Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Találkozó a Mikulással 2008.12.05-07

Legutóbb frissítette FLaci 16 years, 6 months telt el
24angok
87 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    GaborApa
    Felhasználó

:-k
      Arra gondoltam, hogy tarthatnánk egy találkozót a Mikulással (szigorúan a gyerekek kedvéért 😳 ).
      Jöhetne minden gyermekes, és unokás klubtárs, meg persze a többi is 😆 . Vagyis mindenki. (Kata szerint csak ürügyet találtam egy találkozóra) 😳

Péntek este kéne összejönni egy kempingben, hogy legyen áram, és akinek kell annak bungi.

Szombat délelőtt az összes gyerekkel elindulnánk egy erdei sétára, és az erdőben összetalálkoznánk a Mikulással.
      A Mikulásnak előre odaadnák a szülők a gyermek nevével ellátott csomagocskákat, így a Mikulás mikor a zsákjából előveszi név szerint tuja szólítani a gyerekeket.
      Lehet Őket kicsit szavaltatni és énekeltetni is.
      Még azt is ki kéne találni, hogy ki legyen az a nagy piros ember fehér szakállal, aki beöltözik.

Kempinggel kapcsolatban jó lenne néhány javaslat.
      A kirándulásokhoz erdei kempig lenne jó, de tudom, hogy sokan a termálokat szeretik.
      Jó lenne, ha Budapesttől nem túl messze. Lenne

Erdei kempingnek a Mátrában a sástói kempinget találtam, ahol van egy szép tó a fák alatt, van egy kilátó valami extrémpark és egy bob pálya.
      http://www.matrakemping.hu/
      http://www.adrenalin-park.hu
      De persze mehetünk bárhová.

Termálkempingre mondjatok javaslatokat. [-o< Meg persze azt is, hogy tetszik-e az ötlet. :roll: ------------------------------------------------- Friss információk a találkozóról: Jelentkezési lap a találkozóra

• Szerző
      Válasz
      LMC
      Felhasználó

[quote=”GaborApa”:m50fjzvb]sssssza meg! :smt209 :smt208 :smt210 :smt213

A Mikulás holnap ott lesz. :smt114
        Csak mi nem 😥 [/quote]

Szerintem ez a krampusz műve #-o :smt207 :smt208 :smt209 :smt210

:smt114

GaborApa
        Felhasználó

sssssza meg! :smt209 :smt208 :smt210 :smt213

Lakó bepakolva befűtve, vízzel feltöltve, de a csapból víz nem jön [-X
          Már jó ideje gyanús volt, hogy egyre kevesebb víz jött a csapokból. 😐
          Mostmár egyáltalán nem. 😥

Szivattyúhoz hozzáférni [-X
          Talán egy 3 éves gyerek keze jól elférne, de kéne bele egy 25 éves ereje.
          Azért sikerült pici csavarhúzóval a fal felől szétszedni.

és az van amire gondoltam. 😥
          Membrán teljesen megadta magát.[/img]

Miskáék ott vannak, és várják Dudóékat.

A Mikulás holnap ott lesz. :smt114
          Csak mi nem 😥

FLaci
          Felhasználó

[quote=”rudi-radio”:lh6wccnc]Minden utra kelőnek jó szórakozást, szép időd kívánunk.
            A gyerekeknek sok-sok ajándékot és nagy élményt a Mikulással való találkozáshoz.
            Rudi, Jutka[/quote]
            [-o< :smt214 csülkös bab lesz szombaton a vacsi???? 😉

FLaci
            Felhasználó

Jól látom hogy MISKOLCON nincs internet ?! :smt021

LMC
              Felhasználó

[quote=”GaborApa”:1k1arird]
                Ja és direkt Nagyfalu és Miskolc között keresgéltem.
                😥

Nem baj, mi is jól elleszünk! 😆 [/quote]

úgy látom, nem csak én fizetek 😉 😀

András

rudi-radio
                Felhasználó

Minden utra kelőnek jó szórakozást, szép időd kívánunk.
                  A gyerekeknek sok-sok ajándékot és nagy élményt a Mikulással való találkozáshoz.
                  Rudi, Jutka

