Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Találkozó: Kocsonyafesztivál, Miskolc – 2013. feb. 22-24

Legutóbb frissítette repi 13 years telt el
22angok
241 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    NagyPapa
    Felhasználó

[quote=”repro”:3eokljfy]Tegnap volt az új év első munkanapja, a hosszú pihenés után már-már természetes, hogy elgondolkodunk azon, vajon mikor mehetünk ismét több napos szabadságra. Jó hír, hogy idén – a nemzeti ünnepeknek hála – hat háromnapos ünnepünk lesz, ami mellé egy négynapos hétvégét is kapunk pluszban.

Az első hosszú hétvégére márciusig kell várni: március 15-e péntekre esik, így pluszmunka nélkül kapunk egy háromnapos hétvégét. Rá két hétre jön az újabb hosszú hétvége, a húsvét miatt március 30-tól április 2-áig nem kell dolgozni.

A következő háromnapos hétvége május 18-án kezdődik, és 20-án ér véget, tehát május 21-e lesz a munkanap.

Aztán jön augusztus 20-a és az első, egyben egyetlen négynapos ünnep, ami augusztus 17-én kezdődik, és 20-án ér véget. Ezután novemberben lesz még egy hosszú hétvége, 1-jétől 4-éig.
      Hosszú hétvégék:

Március 15.
      Március 30.
      Május 18.
      Augusztus 20.
      November 1.

A 2013. évi munkaszüneti napok körüli – a naptár szerinti munkarendtől való eltéréssel járó – munkarend a következő:

Augusztus 24., szombat – munkanap.
      December 7., szombat – munkanap.
      December 21., szombat – munkanap.

😉 [/quote]

Kihagytad a „Miskolc Kocsonyafesztivál” időpontját ami február 22 – 24 mint találkozó szervezésére is alkalmas ünnepnap! 😆

———————————————————–
      Infromáció:

A találkozó információs lapja és a jelentkezés!

• Szerző
      Válasz
      Kerti
      Adminisztrátor

[quote=”Brigi”:1lcgixg9]Most érkeztünk meg a síelésből és pótlom a heti olvasnivalót.

Boldog születésnapot kívánunk Tibibácsinak =D> =D>
        A palacsintasütésbe szerintem Balu is beszáll. Szokott készíteni vékonyat, de élesztős vastag palacsintát is.

Remélem, hogy el tud jönni, mert nálunk ő a palacsinta és gofrifelelős.[/quote]

A kamerát és állványát se hagyja otthon, mert palacsintasütőt bárhonnan szerzünk de kamerát és olyan állványt elég nehéz lenne beszerezni 😆 Ha pedig úgy süt palacsintát, mint ahogy filmez, akkor össze kell kapnunk magunkat 😆

Brigi
        Felhasználó

Most érkeztünk meg a síelésből és pótlom a heti olvasnivalót.

Boldog születésnapot kívánunk Tibibácsinak =D> =D>
          A palacsintasütésbe szerintem Balu is beszáll. Szokott készíteni vékonyat, de élesztős vastag palacsintát is.

Remélem, hogy el tud jönni, mert nálunk ő a palacsinta és gofrifelelős.

Kerti
          Adminisztrátor

[quote=”EdGaR”:13q126eg]Egész délelőtt a Csigát készítettem elő jövőhét végére, lassan visszakerül minden. Rendesen megizzadtam, a napon több, mint 10°C van.[/quote]

Nálunk is nagyon jó idő van. +15 fok. Elmentünk sétálni gyerekestül, kutyástul és azon döbbentünk meg, hogy túlöltöztünk, mert annyira jó idő van.

