Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Találkozó: 2010 április 16-18. Martfű, szezonnyitó.

Legutóbb frissítette repi 15 years, 9 months telt el
42angok
325 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    GaborApa
    Felhasználó

Eldőlt a szezonnyitó időpontja, így hát nyílik is a topik.
      A dátumot mindenki vésse be a naptárba.

Aki már volt, tudja mi vár rá. Aki még nem, itt kérdezhet bátran.

————————————————————-
      KITŰZŐ:
      Mivel várhatóan sokan leszünk és sok új klubtag is jön, ezért ismét csinálunk felhasználói névvel ellátott kitűzőket.
      A felhasználói név alatt hagyunk helyet, hogy oda lehessen írni ha valaki azt szeretné, ha máshogy szólítanák, mint a regisztrációs neve.

Pl.:
      hsx2000
      Dezső

vagy ha valaki családtag.

Pl.:
      Reprodesign
      Ildi

Így mindenkiről tudhatjuk, hogy a fórumon milyen nevet használ, de azt is hogy hogyan szólítsuk, vagy hogy kihez tartozik.
      Akinek már van ilyen az ne felejtse otthon, akinek pedig nincs, vagy elvesztette az a jelentkezési lapon jelezheti.

————————————————————

Elkészült a jelentkezési lap ide kattintva teszteljétek!
      😆

———————————————————–
      A Martfű kempingtől kapott kedvezmény, az hogy a második nap ajándék, vagyis a két éjszaka helyett csak egyet kell fizetni.
      Aki lakóautó nélkül tud csak jönni, foglalhat szállást a kemping apartmanjaiban, vagy a szállóban. A kemping elérhetősége és egyéb információk a http://www.martfu-turizmus.hu honlapon, vagy a 06-56/452-416 telefonszámon.

————————————————————-

Lakóautóhely: 1.200.-/éj 1.200,-/2 éj
      Személydíj
      6 éves kor alatt grátisz
      6-14 éves 600,-/éj 600,-/2 éj
      14-18 éves 900,-/éj 900,-/2 éj
      18 éves kor felett1.200,-/éj 1.200,-/2éj
      Kutya 800,-/éj 800,-/2 éj

———————————————————–
      A lakóautós bowlingbajnokság Fecsi vezetésével, szombaton 11-13 h-ig zajlik két pályán.
      Aki játszani szeretne, 3/4 11-kor gyülekezzen a pályáknál, ahol megalakulnak a 2-3-4 fős csapatok. Kezdők és gyerekek is menjenek bátran. Ez csak játék.
      Akik még életükben nem bowlingoztak, azoknak Fecsi megmutatja, hogy kell
      😆

————————————————————

A kempingben a parcellák közötti út, és minden parcellának az egyik fele gyepráccsal van erősítve. A parcellák másik fele sima fű.
      A füves rész is elég masszív, de most a több napos esőzéstől felázhatott a talaj.
      Mindenki figyeljen arra, hogy a lakóval gyeprácson álljon, nehogy megsüllyedjen.
      Mivel elég szépen lett kialakítva, ezért a gyeprács nem feltűnő, alig látszik.

• Szerző
      Válasz
      repi
      Adminisztrátor

[quote=”Gaboca”:zixbxm5p]Pedig már olvasgatom a Kereskedelmi Vámtarifát 1867-es kiadás 😀 és kölcsönkértem Ártándról a Röntgen buszt 8)
        Hát erről lecsúsztam, de azért egy esti szeszfokolást 😛 megejthetnénk!!!![/quote]

😆 Külsőt vagy belsőt??? 😳

GaborApa
        Felhasználó

[quote=”reprodesign”:2m7gbq0p]a jelentkezők száma meghaladta a kiskereskedelmi palacsintasütés lélektani határát [/quote]
          palacsinta2 palacsinta2 palacsinta2 palacsinta2 palacsinta2 palacsinta2 palacsinta2 palacsinta2 palacsinta2 palacsinta2 palacsinta2 palacsinta2 palacsinta2 palacsinta2

Gaboca
          Felhasználó

[quote=”somacsek”:3jjw2lnp]Á dehogy a kolléga félre értette nem ő fog vizsgálódni.Mi fogjuk őt. 👿 😆 [/quote]

Pedig már olvasgatom a Kereskedelmi Vámtarifát 1867-es kiadás 😀 és kölcsönkértem Ártándról a Röntgen buszt 8)
            Hát erről lecsúsztam, de azért egy esti szeszfokolást 😛 megejthetnénk!!!!

repi
            Adminisztrátor

[quote=”GaborApa”:1ej76jiz]Találtam új emotikonokat.
              :palacsinta1
              szerintetek ez melyik versenyzőre hasonlít?

😳 [/quote]

:2010_rohog.gif kire-kire Füredyre… 😆

repi
              Adminisztrátor

[quote=”Kerti”:1sf2n3cb]Füredy Lacival, ha vállalja akkor szívesen alkotok megint egy duót, főleg, ha a Somacsek páros megint ki mer állni ellenünk.
                Ha nem, azt is megértjük. Igaz Laci? 😆 [/quote]

Fogadásokat nállam lehet kötni a győztesre 3:1 fizetek 😆 😉

GaborApa
                Felhasználó

Találtam új emotikonokat.
                  :palacsinta1
                  szerintetek ez melyik versenyzőre hasonlít?

