Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Találkozó a Mikulással 2010. dec 3-5

Legutóbb frissítette cv2adi 14 years, 5 months telt el
25angok
184 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    GaborApa
    Felhasználó

A minap felhívott a Mikulás, hogy épp az új GPS-ét nyomkodja, és érdeklődött, hogy a lakóautós gyerekekkel, hol tud majd összefutni.

A találkozó helyszínével kapcsolatban Miska intézkedett, és eddig a Zsóry kemping mondta a legjobb ajánlatot, ahol a kempinget a mi kedvünkért kinyitják. Mivel a vizesblokk nem üzemel ezért grátis befűtenek egy faházat ahol lehet zuhanyozni és a WC-t használni.
      Melegedéshez pedig van egy külön egy nagyobb épület amit befűtenek hogy ne kelljen a szabadban fagyoskodni. Ennek a fűtésnek a költségét természetesen össze kell dobnunk.
      A napidíjra is szép kedvezményt kaptunk, lakóautónként 3500 Ft/nap.
      További információk: http://www.zsory-camping.lhcom.hu/
      vagy Miskától itt a fórumon 😉

Nincs még lefixálva, jöhet bármi más javaslat is, ha jobb ennél.

Tavaly Kata télanyó csomagolta az egyenzacsikat, és 1500-ra jött ki/csomag. (kindertojás, és jobb minőségü csokik), ezt idén is vállalja.

————————————————————-

Jelentkezési lap a találkozóra link

————————————————————-

A kempingben lévő faházakat befűtik az érkezés előtt, de ehhez biztos jelentkezés szükséges.
      A faházak 4 fősek (kettő fent alszik, kettő lent) és 8000 Ft/nap de csak akkor érdemes befűteni, ha 2 napra lesznek lefoglalva.
      Tehát a 4 főre 2 napra 16000 Ft.
      Ha két kétfős család összeáll akkor ez csak napi 500 forinttal több mint a lakóautónkénti ár.

————————————————————-

Természetesen gyerek nélkül is jöhet bárki, akinek kedve van egy forralt boros, hangulatos, lakóautós találkozóra.

Idén a Zsóry-campingre esett a választás amit a mi kedvünkért nyitnak ki.
      A társaság rendelkezésére áll egy 80 m2-es fűtött épület.
      Zuhanyzó és WC használathoz befűtenek egy közösen használható faházat
      A nem lakóautóval érkezők is foglalhatnak fűtött faházakat.

A Mikulás minden ellenkező híresztelés ellenére ugyanaz lesz, akivel az előző években is találkozhattak gyermekeink. Akik voltak az előző években, azok már ismerik, akik nem, azoknak most itt a lehetőség.
      Ő az igazi Mikulás! Igazi szakálla van, és a gyerekeknek megengedi, hogy meghúzkodják. Külön-külön el is beszélget velük.
      A Mikulásról láthatsz képeket a fotóalbumban a találkozóink között.

A Mikulás szombaton 10-11 körül érkezik: A program a tavalyihoz hasonló.
      A gyerekeknek, a „nézeteltérések” elkerülésének érdekében egyforma csomagot kapnak 1500 Ft /csomag. A Mikulásnak pedig 1000 Ft-ot beszéltünk meg gyerekenként.

A jelentkezési lapon a gyerek neve mellet van egy hely, ahova pár mondatot be lehet írni, a gyerekek személyes dolgairól, segítve ezzel az öreg lappföldit.
      Miben fejlődtek, javultak? Miben kéne erősítenie? Mit rosszalkodott?
      Ezt az anyagot, a jelentkezési határidő lejártakor elküldöm a Mikulásnak, hogy legyen ideje felkészülni.

Fontos! Kérjük, hogy a jelentkezési lapot legkésőbb nov. 30-án estig töltsétek ki. Ennek több oka is van:
      A télanyónak legyen ideje bevásárolni és csomagolni, ne kelljen többször rohangálni, hogy még egy, meg még egy csomagot még összeállíthasson (ugyanolyat).
      A Mikulásnak a listát össze tudjam szerkeszteni és elküldeni, amiből Ő is elkészítheti a saját pergamentekercsét. (lásd foto)
      A kempinges az igényelt faházakat elő tudja készíteni (fűtés, víz)

———————————————————-
      Helyszin:
      mezőkövesd zsóry camping
      3400 Mez

• Szerző
      Válasz
      eva54
      Felhasználó

[quote=”miska”:27g0dgr1]Kaja lesz,(bográcsban) 🙂 [/quote]

??? Erről lehetne többet megtudni.
        Mit vigyünk, miben tudunk segíteni?