GaborApa
                  Felhasználó

[quote=”miska”:7vgzj5qb]Szia Gábor!
                    Hány órátol lehet benenni a kempingbe?
                    Kell valami plusz dolog?[/quote]
                    Azért írtam a levélben, hogy 5 után, mert amúgy zárva van és nincs pofám ennyi emberért még ügyeletet is kérni. 😥
                    Gondolom 5 előtt senki sem ér oda, de ha igen akkor a kemping előtt nagy parkoló van (ott a Sástó is), ott lehet álldogállni, míg ki nem nyitják a kaput.
                    Nekünk az a parkoló is elég lett volna, hiszen kempinget ugyebár azért kerestem,
                    hogy legyn áram (akinek kell)
                    legyen WC (akinek kell)
                    és legyen apartman (akinek kell)

Ja és direkt Nagyfalu és Miskolc között keresgéltem.
                    😥

Nem baj, mi is jól elleszünk! 😆

Névtelen

Szia Gábor!
                      Hány órátol lehet benenni a kempingbe?
                      Kell valami plusz dolog?

Blue
                      Felhasználó

[quote=”ficsor”:las5ue0w] nem nyári gumikhoz igazították, ezért sajnos nem tudjuk meglátogatni a Mikulást [/quote]

Régen a Latviás idöben a Diagonál korszakban is ismerték mi az a TÉLI GUMI???
                        [-X [-X [-X

Blue
                        Felhasználó

[quote=”Blue”:15k4fing]OK. Szombat reggel mi is leugrunk de estére haza kell jönnünk.
                          😥 [/quote]

:smt205

Blue
                          Felhasználó

[quote=”zsuzsa”:28gj0bmj]Ez itt most a normális hozzászólás: nagyon jó lenne, ha eljönnétek, mert szeretnék legalább szóban hallani a francia utazásotokról… 🙂 😮 , és amúgy is szerintem jó buli lenne, ez utóbbit mindenkinek írom!!! =D> 😆 😆
                            Zsuzsa[/quote]

:smt217

Blue
                            Felhasználó

[quote=”zsuzsa”:jyn3p6d8]A Sástó-i erdőben viszont találkozhatsz velem (kedves nyugdíjas társam) és ott majd előadjuk a -„szerencséd, hogy öreganyádnak szólítottál”- cimű mesejelenet egy érdekesebb változatát… 8) 🙄 [-o< [/quote] :smt217

FLaci
                              Felhasználó

[quote=”ficsor”:v1mzidfy]Napok óta folyamatosan böngésszük az időjárás előjelzéseket, és számunkra nem jó híreket olvastunk. A hétvégi időjárást úgy tűnik nem nyári gumikhoz igazították, ezért sajnos nem tudjuk meglátogatni a Mikulást 🙁
                                Pedig a forralt bornak való és egyéb ellátmány már bent pihen a kocsiban 🙁

A gyerekeknek sok-sok csomagot, barátságos Mikulást, a felnőtteknek jó szórakozást kívánunk.

A Miklósoknak pedig boldog névnapot! =D> [/quote]

KEDVES NYUGDÍJAS
                                Cak tájékoztatásként nézd meg.
                                HÓ :smt214 LESZ
                                http://www.idojaras.hu/mo_6nap.php
                                ESŐBEN MEG MÁR IDÉN RUTINOSAK VAGYUNK
                                :smt211 újabb kifogást kérünk 😉

Brigi
                                Felhasználó

Sajnálattal látom, hogy ahelyett, hogy nőne a résztvevők száma inkább csökken. Nagyon sajnálom, hogy mi most nem tudunk menni. Úgy tűnik, hogy nálunk még nem annyira elterjedt a téli lakóautózás, mint pl. az olaszoknál, ahol Karácsony és Szilveszter között Sappadában be se fértünk a nagy lakóautó parkolóba és Meránban a kempingben se volt hely.

Sajnos a hó elolvadt, bár talán a Mátrában még talál a télapó egy kicsit.

ficsor
                                  Felhasználó

Napok óta folyamatosan böngésszük az időjárás előjelzéseket, és számunkra nem jó híreket olvastunk. A hétvégi időjárást úgy tűnik nem nyári gumikhoz igazították, ezért sajnos nem tudjuk meglátogatni a Mikulást 🙁
                                    Pedig a forralt bornak való és egyéb ellátmány már bent pihen a kocsiban 🙁

A gyerekeknek sok-sok csomagot, barátságos Mikulást, a felnőtteknek jó szórakozást kívánunk.

