Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Találkozó: Kocsonyafesztivál, Miskolc – 2013. feb. 22-24

Legutóbb frissítette repi 12 years, 10 months telt el
22angok
241 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    NagyPapa
    Felhasználó

[quote=”repro”:3eokljfy]Tegnap volt az új év első munkanapja, a hosszú pihenés után már-már természetes, hogy elgondolkodunk azon, vajon mikor mehetünk ismét több napos szabadságra. Jó hír, hogy idén – a nemzeti ünnepeknek hála – hat háromnapos ünnepünk lesz, ami mellé egy négynapos hétvégét is kapunk pluszban.

Az első hosszú hétvégére márciusig kell várni: március 15-e péntekre esik, így pluszmunka nélkül kapunk egy háromnapos hétvégét. Rá két hétre jön az újabb hosszú hétvége, a húsvét miatt március 30-tól április 2-áig nem kell dolgozni.

A következő háromnapos hétvége május 18-án kezdődik, és 20-án ér véget, tehát május 21-e lesz a munkanap.

Aztán jön augusztus 20-a és az első, egyben egyetlen négynapos ünnep, ami augusztus 17-én kezdődik, és 20-án ér véget. Ezután novemberben lesz még egy hosszú hétvége, 1-jétől 4-éig.
      Hosszú hétvégék:

Március 15.
      Március 30.
      Május 18.
      Augusztus 20.
      November 1.

A 2013. évi munkaszüneti napok körüli – a naptár szerinti munkarendtől való eltéréssel járó – munkarend a következő:

Augusztus 24., szombat – munkanap.
      December 7., szombat – munkanap.
      December 21., szombat – munkanap.

😉 [/quote]

Kihagytad a „Miskolc Kocsonyafesztivál” időpontját ami február 22 – 24 mint találkozó szervezésére is alkalmas ünnepnap! 😆

———————————————————–
      Infromáció:

A találkozó információs lapja és a jelentkezés!

• Szerző
      Válasz
      EdGaR
      Felhasználó

[quote=”fischer”:66rgsmk6]öööö, tehéntejjel számolj, én nem tudok hét végéig 5 liternyit adni… 🙂 [/quote] :smt215 :smt088

fischer
        Felhasználó

[quote=”EdGaR”:8b396ms7]:lol: 😆 😆

Megjöttek a tojások… 5 liter Fischer-tejjel számoltam + egy kis reggelire való: 60 db csak elég lesz. 😉 [/quote]

öööö, tehéntejjel számolj, én nem tudok hét végéig 5 liternyit adni… 🙂

EdGaR
          Felhasználó

[quote=”riviera”:1rvl03jb]Ma lementünk Zalába,hogy megnézzük a hó helyzetet,nem hiszitek el,hogy ott mekkora hó van. #-o

Hosszú lapátolás után éppen csak a kapun be tudtunk menni.

Nézegettük,hogy egyáltalán hogyan tudnánk kijárni? 😥

Teszek fel képet az albumomba róla. 😆

Editke[/quote]
            Atya ég! Én meg voltam győződve, hogy már Nálatok sincs nyoma a hónak 😳 … azonnal intézkedem [-o< :nap

riviera
            Felhasználó

[quote=”lipi”:j6hhxzbr]Editke,mert mi nem tudunk ott lenni, #-o azért még lehet jó idő! 😆
              :smt039
              lipi,Márti[/quote]

Ma lementünk Zalába,hogy megnézzük a hó helyzetet,nem hiszitek el,hogy ott mekkora hó van. #-o

Hosszú lapátolás után éppen csak a kapun be tudtunk menni.

Nézegettük,hogy egyáltalán hogyan tudnánk kijárni? 😥

Teszek fel képet az albumomba róla. 😆

Editke

riviera
              Felhasználó

[quote=”repi”:2rm8xd9g]Farsang,kocsonya fesztivál húzzunk bele!