Névtelen

[quote=”Jamesz”:n3lq0ub1]Kedves Sporttársak
          Nagy csend van …ez nekem mindig gyanús !!!!
          🙄
          Valaki legalább egy szó erejéig tájékoztasson Mikulásról ….van e hely ….meleg e …..egyáltalán jöhetünk e vagy sem e ….jön e a Mikulás ….oda e ahova várjuk …..ti is oda jöttök e vagy máshova ….mit eszünk e…..iszunk e…????
          :smt114 :smt201
          Tudom ez olyan öreges tudálékoskodás és felesleges kérdezősködés ….de mégis..!

Jártam már úgy , hogy lementem Bajára , a zöme meg közben Münchenbe vonult …azt ott ültünk Fecsikével kézenfogva …elhagyatva, kidobva ……
          :2010_igen_kezfogas.gif 😀 😀

Tehát csak a miheztartás miatt …..tényleg megyünk ???
          :2010_nemtom.gif [/quote]
          Na igen, ami volt, elmúlt, de, hogy megnyugtassalak, igen megyünk, és a fűtött, szállásotok is biztosítva van.
          😆
          Egyébként, most is foghatod a Fecsi kezét, mert jön. 😛
          Kaja lesz,(bográcsban) pia is lesz, ami a lényeg, a mikulás is jön! 🙂

GaborApa
          Felhasználó

[quote=”Jamesz”:1xjo80f3]…Valaki legalább egy szó erejéig tájékoztasson Mikulásról ….van e hely ….meleg e …..[/quote]
            Na de Jamesz!

…azt ott ültünk Fecsikével kézenfogva …elhagyatva, kidobva ……

Na de Jamesz!!!! Mi már senkik vagyunk? 🙁 🙁

Emlékszem, tavaly is páran csak az utolsó pillanatban, a határidő után jelentkeztek . 😕 [-X
            Biztos most is félnek az időjárástól, lesz-e hó, vagy hideg.
            Akik tavaly voltak mind azt mondták, hogy nagyon megérte lakóautóba szállni. A Mikulás nagyszerű volt, és jó hangulat volt még a didergős szabadban is.
            Most pedig azért kerestünk fűtött helységes, és jól megközelíthető kempinget, hogy ez se legyen akadály.
            Csak hát biztos már mindenki kezd belegubózni a téli semmittevésbe, vagy már a karácsony előtti hajrával van elfoglalva.

Találkozó mindenképpen lesz, fűtés lesz, Mikulás lesz, és ahogy elnézem már az eddig jelentkezetteket is, jó hangulat is lesz. :smt205

Névtelen

Kedves Sporttársak
              Nagy csend van …ez nekem mindig gyanús !!!!
              🙄
              Valaki legalább egy szó erejéig tájékoztasson Mikulásról ….van e hely ….meleg e …..egyáltalán jöhetünk e vagy sem e ….jön e a Mikulás ….oda e ahova várjuk …..ti is oda jöttök e vagy máshova ….mit eszünk e…..iszunk e…????
              :smt114 :smt201
              Tudom ez olyan öreges tudálékoskodás és felesleges kérdezősködés ….de mégis..!

Jártam már úgy , hogy lementem Bajára , a zöme meg közben Münchenbe vonult …azt ott ültünk Fecsikével kézenfogva …elhagyatva, kidobva ……
              :2010_igen_kezfogas.gif 😀 😀
              Tehát csak a miheztartás miatt …..tényleg megyünk ???
              :2010_nemtom.gif

Névtelen

Na igen ….ha a Fecsi is szereti a meleget , legfeljebb összeköltözünk.
                :2010_ivok_sor2.gif

GaborApa
                Felhasználó

[quote=”miska”:srbrgj53]Most akkor kinek kedvezzek? :2010_nemtom.gif [/quote]
                  én sem értem ezeket a fiúkat.
                  [quote=”fecsi”:srbrgj53]Jól tudom,hogy Zsórin lesz egy meleg helység?[/quote]
                  :-k :smt216 :smt215 :2010_nem_guluszem.gif

😆

Névtelen

[quote=”Jamesz”:35k7w45c]
                    Ha viszont igy alakult , akkor tényleg kérek egy fürdőszobás , zuhonyzós és főleg WC-és faházat !!!
                    😀
                    Ha lehet egy kikötésem ….fűtés ….az azért legyen benne !!
                    [-o< No nem azért mert én félek a hidegtől ....hanem ha nincs fűtés a Gabi mindig össze akar bújni .... 😀 [/quote] Most akkor kinek kedvezzek? :2010_nemtom.gif

