Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Találkozó: 2011 március 12-15 Pápa Termál Kemping (4 napos)

Legutóbb frissítette Gaboca 14 years, 3 months telt el
25angok
221 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    EdGaR
    Felhasználó

Nos, én még sosem próbálkoztam hasonlóval sem, ezért egyenlőre puhatolózás szintjén közvéleményt szeretnék kutatni 😆
      Biztos, hogy segítséget fogok kérni a szervezésben a rutinnal rendelkező klubtársaktól, de a hely és az időpont, illetve az árral kapcsolatos egyeztetést szívesen vállalom.
      Tudni érdemes, hogy mi még sosem voltunk ebben a kempingben (mint, ahogy még a Magyar kempingek nagy részében sem 😳 )

Volna-e kedvetek a fenti időpontban Pápára csatangolni?

————————————————————-

– Minden parcella egyforma méretű, 100 m2 nagyságú, a 9 – 14, valamint a 23 – 28 jelű parcellák gyeprácsosak,
      – A kért időpontra minden reggel jön a kenyeres, friss pékárus autó be a kempingbe

10-20 lakóautó között

2 felnőtt esetében, amennyiben 1 parcellán 1 lakóautó áll : 4660 Ft/lakóautó/éj + 615 Ft/gyermek/éj (14 év alatt)
      2 felnőtt esetében, amennyiben 1 parcellán 2 lakóautó áll: 3890 Ft/lakóautó/éj + 615 Ft/gyermek/éj (4-14 év alatt)

20 egység felett

2 felnőtt esetében, amennyiben 1 parcellán 1 lakóautó áll : 4490 Ft/lakóautó/éj + 615 Ft/gyermek/éj (14 év alatt)
      2 felnőtt esetében, amennyiben 1 parcellán 2 lakóautó áll: 3805 Ft/lakóautó/éj + 615 Ft/gyermek/éj (4-14 év alatt)

A díjak 2011.március 11-16.-ig érvényesek.

Háziállat minden esetben: 500 Ft/éj

A fürdőjegyre kedvezmény kizárólag 50 lakóautó felett kapható. Jelenlegi kedvezményes fürdő napijegyek, mely napi korlátlan belépésre jogosítanak:

Felnőtt: 1100 Ft
      Nyugdíjas, diák : 1000 Ft
      Gyermek ( 4-14 éves korig): 800 Ft

Tájékoztatásul a jelenlegi áraink:

2 felnőtt esetében, amennyiben 1 parcellán 1 lakóautó áll: 5210 Ft/lakóautó/éj + gyermek:720 Ft/éj/fő + háziállat: 600 Ft/éj

WIFI szolgáltatás ingyenesen használható.

• Szerző
      Válasz
      EdGaR
      Felhasználó

[quote=”NagyPapa”:3br9wtr8]Üdv Gábor! :2010_igen2.gif
        Szeretnénk csatlakozni 2 fő + 1 ::kutya [/quote]
        Mi is szeretnénk csatlakozni… az már 4 fő + 1 ::kutya … 20-2 egység… csak ne essünk két-ségbe 😆

GaborApa küld majd mindkét találkozóval kapcsolatban egy körlevelet, hogy azok is értesüljenek, akik nem rendszeresen fórumoznak és a főoldalon is el fog helyezni jelentkezési lapokat.
        Addig a találkozók legfőbb témáját is feldobnám: miszerint, hogy „kimitsütfőzeszikiszik”? :2010_szakacs.gif