Kép linkje[/quote]

Ez szuper jó kép!
                😆

És éppen aktuális. 😆

Editke

EdGaR
                Felhasználó

😆 😆 😆

Megjöttek a tojások… 5 liter Fischer-tejjel számoltam + egy kis reggelire való: 60 db csak elég lesz. 😉

repi
                  Adminisztrátor

Farsang,kocsonya fesztivál húzzunk bele!

Kép linkje

lipi
                    Felhasználó

Editke,mert mi nem tudunk ott lenni, #-o azért még lehet jó idő! 😆
                      :smt039
                      lipi,Márti

Kerti
                      Adminisztrátor

[quote=”EdGaR”:1i7dmb37]Nem is értem, hogy ehettünk csak a végén, hisz Repi mondta, hogy elsők a gyerekek 😆 [/quote]

Örülj neki, hogy egyáltalán jutott! 😆

EdGaR
                        Felhasználó

[quote=”riviera”:2kf9ywo2]Csak azt nem tudom,hogy hóban,esőben hogyan lehet majd palacsintát sütni? #-o 😆

Editke[/quote]
                          Meg fogjuk mutatni 😉 😆 … hogyan kell a titkos recept segítségével az esőből napsütést készíteni [-o<

riviera
                          Felhasználó

[quote=”EdGaR”:yqkofjz3]Ez igazán megtisztelő, köszönöm… viszem a titkos adalékot =D> [/quote]

Csak azt nem tudom,hogy hóban,esőben hogyan lehet majd palacsintát sütni? #-o 😆

Editke

EdGaR
                            Felhasználó

[quote=”kozol”:3r8q1fwr]Köszi, de erre az egy alkalomra és csak neked 😉 , feloldom a „szabadalmi oltalommal védett” receptet. 😆 Jó szórakozást és jó étvágyat mindenkinek a Fesztiválon.[/quote]
                              Ez igazán megtisztelő, köszönöm… viszem a titkos adalékot =D>

EdGaR
                              Felhasználó

[quote=”riviera”:3k84zm08]Tavaly Szajki-tavaknál EdGárral mi nagyon tudtuk sütni a palacsintát.Talán a végén mi is hozzá jutottunk,mert nem győztük sütni,mert folyamatos volt a várakozás. 😆

Editke[/quote]
                                Nem is értem, hogy ehettünk csak a végén, hisz Repi mondta, hogy elsők a gyerekek 😆

riviera
                                Felhasználó

[quote=”repi”:2ln7hzgr]Ez teljesen biztos.Győzzék sütni.De elsők a gyerekek! 😆 😉 [/quote]

Tavaly Szajki-tavaknál EdGárral mi nagyon tudtuk sütni a palacsintát.Talán a végén mi is hozzá jutottunk,mert nem győztük sütni,mert folyamatos volt a várakozás. 😆

Editke

repi
                                  Adminisztrátor

[quote=”fischer”:m0j2yik7]ezek szerint betársulsz? 🙂

[/quote]

Ez teljesen biztos.Győzzék sütni.De elsők a gyerekek! 😆 😉

fischer
                                    Felhasználó

[quote=”repi”:1z11bsrd]:lol: =D> 😆 Lehet rekordevés lesz palacsintából???[/quote]

ezek szerint betársulsz? 🙂

EdGar, mondom én, hogy kell az az 5 liter tej a palacsintához… 😉

repi
                                      Adminisztrátor

[quote=”fischer”:qwu865wh]öööö, hány adag palacsintát szeretnél készíteni? 🙂

csak mert az említett 1 adag hozzávetőlegesen az én fogyasztásom és azért vagytok ott majd páran még…

plusz velem lesz az Asszonkám, lehet, hogy esetleg további családtagok is…
                                        kell az az 5 liter tej a palacsintához, meg pár ember még, akik szintén sütik, hogy ne egyvalaki legyen rabszolgasorsra ítélve… 😉 [/quote]

😆 =D> 😆 Lehet rekordevés lesz palacsintából???

fischer
                                        Felhasználó

[quote=”EdGaR”:1a8dqyri]Szerintem, még sok is lesz 5 liter, de akkor én nem kérek külön tejet, hanem átveszem a maradékot. Egy adag palacsinta (10-12 db) fél liter tejjel készül… az én receptem szerint.
                                          Ha hozol 1-2 litert pluszban, szeritem lesz gazdája… másnem azt is mi visszük haza 😆 [/quote]