Névtelen

[quote=”GaborApa”:3gec5oy4]Ennek alapján „íródott” meg a körlevél is.
                      Így most már Te is jelentkezhetsz, egy fürdőszobás zuhanyzós WC-s faházikóba, ami Zsóryban van. 😉

😉 [/quote]

Naaa ….igy már majdnem szavazásnak néz ki!!
                      #-o
                      Ha viszont igy alakult , akkor tényleg kérek egy fürdőszobás , zuhonyzós és főleg WC-és faházat !!!
                      😀
                      Ha lehet egy kikötésem ….fűtés ….az azért legyen benne !!
                      [-o< No nem azért mert én félek a hidegtől ....hanem ha nincs fűtés a Gabi mindig össze akar bújni .... 😀

GaborApa
                      Felhasználó

[quote=”Jamesz”:1fibx33e]Mi az hogy a Rudi …még én sem láttam a szavazást !!
                        😀 [/quote]
                        #-o Jaaaa, hogy a szavazósdi kavart meg?

Hát az úgy volt, hogy:
                        [quote=”LMC”:1fibx33e]…..Tegyük fel szavazásra, Zsóri kemping, vagy Szajkitavak kemping ?
                        Itt a fórumon várjuk a szavazatokat….[/quote]

erre:
                        [quote=”erno”:1fibx33e]Sziasztok Mi is mennénk,de csak Zsorig mert Szajk igen igen messze van….[/quote]
                        [quote=”Kerti”:1fibx33e]Mi is megyünk, ha Zsóri a helyszín. (bocsi LMC)[/quote]
                        [quote=”fecsi”:1fibx33e]Jól tudom,hogy Zsórin lesz egy meleg helység?Ha így van én is erre szavaznék.[/quote]
                        [quote=”Soma”:1fibx33e]Mi is Zsóry mellett szavazunk (Bocs András)….[/quote]
                        Tehát 4 szavazat érkezett 6 nap alatt, és ezek alapján:
                        [quote=”Kerti”:1fibx33e]…A szavazás szempontjából Zsóry lesz a helyszín. …[/quote]
                        Ennek alapján „íródott” meg a körlevél is.
                        Így most már Te is jelentkezhetsz, egy fürdőszobás zuhanyzós WC-s faházikóba, ami Zsóryban van. 😉

és persze LMC-vel is jó lenne ott találkozni, hisz már ráér 😉

Névtelen

[quote=”GaborApa”:3dtgp2yz]:-k Rudi! Te hogy látod?
                          😆 [/quote]

Mi az hogy a Rudi …még én sem láttam a szavazást !!
                          😀

EdGaR
                          Felhasználó

[quote=”Jamesz”:1vdy6oa1]Azért kiváncsi vagyok a Mikulásra mit mond Rudolfnak a főrénszarvasnak , ha olvasgatja a fórumot. .
                            :2010_olvas.gif

Te vazzeg …most nem tudod végülis mi a helyzet MLK Mikulásfronton ??
                            #-o

Hol lesz ..mikor ..hánykor….vagy csak úgy jelenjek meg , azt majd csak lesz valahogy .??
                            😀 :smt114 😀 [/quote]
                            Mindenesetre másik szarvasnak ne szóljunk a buliról, mert csak bőgés lesz a vége 😆

GaborApa
                            Felhasználó

[quote=”Jamesz”:3585j1xa]Azért kiváncsi vagyok a Mikulásra mit mond Rudolfnak a főrénszarvasnak , ha olvasgatja a fórumot. .

#-o

Hol lesz ..mikor ..hánykor….vagy csak úgy jelenjek meg , azt majd csak lesz valahogy .??
                              😀 :smt114 😀 [/quote]

:-k Azt hittem minden benne van már az első hozzászólásban.
                              Mit nem írtam még le? :2010_nemtom.gif

Rudi! Te hogy látod?
                              😆

Névtelen

Azért kiváncsi vagyok a Mikulásra mit mond Rudolfnak a főrénszarvasnak , ha olvasgatja a fórumot. .

#-o

😀 :smt114 😀

GaborApa
                                Felhasználó

Az első hozzászólásba beszerkesztettem a körlevelet.
                                  Ha valaki nem kapta volna meg, kérem jelezze.
                                  Köszi

eva54
                                  Felhasználó

[quote=”eva54″:2d0sjmqp]Szombaton hány órakor jön a Mikulás?[/quote]
                                    Bocs 😳 A hírlevelet csak most olvastam. Most már tudom, hogy 10-11 körül.

eva54
                                    Felhasználó

Szombaton hány órakor jön a Mikulás?