NagyPapa
        Felhasználó

[quote=”EdGaR”:1n5dep5f]Végre jött a postás [-o< 😆 [b]Az alábbi árak tartalmazzák az idegenforgalmi adót. - Minden parcella egyforma méretű, 100 m2 nagyságú, a 9 - 14, valamint a 23 - 28 jelű parcellák gyeprácsosak, - A kért időpontra minden reggel jön a kenyeres, friss pékárus autó be a kempingbe 20 egység felett 2 felnőtt esetében, amennyiben 1 parcellán 1 lakóautó áll : 4490 Ft/lakóautó/éj + 615 Ft/gyermek/éj (14 év alatt) 2 felnőtt esetében, amennyiben 1 parcellán 2 lakóautó áll: 3805 Ft/lakóautó/éj + 615 Ft/gyermek/éj (4-14 év alatt) A díjak 2011.március 11-16.-ig érvényesek. Háziállat minden esetben: 500 Ft/éj [/b][/quote] Üdv Gábor! :2010_igen2.gif Szeretnénk csatlakozni 2 fő + 1 ::kutya Bízom benne, hogy 20 egység felett leszünk :2010_igen_hurra.gif :smt206 Addig is holnap reggel indulunk edzenei! ::jegesviz Remélem nem kell ::holapatolas Üdv NagyPapa

GaborApa
          Felhasználó

[quote=”EdGaR”:1px067b8]Végre jött a postás [-o< :lol: ...[/quote] =D>
            Beszerkesztve az első hozzászólásba is, hogy később is könnyen megtalálható legyen.

EdGaR
            Felhasználó

Végre jött a postás [-o< :lol: Az alábbi árak tartalmazzák az idegenforgalmi adót.

Emlékeztetőül:
              – Minden parcella egyforma méretű, 100 m2 nagyságú, a 9 – 14, valamint a 23 – 28 jelű parcellák gyeprácsosak,
              – A kért időpontra minden reggel jön a kenyeres, friss pékárus autó be a kempingbe

[b]10-20 lakóautó között

2 felnőtt esetében, amennyiben 1 parcellán 1 lakóautó áll : 4660 Ft/lakóautó/éj + 615 Ft/gyermek/éj (14 év alatt)
              2 felnőtt esetében, amennyiben 1 parcellán 2 lakóautó áll: 3890 Ft/lakóautó/éj + 615 Ft/gyermek/éj (4-14 év alatt)

20 egység felett

2 felnőtt esetében, amennyiben 1 parcellán 1 lakóautó áll : 4490 Ft/lakóautó/éj + 615 Ft/gyermek/éj (14 év alatt)
              2 felnőtt esetében, amennyiben 1 parcellán 2 lakóautó áll: 3805 Ft/lakóautó/éj + 615 Ft/gyermek/éj (4-14 év alatt)

A díjak 2011.március 11-16.-ig érvényesek.

Háziállat minden esetben: 500 Ft/éj

A fürdőjegyre kedvezmény kizárólag 50 lakóautó felett kapható. Jelenlegi kedvezményes fürdő napijegyek, mely napi korlátlan belépésre jogosítanak:

Felnőtt: 1100 Ft
              Nyugdíjas, diák : 1000 Ft
              Gyermek ( 4-14 éves korig): 800 Ft

Tájékoztatásul a jelenlegi áraink:

2 felnőtt esetében, amennyiben 1 parcellán 1 lakóautó áll: 5210 Ft/lakóautó/éj + gyermek:720 Ft/éj/fő + háziállat: 600 Ft/éj

WIFI szolgáltatás ingyenesen használható.

Amennyiben megfelelnek áraink, kérem mielőbb jelezzék a lakóautók számát,hogy a kívánt parcella számokat foglalni tudjam.
              [/b]

EdGaR
              Felhasználó

[quote=”repro”:5kjfgnlj]…az emailjeid között nézted már?? 😆 mert a postás mindig 2 szer csenget.[/quote]
                Széttúrtam mindent, de nincs… nekem a postás sosem „csenget”… sajnos többnyire én csengetek neki :smt002 😆

repi
                Adminisztrátor

[quote=”EdGaR”:3pex4kf4]:2010_nemtom.gif Nem jött levél 🙁 [/quote]

…az emailjeid között nézted már?? 😆 mert a postás mindig 2 szer csenget.

