Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Találkozó: Kocsonyafesztivál, Miskolc – 2013. feb. 22-24

Legutóbb frissítette repi 12 years, 10 months telt el
22angok
241 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    NagyPapa
    Felhasználó

[quote=”repro”:3eokljfy]Tegnap volt az új év első munkanapja, a hosszú pihenés után már-már természetes, hogy elgondolkodunk azon, vajon mikor mehetünk ismét több napos szabadságra. Jó hír, hogy idén – a nemzeti ünnepeknek hála – hat háromnapos ünnepünk lesz, ami mellé egy négynapos hétvégét is kapunk pluszban.

Az első hosszú hétvégére márciusig kell várni: március 15-e péntekre esik, így pluszmunka nélkül kapunk egy háromnapos hétvégét. Rá két hétre jön az újabb hosszú hétvége, a húsvét miatt március 30-tól április 2-áig nem kell dolgozni.

A következő háromnapos hétvége május 18-án kezdődik, és 20-án ér véget, tehát május 21-e lesz a munkanap.

Aztán jön augusztus 20-a és az első, egyben egyetlen négynapos ünnep, ami augusztus 17-én kezdődik, és 20-án ér véget. Ezután novemberben lesz még egy hosszú hétvége, 1-jétől 4-éig.
      Hosszú hétvégék:

Március 15.
      Március 30.
      Május 18.
      Augusztus 20.
      November 1.

A 2013. évi munkaszüneti napok körüli – a naptár szerinti munkarendtől való eltéréssel járó – munkarend a következő:

Augusztus 24., szombat – munkanap.
      December 7., szombat – munkanap.
      December 21., szombat – munkanap.

😉 [/quote]

Kihagytad a „Miskolc Kocsonyafesztivál” időpontját ami február 22 – 24 mint találkozó szervezésére is alkalmas ünnepnap! 😆

———————————————————–
      Infromáció:

A találkozó információs lapja és a jelentkezés!

• Szerző
      Válasz
      olah80
      Felhasználó

Jó reggelt mindenkinek!

Hogy telnek a napok? milyenek a programmok Miskolc cityben?

riviera
        Felhasználó

Nagyon örülök,hogy jó időben és jól szórakoztok,de tegyetek fel egy -két képet,köszönjük. 😆 :palacsinta1

Editke

riviera
          Felhasználó

[quote=”LMC”:2rcfg31i]Sopronban ismét 20 centi esett ::holapatolas most végeztem #-o

András[/quote]

Nálunk is újabb 25 cm esett,most végeztünk mi is ::holapatolas

Editke

fischer
            Felhasználó

[quote=”fischer”:44vzedf4]kb. 10-re viszem a tejet a palacsintához.[/quote]

😳 ööö, 1 óra lesz az már…

LMC
              Felhasználó

[quote=”rudi-radio”:21nbd1es]Mindenkinek kellemes szórakozást a kocsonya fesztiválon. 😆
                Jutka, Rudi[/quote]

Sopronban ismét 20 centi esett ::holapatolas most végeztem #-o

András

EarthRoamer
                Felhasználó

[quote=”fischer”:opz02wv3]kb. 10-re viszem a tejet a palacsintához.[/quote]

Lehet kicsit lemaradtam ? !

Ez az idei első találka, és az első alkalom, hogy Mindenkinek Jó Utat, és Jó Táborozást Kívánjak !

/ Jó lenne Veletek tartani ! /

fischer
                  Felhasználó

[quote=”EdGaR”:38zv0g59]Editke! Hazafelé menet bedobjunk egy kis „vígaszpalacsintát”? Kis kerülővel, de belefér, ahogy az időjárást intéztem 😳 [/quote]

kb. 10-re viszem a tejet a palacsintához.

LMC
                    Felhasználó

[quote=”Spider”:3hqei1od]Már kiástam 🙂 [/quote]

Jó utat kellemes szórakozást, üdvözlünk mindenkit ::nagyoleles

Marika és András

Spider
                      Felhasználó

[quote=”Spider”:afbtp758]Pár órával ezelőtti kép:[/quote]

Már kiástam 🙂

rudi-radio
                        Felhasználó

Mindenkinek kellemes szórakozást a kocsonya fesztiválon. 😆
                          Jutka, Rudi

Spider
                          Felhasználó

[quote=”Kerti”:3gume5ym]Most beszéltem Bagolyékkal, az autópálya hómentes, jól lehet közlekedni.[/quote]
                            Pár órával ezelőtti kép:

Kerti
                            Adminisztrátor

Most beszéltem Bagolyékkal, az autópálya hómentes, jól lehet közlekedni.