öööö, hány adag palacsintát szeretnél készíteni? 🙂

csak mert az említett 1 adag hozzávetőlegesen az én fogyasztásom és azért vagytok ott majd páran még…

plusz velem lesz az Asszonkám, lehet, hogy esetleg további családtagok is…
                                          kell az az 5 liter tej a palacsintához, meg pár ember még, akik szintén sütik, hogy ne egyvalaki legyen rabszolgasorsra ítélve… 😉

EdGaR
                                          Felhasználó

[quote=”fischer”:23qcgax2]Hölgyek, Urak,

ha valaki kér házitejet, az legyen kedves, jelezze itt, hogy leadhassam a megrendelést mihamarabb.
                                            170 Ft/liter
                                            Üdv!
                                            Fischer

u.i.:
                                            A palacsintához 5 liter elég lesz? 😉 [/quote]

Szerintem, még sok is lesz 5 liter, de akkor én nem kérek külön tejet, hanem átveszem a maradékot. Egy adag palacsinta (10-12 db) fél liter tejjel készül… az én receptem szerint.
                                            Ha hozol 1-2 litert pluszban, szeritem lesz gazdája… másnem azt is mi visszük haza 😆

fischer
                                            Felhasználó

Hölgyek, Urak,

ha valaki kér házitejet, az legyen kedves, jelezze itt, hogy leadhassam a megrendelést mihamarabb.
                                              170 Ft/liter
                                              Üdv!
                                              Fischer

u.i.:
                                              A palacsintához 5 liter elég lesz? 😉

NagyPapa
                                              Felhasználó

[quote=”Gylaci”:3mu8ahut]Most már biztos hogy megyek és nem egyedül!
                                                Jön velem a kislányom!
                                                Meg próbálom el érni nagypapáékat az M0-áson jövök velük! 😀 [/quote]

Már meg is találtál! 😆 😛

Megbeszéljük majd a részleteket, hívjál!!

Gylaci
                                                Felhasználó

[quote=”Kerti”:2nd0ysay]Mivel én itthon vagyok egy kis utazásért lemegyek vonattal Balatonboglárra és lesz útitársad a találkozóra. 😆 [/quote]

Most már biztos hogy megyek és nem egyedül!
                                                  Jön velem a kislányom!
                                                  Meg próbálom el érni nagypapáékat az M0-áson jövök velük! 😀

kozol
                                                  Felhasználó

[quote=”EdGaR”:3hoh4xxv]Kozol nélkül nem megy a titkos recept, azonkívül nem lenne szép dolog más tollával ékeskednem 😳 [/quote]

Köszi, de erre az egy alkalomra és csak neked 😉 , feloldom a „szabadalmi oltalommal védett” receptet. 😆 Jó szórakozást és jó étvágyat mindenkinek a Fesztiválon.

olah80
                                                    Felhasználó

hello,

mivel a malackára senki nem tartott igényt a tegnapi napon
                                                      egy világszínvonalú fakír mutatványt hajtott végre.

Kardot nyelt majd hosszú időn át forgott az izzó parázs felett.

a mutatványba kis hiba csúszott és az előadó sajnos belehalt.
                                                      Öcsém és barátai legnagyobb bánatára(örömére) akik folyamatos sör locsolásával akarták megmenteni a végsőkig, de nem sikerült.

Sajnos így le kell mondanom a további fellépéseket. 😀

EdGaR
                                                      Felhasználó

[quote=”Kerti”:rtx5jqjf]… 😆 Ha pedig úgy süt palacsintát, mint ahogy filmez, akkor össze kell kapnunk magunkat [/quote]
                                                        :2010_rohog.gif
                                                        Nem hinném… én bármikor leteszem a palacsintasütőt és átállok a fogyasztói oldalra … ha nem kell végigvárnom a sort 😉

25 hozzászólás megtekintése - 51-75 / 241

You must be logged in to reply to this topic.