EdGaR
                  Felhasználó

:2010_nemtom.gif Nem jött levél 🙁

Névtelen

[quote=”GaborApa”:1btrnp5v]?????
                      :-k
                      Újabban Gabi is olvasgatja a fórumot?

[/quote]

Nem érdekli a dolog …azt mondja ..egy süketnek se kell magyarázkodni , miért nem megy koncertra !
                      #-o

GaborApa
                      Felhasználó

[quote=”Jamesz”:3djr2zuz]….Mindössze tudatni akartam , hogy én nem járok kupiba !
                        😀 😀 [/quote]

?????
                        :-k
                        Újabban Gabi is olvasgatja a fórumot?

Furcsa is volt, hogy nem reagáltál a horgászos videóra sem. 😆

Utazocica
                        Felhasználó

[quote=”LMC”:15qsqnt2]Jól szóltál,és még…… ::pizza :grill :palacsinta1 ::beteg :2010_tancparty.gif ::szakacs_2 ::mlklako :smt114 :2010_sapka_kapitany.gif :2010_sapka_rendor.gif :2010_sapka_rendor.gif ::nagyoleles kit hagytam ki?

András[/quote]

::cica Minket! 😥

LMC
                          Felhasználó

[quote=”Soma”:32j2y4f3]Én sem így gondoltam ,de lehet nem kéne hozzá szólnom mert félre értés lehet belőle. #-o 😉 [/quote]

Nincs félreértés, Jamesz itt is jól érzi magát Biwak 1
                            Biwak 2

::nagyoleles

András

Névtelen

[quote=”Soma”:tpbrdo96]Én sem így gondoltam ,de lehet nem kéne hozzá szólnom mert félre értés lehet belőle. #-o 😉 [/quote]

Somuci …én nem miattad írtam , neked igazad van ..jeleztem is !!!
                              [-X
                              Mindössze tudatni akartam , hogy én nem járok kupiba !
                              😀 😀

Soma
                              Felhasználó

[quote=”Jamesz”:wivzsm8g]

Mi nem így szoktuk nyomnia talikat A kaját főzzük,a sört ,a bort hozzuk. Ja és van saját külön FIGARÓNK

[-o< Ha esetleg van néhány szolgáltatás , mint masszőr , manikür , pedikűr , ujságos , ajándékboltos , halsütő , lángosos ....hát ha nem is feltétlen hiányoznak ,de azért én nem záratnám be őket . 😀 :2010_manko.gif 😀 [/quote] Én sem így gondoltam ,de lehet nem kéne hozzá szólnom mert félre értés lehet belőle. #-o 😉

EdGaR
                                Felhasználó

Köszönöm szépen!
                                  Az alábbi levél részletből természetesen a személyes dolgokat kiszedtem:

„A segíthetek után mint írtam, ma voltam Sopronhorpácson is, no meg persze Pápán! Személyesen beszéltem a kemping vezetőjével, Dekovics-Ódor Noémivel!
                                  Az utólagos reménybeli egyetértésedben bízva az alábbiakban állapodtam meg vele!

1., Kalkulálni fog parcella egységdíjakat.A létszám másodlagos, 1 – 5 főig egy egység!! Még ezen gondolkodik!!

2., Az időpontot a kért időpont előtti és utáni egy-egy napra is érvényesnek tekintik a kedvezményes árakkal, azaz összesen 6 napra lesz érvényes!

3., Az árak egy parcellára fognak vonatkozni, függetlenül attól, hogy egy, vagy két egység foglalja azt el! Azaz a kisebb, járgánnyal rendelkezők vagy az ügyesen bemanőverezni tudó barátok egy parcellára beállva megfelezhetik a díjakat!

