Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Találkozó: 2010 április 16-18. Martfű, szezonnyitó.

Legutóbb frissítette repi 15 years, 4 months telt el
42angok
325 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    GaborApa
    Felhasználó

Eldőlt a szezonnyitó időpontja, így hát nyílik is a topik.
      A dátumot mindenki vésse be a naptárba.

Aki már volt, tudja mi vár rá. Aki még nem, itt kérdezhet bátran.

————————————————————-
      KITŰZŐ:
      Mivel várhatóan sokan leszünk és sok új klubtag is jön, ezért ismét csinálunk felhasználói névvel ellátott kitűzőket.
      A felhasználói név alatt hagyunk helyet, hogy oda lehessen írni ha valaki azt szeretné, ha máshogy szólítanák, mint a regisztrációs neve.

Pl.:
      hsx2000
      Dezső

vagy ha valaki családtag.

Pl.:
      Reprodesign
      Ildi

Így mindenkiről tudhatjuk, hogy a fórumon milyen nevet használ, de azt is hogy hogyan szólítsuk, vagy hogy kihez tartozik.
      Akinek már van ilyen az ne felejtse otthon, akinek pedig nincs, vagy elvesztette az a jelentkezési lapon jelezheti.

————————————————————

Elkészült a jelentkezési lap ide kattintva teszteljétek!
      😆

———————————————————–
      A Martfű kempingtől kapott kedvezmény, az hogy a második nap ajándék, vagyis a két éjszaka helyett csak egyet kell fizetni.
      Aki lakóautó nélkül tud csak jönni, foglalhat szállást a kemping apartmanjaiban, vagy a szállóban. A kemping elérhetősége és egyéb információk a http://www.martfu-turizmus.hu honlapon, vagy a 06-56/452-416 telefonszámon.

————————————————————-

Lakóautóhely: 1.200.-/éj 1.200,-/2 éj
      Személydíj
      6 éves kor alatt grátisz
      6-14 éves 600,-/éj 600,-/2 éj
      14-18 éves 900,-/éj 900,-/2 éj
      18 éves kor felett1.200,-/éj 1.200,-/2éj
      Kutya 800,-/éj 800,-/2 éj

———————————————————–
      A lakóautós bowlingbajnokság Fecsi vezetésével, szombaton 11-13 h-ig zajlik két pályán.
      Aki játszani szeretne, 3/4 11-kor gyülekezzen a pályáknál, ahol megalakulnak a 2-3-4 fős csapatok. Kezdők és gyerekek is menjenek bátran. Ez csak játék.
      Akik még életükben nem bowlingoztak, azoknak Fecsi megmutatja, hogy kell
      😆

————————————————————

A kempingben a parcellák közötti út, és minden parcellának az egyik fele gyepráccsal van erősítve. A parcellák másik fele sima fű.
      A füves rész is elég masszív, de most a több napos esőzéstől felázhatott a talaj.
      Mindenki figyeljen arra, hogy a lakóval gyeprácson álljon, nehogy megsüllyedjen.
      Mivel elég szépen lett kialakítva, ezért a gyeprács nem feltűnő, alig látszik.

• Szerző
      Válasz
      Névtelen

[quote=”LMC”:31fg4f98]Drága Jamesz ( mert hogy ez lemaradt )
        és akkor jön Lipi és mossa a kiscsinost? 😆 😆 😆

András[/quote]

Az mossa …az mossa ha kell ha nem ….a Lipi már csak ilyen . 😀

LMC
        Felhasználó

[quote=”Jamesz”:iq67ce5c]Ez egy esti gyógyszernek is alkalmazható kúra …cujkásmics !!

Három adag azt alszol mint a bunda …a harmadiknál a mics már el is hagyható…meg cipő , gatya …ez az .

Már kezdőknek ….öreg lakóautósok mint pl Blue biztos bírnák ! 😀 [/quote]

Drága Jamesz ( mert hogy ez lemaradt )
          és akkor jön Lipi és mossa a kiscsinost? 😆 😆 😆

András

Névtelen

[quote=”LMC”:o8m6nlzp]Ez egy mértékegység ? mesélj 🙄 😉

András[/quote]

Ez egy esti gyógyszernek is alkalmazható kúra …cujkásmics !!

Három adag azt alszol mint a bunda …a harmadiknál a mics már el is hagyható…meg cipő , gatya …ez az .

