Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Találkozó a Mikulással 2010. dec 3-5

Legutóbb frissítette cv2adi 14 years, 5 months telt el
25angok
184 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    GaborApa
    Felhasználó

A minap felhívott a Mikulás, hogy épp az új GPS-ét nyomkodja, és érdeklődött, hogy a lakóautós gyerekekkel, hol tud majd összefutni.

A találkozó helyszínével kapcsolatban Miska intézkedett, és eddig a Zsóry kemping mondta a legjobb ajánlatot, ahol a kempinget a mi kedvünkért kinyitják. Mivel a vizesblokk nem üzemel ezért grátis befűtenek egy faházat ahol lehet zuhanyozni és a WC-t használni.
      Melegedéshez pedig van egy külön egy nagyobb épület amit befűtenek hogy ne kelljen a szabadban fagyoskodni. Ennek a fűtésnek a költségét természetesen össze kell dobnunk.
      A napidíjra is szép kedvezményt kaptunk, lakóautónként 3500 Ft/nap.
      További információk: http://www.zsory-camping.lhcom.hu/
      vagy Miskától itt a fórumon 😉

Nincs még lefixálva, jöhet bármi más javaslat is, ha jobb ennél.

Tavaly Kata télanyó csomagolta az egyenzacsikat, és 1500-ra jött ki/csomag. (kindertojás, és jobb minőségü csokik), ezt idén is vállalja.

————————————————————-

Jelentkezési lap a találkozóra link

————————————————————-

A kempingben lévő faházakat befűtik az érkezés előtt, de ehhez biztos jelentkezés szükséges.
      A faházak 4 fősek (kettő fent alszik, kettő lent) és 8000 Ft/nap de csak akkor érdemes befűteni, ha 2 napra lesznek lefoglalva.
      Tehát a 4 főre 2 napra 16000 Ft.
      Ha két kétfős család összeáll akkor ez csak napi 500 forinttal több mint a lakóautónkénti ár.

————————————————————-

Természetesen gyerek nélkül is jöhet bárki, akinek kedve van egy forralt boros, hangulatos, lakóautós találkozóra.

Idén a Zsóry-campingre esett a választás amit a mi kedvünkért nyitnak ki.
      A társaság rendelkezésére áll egy 80 m2-es fűtött épület.
      Zuhanyzó és WC használathoz befűtenek egy közösen használható faházat
      A nem lakóautóval érkezők is foglalhatnak fűtött faházakat.

A Mikulás minden ellenkező híresztelés ellenére ugyanaz lesz, akivel az előző években is találkozhattak gyermekeink. Akik voltak az előző években, azok már ismerik, akik nem, azoknak most itt a lehetőség.
      Ő az igazi Mikulás! Igazi szakálla van, és a gyerekeknek megengedi, hogy meghúzkodják. Külön-külön el is beszélget velük.
      A Mikulásról láthatsz képeket a fotóalbumban a találkozóink között.

A Mikulás szombaton 10-11 körül érkezik: A program a tavalyihoz hasonló.
      A gyerekeknek, a „nézeteltérések” elkerülésének érdekében egyforma csomagot kapnak 1500 Ft /csomag. A Mikulásnak pedig 1000 Ft-ot beszéltünk meg gyerekenként.

A jelentkezési lapon a gyerek neve mellet van egy hely, ahova pár mondatot be lehet írni, a gyerekek személyes dolgairól, segítve ezzel az öreg lappföldit.
      Miben fejlődtek, javultak? Miben kéne erősítenie? Mit rosszalkodott?
      Ezt az anyagot, a jelentkezési határidő lejártakor elküldöm a Mikulásnak, hogy legyen ideje felkészülni.