4., Minden parcella egyforma méretű, 100 m2 nagyságú de terhelhetőségben nem egyformák, a 9 – 14, valamint a 23 – 28 jelű parcellák gyeprácsosak, oda menjenek a nagyobb, és vagy súlyosabb egységek

5., Az uszoda reggel 6 órától van nyitva, 28 fokos vízzel + a tanmedence 30 – 32 fokos vízzel üzemel!

6., Elintézi, hogy az ide váltott jegyek érvényesek legyenek a gyógyfürdőbe is, napi többszöri belépéssel!!

7., A korábban közölt fürdőbelépő ára (1100 Ft/fő) nincs kőbe vésve, ha lenne 40 – pláne 50 egység le tudná alkudni akár 800/ Fő/napra is, mert volt már rá példa!!

8., Az már ezután érdektelen, hogy valójában hányan megyünk be és mely napokon!

9., A recepció melletti kis büfé valóban 11 órakor nyit csak, de addig van nyitva akár éjjel is amíg vendégek vannak!!

10., Van csapolt sörük is Soproni Ászok, 350.-/ 0,5 lityis korsó, fehér és vörös borok, finom páleszek és Jägermeister is van! Meg dühítők, alkoholmentesek!

11., A kért időpontra minden reggel jön a kenyeres, friss pékárus autó be a kempingbe, azaz reggeli is megoldva!!

Ha ezekből valami nem felelne meg, úgy holnap reggel
                                  még tudod hívni, mert csak holnap tud a te Emiledre válaszolni ma ott volt a kemping tulajdonosa és emiatt nem ért rá!!

Természetesen továbbra is szeretnék segíteni, nekem az sem gond ha megint le kell mennem, kettő munkahelyem is útba esik!!

A villamos csatlakozók NEM A HAZAI SCHUKÓ (tudod a befalazott röfi) típusúak, hanem a „CEE” három ujjú!!

Üdv NagyPapa

NagyPapa
                                  Felhasználó

[quote=”EdGaR”:2evk8imo]Megengeded Nagypapa, hogy közzé tegyem a nekem írt privát üzenetedet? Tudom, hogy ez még nem a végleges megállapodás, de egyrészt ez maximálisan a Te érdemed (és ehhez csak gratulálni tudok!!! =D> ), amit „kialkudtál, másrészt némi támpontot ad a többieknek is.[/quote]

Legyen, de ismét hangsúlyozom itt Te vagy a Főnök, ez a Te szervezésed!! Én csak segítek!!

GaborApa
                                    Felhasználó

[quote=”NagyPapa”:yagsmfi0]Vettem az adást, gondolom koordináták és vagy odatalálás elég hozzá!….[/quote]
                                      Hát ha van plusz infó az sose baj (mint ahogy a már ott leírt helyeknél), de a legfontosabb, hogy közvetlen vízpartra lehessen állni a lakóval, mert olyan, hogy a kemping azt írja, hogy horgászási lehetőség van, olyan rengeteg van, de ha ez azt jelenti, hogy sokszázmétert kell cipekedni, az nem az igazi.
                                      Előre is köszi.

Névtelen

Mi nem így szoktuk nyomnia talikat A kaját főzzük,a sört ,a bort hozzuk. Ja és van saját külön FIGARÓNK

Ez igy igaz =D>

…de hozzáteszem ….engem ebben nem zavar hogy közben a kemping nem egy lepukkant ,….összeszart vízesblokkal , van hideg – melegviz és esetleg egy aranyos kiskocsma billiárd asztallal, bowlinggal !!
                                        [-o< Ha esetleg van néhány szolgáltatás , mint masszőr , manikür , pedikűr , ujságos , ajándékboltos , halsütő , lángosos ....hát ha nem is feltétlen hiányoznak ,de azért én nem záratnám be őket . 😀 Ezekkel úgy vagyok mint a kuplerájokkal ...tudom ...ott vannak , ha szükség lenne rájuk ...na de addig viszont nem megyek be !! :2010_manko.gif 😀

EdGaR
                                        Felhasználó

Megengeded Nagypapa, hogy közzé tegyem a nekem írt privát üzenetedet? Tudom, hogy ez még nem a végleges megállapodás, de egyrészt ez maximálisan a Te érdemed (és ehhez csak gratulálni tudok!!! =D> ), amit „kialkudtál, másrészt némi támpontot ad a többieknek is.

