Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Találkozó a Mikulással 2009.12.04-06

Legutóbb frissítette repi 15 years, 6 months telt el
30angok
292 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    GaborApa
    Felhasználó

Az előbb beszéltem telefonon az öreg lappföldivel.

Elmesélte, hogy tavaly volt egy igen kellemetlen balesete

de már jól érzi magát
      Minden lakóautósnak üdvözletét küldi

Beszélgettünk a munkájáról is, de lakóautókba már nem visz ajándékot. Elmondta, hogy hajlott kora (és rendkívül fejlett hasizma) miatt a Truma kéményt már biztosan nem vállalná be. Kellemetlen emlékei vannak a kéményekkel.

Új hobbija a kempingezés. Igaz, lakóautóra még nem tellik Neki, mert állandóan elszórja a pénzét mindenféle ajándékokra.
      Vett viszont egy sátras utánfutót

Ha jól látom, még BIWAK fiók is van rajta. 😉

De, a legfontosabb!
      December 5-én, szombaton 11-kor a Sástó kemping felé jár.
      (A kemping kinyit nekünk péntektől vasárnapig 5000Ft/lakóautó a két éjszakára, árammal)
      Ha valaki nem emlékezne rá, Ő az LINK

Na kinek van kedve találkozni Vele? 😉

////////////////////////////////////////////// Információk //////////////////////////////////////////////

Jelentkezési lap

A kemping díja (nekünk) 5.000Ft/lakóautó összesen, a két éjszakára, árammal együtt.
      Fedett hely van.
      A kemping honlapja: http://www.matrakemping.hu
      Érkezés: péntek este 17-h után.

Szállásigénylésre is van lehetõség. Péntekre biztosan, szombaton csak néhány szobára a jelentkezések alapján.
      A szállásigénylés egyénileg intézendõ a 06-37- 374-025 számon.

A gyerekeknek egységcsomagot készítünk 1500 Ft/db.
      A Mikulásnak pedig kb.1000 Ft-ot adunk

A kemping webcíme: http://www.matrakemping.hu/
      Gyöngyöst majd Mátrafüredet elhagyva az út baloldalán látsz egy nagyobb parkolót és mögötte a Sástó kemping.

• Szerző
      Válasz
      Névtelen

[quote=”reprodesign”:3tj6krt9]A megoldás részemről tökéletes.Elfogadjuk és köszönjük az ötletet.Gyerekenként 2500 ft =D> =D> tök jó!!! És ha anyut is meg szeretnénk ajándékozni? Róla is lehet írni rosszakat? 😳 Pl: amikor letolatta a kerti csapot?[/quote]

Részemről is megfelel. =D> Bár már beelőztek. 😆

repi
        Adminisztrátor

A megoldás részemről tökéletes.Elfogadjuk és köszönjük az ötletet.Gyerekenként 2500 ft =D> =D> tök jó!!! És ha anyut is meg szeretnénk ajándékozni? Róla is lehet írni rosszakat? 😳 Pl: amikor letolatta a kerti csapot?

GaborApa
          Felhasználó

Gondoltam pár dolgora. :-k Beszéljük meg, mielőtt a körlevél szétmenne, és a jelentkezési lapot feltennénk.

Az ajándékosztás egyszerűsítése érdekében:
            Jó lenne, ha nem lenne nagy eltérés a csomagok között, mert akkor néhány gyereknek (akik kisebb csomagot kapnak) szomorúságba is fordulhat az ünnep.

Kata bevállalta, hogy összekészítene egyforma csomagot minden gyerek számára. Így a csomagokat sem kellene majd mindenkitől összeszedni, és egyben oda tudom adni Miklósbácsinak. Másik előny, hogy így Neki sem kéne azt nézegetni, hogy kinek mit ad. Kata szerint kb. 1500 Ft-ért lehetne egy jó csomagot összerakni.
            Más vélemény?

Arra gondoltam, hogy a gyerek igazán akkor esik hanyatt, amikor kiderül, hogy ez a Piros bácsi mindent tud róla.
            Erről ma beszéltem is Mikivel.
            Mivel Ő már nem mai gyerek, és már azt is rég elfelejtette, hogy hol a Cavinton, ezért egy kis emlékezet frisssítésre lesz szüksége, a szülők segítségével.

A jelentkezési lapon a gyerek neve mellet lesz egy hely, ahova 1-2 mondatot be lehet majd írni, a gyerekek személyes dolgairól.
            Miben fejlődtek, javultak?
            Miben kéne erősítenie (pl. nem rugdossuk anyát, ha nem ízlik a kaja)
            Sportolás, egyebek, hobby, (pl hallottam milyen szépen hegedűltél, vagy láttam milyen ügyesen focizol az edzéseken)
            És a legfontosabb a csibészségek. (pl amikor a focilabdával lerúgtad a kínai vázát.)

Ezt az anyagot, a jelentkezési határidő lejártakor (ez kb. dec 2. lesz) majd elküldöm a Mikulásnak emailban (halad a korral), hogy legyen ideje készülni.

