Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Találkozó a Mikulással 2011. dec. 2-4

Legutóbb frissítette riviera 13 years, 6 months telt el
21angok
141 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    GaborApa
    Felhasználó

Az imént leveleztem az öreg lappföldivel (tudjátok, akinek az igazi szakálla van!) és megígérte, hogy idén is meglátogatja a lakóautós gyermemekeket (és a gyermeklelkű lakóautósokat 😉 )
      A tavalyi találkozón készült videóis jól mutatja, hogy itt nem az életkor a lényeg.

A helyszín a tavaly már jól bevált zsóri kemping
      3400 Mezőkövesd, Zsóry fürdő, Bazsarózsa utca 2
      http://www.zsory-camping.lhcom.hu

Természetesen gyerek nélkül is jöhet bárki, akinek kedve van egy forralt boros, hangulatos, lakóautós találkozóra.

Azok kedvéért akik nem voltak tavaly:
      A találkozó helyszínével kapcsolatban most is Miska intézkedett A kempinget a mi kedvünkért idén is kinyitják, rajtunk kívül más nem lesz.
      A melegedéshez van egy nagyobb helység (lásd a videón) amit befűtenek, hogy ne kelljen a szabadban fagyoskodni. Ennek a fűtésnek a költségét természetesen össze kell dobnunk.
      A napidíjra szép kedvezményt kaptunk, lakóautónként 3500 Ft/nap. Tehát nincs +ez+az.

A kempingben bérelhető faházak is vannak, ezeket foglalás esetén befűtik az érkezés előtt, de ehhez biztos jelentkezés szükséges.
      A faházak 4 fősek (kettő fent alszik, kettő lent) és 8000 Ft/nap de csak akkor érdemes befűteni, ha 2 napra lesznek lefoglalva.
      Tehát a 4 főre 2 napra 16000 Ft fizetendő egy házért.

Szombati kajához Nagymama vállalta egy nagy adag székelykáposzta elkészítését.
      Detti és Kata pedig csirkepörit készítenek, valamilyen körettel.
      A kaják árát szokás szerint a helyszínen összedobjuk. A bevásárlásokat most is a szakácsok végzik a jelentkezési lap alapján.

A Mikulás szombaton délután érkezik: A program a tavalyihoz hasonló.
      A gyerekeknek, a „nézeteltérések” elkerülésének érdekében egyforma csomagot kapnak 1500 Ft /csomag. A Mikulásnak pedig 1000 Ft-ot beszéltünk meg gyerekenként. (remélem, idén is elég sok gyerek lesz)
      Kata idén is vállalja az egységcsomagok elkészítését.

A jelentkezési lapon a gyerek neve mellet van egy hely, ahova pár mondatot be lehet írni, a gyerekek személyes dolgairól, segítve ezzel az öreg lappföldit a naprakész információkkal.
      Miben fejlődtek, javultak? Miben kéne erősítenie? Mit rosszalkodott?
      Ezt az anyagot, a jelentkezési határidő lejártakor elküldöm a Mikulásnak, hogy legyen ideje felkészülni.

Fontos!
      A jelentkezési lapot legkésőbb nov. 29-én estig töltsétek ki. Ennek több oka is van:
      – A Mikulásnak a listát a szövegekkel együtt össze kell szerkeszteni és elküldeni, amiből Ő is elkészítheti a saját pergamentekercsét.
      – A kempinges az igényelt faházakat elő tudja készíteni (fűtés, víz)
      – A télanyónak legyen ideje bevásárolni és csomagolni, ne kelljen többször rohangálni, hogy még egy, meg még egy csomagot még összeállítson (ráadásul ugyanolyat mint a többi).
      – A szakácsok az alapanyagokat be tudják szerezni az igényelt adagok alapján.

A kemping jelenleg zárva van.Csak nekünk nyitják ki erre a hétvégére. Miska pénteken 15 órakor veszi át a tulajtol a kulcsot. Ezért aki előbb menne oda annak vagy várakoznia kell a zárt kapu előtt vagy menjen el addig fürdeni egyet.

A faházak foglalását mindenki egyénileg intézheti a kemping vezetőjével a 06-30/228-7119 telefonszámon.

