Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Találkozó: 2011 március 12-15 Pápa Termál Kemping (4 napos)

Legutóbb frissítette Gaboca 14 years, 9 months telt el
25angok
221 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    EdGaR
    Felhasználó

Nos, én még sosem próbálkoztam hasonlóval sem, ezért egyenlőre puhatolózás szintjén közvéleményt szeretnék kutatni 😆
      Biztos, hogy segítséget fogok kérni a szervezésben a rutinnal rendelkező klubtársaktól, de a hely és az időpont, illetve az árral kapcsolatos egyeztetést szívesen vállalom.
      Tudni érdemes, hogy mi még sosem voltunk ebben a kempingben (mint, ahogy még a Magyar kempingek nagy részében sem 😳 )

Volna-e kedvetek a fenti időpontban Pápára csatangolni?

————————————————————-

– Minden parcella egyforma méretű, 100 m2 nagyságú, a 9 – 14, valamint a 23 – 28 jelű parcellák gyeprácsosak,
      – A kért időpontra minden reggel jön a kenyeres, friss pékárus autó be a kempingbe

10-20 lakóautó között

2 felnőtt esetében, amennyiben 1 parcellán 1 lakóautó áll : 4660 Ft/lakóautó/éj + 615 Ft/gyermek/éj (14 év alatt)
      2 felnőtt esetében, amennyiben 1 parcellán 2 lakóautó áll: 3890 Ft/lakóautó/éj + 615 Ft/gyermek/éj (4-14 év alatt)

20 egység felett

2 felnőtt esetében, amennyiben 1 parcellán 1 lakóautó áll : 4490 Ft/lakóautó/éj + 615 Ft/gyermek/éj (14 év alatt)
      2 felnőtt esetében, amennyiben 1 parcellán 2 lakóautó áll: 3805 Ft/lakóautó/éj + 615 Ft/gyermek/éj (4-14 év alatt)

A díjak 2011.március 11-16.-ig érvényesek.

Háziállat minden esetben: 500 Ft/éj

A fürdőjegyre kedvezmény kizárólag 50 lakóautó felett kapható. Jelenlegi kedvezményes fürdő napijegyek, mely napi korlátlan belépésre jogosítanak:

Felnőtt: 1100 Ft
      Nyugdíjas, diák : 1000 Ft
      Gyermek ( 4-14 éves korig): 800 Ft

Tájékoztatásul a jelenlegi áraink:

2 felnőtt esetében, amennyiben 1 parcellán 1 lakóautó áll: 5210 Ft/lakóautó/éj + gyermek:720 Ft/éj/fő + háziállat: 600 Ft/éj

WIFI szolgáltatás ingyenesen használható.

• Szerző
      Válasz
      GaborApa
      Felhasználó

[quote=”Jamesz”:1876k4nb]Micsoda ????
        Ha az Ambrus ott van és olyan férfi mint mi voltunk annó ….a kislány saját maga tépi le a bugyót és dobja el olyan messzire , amilyen messzire csak tudja !!!

#-o
        …..hát persze csak akkor ha jól emlékszem még ezekre a dolgokra !!
        😀 [/quote]
        Nagypapa azt írta, hogy a törpe uszkár-berni keveredés elkerülésére a bugyi a megoldás, én viszont úgy gondoltam, hogy az ilyenfajta keveredés nem jön létre, ha ott van egy Berni fiú.
        Maximum előtte nyel egyet.
        (Bocs Nagypapa 😳 csak vicc volt 😆 )

Amúgy igazad van, egy Berni lány bugyija nem lehet gond.
        Ambrus gavallér, segít a lányoknak.
        Azt is megoldja 😆

(Csak nehogy Sziszi fülébe jusson a hír) [-o<

Névtelen

[quote=”GaborApa”:tpcbtsmt]Ha Ambrus ott van, akkor, hidd el megoldja 8) [/quote]

Micsoda ????
          Ha az Ambrus ott van és olyan férfi mint mi voltunk annó ….a kislány saját maga tépi le a bugyót és dobja el olyan messzire , amilyen messzire csak tudja !!!