[quote=”EdGaR”:13q126eg]Ti feltöltitek vizzel a tisztavíz tartályt a Kocsonyára? Vagy korai még ilyet kérdezni egy nap tavasz esetében? 😆 …[/quote]

Szerintem ne töltsd fel, mert hajnalban még lehet nagyon hideg, amúgy is a vízfeltöltés megoldható indulás előtt is és akkor nem ér meglepetés, ha megviccel az időjárás. Azért bízunk benne, hogy az időjárás így marad. 😆

EdGaR
            Felhasználó

Egész délelőtt a Csigát készítettem elő jövőhét végére, lassan visszakerül minden. Rendesen megizzadtam, a napon több, mint 10°C van.
              Remélem Editkééknél is olvad és megközelíthető lesz a lakóautó
              Ti feltöltitek vizzel a tisztavíz tartályt a Kocsonyára? Vagy korai még ilyet kérdezni egy nap tavasz esetében? 😆

[quote=”NagyPapa”:2ar8bysk]Kimegyünk vele a kocsonyás sorra, EdGár palacsintája Kozol titkos receptje szerint töltve, szerintem hatalmas sikerre számíthat. 😆
              Meg tudnánk vele keresni az útiköltséget!! =D> [/quote]
              Kozol nélkül nem megy a titkos recept, azonkívül nem lenne szép dolog más tollával ékeskednem 😳
              Lesz ott segítség ahogy nézem és talán ennek megfelelő fogyasztás is 😆 ::merleg

NagyPapa
              Felhasználó

[quote=”fischer”:2ex6ndjr] áruljuk is a palacsintát, vagy csak helyi fogyasztásra lesz a klubnak? 🙂 :2010_rohog.gif

[/quote]

Kimegyünk vele a kocsonyás sorra, EdGár palacsintája Kozol titkos receptje szerint töltve, szerintem hatalmas sikerre számíthat. 😆
                Meg tudnánk vele keresni az útiköltséget!! =D>

Kerti
                Adminisztrátor

[quote=”fischer”:144gtm99]… áruljuk is a palacsintát, vagy csak helyi fogyasztásra lesz a klubnak? 🙂 :2010_rohog.gif …[/quote]

Csak saját fogyasztásra készítünk, általában erre is épphogy elég. 😆

Kerti
                  Adminisztrátor

[quote=”EdGaR”:1d10mh0k]Hozok több serpenyőt, plusz gázpalackot, még több tojást és tejet….:[/quote]

Ha kevés lenne, van itt Miskolcon gázpalack, meg serpenyő is! 😆

fischer
                    Felhasználó

[quote=”EdGaR”:18agl2ro]Hozok több serpenyőt, plusz gázpalackot, még több tojást és tejet…. na? Laci?

@Fischer
                      Peti: Tényleg tudsz hozni házitejet? Akkor sütünk amikor jössz =D> :sml201 :palacsinta1 ::tanc1

… ja, lehet, hogy lesz kocsonya is 😆 [/quote]

170 Ft litere, ha valaki kér tejet, a palacsintához valót meg viszem.

kb. mennyit vigyek, áruljuk is a palacsintát, vagy csak helyi fogyasztásra lesz a klubnak? 🙂 :2010_rohog.gif

Ha szerdáig meg tudnátok mondani, ki mennyi tejet kér, az jó volna, mert akkor tudja a „tejesasszony” biztosítani, hogy tényleg legyen, ha mielőbb szólunk neki.

tejfölt, túrót ő nem készít, azt nyomozgatnom kellene, viszont ez azt is jelenti, hogy biztosan nincs lefölözve a tej.
                      a túrós palacsintához a túrót máshonnan kell előkerítenünk.

EdGaR
                      Felhasználó

[quote=”Kerti”:2sktvqnu]… Kár, hogy Flaci palacsintasütő barátom nem lesz ott…[/quote]
                        Hozok több serpenyőt, plusz gázpalackot, még több tojást és tejet…. na? Laci?