• Szerző
      Válasz
      GaborApa
      Felhasználó

[quote=”feribmw”:226ehzwi]gábor apaaz én rénszarvasaim már melegetik magukat,hát a tieid?isszák az unicumot mint az állat :2010_ivok_sor3.gif [/quote]

Hova gondolsz?
        Unikumot nem iszom! [-X
        Az valami alkoholos ital.
        🙄
        Csak Jagert

feribmw
        Felhasználó

gábor apaaz én rénszarvasaim már melegetik magukat,hát a tieid?isszák az unicumot mint az állat :2010_ivok_sor3.gif

GaborApa
          Felhasználó

[quote=”feribmw”:2kjkrqyq]szia edgár!te is jössz 😆 😆 😆 [/quote]

Jut eszembe! #-o
            Te biztos jössz?
            Tegnap összeszámoltuk, hogy lesz vagy 4 gázégő a hétvégén.
            😉

feribmw
            Felhasználó

[quote=”Blue”:6hwj494m]Mégis én vagyok az első a másik végén.
              😆 [/quote]szia edgár!te is jössz 😆 😆 😆

GaborApa
              Felhasználó

[quote=”LMC”:1vuym5es]DE GáborApa, egy Mikuláslány 3 erőteljes fiúnak? :2010_nem_guluszem.gif 😆

András[/quote]
                🙄
                Nem hiszem, hogy bármelyikük is megverné a Mikulást 🙄

#-o
                Amúgy meg, elfelejtettem megírni, hogy négyesikrek.
                Gyere bátran Te is! 😆

LMC
                Felhasználó

[quote=”GaborApa”:wfrng7nu]Miska!
                  A Feriknek, Miklósnak (Andrásnak?) kéne még egy külön faház. Nekik is szervezhetnénk egy Mikulást 😆 [/quote]

DE GáborApa, egy Mikuláslány 3 erőteljes fiúnak? :2010_nem_guluszem.gif 😆

András

GaborApa
                  Felhasználó

Miska!
                    A Feriknek, Miklósnak (Andrásnak?) kéne még egy külön faház. Nekik is szervezhetnénk egy Mikulást 😆

LMC
                    Felhasználó

[quote=”GaborApa”:3e4m1ge9]Ha az a krampuszlány, aki a Mikulás helyett elvégzi a csomagolási melót, akkor én viszek egyet. 😆 [/quote]

Hiszen Ö egy tündér 😀 boldog lehet a Mikulás egy ilyen munkaerővel 😆

András

Soma
                      Felhasználó

[quote=”GaborApa”:1hl9gugz]Ha az a krampuszlány, aki a Mikulás helyett elvégzi a csomagolási melót, akkor én viszek egyet. 😆 [/quote]

Na most ..melyikkel kezdjem?A csomagolást. 😆

És hol a piros zsák?? 😆

GaborApa
                        Felhasználó

[quote=”via”:wcxq9xdf]… valószínű hívni kellene egy krampuszlányt is. 😳 😆 [/quote]

Ha az a krampuszlány, aki a Mikulás helyett elvégzi a csomagolási melót, akkor én viszek egyet. 😆

GaborApa
                          Felhasználó

[quote=”Blue”:2dxk3jzw]Mégis én vagyok az első a másik végén.
                            😆 [/quote]
                            de ez nem tartott sokáig 😆

Névtelen

[quote=”Blue”:1nvcyczf]Mégis én vagyok az első a másik végén.
                              😆 [/quote]

Csabikám ….amikor most hétvégén belépsz a kempingbe …elöször nem lesz ismerős !!!
                              🙄
                              De hidd el nekünk ….jártál már arra !!! :smt030

😀 😀

repi
                              Adminisztrátor

[quote=”Blue”:21ct2i1q]Mégis én vagyok az első a másik végén.
                                😆 [/quote]

felizgatott a konyak mi?? Vagy a WC tartály térfogatát nem sikerült pontosan kimérni?? 😆 😆 😆 Reméljük most sikerül…csak nem menjetek el olyan hamar.. 👿 😆 😆 😆 😉

Blue
                                Felhasználó

Mégis én vagyok az első a másik végén.
                                  😆

GaborApa
                                  Felhasználó

[quote=”riviera”:23h5om75]Még az a szerencse,hogy ilyen jóban vagy a Mikulással… 😆

Editke[/quote]
                                    Az a szerencse, amit a Dolák-Saly is megmondott, hogy „a Mikulás kedves és jó”. 😆

riviera
                                    Felhasználó

[quote=”GaborApa”:kc1fendx]szóltam a Mikulásnak, hogy bővül még a lista[/quote]