Fontos! Kérjük, hogy a jelentkezési lapot legkésőbb nov. 30-án estig töltsétek ki. Ennek több oka is van:
      A télanyónak legyen ideje bevásárolni és csomagolni, ne kelljen többször rohangálni, hogy még egy, meg még egy csomagot még összeállíthasson (ugyanolyat).
      A Mikulásnak a listát össze tudjam szerkeszteni és elküldeni, amiből Ő is elkészítheti a saját pergamentekercsét. (lásd foto)
      A kempinges az igényelt faházakat elő tudja készíteni (fűtés, víz)

———————————————————-
      Helyszin:
      mezőkövesd zsóry camping
      3400 Mez

• Szerző
      Válasz
      fecsi
      Felhasználó

[quote=”Kerti”:a12holew]Ezek szerint akkor a helyszín a Zsóry?[/quote]
        Onnan nekem is szép emlékeim vannak,főleg mikor megláttam a Lipit cica gatyában lejteni,a Sztakandiékat táblát egyelni,és a Bluet mikor meg probált Jamesz barátommal lépést tartani italozás ügyben. :2010_tanc2.gif :smt030

erno
        Felhasználó

[quote=”GaborApa”:jgdlxnkv]
          Ha valaki kitölti a jelentkezési lapot, annak is tudnia kell már, hogy hova jelentkezik, szerintem.[/quote]

Én biztos hogy Zsori-ra jelentkeztem.

Névtelen

[quote=”Blue”:368ub1fn]Nekem hiába mondták utánna hogy Zsórin voltam.
            🙄 [/quote]

Nem azt mondtuk…voltál !!
            [-X
            Azt mondtuk…..átmenetileg egy pár percre beugrottál Zsórira !!
            :2010_ivok.gif 😀

GaborApa
            Felhasználó

[quote=”Blue”:31t0wcqu]Nekem hiába mondták utánna hogy Zsórin voltam.
              🙄 [/quote]

de legalább tudod 😆

Blue
              Felhasználó

[quote=”GaborApa”:3r45zsyd]Utána majd csak elmondja valaki. [-o< [/quote] Nekem hiába mondták utánna hogy Zsórin voltam. 🙄

GaborApa
                Felhasználó

[quote=”LMC”:httbn0vh]…Tegyük fel szavazásra, Zsóri kemping, vagy Szajkitavak kemping ?….[/quote]

Mikor zárjuk a szavazást?

GaborApa
                  Felhasználó

[quote=”Jamesz”:2xwfjga0]Hát szerintem is …ezért tűstént meg is kérdem egy olyantól aki már kitöltötte !!
                    #-o
                    Gábor …hol is lesztek Mikuláskor ???
                    😀 [/quote]

tudom én? :2010_nemtom.gif
                    Utána majd csak elmondja valaki. [-o<

Névtelen

[quote=”GaborApa”:2jdc9k48]Ha valaki kitölti a jelentkezési lapot, annak is tudnia kell már, hogy hova jelentkezik, szerintem.[/quote]

Hát szerintem is …ezért tűstént meg is kérdem egy olyantól aki már kitöltötte !!
                      #-o
                      Gábor …hol is lesztek Mikuláskor ???
                      😀

GaborApa
                      Felhasználó

[quote=”Kerti”:4968ayhq]Ezek szerint akkor a helyszín a Zsóry?[/quote]

Nem tom mikor dől el. :2010_nemtom.gif
                        Lassan kéne küldeni egy körlevelet, abba meg szerintem benne kéne legyen a helyszín is.
                        Ha valaki kitölti a jelentkezési lapot, annak is tudnia kell már, hogy hova jelentkezik, szerintem.

Kerti
                        Adminisztrátor

[quote=”GaborApa”:2eixuxay]…. Ha változik a dolog akkor azt is beleírjuk abba a hozzászólásba….[/quote]

Ezek szerint akkor a helyszín a Zsóry?

