Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Találkozó: 2011 március 12-15 Pápa Termál Kemping (4 napos)

Legutóbb frissítette Gaboca 14 years, 3 months telt el
25angok
221 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    EdGaR
    Felhasználó

Nos, én még sosem próbálkoztam hasonlóval sem, ezért egyenlőre puhatolózás szintjén közvéleményt szeretnék kutatni 😆
      Biztos, hogy segítséget fogok kérni a szervezésben a rutinnal rendelkező klubtársaktól, de a hely és az időpont, illetve az árral kapcsolatos egyeztetést szívesen vállalom.
      Tudni érdemes, hogy mi még sosem voltunk ebben a kempingben (mint, ahogy még a Magyar kempingek nagy részében sem 😳 )

Volna-e kedvetek a fenti időpontban Pápára csatangolni?

————————————————————-

– Minden parcella egyforma méretű, 100 m2 nagyságú, a 9 – 14, valamint a 23 – 28 jelű parcellák gyeprácsosak,
      – A kért időpontra minden reggel jön a kenyeres, friss pékárus autó be a kempingbe

10-20 lakóautó között

2 felnőtt esetében, amennyiben 1 parcellán 1 lakóautó áll : 4660 Ft/lakóautó/éj + 615 Ft/gyermek/éj (14 év alatt)
      2 felnőtt esetében, amennyiben 1 parcellán 2 lakóautó áll: 3890 Ft/lakóautó/éj + 615 Ft/gyermek/éj (4-14 év alatt)

20 egység felett

2 felnőtt esetében, amennyiben 1 parcellán 1 lakóautó áll : 4490 Ft/lakóautó/éj + 615 Ft/gyermek/éj (14 év alatt)
      2 felnőtt esetében, amennyiben 1 parcellán 2 lakóautó áll: 3805 Ft/lakóautó/éj + 615 Ft/gyermek/éj (4-14 év alatt)

A díjak 2011.március 11-16.-ig érvényesek.

Háziállat minden esetben: 500 Ft/éj

A fürdőjegyre kedvezmény kizárólag 50 lakóautó felett kapható. Jelenlegi kedvezményes fürdő napijegyek, mely napi korlátlan belépésre jogosítanak:

Felnőtt: 1100 Ft
      Nyugdíjas, diák : 1000 Ft
      Gyermek ( 4-14 éves korig): 800 Ft

Tájékoztatásul a jelenlegi áraink:

2 felnőtt esetében, amennyiben 1 parcellán 1 lakóautó áll: 5210 Ft/lakóautó/éj + gyermek:720 Ft/éj/fő + háziállat: 600 Ft/éj

WIFI szolgáltatás ingyenesen használható.

• Szerző
      Válasz
      EdGaR
      Felhasználó

[quote=”Kerti”:9io0r7nc]Ez így ebben a formában nem igaz, mert kb 1 óra volt mire Pillanat elhitte, hogy komolyan gondolom, hogy a hajam levághatja a „60 éves VW” sapkáért. Pillanatot még sosem láttam elbizonytalanodva látni de akkor nagyon. Már ez is megérte (bár 4 évig növesztettem)! Azóta is becsben őrzöm a sapkát.
        😆 😆 😆 😆 [/quote]
        Mekkora most a hajad Kerti Mester? „Megszerzem” Herpesz Nővért (Pillanat Józsit) Pápára, ha lesz belőle valami 😆

EdGaR
        Felhasználó

[quote=”GaborApa”:40zoyc08]… Amúgy, ha valaki belép a fórum / lakóautós túratervek uticélok menübe, akkor a bal felső sarokban ott van az „új topik” gomb. 😉 [/quote]
          😳 Tudom… bocsánat :smt216

LMC
          Felhasználó

[quote=”Soma”:8vdzf4ye]Mi nem így szoktuk nyomnia talikat 😳 A kaját főzzük,a sört ,a bort hozzuk. :smt206 Ja és van saját külön FIGARÓNK ::fodrasz ::csapol Igaz András.Csak a jó kedv és a bulizást kell hozni ::tanc2 :2010_tancparty.gif [/quote]

Jól szóltál,és még…… ::pizza :grill :palacsinta1 ::beteg :2010_tancparty.gif ::szakacs_2 ::mlklako :smt114 :2010_sapka_kapitany.gif :2010_sapka_rendor.gif :2010_sapka_rendor.gif ::nagyoleles kit hagytam ki?