Még az a szerencse,hogy ilyen jóban vagy a Mikulással… 😆

Editke

GaborApa
                                      Felhasználó

szóltam a Mikulásnak, hogy bővül még a lista

GaborApa
                                        Felhasználó

[quote=”honta”:15tlawea]Azt hittem, hogy ma estig kell kitölteni a jelentkezési lapot, de látom, hogy tegnapig kellett volna. Most mi csináljak? 🙁 [/quote]
                                          Küldd el mailban ( info@lakoautoklub.hu ), valahogy csak megoldjuk. 😉

honta
                                          Felhasználó

Azt hittem, hogy ma estig kell kitölteni a jelentkezési lapot, de látom, hogy tegnapig kellett volna. Most mi csináljak? 🙁

GaborApa
                                            Felhasználó

Mivel emailban kérdezték a faházfoglalást, és lehet, hogy mást is érint ezért még egyszer az info:

[i]A faházak foglalását mindenki egyénileg intézheti a kemping vezetőjével a 06-30/228-7119 telefonszámon.

A faházak 4 fősek (kettő fent alszik, kettő lent) és 8000 Ft/nap de csak akkor érdemes befűteni, ha 2 napra lesznek lefoglalva.
                                              Tehát a 4 főre 2 napra 16000 Ft fizetendő egy házért. [/i]

Az előbb beszéltem a kempingessel és kéri, hogy akinek ilyen igénye van az legkésőbb holnap jelezze, mert a faházakat ki kell takarítani, fel kell fűteni, ágyneműt kell odavinni és a vizet is rá kell engedni.

Végül az Olimpikonok is befutottak =D> , és a Mikulásnak elküldtem a listát a 35 gyerekkel (tavaly 29 jelentkező volt)

repi
                                              Adminisztrátor

[quote=”Soma”:3rrxv4m5]Mi van klikkesedtek 😆
                                                Kertek alatt osontok. 😆 [/quote]

jeeeee 😆 van még hely…bőven 😀

Soma
                                                Felhasználó

[quote=”repro”:2e87zyg4]:roll: algoflexet én viszem. 😳 a rumos szilva eszembe sem jutott,látod mit tesz ha valaki szakmaközelben dolgozik… 😳 😆 Tomy kedvesen invitált nem autópályás kóbólyba úgy érzem elfogadom.Fél éve nem ment a cccccccctroen ki a megyéből,nem akarom egyből az autópályán a vadak közé dobni a kicsikét. 😆 esetlen még valaki?? 😆 [/quote]

Mi van klikkesedtek 😆
                                                  Kertek alatt osontok. 😆

repi
                                                  Adminisztrátor

[quote=”Gaboca”:1wm7zqsl]Én már csak kérek engedélyt =; de Tomy barátosz Forgácsosszal :smt062 most áztatuk be az aszalt szilvát jófajta rumoszba 🙂 Captain Morgan :smt205
                                                    Zárjegyre nem emlékszem, ](*,) de forralt ::szakacs_2 bor lesz :smt204 [/quote]

🙄 algoflexet én viszem. 😳 a rumos szilva eszembe sem jutott,látod mit tesz ha valaki szakmaközelben dolgozik… 😳 😆 Tomy kedvesen invitált nem autópályás kóbólyba úgy érzem elfogadom.Fél éve nem ment a cccccccctroen ki a megyéből,nem akarom egyből az autópályán a vadak közé dobni a kicsikét. 😆 esetlen még valaki?? 😆

repi
                                                    Adminisztrátor

[quote=”Blue”:pehxybqj]Ajaj.
                                                      Amint visszaolvastam elindultam világgá.
                                                      3 nagy emberbe egyszerre kötöttem bele.
                                                      😆 [/quote]

Isteni a konyak amit főztünk pár éve,megihatnánk a barátságra.. 😆 ugyanis nem találom a képeket…de megvannak.

Hány róka is fér bele a tartályba? 😆 😆

repi
                                                      Adminisztrátor

[quote=”Jamesz”:famaqy2o]Látjátok nekem pl tök mindegy minek hívtok ….csak hívjatok !!!! 😀 😀 😀 [/quote]

Drága Jamesz! Még nem láttam az autódat…szeretném ha megmutatnátok! 😆 😆 😆 Vagyis vele vagy nélküle (nem a Gabikára gondoltam !!!) jó lenne ha ott lennétek. 😉

25 hozzászólás megtekintése - 51-75 / 141

You must be logged in to reply to this topic.