Kerti
                                      Adminisztrátor

[quote=”GaborApa”:1yiubez7]Cső cső
                                        Most már lehet lesz Zsóry a döntés.
                                        El kell lesz már dönteni a jelentkezésekhez meg a szervezéshez is.

Madárék jösznek? Mert valami fűtés az kell lesz nekik.
                                        Néztem, nektek a régi 3-ason kell lesz jöszni, és akkor még autópályalevonó sem kell lesz, és olyan rövid, hogy még egy zacsi makuka sem kell lesz az útra.

megy lesz ez.
                                        😉 [/quote]
                                        :2010_rohog.gif Tucc te borsodiul (csak ne hangoztasd) :2010_rohog.gif

A szavazás szempontjából Zsóry lesz a helyszín.
                                        Megyek is gyorsan jelentkezni, nehogy ne legyen hely.
                                        Madárról nem tudok nyilatkozni, majd megteszi ő.
                                        Fűtés lehet, hogy nem is kell neki, mert majd kiadjuk nekik albérletbe a felső szintet a sárgában.

Kerti
                                        Adminisztrátor

[quote=”EdGaR”:2q2swrj8]:2010_rohog.gif B@sszus megint lemaradtam az előzményekről… ez mi???? 😆 [/quote]

Dehogy maradtál le. A borsodi jösztök szavunkat próbálta kifigurázni a kis videó láttán.

EdGaR
                                          Felhasználó

[quote=”GaborApa”:213ju7kx]Cső cső

Néztem, nektek a régi 3-ason kell lesz jöszni, és akkor még autópályalevonó sem kell lesz, és olyan rövid, hogy még egy zacsi makuka sem kell lesz az útra.

megy lesz ez.
                                            😉 [/quote]
                                            :2010_rohog.gif B@sszus megint lemaradtam az előzményekről… ez mi???? 😆

GaborApa
                                            Felhasználó

[quote=”Kerti”:9vc2rt3m]Ezek szerint akkor a helyszín a Zsóry?[/quote]

Cső cső

megy lesz ez.
                                              😉

Névtelen

[quote=”Blue”:2ld3mtlk]Ez a Zsóri egy nagyon tuti hely lehet :-k

Azt mondják a jóból is megárt a sok.
                                                Nekem meg a pár perc is elég volt ebből a most már szép emlékből??? :2010_elas.gif

Van még tovább is lehetőség? 🙄

(Azé ne érezze mindeki kötelezőnek a válaszolást, elég csak az illetékes.)[/quote]
                                                Van, és nem hozunk konyakot! 😳

Blue
                                                Felhasználó

[quote=”Jamesz”:yld6kfp9]Nem azt mondtuk…voltál !!
                                                  [-X
                                                  Azt mondtuk…..átmenetileg egy pár percre beugrottál Zsórira !!
                                                  :2010_ivok.gif 😀 [/quote]
                                                  Ez a Zsóri egy nagyon tuti hely lehet :-k

Azt mondják a jóból is megárt a sok.
                                                  Nekem meg a pár perc is elég volt ebből a most már szép emlékből??? :2010_elas.gif

Van még tovább is lehetőség? 🙄

(Azé ne érezze mindeki kötelezőnek a válaszolást, elég csak az illetékes.)

GaborApa
                                                  Felhasználó

Sikerült beszélnünk.

Azt mondta, hogy Ő már öreg ahhoz, hogy ilyen messze elautókázzon, így hát nem vállalná senki kedvéért sem, de a lakóautós gyerekekért eljön a Zsóry kempingbe.
                                                    😆
                                                    Szombat délelőtt ott lesz.
                                                    Várja a listát a gyerekekről. 😉

GaborApa
                                                    Felhasználó

[quote=”Soma”:1kurpozj]..Esetleg ha megoldható aki tavaly Sástón volt.De ez csak egy ötlet döntsön a többség.[/quote]
                                                      😉
                                                      Már próbáltam hívni, de nem vett fel

Soma
                                                      Felhasználó

Mi is Zsóry mellett szavazunk (Bocs András).Már le lett ,szervezve,foglalva.
                                                        Nem tudom a társaság,hogy döntött Miki ügyben,de jó lenne ha lenne.
                                                        Esetleg ha megoldható aki tavaly Sástón volt.De ez csak egy ötlet döntsön a többség.

25 hozzászólás megtekintése - 101-125 / 184

You must be logged in to reply to this topic.