Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Találkozó a Busókkal Mohács 2012 Febr.16-21

Legutóbb frissítette GaborApa 13 years, 3 months telt el
18angok
125 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    GaborApa
    Felhasználó

Mivel volt rá érdeklődés nyitok neki egy külön topikot.

A dátum senkit ne tévesszen meg a Busójárás csütörtöktől keddig tart. Persze a társaságunk zöme péntektől vasárnapig tud részt venni, de lehet előbb érkezni és maradni is, ha valaki megteheti.

Egyeztetések után Újmohácson leszünk az Admirális kempingben.
      A kemping tulajdonosa a busójárás idejére adott nekünk egy kedvezményes egységárat.
      Árammal lakóautónként 2.500 Ft. (ez min. 10 lakó esetén, az alatt 3000 Ft/lakó)

Természetesen elektromos fűtés esetén külön kell szólni, és aki árammal fűt az külön vezetéket is kap a terhelés miatt.

A tél miatt zuhanyzó nem üzemel, de egy Wc-t üzembe helyeznek.
      Tábortüzet lehet rakni.

Megközelítés lehet Baján keresztül, vagy Mohácsról kompozva.
      GPS: 45.993046°, 18.701783°

A kempingből komppal lehet átmenni mohácsra ami reggel hattól este 7-ig közlekedik (240 Ft/fő).

A kemping honlapja: http://mohacskemping.mlap.hu/

A Busójárás hivatalos honlapja: http://www.mohacsibusojaras.hu/

Árvíz, jégzajlás és nagy esőzések esetén marad B verzióként a Tesco parkolója.
      A parkoló üzemeltetőjével ez is le van már egyeztetve. Lehet egy kijelölt rész külön nekünk. Ezt sikerült térítésmentesre megbeszélni, viszont itt áram nincs.

• Szerző
      Válasz
      i890
      Felhasználó

[quote=”GaborApa”:2ekiqzqc]Tizenegyedik: i890, egészen új klubtag =D>
        Vajon így is fogjuk szólítani? 🙄

Végülis R2D2 nevét is megjegyezte a világ 😉
        Üdv a klubban! ::udv [/quote]

Sziasztok szólítsatok csak Lalipapi-nak. Az i890 inkább a lakóautómra jellemző.
        Böngészgetek itt a fórumon és ezek után egyre kíváncsibb vagyok milyen lehet ez a csapat. Remélem az időjárás nem tesz keresztbe Busó földön.

Lalipapi

GaborApa
        Felhasználó

[quote=”EdGaR”:3iwkgq73]Én már mindenkit lekorrumpáltam #-o de úgy tűnik veszélyben a részvételünk… 😳 [/quote]
          Háááát pedig ezt most már el kell intézned!

Holle mamát fizesd be valami távoli utazásra. 😆

EdGaR
          Felhasználó

Én már mindenkit lekorrumpáltam #-o de úgy tűnik veszélyben a részvételünk… 😳

GaborApa
            Felhasználó

[quote=”Soma”:1l2r6wze].. a csirke szárnyátttt ne felejtsd ki van aki szereti 😉 😆 🙄 😯 [/quote]
              van 😆

Soma
              Felhasználó

[quote=”GaborApa”:29pubebk]
                Bár tudom, hogy ez a kaja már a PÉK nevéhez fűződik, (de hát Ő úgy tűnik, nem akar jönni 😉 😆 )
                de azért Kata is jól csinálja.
                Bevállaljuk 😉 [/quote]

Vállald be 😆 ,de a csirke szárnyátttt ne felejtsd ki van aki szereti 😉 😆 🙄 😯

GaborApa
                Felhasználó

[quote=”EdGaR”:2mv6utsi]Arra hozok inkább külön… 😕 😆 [/quote]

Ok! Majd keresztet vetünk rá. 😆

Szerintem mindenki hozzon borokat, mi meg viszünk még itthon előrekotyvasztott esszenciát, amilyennel tavaly a Karavánszalonon is csináltam.
                  Úgy tűnt, nem volt rossz.