András

GaborApa
            Felhasználó

[quote=”Kerti”:1zlm0fom]Ez így ebben a formában nem igaz… [/quote]
              Helyesbítek: csak egy Pillanat kellet hozzá. 😆

Kerti
              Adminisztrátor

[quote=”GaborApa”:34g0gedt]Ne beszélj!
                Még hogy nincs annyi időd. [-X
                Egy Pillanat alatt meg tudtátok oldani.
                😆 [/quote]

Ez így ebben a formában nem igaz, mert kb 1 óra volt mire Pillanat elhitte, hogy komolyan gondolom, hogy a hajam levághatja a „60 éves VW” sapkáért. Pillanatot még sosem láttam elbizonytalanodva látni de akkor nagyon. Már ez is megérte (bár 4 évig növesztettem)! Azóta is becsben őrzöm a sapkát.
                😆 😆 😆 😆

GaborApa
                Felhasználó

[quote=”Kerti”:fd7jjp6p]…soha nincs annyi időm, hogy beleférjen az időbe. 😆 😆 [/quote]
                  Ne beszélj!
                  Még hogy nincs annyi időd. [-X
                  Egy Pillanat alatt meg tudtátok oldani.
                  😆

Kerti
                  Adminisztrátor

[quote=”GaborApa”:2taj6v1s]… De egyáltalán nem biztos, hogy mindenkinek fontos a fodrász, pedi-manikür és a szoli egy kempingben…[/quote]

Nekem igen is fontos lenne csak az a baj, hogy a találkozókon soha nincs annyi időm, hogy beleférjen az időbe. 😆 😆
                    Az a baj, hogy egy találkozón annyi minden történik, meg annyi mindenkivel szeretnék beszélni, hogy mire észbe kapok, Kriszta szól hogy áramtalanítsam a lakót mert haza értünk. 😆

Kerti
                    Adminisztrátor

[quote=”Soma”:x8xwwp55]Mi nem így szoktuk nyomnia talikat 😳 A kaját főzzük,a sört ,a bort hozzuk. :smt206 Ja és van saját külön FIGARÓNK ::fodrasz ::csapol Igaz András.Csak a jó kedv és a bulizást kell hozni ::tanc2 :2010_tancparty.gif [/quote]

:2010_igen_hurra.gif Jól szóltál barátom! :2010_igen_hurra.gif
                      Erről szólnak a találkozók, hála a sok segítőkész és tenni akaró Klub tagnak!

GaborApa
                      Felhasználó

[quote=”NagyPapa”:2azgp0pu]GáborApa! Hát nem érted? 😀

Hát pont az lenne a lényeg, megmozgattatni a klubtársak újjvégeit, véleményt cserélni, szempontok szerint értékelni, érvelni, így kiértékelni! :smt204 :2010_bajnok.gif

Üdv NagyPapa[/quote]
                        De igen, értem.

Sőt, tapasztalatból mondom, tudom is.

Ha már így nyilvánosan kérdezted, hogy értem-e, akkor kifejtem:

Nem vagyunk egyformák, és szubjektív tapasztalatok, valamint eltérő igények alapján „érvelni” pro és kontra különböző kempingekről.
                        Háááát.
                        Lenne ennek értelme?

Azután kempingesek és embereik is sorban regisztrálnának be a klubba (így is van pár), hogy a fórumon csináljanak reklámot maguknak és kritizálják a konkurenciát.

Arra most is megvan lehetőséged, hogy leírd, hogy egy egy kempingben mi tetszett és miért ajánlod. Ez alapján mindenki eldöntheti, hogy neki is jó lesz-e, vagy nem. De egyáltalán nem biztos, hogy mindenkinek fontos a fodrász, pedi-manikür és a szoli egy kempingben.
                        Ezen nem érdemes itt egymással „érvelni”.