GaborApa
                          Felhasználó

[quote=”LMC25″:1kll28nr]….Ja ! és ha lehet egy linket a helyszinről????? azaz hogy hová kellene eljutni ? 🙄 🙄 🙄
                            Ezért is Bocsi ! Biztos az is itt van valahol de aki évente csak pár alkalommal látogatja meg a honlapot, az ennyire …balga !
                            Köszi előre is ! 😳 😳 😳 😳 [/quote]

Mindig érdemes elolvasni az adott topik legelső hozzászólását. Főleg, ha találkozóról van szó. A legelső hozzászólásba szoktuk beszerkeszteni az összes tudnivalót, hogy még a menet közben kiderült információk is könnyen megtalálhatóak legyenek.
                            Itt eredetileg a Zsóry kemping volt megcélozva, annak a linkje az első hozzászólásban bent van. Ha változik a dolog akkor azt is beleírjuk abba a hozzászólásba.

#-o Amúgy meg, a ritka belépéseiddel kapcsolatban: Ki is az a cv2ady? Még szép avatar is készült Neki.
                            Úgy volt, hogy azután csak Ő fog írni, és az LMC25 megszűnik. (már csak azért is mert LMC már nagyon régóta van. 😉 )

Kerti
                            Adminisztrátor

[quote=”LMC25″:2s1f6rjp]Köszi Kerti a segitségedet ! Tudjátok mivel van ennek a klubnak óriási szerencséje ? Hogy nincs olyan sok szemfüles és ügyes tagja mint szerény személyem, aki azt sem látja ami ott van.
                              Dehát ilyen a Ce la Vié !Elnézést kérek emiatt !Hát akkor remélem az idén is legalább annyira ügyes lesz a Mikula mint tavaly ! [-o< [-o< Ja ! és ha lehet egy linket a helyszinről????? azaz hogy hová kellene eljutni ? 🙄 🙄 🙄 Ezért is Bocsi ! Biztos az is itt van valahol de aki évente csak pár alkalommal látogatja meg a honlapot, az ennyire ...balga ! Köszi előre is ! 😳 😳 😳 😳 [/quote] Nem kell elnézést kérned! [-X (ha valami nem megy szólj és szívesen segítünk.) A helyszín linkje még nincs fent, mert még ha jól tudom nem dőlt el, hogy hol lesz csak felvetés volt. Én is várom, hogy hol lesz a találkozó. Remélem hamarosan megtudjuk. 😆

LMC25
                              Felhasználó

Köszi Kerti a segitségedet ! Tudjátok mivel van ennek a klubnak óriási szerencséje ? Hogy nincs olyan sok szemfüles és ügyes tagja mint szerény személyem, aki azt sem látja ami ott van.
                                Dehát ilyen a Ce la Vié !Elnézést kérek emiatt !Hát akkor remélem az idén is legalább annyira ügyes lesz a Mikula mint tavaly ! [-o< [-o< Ja ! és ha lehet egy linket a helyszinről????? azaz hogy hová kellene eljutni ? 🙄 🙄 🙄 Ezért is Bocsi ! Biztos az is itt van valahol de aki évente csak pár alkalommal látogatja meg a honlapot, az ennyire ...balga ! Köszi előre is ! 😳 😳 😳 😳

fecsi
                                Felhasználó

Jól tudom,hogy Zsórin lesz egy meleg helység?Ha így van én is erre szavaznék.

Kerti
                                  Adminisztrátor

[quote=”GaborApa”:1reihdp3]… de azt legalább már beírtad, hogy jösztök a Mikulástalira.
                                    Na csőcső
                                    😆 [/quote]
                                    Én beírnám hogy jöszünk a találkozóra de eldőlt már, hogy hol lesz? Vagy még nem zárult le a szavazás?