GaborApa
                  Felhasználó

[quote=”repro”:16solv10]Lebbencsleves ?? Slambuc ???[/quote]
                    Szerintem egyszerűbb lenne mondjuk egy csirkepöri. Annak nem kell pirítgatni a tésztáját és viszonylag gyorsan megvan.
                    Bár tudom, hogy ez a kaja már a PÉK nevéhez fűződik, (de hát Ő úgy tűnik, nem akar jönni 😉 😆 )
                    de azért Kata is jól csinálja.
                    Bevállaljuk 😉

EdGaR
                    Felhasználó

[quote=”GaborApa”:xo4iwhss]…

Azt a misebort bele is önthetnénk esténként.
                      🙄 [/quote]
                      Arra hozok inkább külön… 😕 😆

repi
                      Adminisztrátor

[quote=”GaborApa”:1m518cke]:lol:
                        Akkor mi leszünk a hóhányók?

Bográcsolásra eddig nem jött ötlet.
                        Lehet, hogy fel kéne szentelni egy bográcsot?

🙄 [/quote]

Lebbencsleves ?? Slambuc ???

GaborApa
                        Felhasználó

[quote=”EdGaR”:rxev58s7]… én hozok „misebort”, hogy hitelesebb legyen… és ha szerencsénk van vizet, ha nincs, jeget fogunk prédikálni 😆 és majd havat hányunk 😯 [/quote]
                          😆
                          Akkor mi leszünk a hóhányók?

Bográcsolásra eddig nem jött ötlet.
                          Lehet, hogy fel kéne szentelni egy bográcsot?

🙄

EdGaR
                          Felhasználó

[quote=”GaborApa”:1lmhtqdy]Akkor legyen szenteltvíz is.

Mondjuk … barackból :2010_ivok.gif [/quote]
                            … én hozok „misebort”, hogy hitelesebb legyen… és ha szerencsénk van vizet, ha nincs, jeget fogunk prédikálni 😆 és majd havat hányunk 😯

GaborApa
                            Felhasználó

[quote=”EdGaR”:17hrvlkk]Szerintem Motorola lesz a vezetékneve. :-k Jó kis tali lesz ez… lesz keresztelő is 😆 [/quote]
                              Akkor legyen szenteltvíz is.

Mondjuk … barackból :2010_ivok.gif

EdGaR
                              Felhasználó

[quote=”GaborApa”:1unldqlt]Tizenegyedik: i890, egészen új klubtag =D>

Üdv a klubban! ::udv [/quote]
                                Szerintem Motorola lesz a vezetékneve. :-k Jó kis tali lesz ez… lesz keresztelő is 😆

GaborApa
                                Felhasználó

[quote=”repro”:ybalww54]Olimpiafamilia =D> =D> [/quote]
                                  Tizenegyedik: i890, egészen új klubtag =D>

Üdv a klubban! ::udv

GaborApa
                                  Felhasználó

[quote=”rlacika”:co48ro0v]Hol gondoljátok? Kiskazánok vagy Nagykazánoknál? ::jegesviz :2010_peca2.gif [/quote]
                                    Ami a mostani hétvégét illeti, inkább a nagy kazánt választanám, de addigra elég lesz a kicsi is 😆

rlacika
                                    Felhasználó

[quote=”GaborApa”:j5ywdcnl]:lol: Ott még úgysem volt találkozó[/quote]
                                      Hol gondoljátok? Kiskazánok vagy Nagykazánoknál? ::jegesviz :2010_peca2.gif

GaborApa
                                      Felhasználó

[quote=”EdGaR”:3tmhvmzf]Persze, bízd csak rám… legfeljebb nem sikerül… és akkor Vaskapunál lesz a tali… :-k [/quote]
                                        😆 Ott még úgysem volt találkozó

EdGaR
                                        Felhasználó

[quote=”GaborApa”:3ossz826]
                                          Eső ne legyen! Ennyit talán rád bízhatunk. 😉 [/quote]
                                          Persze, bízd csak rám… legfeljebb nem sikerül… és akkor Vaskapunál lesz a tali… :-k

GaborApa
                                          Felhasználó

[quote=”EdGaR”:1i0h2fxj]
                                            Egy kicsit aggódom az időjárás miatt… persze csak egy kicsit 😳 [/quote]
                                            Ne aggódj!
                                            Intézd! 😆

Szerintem pont kedvező lesz ez a plusz néhány fok.
                                            Ha nagy melegedés jönne akkor pár nap után áradna a Duna, és akkor lakóhajózhatnánk.

