Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Találkozó: 2010 április 16-18. Martfű, szezonnyitó.

Legutóbb frissítette repi 15 years, 9 months telt el
42angok
325 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    GaborApa
    Felhasználó

Eldőlt a szezonnyitó időpontja, így hát nyílik is a topik.
      A dátumot mindenki vésse be a naptárba.

Aki már volt, tudja mi vár rá. Aki még nem, itt kérdezhet bátran.

————————————————————-
      KITŰZŐ:
      Mivel várhatóan sokan leszünk és sok új klubtag is jön, ezért ismét csinálunk felhasználói névvel ellátott kitűzőket.
      A felhasználói név alatt hagyunk helyet, hogy oda lehessen írni ha valaki azt szeretné, ha máshogy szólítanák, mint a regisztrációs neve.

Pl.:
      hsx2000
      Dezső

vagy ha valaki családtag.

Pl.:
      Reprodesign
      Ildi

Így mindenkiről tudhatjuk, hogy a fórumon milyen nevet használ, de azt is hogy hogyan szólítsuk, vagy hogy kihez tartozik.
      Akinek már van ilyen az ne felejtse otthon, akinek pedig nincs, vagy elvesztette az a jelentkezési lapon jelezheti.

————————————————————

Elkészült a jelentkezési lap ide kattintva teszteljétek!
      😆

———————————————————–
      A Martfű kempingtől kapott kedvezmény, az hogy a második nap ajándék, vagyis a két éjszaka helyett csak egyet kell fizetni.
      Aki lakóautó nélkül tud csak jönni, foglalhat szállást a kemping apartmanjaiban, vagy a szállóban. A kemping elérhetősége és egyéb információk a http://www.martfu-turizmus.hu honlapon, vagy a 06-56/452-416 telefonszámon.

————————————————————-

Lakóautóhely: 1.200.-/éj 1.200,-/2 éj
      Személydíj
      6 éves kor alatt grátisz
      6-14 éves 600,-/éj 600,-/2 éj
      14-18 éves 900,-/éj 900,-/2 éj
      18 éves kor felett1.200,-/éj 1.200,-/2éj
      Kutya 800,-/éj 800,-/2 éj

———————————————————–
      A lakóautós bowlingbajnokság Fecsi vezetésével, szombaton 11-13 h-ig zajlik két pályán.
      Aki játszani szeretne, 3/4 11-kor gyülekezzen a pályáknál, ahol megalakulnak a 2-3-4 fős csapatok. Kezdők és gyerekek is menjenek bátran. Ez csak játék.
      Akik még életükben nem bowlingoztak, azoknak Fecsi megmutatja, hogy kell
      😆

————————————————————

A kempingben a parcellák közötti út, és minden parcellának az egyik fele gyepráccsal van erősítve. A parcellák másik fele sima fű.
      A füves rész is elég masszív, de most a több napos esőzéstől felázhatott a talaj.
      Mindenki figyeljen arra, hogy a lakóval gyeprácson álljon, nehogy megsüllyedjen.
      Mivel elég szépen lett kialakítva, ezért a gyeprács nem feltűnő, alig látszik.

• Szerző
      Válasz
      Soma
      Felhasználó

[quote=”reprodesign”:3ceel9z9]=D> káááábel TV te pupák-péék (kábel) martfűn nem kell „T” mindenkinek saját központi lavórja van…ééérteeeed már??? 😆 😆 😆 (ez a könyvelőért vót)[/quote]

Tehát akkor dróton dzsanel a tv 😆 de akkor minek a lavór. 😯 Milyen kábelt kell vinni. #-o

Névtelen

Nem értelek Joci…ennyi gyerek után is csak a malackodáson jár az a csavaros agyad ?? 😀

repi
          Adminisztrátor

[quote=”via”:11ezhxaq]Repi [-X vesztegesd az újakat, mert :smt075 , nem a lakón tároljuk az üres sörös-dobozt. Ha ilyeneket írsz mit gondolnak rólunk????????? 🙄 [/quote]

Én [-X is tudom 😆 ők is emberek! 😉

via
            Felhasználó

[quote=”reprodesign”:1t9kec38]Ha ketten vagytok akkor talpalj le… 😆 nehogy a sörös dobozok leessenek a csigáról.. 😆 [/quote]
              Repi [-X ijesztegesd az újakat, mert :smt075 , nem a lakón tároljuk az üres sörös-dobozt. Ha ilyeneket írsz mit gondolnak rólunk????????? 🙄

repi
              Adminisztrátor

[quote=”kozol”:cq7mflt4]. Mi kettecskén vagyunk már a feleségemmel, és ő is benne van minden bolondságban. A tapasztalatokat mi is szívesen hallgatjuk és örömmel vesszük, hiszen a lakóautós életet meg kell tanulni, de főleg élni.
                [/quote]

