk bele répa,zöldség,vöröshagyma,fokhagyma,babérlevél.
                                    Hát kotlában szerintem nagyon soká fől meg,kuktában is több mint egy óra. 😆
                                    No meg ha plusz fokok lesznek,hol fagy meg? 😆
                                    Csak kérdezem,de ez csak egy vélemény. 😯

Mult héten főztünk éppen.

Editke

repi
                                    Adminisztrátor

[quote=”EdGaR”:kphuz1a8]Akkor legalább egy kis fokhagyma? 😳 [/quote]

Na! 😆 ez már döfi! De tényleg nem erőszak.. 😛

Fischer hol vagy?? Hahóó :smt217 gondolom erre a találkozóra bedugod a orrod ne csak :smt024 nyomjad. 😆

EdGaR
                                      Felhasználó

[quote=”repi”:pif1bsyp]Na szakácsok!!! 🙄 zöldséget mi nem szoktunk..de valaki igen?? pl:EdGar. Nem vagyok ellene csak a rend kedvéért.. 😳 [/quote]
                                        Akkor legalább egy kis fokhagyma? 😳

repi
                                        Adminisztrátor

[quote=”EdGaR”:2q6dacdq]Nem vicceltem :smt208 … szerinted akkor mi fog pislogni? 😆
                                          A kocsonya hozzávalók zöldség részét is szívesen vállalom, a husi részéhez nem értek. Ha kell, műanyag (eldobhatós) tányért is hozok.[/quote]

Na szakácsok!!! 🙄 zöldséget mi nem szoktunk..de valaki igen?? pl:EdGar. Nem vagyok ellene csak a rend kedvéért.. 😳

EdGaR
                                          Felhasználó

[quote=”repi”:3gpgi41i]Viccelni lehet,kedves klubtársak…[/img][/quote]

Nem vicceltem :smt208 … szerinted akkor mi fog pislogni? 😆
                                            A kocsonya hozzávalók zöldség részét is szívesen vállalom, a husi részéhez nem értek. Ha kell, műanyag (eldobhatós) tányért is hozok.

repi
                                            Adminisztrátor

[quote=”EdGaR”:2rt8qc5z]Persze, mi benne vagyunk, de békát ilyenkor nem tudom honnan szerzünk :-k :2010_nemtom.gif [/quote]

Viccelni lehet,kedves klubtársak,de én a hagyományos kocsonyára gondoltam. 🙄 de kellenek a bajtársak,mert egyedül nem szeretnénk játszani 😉

Kellene:fűszerek, kocsonyahús, műanyag tányérok,kotla,égőfej és palack. na meg a szeretet. ::nagyoleles

A kotlát mi visszük,meg a palackot. Ki mit szeretne?? 🙂 😳 ha szeretne…

olah80
                                              Felhasználó

[quote=”EdGaR”:3ilulz87]Persze, mi benne vagyunk, de békát ilyenkor nem tudom honnan szerzünk :-k :2010_nemtom.gif [/quote]

ha akkarod bármit beszerzek
                                                békamája, varjúhája….
                                                semmi sem lehet akadály

csak nehogy baj legyen 😀

::beteg

EdGaR
                                                Felhasználó

[quote=”repi”:39ybz5ie]Hú ez jó néz ki =D> esetleg főzhetnénk mi is..szombaton??
                                                  😉 [/quote]Persze, mi benne vagyunk, de békát ilyenkor nem tudom honnan szerzünk :-k :2010_nemtom.gif

repi
                                                  Adminisztrátor

[quote=”EdGaR”:1rfq6b1i]Egy kis kedvcsináló, emlékeztető… 😉 [/quote]

Hú ez jó néz ki =D> esetleg főzhetnénk mi is..szombaton??
                                                    😉

EdGaR
                                                    Felhasználó
                                                      repi
                                                      Adminisztrátor

[quote=”EdGaR”:2282bpr9]Régi hagyomány, hogy a négylábú barárataink klubtagok nevét kapják? Remélem a kromoszómáink hasonlóságán túl semmi további párhuzamot nem találtok köztünk? 😆 [/quote]

Nem is keresünk! 😆 😉

25 hozzászólás megtekintése - 101-125 / 241

You must be logged in to reply to this topic.