Eső ne legyen! Ennyit talán rád bízhatunk. 😉

EdGaR
                                            Felhasználó

[quote=”GaborApa”:3vsesyab]
                                              A révhajózási társasággal is beszéltem, mivel kicsit aggódtam amiatt, hogy az utolsó járat este 7-kor indul, arra gondoltam, mi van ha valaki lekési az utolsó kompot és ott reked a túloldalon. 😕
                                              A 7 órás komp után egy személyszállító kishajó járkál még ide-oda. Eleinte félóránként azután csak óránként, de majdnem éjfélig.

Szombat este bográcsoljunk valamit?[/quote]
                                              Ez az utolsó komp egy kicsit minket is aggasztott, pláne, hogy a városban még este is vannak programok.

Persze, hogy süssünk-főzzünk valamit. Viszünk mi is valami füstölni valót, mert szeretnénk kipróbálni a cuccot most már élesben is… mondjuk ez egy bogrács mennyiségével sajnos nem versenyképes.

Egy kicsit aggódom az időjárás miatt… persze csak egy kicsit 😳

GaborApa
                                              Felhasználó

Beszéltem ma a kempingessel. A mostani hétvégén várható nagy havakat addig eltakarítják, hogy mire megyünk addigra se hó se sár ne fogadjon minket.

A révhajózási társasággal is beszéltem, mivel kicsit aggódtam amiatt, hogy az utolsó járat este 7-kor indul, arra gondoltam, mi van ha valaki lekési az utolsó kompot és ott reked a túloldalon. 😕
                                                A 7 órás komp után egy személyszállító kishajó járkál még ide-oda. Eleinte félóránként azután csak óránként, de majdnem éjfélig.

Szombat este bográcsoljunk valamit?

repi
                                                Adminisztrátor

[quote=”GaborApa”:29zvcayv]Egyelőre még 3.000 a kempingdíj, mert még csak 9-en jelentkeztünk, de ha még valaki jelentkezik akkor 2.500 lesz naponta.
                                                  Így a következő jelentkező, azzal, hogy eljön 4.000 Ft-tal csökkenti fogja a kemping összbevételét.

🙄
                                                  Ki lesz a 10.? 😆 [/quote]

Olimpiafamilia =D> =D>

repi
                                                  Adminisztrátor

[quote=”GaborApa”:182auxhc]Az a plusz 6-8 fok február közepén nem olyan rossz.
                                                    Még mindig jobb mint amit a mostani hétvégére mondanak ::megfagy [/quote]

És még csak most kezdődik. Kicsit temperálom a főmérsékletet a lakóba egy 500 W os kis hősugárzóval. Kinn -13 benn -5 na ez jó
                                                    ::megfagy
                                                    Legyünk pozitívak,a busóig rendeződik az időjárás meg bízom EdGáR-ban. 😆

tsong
                                                    Felhasználó

végül is télen van helye a hónak.hacsak nem liberalizáljuk ezt is.

GaborApa
                                                      Felhasználó

[quote=”EdGaR”:1inf1i7x]Hááát…
                                                        baj van a kapcsolataimmal Már beszéltem WinterApóval de azt mondta HóAnyónak elmaradásai vannak. Ha szép szóval nem megy, elmegyek a Busókhoz 😆 [/quote]
                                                        Az a plusz 6-8 fok február közepén nem olyan rossz.
                                                        Még mindig jobb mint amit a mostani hétvégére mondanak ::megfagy

25 hozzászólás megtekintése - 76-100 / 125

You must be logged in to reply to this topic.