@Fischer
                        Peti: Tényleg tudsz hozni házitejet? Akkor sütünk amikor jössz =D> :sml201 :palacsinta1 ::tanc1

… ja, lehet, hogy lesz kocsonya is 😆

Kerti
                        Adminisztrátor

Kocsonyát készíteni nem tudok, de a palacsinta pörgetésbe beszállok. Kár, hogy Flaci palacsintasütő barátom nem lesz ott, mert akkor Edgár barátommal hárman úgy gyártanánk, hogy nem győznétek enni. 😆

Tibibácsinak boldog szülinapot és a kocsonyán megünnepeljük! :smt206

rudi-radio
                          Felhasználó

[quote=”riviera”:2vvkfdmb]Kedves Tibibácsi boldog születésnapot kivánunk !!!
                            A 6 és 7 ,az még egyáltalán nem sok,amilyen fiatalos és jó kedvű vagy,Isten éltessen még sokáig köztünk jó egészségben. :smt039 :smt113

Editke,Jenő[/quote]
                            Mi is kívánunk boldog születésnapot erőben , egészségben.
                            sok-sok szép utazást.
                            Jutka, Rudi

NagyPapa
                            Felhasználó

[quote=”LMC”:2rkpwhl1]Boldog születésnapot kívánunk Tibibcsnak =D> =D> =D>

:-({|= :smt204 :2010_ivok_sor3.gif :-({|= :smt204 :2010_ivok_sor3.gif

Marika és András[/quote]

Boldog születésnapot kívánunk NagyPapa NagyMama

LMC
                              Felhasználó

[quote=”tibibacsi”:mc1tjr2v]A reggeli után ugy gondoltuk kibérlünk a szinva partján egy csárdát ahol kata behozza a szülinapi tortát és én meghivok minden kedves barátot pezsgős koccintásra természetesen aki vörösborral szereti arról is gondoskodok.ez az én szülinapom tudjátok 67 év Isten áldon benneteket jó utat tibibácsi[/quote]

Boldog születésnapot kívánunk Tibibcsnak =D> =D> =D>

:-({|= :smt204 :2010_ivok_sor3.gif :-({|= :smt204 :2010_ivok_sor3.gif

Marika és András

fischer
                                Felhasználó

[quote=”tibibacsi”:1h62odan]A reggeli után ugy gondoltuk kibérlünk a szinva partján egy csárdát ahol kata behozza a szülinapi tortát és én meghivok minden kedves barátot pezsgős koccintásra természetesen aki vörösborral szereti arról is gondoskodok.ez az én szülinapom tudjátok 67 év Isten áldon benneteket jó utat tibibácsi[/quote]

Boldog Születésnapot kívánok! 🙂

[quote=”EdGaR”:1h62odan]Hát nem mondanám vékonynak, de tolómérővel még nem tudtam megmérni, mert sosem maradt elég ideig a tányéron 😉
                                  De nem is vastag, mert igen fürge… hamar eltűnik 😆 [/quote]

hm… jól hangzik. 🙂
                                  melyik nap készül majd?
                                  csak mert vinnék hozzá lekvárt édesanyám készletéből, valamint beszállnék a gyártási folyamatba, ha esetleg szombat délután és/vagy vasárnap délelőtt is beindulna a gyártás. 😉
                                  akár tolómérőt is vihetek, bár ebben az esetben a sacimetria célravezetőbb mérőeszköznek tűnik.
                                  legalábbis nem marad tőle éhes az ember. 🙂

előzetes igénybejelentések alapján házitej szerviz is lehetséges véleményem szerint.
                                  tejföl, túró és árak kapcsán ebben a pillanatban nem tudok nyilatkozni, de gyorsan pótlom.

[quote=”EdGaR”:1h62odan]Nézd Tomy! Repi is és én is biztosan ott leszünk, a többiek nevében nem merek nyilatkozni. Én a vakargatást jobban szeretem, de tegyél belátásod szerint :2010_rohog.gif [/quote]

:2010_rohog.gif

riviera
                                  Felhasználó

Kedves Tibibácsi boldog születésnapot kivánunk !!!
                                    A 6 és 7 ,az még egyáltalán nem sok,amilyen fiatalos és jó kedvű vagy,Isten éltessen még sokáig köztünk jó egészségben. :smt039 :smt113