EdGaR
                              Felhasználó

[quote=”riviera”:o7yvdtl9]
                                Le kell váltani az időjárás felelőst,pedig napfényt igért. 😆 ::holapatolas

Editke[/quote]
                                Ehhh, lemondok magamtól is 🙁 😳 … hátha van alkalmasabb #-o
                                Biztos azért van mert le Hóanyóztam Holleanyót 😆

riviera
                                Felhasználó

Tapolcán tegnap óta havazik és hordja a szél a havat. 😥

Le kell váltani az időjárás felelőst,pedig napfényt igért. 😆 ::holapatolas

Editke

Kerti
                                  Adminisztrátor

[quote=”Spider”:jhpvvkd8]Miskolcon is olyan szépen havazik, Pesten? 🙂

::holapatolas ::hokotro [/quote]

Miskolcon is szép havas a táj! 4-5 cm hó van, az utak jól járhatóak.

LMC
                                    Felhasználó

[quote=”Spider”:10mgb0em]Miskolcon is olyan szépen havazik, Pesten? 🙂

::holapatolas ::hokotro [/quote]

Pesten nem tudom Sopronban viszont 8 centi esett most jöttem be a ::holapatolas jelenleg is esik és fúj a szél

A kocsonyák nem romlanak meg ebben az időben 😆

András

EdGaR
                                      Felhasználó

😥 Le vagyok lombozódva

Spider
                                        Felhasználó

Miskolcon is olyan szépen havazik, Pesten? 🙂

::holapatolas ::hokotro

riviera
                                          Felhasználó

[quote=”EdGaR”:2o8755df]Editke! Hazafelé menet bedobjunk egy kis „vígaszpalacsintát”? Kis kerülővel, de belefér, ahogy az időjárást intéztem 😳 [/quote]

Köszönöm szépen,de én attól nem félek -ismerve az eddigi tapasztalatokat -hogy marad ott palacsinta. 😆 😆 :smt039

Editke

EdGaR
                                            Felhasználó

[quote=”riviera”:3v6zhta1]Az intézkedésed valami akadályba ütközhetett,mert már megint beborult és a meteorológia erre felé 10-15 cm-es havat jósol,sajnos. 😥

Érezzétek jól Magatokat és gondoljatok a kényszerből otthon maradottakra is. 😆

Editke[/quote]
                                              Editke! Hazafelé menet bedobjunk egy kis „vígaszpalacsintát”? Kis kerülővel, de belefér, ahogy az időjárást intéztem 😳

EdGaR
                                              Felhasználó

[quote=”Kerti”:222qrfw1]Ezért kell ide jönni, mert itt száraz minden és jó idő van.
                                                Az meg, hogy mit mondanak, az a tapasztalatok alapján nem szokott bejönni. Különben is, nekünk van egy sokkal jobb időfelelősünk. Ugye EdGaR?[/quote] :-k Hááát, már én sem bízom magamban 😳

Kerti
                                                Adminisztrátor

[quote=”riviera”:21rncxfh]Az intézkedésed valami akadályba ütközhetett,mert már megint beborult és a meteorológia erre felé 10-15 cm-es havat jósol,sajnos. 😥

Editke[/quote]

Ezért kell ide jönni, mert itt száraz minden és jó idő van.
                                                  Az meg, hogy mit mondanak, az a tapasztalatok alapján nem szokott bejönni. Különben is, nekünk van egy sokkal jobb időfelelősünk. Ugye EdGaR?

challenger
                                                  Felhasználó

[quote=”riviera”:2qirp63j]Az intézkedésed valami akadályba ütközhetett,mert már megint beborult és a meteorológia erre felé 10-15 cm-es havat jósol,sajnos. 😥

Editke[/quote]
                                                    Mi nalunk is elkezdett havazni ujra es reggel indulunk anduze es nimesbe #-o szerencsere nincs hago az uton

riviera
                                                    Felhasználó

[quote=”EdGaR”:26slcloi]Atya ég! Én meg voltam győződve, hogy már Nálatok sincs nyoma a hónak 😳 … azonnal intézkedem [-o< :nap [/quote] Az intézkedésed valami akadályba ütközhetett,mert már megint beborult és a meteorológia erre felé 10-15 cm-es havat jósol,sajnos. 😥 Érezzétek jól Magatokat és gondoljatok a kényszerből otthon maradottakra is. 😆 Editke

Brigi
                                                      Felhasználó

[quote=”Kerti”:1lu6sf73]A kamerát és állványát se hagyja otthon, mert palacsintasütőt bárhonnan szerzünk de kamerát és olyan állványt elég nehéz lenne beszerezni 😆 Ha pedig úgy süt palacsintát, mint ahogy filmez, akkor össze kell kapnunk magunkat 😆 [/quote]
                                                        Sajnos nem tud jönni Balu, tanulás és forgatás miatt.

25 hozzászólás megtekintése - 26-50 / 241

You must be logged in to reply to this topic.