Amúgy, ha valaki belép a fórum / lakóautós túratervek uticélok menübe, akkor a bal felső sarokban ott van az „új topik” gomb. 😉

Soma
                        Felhasználó

[quote=”NagyPapa”:qui713n4]Na látod! =D>
                          Egyetértve!
                          Én még hozzátenném, a meleg, minimum 38 fokos „gyógymedencét” nem termált!
                          A jó kajáldát, sörrel, vagy fínom rozéborral, a nejemnek meg nekem a fodrászt, pedi-manikürt, masszázst, egy kis szolit az ifjabbaknak, meg napsütést ezerrel :smt206 :smt205 [/quote]

Mi nem így szoktuk nyomnia talikat 😳 A kaját főzzük,a sört ,a bort hozzuk. :smt206 Ja és van saját külön FIGARÓNK ::fodrasz ::csapol Igaz András.Csak a jó kedv és a bulizást kell hozni ::tanc2 :2010_tancparty.gif

NagyPapa
                          Felhasználó

[quote=”Jamesz”:qtsa5pjm]hisz nekem is pl. akkor kezd tetszeni egy kemping , ha reggel és este lógathatom !!!
                            :2010_peca.gif
                            ….és itt Pápán se lehet horgászni !!!
                            😀 [/quote]

Na látod! =D>
                            Egyetértve!
                            Én még hozzátenném, a meleg, minimum 38 fokos „gyógymedencét” nem termált!
                            A jó kajáldát, sörrel, vagy fínom rozéborral, a nejemnek meg nekem a fodrászt, pedi-manikürt, masszázst, egy kis szolit az ifjabbaknak, meg napsütést ezerrel :smt206 :smt205

NagyPapa
                            Felhasználó

[quote=”GaborApa”:2n0f8r8u]Drága NagyPapa a …. nem látszik honnan!
                              😆
                              Erre hoztuk létre a kempingmustra rovatot. Ott könnyebben lehet visszakeresni egy egy kempingről a tapasztalatokat, mintha egy fórumtopikban lenne ömlesztve.[/quote]

GáborApa! Hát nem érted? 😀

Hát pont az lenne a lényeg, megmozgattatni a klubtársak újjvégeit, véleményt cserélni, szempontok szerint értékelni, érvelni, így kiértékelni! :smt204 :2010_bajnok.gif

Üdv NagyPapa

Névtelen

[quote=”NagyPapa”:iyr5qow9]….. nyaraláshoz az egyéb szolgáltatásait is megnézzük, bizony a futottak még kategóriában sorolandó![/quote]

Természetesen …ezt mindegyikünk a legszubjektívabban értékeli…hisz nekem is pl. akkor kezd tetszeni egy kemping , ha reggel és este lógathatom !!!
                                :2010_peca.gif
                                ….és itt Pápán se lehet horgászni !!!
                                😀

GaborApa
                                Felhasználó

[quote=”NagyPapa”:5vgsaant]Drága Jamesz a szomszédból!

Nem tom hogy kell nyitni egy új Topikot, megérné nyitni egyet, ott ezt a témát ki lehetne tárgyalni, mert igenis egyre több a jó ár-érték arányú kemping itthon és a szomszéd országokban![/quote]
                                  Drága NagyPapa a …. nem látszik honnan!
                                  😆
                                  Erre hoztuk létre a kempingmustra rovatot. Ott könnyebben lehet visszakeresni egy egy kempingről a tapasztalatokat, mintha egy fórumtopikban lenne ömlesztve.

NagyPapa
                                  Felhasználó

[quote=”Jamesz”:2is156bg] …olyan kempinget találni fillérekért vagy ingyen , amelyik kulturált és nívós , fürdő közeli és modern , tiszta …
                                    😀 😀 [/quote]

Drága Jamesz a szomszédból!

Nem tom hogy kell nyitni egy új Topikot, megérné nyitni egyet, ott ezt a témát ki lehetne tárgyalni, mert igenis egyre több a jó ár-érték arányú kemping itthon és a szomszéd országokban!
                                    A pápai kemping az építés színvonala alapján a belső úthálózata, a parcellák nagysága, vizesblokkok korszerűsége alapján valóban első osztályú, az egyik 5 csillagos minősítésű kemping az országban! De ha a pihenéshez, nyaraláshoz az egyéb szolgáltatásait is megnézzük, bizony a futottak még kategóriában sorolandó!

eva54
                                    Felhasználó

[quote=”NagyPapa”:2jhoiw8t]

A helyszínen a kapunál levő „bűfé” -csak kávé, némi ital, kaja nincs- 11 órakor nyit délelött, de este 9-ig is nyitva van igény esetén!
                                      Más étkezési lehetőség a közelben csak a fürdőben van!
                                      [/quote]

Lassan megismerve tisztelt klubtársaimat, szerintem nem fogunk éhen-, vagy szomjanhalni 🙂

EdGaR
                                      Felhasználó

[quote=”NagyPapa”:wqli2kgu]Az Emiledet már megkapták, holnap délelött döntenek a kedvezmény mértékéről, amely függ a megjelenők létszámától! =D>

A kempingezők fürdőbelépői díja 1100 Ft/Fő lesz amit már nem csökkenthetnek!