#-o
          …..hát persze csak akkor ha jól emlékszem még ezekre a dolgokra !!
          😀

GaborApa
          Felhasználó

[quote=”NagyPapa”:2wffnf7f]A megoldás a kutyagumi-kutyabugyi!! :2010_rohog.gif :2010_rohog.gif [/quote]
            Ha Ambrus ott van, akkor, hidd el megoldja 8)

NagyPapa
            Felhasználó

[quote=”EdGaR”:zmx4rgou]Szerintem balhé… nagy balhé 😆 [/quote]

A megoldás a kutyagumi-kutyabugyi!! :2010_rohog.gif :2010_rohog.gif

EdGaR
              Felhasználó

[quote=”GaborApa”:1lzzpo3z]és abból mi lenne? 🙄 [/quote]
                Szerintem balhé… nagy balhé 😆

NagyPapa
                Felhasználó

[quote=”GaborApa”:3qju520l]és abból mi lenne? 🙄 [/quote]

Apricot-fekete-fehér vidám fickók-lányok játszótéri keveréke!
                  :smt205

GaborApa
                  Felhasználó

[quote=”NagyPapa”:vpfp54p9]Bár ki tudja, lehet, hogy a kis berninek tetszik a fiú és legugol neki [/quote]
                    és abból mi lenne? 🙄

NagyPapa
                    Felhasználó

[quote=”Ural63″:kzmrgpcn]lány 🙂 [/quote]

=D> Az én kiskutyám is ott lesz! ::kutya

Ő egy klassz fiú de tőle nem kell féltened, mert törpe uszkár és úgy sem érné fel! [-X

Bár ki tudja, lehet, hogy a kis berninek tetszik a fiú és legugol neki :2010_nevet.gif

:2010_rohog.gif

Névtelen

[quote=”GaborApa”:29pi4m00]
                        Ambrus?
                        Dehogy pedofil!

Simán kibírja egy szeptemberi találkozóig

[/quote]

Igaz a szlogen …nincs pedofil férfi , csak türelmetlen !!
                        😀

GaborApa
                        Felhasználó

[quote=”Jamesz”:2vjg5bum]Remélem felolvastad a beírást Ambrusnak …..5 hónapos a hölgy !!!
                          Ambrus meg mint egy jólnevelt kutya….nem pedofil !!
                          😀 [/quote]
                          Ambrus?
                          Dehogy pedofil! [-X

Simán kibírja egy szeptemberi találkozóig
                          😆 😆

Karácsonykor pedig:

Ural63
                          Felhasználó

köszöni szépen 🙂

Névtelen

[quote=”GaborApa”:39mb54h6]Vaúúúúuuu
                              Ambrus sok sok puszit küld!

Remélem felolvastad a beírást Ambrusnak …..5 hónapos a hölgy !!!
                              Ambrus meg mint egy jólnevelt kutya….nem pedofil !!
                              😀

GaborApa
                              Felhasználó

[quote=”Ural63″:11o995u1]lány 🙂 [/quote]
                                Vaúúúúuuu
                                Ambrus sok sok puszit küld!

Ural63
                                Felhasználó

lány 🙂

GaborApa
                                  Felhasználó

[quote=”Ural63″:39ihyyvp]Most nézem hogy egy csomó embernek van berni pásztora 😀 nekünk is az van[/quote]

Hoppá!
                                    Fiú vagy lány?

Ural63
                                    Felhasználó

Most nézem hogy egy csomó embernek van berni pásztora 😀 nekünk is az van

EdGaR
                                      Felhasználó

[quote=”Ural63″:1o511be5]És elkerítet helyen lennénk? Mert vettük 1 kiskutyár most 5 hónapos és lehet hogy ha nem figyelünk rá elmehet.Az elkerítetett úgy értem hogy olyan kerítés van körbe,amin nincs nagy lyuk?[/quote]
                                        Elkerítettnek biztos elkerített, de a kempingek nagy többségében a kapu sajnos nyitva van és mi elég közel lennénk hozzá. Viszont ahogy elnézem a jelentkezési lapot gyerekekben nem lesz hiány… így biztos nagy sikere lesz 😉

Ural63
                                        Felhasználó

És elkerítet helyen lennénk? Mert vettük 1 kiskutyár most 5 hónapos és lehet hogy ha nem figyelünk rá elmehet.Az elkerítetett úgy értem hogy olyan kerítés van körbe,amin nincs nagy lyuk?