Ha ketten vagytok akkor talpalj le… 😆 nehogy a sörös dobozok leessenek a csigáról.. 😆

via
                Felhasználó

[quote=”2Ggab”:2189jegr].. hát igen!:)
                  1.) félig meddig igaz
                  2.) igen, igen, igen
                  3.) gyerek még nem tudja, első útja, első autóban alvása lesz, lakóautót is csak holnap fog először látni. Amúgy is „csak” 2 éves, bár ettől függetlenül azért véleménye azért már tud lenni!:)
                  4.) Nálunk Anya pakol, egy szoba már tele, pedig az autó még itt sincs. Itthon talán nem marad semmi… persze ha minden befér, amit összekészített! #-o
                  Várjuk a találkozást és az első élményeket![/quote]

Nyugodtan hagyjatok otthon párezer dolgot, a többi lakósnál úgyis van, Én már kaptam kávét, cukrot, gyerekeket (csak fél éjszakára és tv nézésre), de olyat még nem tudtam mondani ami legalább 3 lakóban ne lett volna. Ha a lakóban vannak a pici kedvencei, akkor a többi már nem számít 😆 lehet kölcsönkérni. 😳

repi
                  Adminisztrátor

[quote=”Brigi”:2h5nrynw] egészen összemelegedtünk.[/quote]

😳 bocs ezt nem bírtam kihagyni 😆 😆 😆

repi
                    Adminisztrátor

[quote=”somacsek”:j3ayw1ba]Neked meg van hozzá 20m kábeled,közösködünk? :ny osztozkodunk?
                      Viszek hozzá elágazást. 😆 [/quote]

=D> káááábel TV te pupák-péék (kábel) martfűn nem kell „T” mindenkinek saját központi lavórja van…ééérteeeed már??? 😆 😆 😆 (ez a könyvelőért vót)

Brigi
                      Felhasználó

[quote=”totya”:5u0uson8]Ebben az a jó, hogy (a klubalapító nagy öregeket leszámítva 😀 ) egyszer mindenkinek volt 1. találkozója.
                        [/quote]
                        Megnyugtatlak Juli, hogy mi is hasonló izgalmakkal indultunk az első lakóautós találkozónkra Martfűre 2006-ban. Ugyan egy kis csapattal (GáborApa, LMC, Kerti, Ficsor) már írkáltunk egymásnak az akkori fórumon, de sose találkoztunk. A különbség csak az, hogy nálunk én voltam besózva, hogy menjünk.
                        Az első találkozóra este, már sötétben érkeztünk, akkoriban a bejárat még szűkösebb volt, úgyhogy férjem mindjárt ott vissza akart fordulni. Kerestük GáborApát, de ő éppen el volt foglalva egy klubtárssal, aki a frissen feltöltött és az előtte napokig eső áztatta talajon a kemping sarkában megfeneklett.
                        Aztán az első este a presszóban már jókat beszélgettünk, majd a bowling parti, szombaton este pedig Pillanat büfékocsija és a tüzes fiúk bemutatója mellett egészen összemelegedtünk.

repi
                        Adminisztrátor

[quote=”EdGaR”:3tnlvm8b]és… sz@rva is 😳 [/quote]

…. 😳 már megint a sz@r! 😆

kozol
                          Felhasználó

Mi is most megyünk először lakóautóval a találkozóra. Eddig, de lagalábbis kétszer személyautóval voltunk, mert csak álmainkban volt meg a lakóautó. De mára már valósággá vált.
                            A pakolással nálunk nincsen gond, mert évekig jártunk kenuzni és sátrazni a Tiszára (utazás oda vissza vonattal)és megtanultuk hogy egy hátunk és két kezünk van. Így is vittünk mindíg egy csomó felesleges cuccot. Amikor a haverok kérdezték tőlünk hogy mit hozzanak a túrára, mindíg mondtam hogy pakold ki a szoba közepére amit szeretnél hozni, aztán felezd meg, és aztán mégegyszer. No az kb elég lesz. Ezzel a mai napig így vagyunk. Most 3 hónapot voltunk külföldön, ketten 4 kisméretű sporttáskával, akit érdekel megmutatjuk mert az általában nálunk van, könnyű benne tárolni. Mi kettecskén vagyunk már a feleségemmel, és ő is benne van minden bolondságban. A tapasztalatokat mi is szívesen hallgatjuk és örömmel vesszük, hiszen a lakóautós életet meg kell tanulni, de főleg élni.
                            Ahogy olvasom a leveleket, lehet hogy a pálinka fesztivál a martfűi kempingben lesz megtartva?!!!
                            Amikor voltunk csigaház nélkül, akkor csak irigykedve néztük hogy a csapat esténként, bocsi, hajnal felé behúzódik a házába, mi meg mehettünk a faházba. Hát nem ugyanaz, azt már tudjuk, mert azért már kipróbáltuk. Már nagyon várjuk, üdv mindenkinek Kozol és neje Kamil (Kovács Zoli és Kamuti Ica)

