Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Találkozó: 2010 április 2-5 Húsvét Szarvaskő

Legutóbb frissítette riviera 15 years, 1 months telt el
21angok
172 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    GaborApa
    Felhasználó

A nyuszi energiát nem kímélve készül a Húsvétra!
      Ha már ennyit dolgozik 😳 biztos nagyon kimerült lesz, ne kelljen még külön-külön szét is hordania.

Kíméljük a nyuszit, Húsvétoljunk együtt! :smt205

Szarvaskőn az ÖkoPark Kempingben Repro lealkudta az árakat =D> így 5000 Ft+IFA / lakóautó/nap
      Szombaton Detti vasárnap Sztakandi főz ki valamit a bográcsban. =D> =D> (természetesen önként 😉 , de reméljük nem dalolva 😕 )
      Kata bevállalta, az egységes csokitojás beszerzést. Ehhez majd tudnunk kéne hány gyerek lesz.

A kempingben használhatjuk a közösségi helységet és a focipályát.
      Fizetős szolgáltatásként pedig a kalandparkot szaunát masszázst
      A kempingről információkat a honlapjukon olvashattok.

———————————————————–

Jelentkezési lap

Jelentkezési határidő szerda este, mert a bevásárlásokhoz, a szükséges mennyiségeket a jelentkezések alapján tudjuk számolni.

• Szerző
      Válasz
      GaborApa
      Felhasználó

[quote=”Jamesz”:1me1m0ck]Fecsi …elvileg nekem is jó volna az időpont , de én nem megyek ” kobolyba ” hisz veletek ellentétbe én tudok vezetni !!!!!:-))))[/quote]

Mi előszür elgurulunk az M6-osra, és birtokba vesszük a lakóautós stellplaccot.

Szerintem ott azért várj meg minket 😉 😆

Névtelen

Editke és Jenőbá nagyon fogtok hiányozni , jobbulást kivánunk !!

Reméljük ennek ellenére nagyon kellemes húsvéti ünnepetek lesz ….amit szívből kivánunk !!

Gabi Jamesz

Névtelen

[quote=”fecsi”:2qp7naz3]Nekünk is jó az időpont. :D/ [/quote]

Fecsi …elvileg nekem is jó volna az időpont , de én nem megyek ” kobolyba ” hisz veletek ellentétbe én tudok vezetni !!!!!:-))))

rudi-radio
            Felhasználó

[quote=”riviera”:j9ztjwg1]Sajnos lázas vagyok, 😥 igy csak sok szeretettel gondolunk Rátok és jó szórakozást kivánok. :smt206

Editke[/quote]
              Mi is kívánunk mielőbbi gyógyulást és Kellemes Ünnepeket kívánunk.
              Jutka, Rudi

repi
              Adminisztrátor

[quote=”LMC”:252uh2z7]Aranyos vagy, de gongoltam rátok, ha odaértek a bejárattól balra lessz egy locsoló autó, azt én küldtem 😉 😆

András[/quote]

=D> =D> és bevállalta! 😆 =D>

LMC
                Felhasználó

[quote=”Kata”:3jt8d3fo]
                  Pedig már azt gondoltam, hogy Te is beállsz a locsolkodók lelkes táborába!!! [/quote]

Aranyos vagy, de gongoltam rátok, ha odaértek a bejárattól balra lessz egy locsoló autó, azt én küldtem 😉 😆

András

Kata
                  Felhasználó

[quote=”LMC”:8sb2e15r]Editkééknek mielőbbi jobbulást kívánok [-o< Most lapítok mint tojás a fűben 🙁 jó utat mindenkinek :smt039 András[/quote] Lapíthatsz, de nem tudsz eléggé! [-X Pedig már azt gondoltam, hogy Te is beállsz a locsolkodók lelkes táborába!!! :2010_siro.gif Martfűn pótoljuk a találkozást. :2010_igen_kezfogas.gif :2010_ivok_sor2.gif

GaborApa
                    Felhasználó

[quote=”LMC”:3ftlaxd0] Most lapítok mint tojás a fűben [/quote]

🙄 Egyedül lapítod a tojásod a fűben?

Nem lesz csokinyakis locsolóvers? 🙁

totya
                      Felhasználó

[quote=”riviera”:2yl4rwgi]Köszi Lipi,de most ezt nem merem bevállalni.Még a mézes sem hat. 😥

Editke[/quote]
                        Hiányozni fogtok,mézest pedig mi is felajánlottunk volna, hát majd Martfün. Jobbulást!!

riviera
                        Felhasználó

[quote=”Kata”:1iejxwx1]Mi is mielőbbi gyógyulást kívánunk! Nagyon fogtok hiányozni!
                          :smt039 [/quote]

Köszönöm szépen .Ti is nagyon hiányoztok,de Martfü már csak két hét.
                          Sok puszi: :smt056

Editke

FLaci
                          Felhasználó

[quote=”LMC”:2jalfgyp]
                            Most lapítok mint tojás a fűben 🙁 jó utat mindenkinek :smt039