A helyszínen a kapunál levő „bűfé” -csak kávé, némi ital, kaja nincs- 11 órakor nyit délelött, de este 9-ig is nyitva van igény esetén!
                                        A meleg vízes medencék nyitása hajnali 9 órától!

A jövő héten kell mennem Sopronhorpácsra, vszínű arra megyek, vagy jövök és még szedek infót, mert jómagam is kb 3 – vagy 4 éve voltam ott és érdekel mi változott!

Üdv NagyPapa[/quote]

Na most le a kalappal előtted Nagypapa!!! :2010_igen2.gif =D> Ebben az esetben már többet tudsz mint én 😆
                                        Várom a visszajelzésüket és rögtön közzéteszem.

NagyPapa
                                        Felhasználó

[quote=”EdGaR”:dezvz30f]Én a jelenlegi árakkal számolva árammal, parcelladíjjal, 2 felnőtt részére 5210 Ft / nap számoltam… elnéztem valamit? 🙁
                                          Bár valóban fürdő belépő nélkül… ez lehet, hogy húzós lesz…
                                          😥 [/quote]

Az Emiledet már megkapták, holnap délelött döntenek a kedvezmény mértékéről, amely függ a megjelenők létszámától! =D>

A kempingezők fürdőbelépői díja 1100 Ft/Fő lesz amit már nem csökkenthetnek!

A meleg vízes medencék nyitása hajnali 9 órától!

A jövő héten kell mennem Sopronhorpácsra, vszínű arra megyek, vagy jövök és még szedek infót, mert jómagam is kb 3 – vagy 4 éve voltam ott és érdekel mi változott!

Üdv NagyPapa

Soma
                                          Felhasználó

[quote=”Jamesz”:1lnb9rus]Somuci …olyan kempinget találni fillérekért vagy ingyen , amelyik kulturált és nívós , fürdő közeli és modern , tiszta ….. …..pont olyasmi lehet , mint találni 6 puttonyos 20 éves Tokaji Aszút 5 literes műanyag kannába 70 forint / literjével !!
                                            =;
                                            Megpróbáltam úgy fogalmazni , hogy tud viszonyítani !!
                                            😀 😀 [/quote]

Drága Jami!

Én nem sokalltam az árat 😆 Csak nekem kevesebbre jött ki az ár két gyerekekkel mint a Gábornak 8) .Ami nem baj söttt. 😀

Névtelen

[quote=”Soma”:394rivzf]Most néztem a lapjukon a kemping árakat,tokkal vonóval nekünk a két gyerekkel 7100 pénz.De ebbe nincs kedvezmény és a fürdő belépő. 😆 [/quote]

Somuci …olyan kempinget találni fillérekért vagy ingyen , amelyik kulturált és nívós , fürdő közeli és modern , tiszta ….. …..pont olyasmi lehet , mint találni 6 puttonyos 20 éves Tokaji Aszút 5 literes műanyag kannába 70 forint / literjével !!
                                              =;
                                              Megpróbáltam úgy fogalmazni , hogy tud viszonyítani !!
                                              😀 😀

3hinfo
                                              Felhasználó

[quote=”Soma”:3oldgn0z]Most néztem a lapjukon a kemping árakat,tokkal vonóval nekünk a két gyerekkel 7100 pénz.De ebbe nincs kedvezmény és a fürdő belépő. 😆 [/quote]
                                                A jelenlegi, vagy szezonárakat nem ismerem, én csak azt írtam, hogy tavaly júniusban ennyit fizettem!

EdGaR
                                                Felhasználó

[quote=”Jamesz”:1a1ambel]Drága sporttársak … a magam részéről például kijelentem , hogy az ország egyik legmodernebb és legnívósabb kempingje a pápai.
                                                  😯
                                                  Csak Nagypapa kedvéért mondom….mert aki ismer tudja , ha valaki ..én aztán utálok sétálni, menni , andalogni , stb !!!
                                                  #-o
                                                  De ez a séta a kempingtől a strandig kb. 500 méter , ami hirtelen soknak tűnik …ám van 2 nagyszerű lehetőség arra , hogy ezt ne érezzük ilyen borzalmasnak .
                                                  Egyik a kemping irodájával szemben lévő aranyos kiskocsma , másik pedig a strand bejáratánál lévő nagyobbik !!!
                                                  Ki sem lehet kerülni őket !! Dehát ki is akarná , hisz mi sportemberek vagyunk …klubilag !!!
                                                  :2010_ivok.gif
                                                  Igy imár mindössze cirka 180 métert kell megtenni egyvágtába……étlen szomjan .