A Miklósoknak pedig boldog névnapot! =D>

GaborApa
                                    Felhasználó

Látom Dudó előkerült =D> =D> =D>

Attila
                                      Felhasználó

Szia Gábor! Attila vagyok aki a 4 gyerekkel jelentkeztem, de sajnos nem tudunk menni, mert az unokák lebetegedtek. Egyébként küldtem róla e-mailt, hogy bocsi lemaradt a nevem. Azért mindenkinek nagyon jó szórakozást!

Karollda
                                        Felhasználó

üdvözlet a Mikulásnak, meg mindenkinek, aki részt tud venni a bulin.A Mikulást kérjétek meg, hogy ha Veszprémbe jön, tegyen le nekünk a színház portán egy zsák szabadidőt.Szívesen élnénk vele.Jó bulizást. :smt039

Oldi
                                          Felhasználó

[quote=”GaborApa”:15bmca8u]….
                                            Gabecnak közbejött a munka, Fürediék meg inkább disznólkodnak.
                                            De mi van a többiekkel? 🙄 [/quote]

Hát, az nagyon hagyján, hogy nincs téli gumim, meg vizsgám, meg zöldkártyám #-o
                                            Ezek hiánya nagyon, nem szokott lázba hozni, de motor sincs benne. 😳 (Nem reménytelen a dolog:lakóm még van..
                                            :D/ :D/ :D/ )

Tolni viszont nem vagyok hajlandó még a Miki kedvéért sem. :smt018
                                            Úgyhogy erről a hiányzásról most kérek igazolást! Köszi.

Névtelen

Oké!
                                              Akkor megyünk. 😀

Blue
                                              Felhasználó

[quote=”GaborApa”:1kpx3669]De mi van a többiekkel? 🙄 [/quote]

OK. Szombat reggel mi is leugrunk de estére haza kell jönnünk.
                                                😥

GaborApa
                                                Felhasználó

[quote=”LMC”:192eq1dg]….
                                                  Ha kevesen mentek el nekem kell kifizetnem a MIKULÁS rezsiköltségét [/quote]
                                                  Jó.

😆 😆 😆

Nem Te vagy a bűnös [-X mert az is oda van írva, hogy 2006. #-o

LMC
                                                  Felhasználó

[quote=”GaborApa”:20zu9mow]
                                                    Volt olyan akit megtévesztett az, hogy feljött (a friss hozzászólás miatt) a 2 évvel ezelőtti topic, aminek a címéhez hozzá lett írva, hogy (elmaradt). Azt hitték a mostaniról van szó. 😥

Most én voltam a bűnös a” disznóvágás ” hozzászólással 😳 #-o

Még lehet jelentkezni, NEM MARAD EL A MIKULÁS TALÁLKOZÓ [-o< :smt215 :smt217 Ha kevesen mentek el nekem kell kifizetnem a MIKULÁS rezsiköltségét :smt211

riviera
                                                    Felhasználó

[quote=”GaborApa”:21o60gxu]Háát, ez az ami már nem rajtam múlik.
                                                      Ezért írtam, hogy minden megbeszélve.
                                                      Mi tartjuk ahhoz magunkat, hogy megyünk, de jó lenne, ha nem egymagunknak szerveztem volna le a :smt114 bácsit.
                                                      Ha már olyan messziről eljön a Mátrába 😉

Volt olyan akit megtévesztett az, hogy feljött (a friss hozzászólás miatt) a 2 évvel ezelőtti topic, aminek a címéhez hozzá lett írva, hogy (elmaradt). Azt hitték a mostaniról van szó. 😥

Mi is gondolkoztunk ,hogy megyünk,de téli gumi hiánya miatt nem merjük vállalni,mert bár melyik percben változhat az idő.
                                                      :smt211

GaborApa
                                                      Felhasználó

[quote=”miska”:1yoxw7fv]Gábor!
                                                        Mikor dől el, hogy menjünk, vagy ne menjünk a :smt114 találkozóra?[/quote]
                                                        Háát, ez az ami már nem rajtam múlik.
                                                        Ezért írtam, hogy minden megbeszélve.
                                                        Mi tartjuk ahhoz magunkat, hogy megyünk, de jó lenne, ha nem egymagunknak szerveztem volna le a :smt114 bácsit.
                                                        Ha már olyan messziről eljön a Mátrába 😉

De mi van a többiekkel? 🙄

25 hozzászólás megtekintése - 26-50 / 87

You must be logged in to reply to this topic.