NagyPapa
                                          Felhasználó

[quote=”GaborApa”:fjy2fhwq]Akkor ez a topik bizonyára elkerülte a figyelmedet Lakóautós horgászhelyek.
                                            Itt gyűjtjük az olyan helyeket, ahol omnistor alól lehet horgászni. [-o< Ha tudsz még olyanokat, ahol közvetlenül a tópartra lehet állni, ne tartsd vissza magad 😉 [/quote] Vettem az adást, gondolom koordináták és vagy odatalálás elég hozzá! Csak a 15 km-es környékünkön van 5-6 db! Összeszedem az adatokat és írom majd az aktuális topikba! Üdv NagyPapa

3hinfo
                                            Felhasználó

[quote=”NagyPapa”:385wcenz]Üdv Gábor!

Ez úgy igaz, hogy ezek a termálfürdős kempingek!
                                              Tavak melletti pecás kempinggel tele lehetne írni az oldalt!!

Üdv NagyPapa[/quote]
                                              Tudod horgászni bárhol lehet, ahol víz van. Nem nagy kunszt. Kevesebb az olyan hely, ahol gyógyulhatsz is, horgászhatsz is, kedved szerint, sajnos!

GaborApa
                                              Felhasználó

[quote=”NagyPapa”:cpzqrl54]….Tavak melletti pecás kempinggel tele lehetne írni az oldalt!!….[/quote]
                                                Akkor ez a topik bizonyára elkerülte a figyelmedet Lakóautós horgászhelyek.
                                                Itt gyűjtjük az olyan helyeket, ahol omnistor alól lehet horgászni. [-o< Ha tudsz még olyanokat, ahol közvetlenül a tópartra lehet állni, ne tartsd vissza magad 😉

NagyPapa
                                                Felhasználó

[quote=”3hinfo”:3gtzuwbv]Erre van két remek kemping, úgymint Berekfürdő és Püspökladány, ahol ki sem kell menni a kempingből, sőt néhány méterre a vízhez lehet állni![/quote]

Üdv Gábor!

Ez úgy igaz, hogy ezek a termálfürdős kempingek!
                                                  Tavak melletti pecás kempinggel tele lehetne írni az oldalt!!

Üdv NagyPapa

3hinfo
                                                  Felhasználó

[quote=”Jamesz”:39q60el8]Természetesen …ezt mindegyikünk a legszubjektívabban értékeli…hisz nekem is pl. akkor kezd tetszeni egy kemping , ha reggel és este lógathatom !!!
                                                    :2010_peca.gif
                                                    ….és itt Pápán se lehet horgászni !!!
                                                    😀 [/quote]
                                                    Erre van két remek kemping, úgymint Berekfürdő és Püspökladány, ahol ki sem kell menni a kempingből, sőt néhány méterre a vízhez lehet állni!

Kerti
                                                    Adminisztrátor

[quote=”EdGaR”:3sqejyg2]Mekkora most a hajad Kerti Mester? „Megszerzem” Herpesz Nővért (Pillanat Józsit) Pápára, ha lesz belőle valami 😆 [/quote]

Most nem nagyon lehetne copfba fogni, hogy levágjuk egy Pillanat alatt. No meg még nincs 70 éves VW sapka, hogy megérje a dolgog (a 60-as már meg van) 😆

Kerti
                                                      Adminisztrátor

[quote=”GaborApa”:3hss6d4w]Helyesbítek: csak egy Pillanat kellet hozzá. 😆 [/quote]

Ebben igazad van! 😆

25 hozzászólás megtekintése - 151-175 / 221

You must be logged in to reply to this topic.