sztakandi
                            Felhasználó

[quote=”2Ggab”:1lvqel0s].. hát igen!:)
                              1.) félig meddig igaz
                              2.) igen, igen, igen
                              3.) gyerek még nem tudja, első útja, első autóban alvása lesz, lakóautót is csak holnap fog először látni. Amúgy is „csak” 2 éves, bár ettől függetlenül azért véleménye azért már tud lenni!:)
                              4.) Nálunk Anya pakol, egy szoba már tele, pedig az autó még itt sincs. Itthon talán nem marad semmi… persze ha minden befér, amit összekészített! #-o
                              Várjuk a találkozást és az első élményeket![/quote]

Emléxem az elsőre (találkozóra), amin részt vettünk, előtte két nappal kaptuk meg a lakót.Háát, igazából, azt se tudtuk mi hol van a kocsiban, szinte inden fontos dolog otthon maradt, de ennek ellenére hatalmas élmény volt az is, meg azóta mindegyik.
                              Téves pakolás ma is rendszeres, meg a felesleges is. De sztem ez mindenkinél így van, tökéletes talán sosem lesz.
                              Az élmények meg jönnek maguktól, ill. szállítják a többiek, abból nem lesz hiány. 😉

2Ggab
                              Felhasználó

.. hát igen!:)
                                1.) félig meddig igaz
                                2.) igen, igen, igen
                                Várjuk a találkozást és az első élményeket!

Névtelen

Totyának nagyon igaza van .

Bár nekem speciel a legnagyobb gondom folyton az 1 ponttal volt ….az asszony mindig jönni akart ! 👿

EdGaR
                                  Felhasználó

[quote=”totya”:2o43jynf]Ebben az a jó, hogy (a klubalapító nagy öregeket leszámítva 😀 ) egyszer mindenkinek volt 1. találkozója.
                                    Ennek ismertető jelei:

1. asszony nem akar jönni

2. benned viaskodik a kiváncsiság, meg az aggodalom. Kiváncsi vagy, hogy mások hogy csinálják ezt a lakózás dolgot, milyen trükköket tudnak, meg hogy a fenébe is tudják ennyire jól érezni magukat, meg aggódsz is, hogy mi a csudát fogsz csinálni ennyi idegen ember között (én az 1-re vittem egy jó könyvet. nem vettem elő…)

3. a gyerekek (ha vannak) sem akarnak jönni – már ha van beleszólásuk… , mert az a sok idegen gyerek biztos nem fog velük játszani (még most is előttem van egy kedves ifjú ember, aki az egész első találkozót az édesanyja mellett ácsorogva töltötte 😆 . többet se.)

4. nyűglődve indulsz el, mert fogalmad nincs, mit kellett volna még bepakolni, mi fog hiányozni, de van valami súlyos hiányérzeted annak ellenére, hogy a kocsi súlya 2,5x több, mint üresen

Ha ezeket észleled, akkor ok. Mi is így kezdtük.

Üdv:

Juli[/quote]
                                    1-től 4-ig igaz 😆
                                    Mit tagadjam, öt nappal a találkozó eőtt be vagyok sózva és… sz@rva is 😳

totya
                                    Felhasználó

[quote=”2Ggab”:1a7ermnm]Sziasztok!

Ha lehet még, … így ismeretlenül …. és abszolút kezdő lakóautósként… Üdv: 2Ggab[/quote]

Ebben az a jó, hogy (a klubalapító nagy öregeket leszámítva 😀 ) egyszer mindenkinek volt 1. találkozója.
                                      Ennek ismertető jelei:

1. asszony nem akar jönni

2. benned viaskodik a kiváncsiság, meg az aggodalom. Kiváncsi vagy, hogy mások hogy csinálják ezt a lakózás dolgot, milyen trükköket tudnak, meg hogy a fenébe is tudják ennyire jól érezni magukat, meg aggódsz is, hogy mi a csudát fogsz csinálni ennyi idegen ember között (én az 1-re vittem egy jó könyvet. nem vettem elő…)

3. a gyerekek (ha vannak) sem akarnak jönni – már ha van beleszólásuk… , mert az a sok idegen gyerek biztos nem fog velük játszani (még most is előttem van egy kedves ifjú ember, aki az egész első találkozót az édesanyja mellett ácsorogva töltötte 😆 . többet se.)