Editke,Jenő

EdGaR
                                    Felhasználó

[quote=”tibibacsi”:1u8a4yx8]A reggeli után ugy gondoltuk kibérlünk a szinva partján egy csárdát ahol kata behozza a szülinapi tortát és én meghivok minden kedves barátot pezsgős koccintásra természetesen aki vörösborral szereti arról is gondoskodok.ez az én szülinapom tudjátok 67 év Isten áldon benneteket jó utat tibibácsi[/quote]
                                      Boldog Születésnapot kívánunk Tibibácsi! =D> és köszönjük szépen az invitálást 😉

tibibacsi
                                      Felhasználó

[quote=”repi”:l6ci48lq]Minek az ellenség 👿 ha vannak barátok! 👿 :smt210 :smt209 😆 …[/quote] A reggeli után ugy gondoltuk kibérlünk a szinva partján egy csárdát ahol kata behozza a szülinapi tortát és én meghivok minden kedves barátot pezsgős koccintásra természetesen aki vörösborral szereti arról is gondoskodok.ez az én szülinapom tudjátok 67 év Isten áldon benneteket jó utat tibibácsi

EdGaR
                                        Felhasználó

[quote=”Tomy”:31c1plt2]Tényleg lesz lakóautós kisállat simogató?

Vagy legalábbis malacka vakargató?[/quote]
                                          Nézd Tomy! Repi is és én is biztosan ott leszünk, a többiek nevében nem merek nyilatkozni. Én a vakargatást jobban szeretem, de tegyél belátásod szerint :2010_rohog.gif

repi
                                          Adminisztrátor

[quote=”EdGaR”:3pjt2raw]Látom kezdesz megriadni, de sajnos most már nincs visszaút… kocsonya, vagy palacsinta??? :2010_rohog.gif [/quote]

::merleg 😆 ha az első ötvenet anélkül megehetem,hogy Ti csak nézitek legyen! 😆

EdGaR
                                            Felhasználó

[quote=”repi”:2ida75vv]Minek az ellenség 👿 ha vannak barátok! 👿 :smt210 :smt209 😆 Moslék,[/quote]
                                              Látom kezdesz megriadni, de sajnos most már nincs visszaút… kocsonya, vagy palacsinta??? :2010_rohog.gif

EdGaR
                                              Felhasználó

[quote=”fischer”:bpw86903]vastag vagy vékony palacsintát szoktál sütni? 😉
                                                ha elég vékony, nem feltétlenül halál az 50, attól függően, mi van benne. 🙂 [/quote]
                                                Hát nem mondanám vékonynak, de tolómérővel még nem tudtam megmérni, mert sosem maradt elég ideig a tányéron 😉
                                                De nem is vastag, mert igen fürge… hamar eltűnik 😆

repi
                                                Adminisztrátor

[quote=”Tomy”:2e2zccb2]Repikém!

De ha megeszed az 50 palcsit és kevés,sütök még neked én is néhányat. palacsinta2 [/quote]

Minek az ellenség 👿 ha vannak barátok! 👿 :smt210 :smt209 😆 Moslék,

fischer
                                                  Felhasználó

[quote=”Tomy”:1y4szir5]Repikém!

Nem emlékszem rá,hogy Gabócának besegítettél volna a hot-dogban.
                                                    De arra határozottan amikor Gabócával közöltem,a jó hírt: 50db!
                                                    Rajta enni!

Elég rettegve meresztette a szemeit… Rád is ez vár!

De ha megeszed az 50 palcsit és kevés,sütök még neked én is néhányat. palacsinta2 [/quote]

vastag vagy vékony palacsintát szoktál sütni? 😉
                                                    ha elég vékony, nem feltétlenül halál az 50, attól függően, mi van benne. 🙂

Tomy
                                                    Felhasználó

Tényleg lesz lakóautós kisállat simogató?

Vagy legalábbis malacka vakargató?

Tomy
                                                      Felhasználó

Repikém!

Nem emlékszem rá,hogy Gabócának besegítettél volna a hot-dogban.
                                                        De arra határozottan amikor Gabócával közöltem,a jó hírt: 50db!
                                                        Rajta enni!

Elég rettegve meresztette a szemeit… Rád is ez vár!

De ha megeszed az 50 palcsit és kevés,sütök még neked én is néhányat. palacsinta2

25 hozzászólás megtekintése - 76-100 / 241

You must be logged in to reply to this topic.