Már kezdőknek ….öreg lakóautósok mint pl Blue biztos bírnák ! 😀

Kerti
            Adminisztrátor

[quote=”somacsek”:3ku63wb6]Na szép engem kihagytok 👿 Este beállítjuk reggel komásan ébresztőt kérünk .Leülős,nézős,szurkolós,sörözős. 😯 😆 [/quote]

Dehogy hagyunk ki! Neked én viszem a széket meg a sört. 😆
              Ezek szerint akkor reggel nézzük. A többiektől előre is elnézést kérünk az ébresztőért. Nincs is annál szebb mint amikor egy Forma 1-es autó hangjára kelhet az ember.
              Lehet, hogy mások ezt nem így gondolják? 😆

Ha addig nem találkoznánk akkor szombaton 7:40-kor Miska lakója előtt találkozunk. 😆

Névtelen

[quote=”somacsek”:shk2nsdy]Új kérdés drága Jamesz mi az a CUJKA.
                Üdv SIMA S…g[/quote]

Sejtettem ….. 😀

Rohadt erős pálinka arról a tájról ahonnan a mics is jött .

A mai napig nem tudom miből készítik ….de talán jobb is ! 😀

Névtelen

[quote=”GaborApa”:281h8gh3]Tudtam én, de egy kis, finom célzás azért szükséges.
                  Nem akartam, hogy teljesen váratlan trauma érje a tagságot. :2010_nem_guluszem.gif
                  :2010_hordagy.gif [/quote]

Ha éri éri …egy igazi lakóautós nem ijjed meg a saját árnyékától !!
                  [-X 😀

Soma
                  Felhasználó

[quote=”Jamesz”:12ahomf6]somacsek írta:
                    Lehet hogy furi kérdés de elmondaná valaki hogy mi az a MICS.

Nézd Soma ….hogy nagyjából érthető legyen …olyasmi mintha elkezdenél fasirtot csinálni csak közben ez az eszedbejutna és azokat belszornád .
                    Igy fasirtot nem sikerülne gyártanod…na de micset biztos .

Kb ez …és nagyon finom .

Amúgy cujkával kell fogyasztani …egy mics egy deci cujka …[/quote]

Új kérdés drága Jamesz mi az a CUJKA.
                    Üdv SIMA S…g

LMC
                    Felhasználó

[quote=”Jamesz”:21t40r5h]
                      Amúgy cujkával kell fogyasztani …egy mics egy deci cujka …[/quote]

Ez egy mértékegység ? mesélj 🙄 😉

András

Soma
                      Felhasználó

[quote=”Kerti”:2v075uuh]Dehogynem fogunk. Nem menekülsz. Már csak azt kell eldöntenünk, hogy fel bírunk e kelni olyan korán, hogy az élőt nézzük meg. 7:40-kor kezdődik és még a lavórt is be kell állítani. Nem tudom mit fognak szólni a többiek, ha reggel kezdünk el sípolgatni. 😆 Ha más nem akkor megnézzük délután.[/quote]

Na szép engem kihagytok 👿 Este beállítjuk reggel komásan ébresztőt kérünk .Leülős,nézős,szurkolós,sörözős. 😯 😆

Névtelen

somacsek írta:
                          Lehet hogy furi kérdés de elmondaná valaki hogy mi az a MICS.

Nézd Soma ….hogy nagyjából érthető legyen …olyasmi mintha elkezdenél fasirtot csinálni csak közben ez az eszedbejutna és azokat belszornád .
                          Igy fasirtot nem sikerülne gyártanod…na de micset biztos .

Kb ez …és nagyon finom .

Amúgy cujkával kell fogyasztani …egy mics egy deci cujka …

Kerti
                          Adminisztrátor

[quote=”somacsek”:1ow5xcam]Kis herceg én sem látlak. Jelentkezz villám gyorsan „mert felelős vagy azért amit megszelídítettél”. 😆 :smt056 [/quote]

😆 =D> 😆 =D> 😆 =D> 😆

GaborApa
                            Felhasználó

[quote=”Jamesz”:27p9cenh]Tudod nem akarom , hogy többen ijjedten viszavonják a jelentkezésüket.
                              Majd amikor már nincs menekvés , az utolsó pillanatba …na akkor jövök én …… 😀 😀 [/quote]
                              Tudtam én, de egy kis, finom célzás azért szükséges.
                              Nem akartam, hogy teljesen váratlan trauma érje a tagságot. :2010_nem_guluszem.gif
                              :2010_hordagy.gif

Névtelen

[quote=”GaborApa”:2twcvy3q]A jelentkezők száma, Szabadival elérte a tavalyit. =D>
                                Ez eddig 81 adag

Tavaly Jamesz volt az utolsó aki feliratkozott.
                                Úgylátom Ő most is még kivár

Már csak 5-öt alszunk 😛 [/quote]

Tudod nem akarom , hogy többen ijjedten viszavonják a jelentkezésüket.
                                Majd amikor már nincs menekvés , az utolsó pillanatba …na akkor jövök én …… 😀 😀