4. nyűglődve indulsz el, mert fogalmad nincs, mit kellett volna még bepakolni, mi fog hiányozni, de van valami súlyos hiányérzeted annak ellenére, hogy a kocsi súlya 2,5x több, mint üresen

Ha ezeket észleled, akkor ok. Mi is így kezdtük.

Üdv:

Juli

Névtelen

LMC-t sem látom a jelentkezési lapon! 🙁

GaborApa
                                        Felhasználó

[quote=”2Ggab”:34lmxquv]Sziasztok!

Ha lehet még, … így ismeretlenül …. és abszolút kezdő lakóautósként… akkor lehet mi is csatlakoznánk pénteken a társasághoz…. [/quote]

Akkor ehhez már csak a jelentkezési lapot kéne kitöltened. 8)

Gyere bátran, nem Te leszel az egyetlen. 🙂

EdGaR
                                          Felhasználó

[quote=”2Ggab”:1ocmpnh0]Sziasztok!

Ha lehet még, … így ismeretlenül …. és abszolút kezdő lakóautósként… akkor lehet mi is csatlakoznánk pénteken a társasághoz.
                                            Bár a kezdő lakóautósként így még nem is igaz, mert csak holnap hozzuk haza a mi kis „Dömperünket” (Viktort idézve).

Szóval ha minden jól megy, rögtön bele is vágnánk a „közepébe”!:)
                                            Üdv: 2Ggab[/quote]
                                            Biztos vagyok benne, hogy nem lesztek egyedül, mint abszolút kezdők 😆
                                            Majd együtt elbénázunk és elfogadunk minden tanácsot :smt100

2Ggab
                                            Felhasználó

Sziasztok!

Ha lehet még, … így ismeretlenül …. és abszolút kezdő lakóautósként… akkor lehet mi is csatlakoznánk pénteken a társasághoz.
                                              Bár a kezdő lakóautósként így még nem is igaz, mert csak holnap hozzuk haza a mi kis „Dömperünket” (Viktort idézve).

Szóval ha minden jól megy, rögtön bele is vágnánk a „közepébe”!:)
                                              Üdv: 2Ggab

GaborApa
                                              Felhasználó

[quote=”Jamesz”:30o5lbi8]..egy igazi lakóautós nem ijjed meg a saját árnyékától !![/quote]
                                                Na de a Tiedtől…… 😆

Soma
                                                Felhasználó

[quote=”miska”:2oqse5l0]Akkor minden OKÉ! 🙂 Sípolni nem kell, mert van kábel TV. Legalábbis úgy tudom. 😐 [/quote]

Neked meg van hozzá 20m kábeled,közösködünk? :ny osztozkodunk?
                                                  Viszek hozzá elágazást. 😆

Névtelen

[quote=”Jamesz”:o6c5m0jj]Sejtettem ….. 😀

Rohadt erős pálinka arról a tájról ahonnan a mics is jött .

A mai napig nem tudom miből készítik ….de talán jobb is ! 😀 [/quote]
                                                    Esetleg fenyőből? 🙄 , mert az olyan, hogy együtt zsibbad a nyelv a szájpadlással. 😳 :2010_nevet.gif :2010_nem_merges.gif

Névtelen

[quote=”Kerti”:3dacr7ui]Dehogynem fogunk. Nem menekülsz. Már csak azt kell eldöntenünk, hogy fel bírunk e kelni olyan korán, hogy az élőt nézzük meg. 7:40-kor kezdődik és még a lavórt is be kell állítani. Nem tudom mit fognak szólni a többiek, ha reggel kezdünk el sípolgatni. 😆 Ha más nem akkor megnézzük délután.[/quote]
                                                      Akkor minden OKÉ! 🙂 Sípolni nem kell, mert van kábel TV. Legalábbis úgy tudom. 😐

Blue
                                                      Felhasználó

[quote=”Jamesz”:4bxl59o6]Ez egy esti gyógyszernek is alkalmazható kúra …cujkásmics !!

Három adag azt alszol mint a bunda …a harmadiknál a mics már el is hagyható…meg cipő , gatya …ez az .

Már kezdőknek ….öreg lakóautósok mint pl Blue biztos bírnák ! 😀 [/quote]

Úgy ahogy mondod meg se kottyan (akkor), reggel lesz az F 1 nézőknek meglepi.

[quote=”Kerti”:4bxl59o6] 7:40-kor kezdődik és még a lavórt is be kell állítani. [/quote]

:2010_nem_guluszem.gif
                                                        erre a mühold se lesz kiváncsi. 😆

25 hozzászólás megtekintése - 176-200 / 325

You must be logged in to reply to this topic.