GaborApa
                                          Felhasználó

[quote=”EdGaR”:1tg02bsp]”csiga jó idő”[/quote]
                                            😆
                                            =D>

EdGaR
                                            Felhasználó

[quote=”Tomy”:vtewyxve]Nagyon lassan gyűlnek a jelentkezők a találkozóra!
                                              Ilyen messze van még az időpont?
                                              Több lelkesedést![/quote]
                                              Türelem. 😉 Sokan még téli álmot alszank és ilyen próba tavaszi időben igen nehéz elképzelni, hogy egyszer tényleg „csiga jó idő” lesz.
                                              [quote=”Tomy”:vtewyxve]A kemping és a termálfürdő is elsőosztályú!
                                              Van benne minden: belső csúzda, buborék,squash pálya stb.
                                              Már csak a közös főzést kell nyélbe ütni, amit Gabóca ugyan elvállalt de 3-4 napba belefér még néhány versenyző…[/quote]
                                              Mintha láttam volna kosárlabda pályát is a kemping-térképen :smt217 Lehetne akár kispályás foci, vagy kosár-büntető dobó verseny is … hogy jobban megéhezzünk… napozas … amíg Gabóca főz 😆

Igen…. ez az!

Tomy
                                              Felhasználó

Nagyon lassan gyűlnek a jelentkezők a találkozóra!
                                                Ilyen messze van még az időpont?
                                                Több lelkesedést!
                                                A kemping és a termálfürdő is elsőosztályú!
                                                Van benne minden: belső csúzda, buborék,squash pálya stb.
                                                Már csak a közös főzést kell nyélbe ütni, amit Gabóca ugyan elvállalt de 3-4 napba belefér még néhány versenyző…

Gaboca
                                                Felhasználó

[quote=”Tomy”:28f5vbak]Én meg kakasherepörköltre gondoltam! Beszállsz?[/quote]

Csak utánnad :smt208

EdGaR
                                                  Felhasználó

[quote=”Tomy”:3g405u33]Én meg kakasherepörköltre gondoltam! Beszállsz?[/quote]
                                                    Hát most nem lennék a kakas helyében :smt217 :2010_rohog.gif

Tomy
                                                    Felhasználó

[quote=”Gaboca”:1ifxchll]Kedves Druszám!

Ott leszünk!! Most töltöttem ki a Jelentkezési lapot :smt024 Főzés tekintetében még bizonytalan vagyok, de egy marhalábszár pörit megoldanék ::szakacs_2 (Ehhez még kedves fémforgácsolosz barátosz Tomynak is kell az igenje, mert ugye a lábszár az kellene) :smt211 [/quote]

Én meg kakasherepörköltre gondoltam! Beszállsz?

Gaboca
                                                      Felhasználó

[quote=”EdGaR”:2wnb0y3l]Szia Tomy!
                                                        Valójában már csak a jelentkezési laptól függ, hogy hányan megyünk, milyen kedvezményt kapunk. Várják a visszaigazolásomat, szívem szerint látatlanban 20 egységre lefoglalnám a területet, hogy ne érjen minket meglepetés.
                                                        A főzőcske project sajnos megrekedt egy szinten, de ez nem befolyásol semmit, hogy jó érezzük magunkat. Én a magam részéről írtam, hogy a reggelikhez és a napközben is fehérje hiányban szenvedők részére a kellő mennyiségű tojást biztosítom… de ez megint létszám függő.
                                                        Örülök, hogy Ti is jöttök… és gondolom Gabocáék is ott lesznek (?)
                                                        =D> [/quote]

Kedves Druszám!

Ott leszünk!! Most töltöttem ki a Jelentkezési lapot :smt024 Főzés tekintetében még bizonytalan vagyok, de egy marhalábszár pörit megoldanék ::szakacs_2 (Ehhez még kedves fémforgácsolosz barátosz Tomynak is kell az igenje, mert ugye a lábszár az kellene) :smt211

25 hozzászólás megtekintése - 76-100 / 221

You must be logged in to reply to this topic.