Kerti
                                Adminisztrátor

[quote=”miska”:6vznpxaw]… Már azt hittem, hogy nem fogunk F1-et
                                  nézni együtt. :2010_ivok_sor2.gif [/quote]

Dehogynem fogunk. Nem menekülsz. Már csak azt kell eldöntenünk, hogy fel bírunk e kelni olyan korán, hogy az élőt nézzük meg. 7:40-kor kezdődik és még a lavórt is be kell állítani. Nem tudom mit fognak szólni a többiek, ha reggel kezdünk el sípolgatni. 😆 Ha más nem akkor megnézzük délután.

repi
                                  Adminisztrátor

[quote=”Kata”:234i8a8g]Igen!!! Nagyon is!!! :smt205
                                    Köszönöm előre is, én pedig ez idő alatt igyekszem jó szakácsnak lenni.

Persze Gábor segítségét is igényelni fogom, Ő lesz a fahordó-begyújtogató-tűzéletbentartó.

Tűzéletbentartó?? 😳 😳 Tűzéletbentartótörpapa(na ha erre is találnátok emotikont) milyen szép a magyar nyelv….

Kata
                                    Felhasználó

[quote=”totya”:773gfhuz]Ha megfelelek…

Juli[/quote]

Igen!!! Nagyon is!!! :smt205
                                      Köszönöm előre is, én pedig ez idő alatt igyekszem jó szakácsnak lenni.

Persze Gábor segítségét is igényelni fogom, Ő lesz a fahordó-begyújtogató-tűzéletbentartó.

GaborApa
                                      Felhasználó

A jelentkezők száma, Szabadival elérte a tavalyit. =D>
                                        Ez eddig 81 adag

Tavaly Jamesz volt az utolsó aki feliratkozott.
                                        Úgylátom Ő most is még kivár

Már csak 5-öt alszunk 😛

rlacika
                                        Felhasználó

[quote=”somacsek”:1ta092jt]Lehet hogy furi kérdés de elmondaná valaki hogy mi az a MICS.
                                          #-o 😆 [/quote]
                                          Nó…Edgar már odalinkelte…minimum három féle húsörletkeverék…jol megfűszerezve. No de hát ahogy Repi mondta:gyere a Jelibe és megkostolod 😀 . Remélem hozza Kerti a szenes grilljét mert azon az igazi! Ja…és csakis URSUS sörrel öntözve jó :smt201 Már nics is olyan sok addig..nem?

repi
                                          Adminisztrátor

[quote=”Jamesz”:2lyrugw1]Józsi …hát hogyne értenélek !!!
                                            Este általában tíz órától van nálam olyan , hogy már nem értem …….!!!
                                            Nem emlékszel ??? 😀 [/quote]

Most,hogy mondod kezdem kapizsgálni 😆 😳 😛

Névtelen

[quote=”reprodesign”:31ndfjt8]Drága Jamesz! Én értem és Te is???!![/quote]

Józsi …hát hogyne értenélek !!!
                                              Este általában tíz órától van nálam olyan , hogy már nem értem …….!!!
                                              Nem emlékszel ??? 😀

repi
                                              Adminisztrátor

[quote=”Jamesz”:3jgkgbnj]:lol: csak fel kell építeni.(Csak) 😕 😯 [/quote]

Drága Jamesz! Én értem és Te is???!!

Névtelen

[quote=”reprodesign”:1681ntbq] csak fel kell építeni.(Csak) 😕 😯 [/quote]

Mit ” csakolsz ” .. most is amint odamentem , 10 perc alatt kész volt !!

Képzeld el , még ha segítettem volna……akkor milyen hamar épül fel 😀

repi
                                                  Adminisztrátor

[quote=”istozi”:276tuw88]Mivel a rossz idő még előfordulhat Marfűn is, viszek egy pavilont (kb akkora, mint Rudiéké volt). Néhányan beférünk majd alája.
                                                    További javaslatok?[/quote]

Nem lesz rossz idő 8) de ha mégis akkor van MLK sátor…jó nagy! az már fecsi-bácsinak köszönhetően ott lesz mire megérkezünk. 😆 csak fel kell építeni.(Csak) 😕 😯

istozi
                                                    Felhasználó

Mivel a rossz idő még előfordulhat Marfűn is, viszek egy pavilont (kb akkora, mint Rudiéké volt). Néhányan beférünk majd alája.
                                                      További javaslatok?

Soma
                                                      Felhasználó

[quote=”reprodesign”:1ingigoc]Ebben biztos vagy ? 😯 😆 [/quote]

Nem 😆 Vagy még is. :2010_igen2.gif

25 hozzászólás megtekintése - 201-225 / 325

You must be logged in to reply to this topic.