András[/quote]

:smt210 :smt021 :smt208
                            :smt217 :2010_coffee.gif :2010_olvas.gif

Kata
                            Felhasználó

[quote=”riviera”:1yo9yqql]Sajnos lázas vagyok, 😥 igy csak sok szeretettel gondolunk Rátok és jó szórakozást kivánok. :smt206

Editke[/quote]

Mi is mielőbbi gyógyulást kívánunk! Nagyon fogtok hiányozni!
                              :smt039

riviera
                              Felhasználó

[quote=”miska”:jtnoqm3r]Mielőbbi gyógyulást kívánunk![/quote]
                                Köszi szépen.Miska remélem Te átállitottad az órát a LUKOIL kuthoz érkezéshez?
                                Puszi Nektek.

Editke

riviera
                                Felhasználó

[quote=”LMC”:h2ga8sg5]Editkééknek mielőbbi jobbulást kívánok [-o< Most lapítok mint tojás a fűben 🙁 jó utat mindenkinek :smt039 András[/quote] Köszi szépen András.Remélem Martfün találkozunk. 😀 Kellemes husvéti ünnepeket kivánunk: Editke

riviera
                                  Felhasználó

[quote=”lipi”:32ue4ywg]Editke vedd magadhoz a mézest ,Nektek hosszú az út a
                                    célállomásig.Mire odaértek,biztosan meggyógyulsz! =D>
                                    Ha mésem vállalod be,miellőbbi gyogyulást kívánok!
                                    lipi[/quote]

Köszi Lipi,de most ezt nem merem bevállalni.Még a mézes sem hat. 😥

Editke

riviera
                                    Felhasználó

[quote=”reprodesign”:2gnkhtdw]Kedves Editnéni!Körte kúra…és már jobb is lesz.Reméljük nem komoly a betegség,várjuk a mielőbbi találkozást.Sok puszi és jobbulást. 😆 [/quote]

Köszönöm szépen.A körte-kura csak csoportosan megy.Egy csunya influenza kapott el.Várjuk a Martfü-i találkozót.
                                      .Szasza pedig nagyon vár,mert elmondta mit szeretne.
                                      Sok puszi:
                                      Editke

lipi
                                      Felhasználó

eva54,várunk szeretettel,nállam Te is ott vagy.
                                        /az omnisztoromon/ 😉
                                        lipi

lipi
                                        Felhasználó

Editke vedd magadhoz a mézest ,Nektek hosszú az út a
                                          célállomásig.Mire odaértek,biztosan meggyógyulsz! =D>
                                          Ha mésem vállalod be,miellőbbi gyogyulást kívánok!
                                          lipi

eva54
                                          Felhasználó

Sziasztok!

Mi is bejelentkeztünk a találkozóra. Újak vagyunk! 🙂
                                            Eddig csak bérautóztunk, az idén végre szert tettünk egy sajátra 🙂
                                            Évek óta olvasgatjuk az oldalatokat, vesszük az ötleteket tőletek, most jött el az ideje a megismerkedésnek 🙂
                                            Szombaton érkezünk.

Darázs (aki nem Eva54, csak a lánya, de egykutya…)

LMC
                                            Felhasználó

[quote=”somacsek”:2f8is387]Neveket hiányolok 😥
                                              Blue,Editke néni(riviera),LMC. 👿 [/quote]

Editkééknek mielőbbi jobbulást kívánok [-o< Most lapítok mint tojás a fűben 🙁 jó utat mindenkinek :smt039 András

totya
                                              Felhasználó

[quote=”miska”:279lmvdp]Jöttök kóbolyba?[/quote]
                                                Mi szombat reggel érkezünk a kempingbe,amúgy is lassúak vagyunk ! 🙁 #-o

Kerti
                                                Adminisztrátor

[quote=”miska”:1icb1hh7]Ez nem a mi stílusunk. [-X 😆 [/quote]
                                                  Nem, mi?! 😆

Névtelen

[quote=”totya”:2tbvdojh]Vasárnap reggel főtt sonka, tojás?

Kell-e hétfőn locsolkodókra számítani, vagy megegyezhetünk, hogy a húsvét hétfő technikai okok miatt elmarad?

Juli :2010_igen_kezfogas.gif [/quote]
                                                    Jöttök kóbolyba?

Névtelen

[quote=”Kerti”:18hk5t5e]Kertiék lapítanak mint nyuszi a fűben. 😆
                                                      (a nyuszi szót nem behelyettesíteni szinonima szavakkal)[/quote]
                                                      Ez nem a mi stílusunk. [-X 😆

Névtelen

[quote=”riviera”:e56tuobi]Sajnos lázas vagyok, 😥 igy csak sok szeretettel gondolunk Rátok és jó szórakozást kivánok. :smt206

Editke[/quote]
                                                        Mielőbbi gyógyulást kívánunk!

25 hozzászólás megtekintése - 51-75 / 172

You must be logged in to reply to this topic.