Tudom , hogy ez igy is nehéz …de ez már.. már kivitelezhető !!
                                                  😀 😀
                                                  Ha valaki mégis ki akarna száradni ezalatt a pár méter alatt , az ne feledje ,komoly baj nem érheti…hisz orvos van a csapattal !!!
                                                  Nála meg mindig van valami pia ….
                                                  😀 [/quote]
                                                  Az öt(nehéz)száz méter bizony elkerülte a figyelmem. 😳
                                                  Megpróbálom megszervezni, hogy a kemping és a fürdő közti távolságot menetrend szerint közlekedő környezetbarát riksákkal hidalják át, melyekben természetesen különféle gyógynövény kivonatokkal (Jägermaister, barack és szilvórium párlat, stb.) ellátott bárszekrények találhatók. A tervek szerint ezeket járműveket ellentétes nemű hátul lengén felöltözött önkéntes fiatalok vezetik, s feledtetik majd a hosszú utat. A termálfürdő bejáratánál ismét egy pohárköszöntő kíséretében „gólya viszi..” módszerrel lesz megközelíthető az öltöző… szerintem orvosra a jó társaság miatt lesz csak szükség… vagy visszatéréskor a stabil oldalfekvés miatt 😆

EdGaR
                                                  Felhasználó

[quote=”DEP76″:16d03yj8]Ne hagyd magad barátom. 😉
                                                    Valahová elteszem a fiúkat és elmegyünk anyuval.
                                                    Nekem ez a legközelebbi a találkozók történelmében.
                                                    Felteszem a dobozt és már indulok is. napozas [/quote] :2010_igen_hurra.gif :2010_koszonomszepen.gif

EdGaR
                                                    Felhasználó

[quote=”3hinfo”:b3earfkx]Pápa valóban Magyarország egyik legnívósabb kempingje. A legutolsó helyre is térkőburkolaton lehet eljutni. A parcellák egy része gyepráccsal van ellátva, minden placchoz víz- és áramvételi lehetőség jár. Engedjetek meg azonban némi infót vele kapcsolatban: Mi tavaly júniusban eltőtöttünk ott 7 napot. Ezért fizettem 46.000 forintot, tehát a díj: 1 lakó és 2 felnőtt esetében kb. 7.700.-Ft/ nap. Ebben bene van a Karavándor kártya után járó kedvezmény. A strandbelépő kempinglakóknak, napi 1.200.-Ft, amivel töbször is vissza lehet menni….[/quote]

Én a jelenlegi árakkal számolva árammal, parcelladíjjal, 2 felnőtt részére 5210 Ft / nap számoltam… elnéztem valamit? 🙁
                                                      Bár valóban fürdő belépő nélkül… ez lehet, hogy húzós lesz…
                                                      😥

Soma
                                                      Felhasználó

[quote=”3hinfo”:66i1y0ij]Pápa valóban Magyarország egyik legnívósabb kempingje. A legutolsó helyre is térkőburkolaton lehet eljutni. A parcellák egy része gyepráccsal van ellátva, minden placchoz víz- és áramvételi lehetőség jár. Engedjetek meg azonban némi infót vele kapcsolatban: Mi tavaly júniusban eltőtöttünk ott 7 napot. Ezért fizettem 46.000 forintot, tehát a díj: 1 lakó és 2 felnőtt esetében kb. 7.700.-Ft/ nap. Ebben bene van a Karavándor kártya után járó kedvezmény. A strandbelépő kempinglakóknak, napi 1.200.-Ft, amivel töbször is vissza lehet menni….[/quote]

Most néztem a lapjukon a kemping árakat,tokkal vonóval nekünk a két gyerekkel 7100 pénz.De ebbe nincs kedvezmény és a fürdő belépő. 😆

25 hozzászólás megtekintése - 176-200 / 221

You must be logged in to reply to this topic.