És egy kicsit beszéljünk még Őróla:
            Az öregnek profi a ruhája
            igazi a szakálla (lehet majd húzkodni is)
            fel is készül a gyerekekből, nem csak osztogat
            kiszáll a helyszínre
            Szerintem gyerekenként egy ezrest adhatnánk Neki.
            Más vélemény?

fecsi
            Felhasználó

[quote=”Blue”:j8iovnq0]Bár egy éve már elcsépeltük ezt a témát, de azért Fecsi emlékeztettlek itt a XV ben a Szemétégető környékén lehet lizingelni külömböző évjáratú lányokat.
              😆 [/quote]
              Lehet,hogy az asszony nem örülne az ötletnek,de 3 hét múlva ott nyit az új telepünk,ezért ezt az évjárat kérdést alaposan körbe tudom járni.

rlacika
              Felhasználó

[quote=”GaborApa”:ol9yo87o]:-k Ők hisznek még a Mikulásban?[/quote]
                Talán a pénzében…. 🙄 😀

GaborApa
                Felhasználó

[quote=”Blue”:2pg08rix]Bár egy éve már elcsépeltük ezt a témát, de azért Fecsi emlékeztettlek itt a XV ben a Szemétégető környékén lehet lizingelni külömböző évjáratú lányokat.
                  😆 [/quote]
                  :-k Ők hisznek még a Mikulásban?

Brigi
                  Felhasználó

Mi szombat – vasárnapra csatlakoznánk. (Bár a legkisebb is elég nagy már.)

Blue
                    Felhasználó

[quote=”fecsi”:2s6oqqx7]Ha nem lessz térdig érő hó(tavaly ugyan kértem téli gumit a mikulástól,de nem csak a derekával,hanem a fülével is baj lehet,mert meg se halotta)akkor mis is megyünk.Ilyen kisebb kiadású gyerekeket majd szerválok addig valahonnan,mert a mieink már nagy lovak.[/quote]

Bár egy éve már elcsépeltük ezt a témát, de azért Fecsi emlékeztettlek itt a XV ben a Szemétégető környékén lehet lizingelni külömböző évjáratú lányokat.
                      😆

sztakandi
                      Felhasználó

Mi még csak azt hallottuk, hogy nagyon jó volt, úgyhogy most kipróbáljuk.
                        Mindenképpen ott leszünk.
                        Ami a gyerekeket illeti, két fiú és egy lány közül választhattok, kölcsönadjuk. 😆 :smt204

rudi-radio
                        Felhasználó

[quote=”Tomy”:17znlu22]Ilyen kisebb kiadású gyerekeket majd szerválok addig valahonnan,mert a mieink már nagy lovak.

Ha gondolod, nekem három is van……
                          Bár nem teljes a választék,mert mind három lány! 🙂 [/quote]
                          Fecsit ez nem zavarja,mivel ehez van szokva, ugyanis neki is lányai vannak . 😆

Tomy
                          Felhasználó

[quote=”Fecsi”:3c4e59ke]Ilyen kisebb kiadású gyerekeket majd szerválok addig valahonnan,mert a mieink már nagy lovak.[/quote]

Ha gondolod, nekem három is van……
                            Bár nem teljes a választék,mert mind három lány! 🙂

fecsi
                            Felhasználó

Ha nem lessz térdig érő hó(tavaly ugyan kértem téli gumit a mikulástól,de nem csak a derekával,hanem a fülével is baj lehet,mert meg se halotta)akkor mis is megyünk.Ilyen kisebb kiadású gyerekeket majd szerválok addig valahonnan,mert a mieink már nagy lovak.

Tomy
                              Felhasználó

Azt hiszem, ezen a bulin mi is részt veszünk!
                                A gyereksereg örülni fog! :smt114

LMC
                                Felhasználó

[quote=”miska”:2nwyvl72]Ott a helyünk nekünk is!
                                  Tavaly is szuper volt!!! 🙂 [/quote]

Meg kell beszélnem a gyerekekkel, eddig ragaszkodtak a saját télapóhoz :smt114 , de nagyon joóó az ötlet =D> 😆

András

Névtelen

Ott a helyünk nekünk is!
                                    Tavaly is szuper volt!!! 🙂

FLaci
                                    Felhasználó

[quote=”GaborApa”:37djr3sq]Az előbb beszéltem telefonon az öreg lappföldivel.

Elmesélte, hogy tavaly volt egy igen kellemetlen balesete

de már jól érzi magát
                                      Minden lakóautósnak üdvözletét küldi

Beszélgettünk a munkájáról is, de lakóautókba már nem visz ajándékot. Elmondta, hogy hajlott kora (és rendkívül fejlett hasizma) miatt a Truma kéményt már biztosan nem vállalná be. Kellemetlen emlékei vannak a kéményekkel.

Új hobbija a kempingezés. Igaz, lakóautóra még nem tellik Neki, mert állandóan elszórja a pénzét mindenféle ajándékokra.
                                      Vett viszont egy sátras utánfutót

Ha jól látom, még BIWAK fiók is van rajta. 😉

De, a legfontosabb!
                                      December 5-én, szombaton 11-kor a Sástó kemping felé jár.
                                      (A kemping kinyit nekünk péntektől vasárnapig 5000Ft/lakóautó a két éjszakára, árammal)
                                      Ha valaki nem emlékezne rá, Ő az LINK

Na kinek van kedve találkozni Vele? 😉 [/quote]

=D> =D> =D>

repi
                                      Adminisztrátor

JAJJ!! Mi vagyunk az elsők??? 😳

17 hozzászólás megtekintése - 276-292 / 292

You must be logged in to reply to this topic.