Kerti
                                    Adminisztrátor

[quote=”LMC25″:2yno6vhi]Jelentkezésit hol kell kitölteni ? Mármint az ideit ? Sajna nem találom a linket, vagy nagyon fáradt vagyok vagy h…e, de tényleg nem látom ….! 🙄 🙄 🙄 [/quote]

A főoldalon felül középen mindig megtalálható az Aktuális részben a következő találkozó jelentkezési lap linkje. Pirossal ki is van emelve. Most is megtalálhatod ott, vagy az alábbi linken közvetlenül:
                                      Mikulás találkozó link

LMC25
                                      Felhasználó

Jelentkezésit hol kell kitölteni ? Mármint az ideit ? Sajna nem találom a linket, vagy nagyon fáradt vagyok vagy h…e, de tényleg nem látom ….! 🙄 🙄 🙄

Kerti
                                        Adminisztrátor

Mi is megyünk, ha Zsóri a helyszín. (bocsi LMC)

eva54
                                          Felhasználó

Mi is úgy néz ki, hogy megyünk, csak még létszámegyeztetés folyik

erno
                                            Felhasználó

Sziasztok Mi is mennénk,de csak Zsorig mert Szajk igen igen messze van,majd ha a feleségem megirja a Mikulásnak a levelet fel is iratkozzúnk.

olimpiafamilia
                                              Felhasználó

Szevasztok , Mi is megyunk: 😆

LMC
                                                Felhasználó

[quote=”miska”:7yoa9dco]Nem bővül a jelentkezési lap. 🙁 Sok gyerek van büntiben? :-k
                                                  Ha kell esetleg intéz a :smt114 virgácsot is. 😉 [/quote]

Ha jól értesültem, krampusz és mikulás már van, a helyszin még kérdéses ? 😉

Tegyük fel szavazásra, Zsóri kemping, vagy Szajkitavak kemping ?
                                                  Esetleg akinek mindkettő megfelel [-o< Itt a fórumon várjuk a szavazatokat,a nyertes kempinghez hozzáadjuk a mindkettő megfelel szavazatot. András

Névtelen

Nem bővül a jelentkezési lap. 🙁 Sok gyerek van büntiben? :-k
                                                    Ha kell esetleg intéz a :smt114 virgácsot is. 😉

LMC25
                                                    Felhasználó

Szép estét mindenkinek !
                                                      Mivel a tavalyi Mikulás party nagyon jó volt és az idén még egy fütött helyiséggel is kecsegtetnek, kiváncsian és örömmel várjuk a részlleteket ! A gyerekek már 1 évvel öregebbek és egy nagyon jó képességü Mikulásra vágyunk-igazi szakákllal, és hozzávaló potrohhal….mert nagy a lebukás veszélye !! Remélem sikerül egy ilyet lőni valahol???? [-o< [-o< [-o< hogy ne épp ez legyen az illúziórombolás éve !Szoritok a Mikulásnak hogy jól végezze idén is a feladatát !!! 😉 😉 😉 😉 kiváncsian várjuk a helyszint és a további fejleményeket ! Ha szabad véleményt nyilvánitanom, a részvételi listára szavazok és a mikulás csomagra a tavalyihoz hasonlóan.

LMC
                                                      Felhasználó

[quote=”challenger”:38e2qvwa]Leveleket gereblyezi …mert osz van…ezt mondta 2 napja… :smt061 [/quote]

Valóban ez történt 😆 fáj is a derekam :2010_manko.gif

Az MLK-kempinget fel tudom ajánlani, végszükség esetére [-o< Már leeresztettem a vizet, vizesblokk wc-nem műkszik, de áramot,és slagból vizet tudok adni. Áram 750 ft/nap fűtésre, a többi minden ingyenes, a mikulás ajándéka 😉 A micses helyiséget BIWAK-lámpával be tudjuk fűteni,az aszfaltos úton körbe tudunk állni. :lakokipakol Az erdő nagyon szép szines őszies,a lángosost rá tudom beszélni hogy nyitva legyen.(lángos,palacsinta, tócsni ) András

25 hozzászólás megtekintése - 126-150 / 184

You must be logged in to reply to this topic.