😳

Kerti
                  Adminisztrátor

[quote=”reprodesign”:2siwvzl5]Soma barátom ! A palancsintás péntek estét át kéne gondolni.. 😆 a jelentkezők száma meghaladta a kiskereskedelmi palacsintasütés lélektani határát 😆 😆 külső erők bevonását javaslom,hogy mi ketten csak a logisztikával :smt206 tudjunk foglalkozni. 😉 [/quote]

Füredy Lacival, ha vállalja akkor szívesen alkotok megint egy duót, főleg, ha a Somacsek páros megint ki mer állni ellenünk.
                    Ha nem, azt is megértjük. Igaz Laci? 😆

Kata
                    Felhasználó

[quote=”reprodesign”:1ixwgtny]Kedves Edit! Idén GáborApa Katája főzi a csülköst…rudi kiképezte =D> [/quote]

Remélem a kiképzés eredményes volt 😳 és nem lesz senki :smt209
                      Néha így érzem :2010_nem_guluszem.gif , aztán meg csak [-o< , de bizakodó vagyok, hogy a végén nem :2010_sir.gif , hanem :sml201 és :2010_tanc.gif és :2010_tanc.gif és :2010_tanc.gif

repi
                      Adminisztrátor

[quote=”somacsek”:cpify8xg]Persze megint te vagy gyorsabb .mire befejeztem a mondókám a Papi lezárta. 👿 Ne is mondj semmit tudom így jártam. 🙁 [/quote]

Soma barátom ! A palancsintás péntek estét át kéne gondolni.. 😆 a jelentkezők száma meghaladta a kiskereskedelmi palacsintasütés lélektani határát 😆 😆 külső erők bevonását javaslom,hogy mi ketten csak a logisztikával :smt206 tudjunk foglalkozni. 😉

Soma
                        Felhasználó

[quote=”reprodesign”:2ygyh9e6]Kedves Edit! Idén GáborApa Katája főzi a csülköst…rudi kiképezte =D> [/quote]

Persze megint te vagy gyorsabb .mire befejeztem a mondókám a Papi lezárta. 👿 Ne is mondj semmit tudom így jártam. 🙁

GaborApa
                          Felhasználó

[quote=”reprodesign”:1t1wt8jo]Kedves Edit! Idén GáborApa Katája főzi a csülköst…rudi kiképezte =D> [/quote]
                            A nagyüzemi forraltborfőzés (Hungexpo kemping) után felbátorodott, de most látva a jelentkezők számát :2010_nem_guluszem.gif
                            ez már elmúlt. #-o
                            😆

repi
                            Adminisztrátor

[quote=”EDIT”:hi72zg13]nem találom a listában a „főszakácsot” aki tavaly remek izletes ebédet készitett [/quote]

Kedves Edit! Idén GáborApa Katája főzi a csülköst…rudi kiképezte =D>

GaborApa
                              Felhasználó

[quote=”EDIT”:152artcg]Már napok óta figyelem,hogy egyre többen jelentkezünk a találkozóra,a résztvevők meg is rendeljük a szombati bográcsos ebédet,de nem találom a listában a „főszakácsot” aki tavaly remek izletes ebédet készitett a sok segédekkel együtt.
                                Mi a gyulai pálinka fesztiválról megyünk,de a saját főzésü italkollekciónkat visszük a klubb tagoknak![/quote]

GaborApa
                                Felhasználó

[quote=”EdGaR”:2sszfigk]Letalpalunk… és sörösrekesz :smt007 [/quote]
                                  Ha így is letácol, akkor az egész kemping

:2010_igen2.gif :2010_igen2.gif :2010_igen2.gif :2010_igen2.gif :2010_igen2.gif :2010_igen2.gif :2010_igen2.gif :2010_igen2.gif :2010_igen2.gif

EdGaR
                                  Felhasználó

[quote=”GaborApa”:dvj9x2kr]sörösrekesz? 🙄 [/quote]
                                    Letalpalunk… és sörösrekesz :smt007

GaborApa
                                    Felhasználó

[quote=”EdGaR”:1139slt1]:2010_rohog.gif … 😯 Mi is ketten megyünk[/quote]
                                      sörösrekesz? 🙄

EdGaR
                                      Felhasználó

[quote=”reprodesign”:359djmzi]Ha ketten vagytok akkor talpalj le… 😆 nehogy a sörös dobozok leessenek a csigáról.. 😆 [/quote]
                                        :2010_rohog.gif … 😯 Mi is ketten megyünk

challenger
                                        Felhasználó

[quote=”GaborApa”:3butvgj3]Neked viszünk Jelibe is 8) [/quote] 😀 ezer koszonet remelem semmi nem jon kozbe es ott tudunk lenni a Jeli talalkozon :smt061

LMC
                                          Felhasználó

[quote=”GaborApa”:3qviu5fx]:-k
                                            Úgy tudom, nem akar tortát kapni pénteken :smt113

De mi akkor is, és cak azért is megünnepeljük!!!!!

:smt205 [/quote]

:2010_sir.gif :2010_ivok_sor2.gif

András

GaborApa
                                            Felhasználó

[quote=”challenger”:2kp0na08]:D 😀 😀 En is szeretnek olyan tablat…Challenger- Eva-Bernard ha jol ertettem…na de mi csak a Jeli talalkozora tudunk benezni :smt061 [/quote]
                                              Neked viszünk Jelibe is 8)

challenger
                                              Felhasználó

😀 😀 😀 En is szeretnek olyan tablat…Challenger- Eva-Bernard ha jol ertettem…na de mi csak a Jeli talalkozora tudunk benezni :smt061

GaborApa
                                                Felhasználó

[quote=”miska”:28in2l55]LMC-t sem látom a jelentkezési lapon! 🙁 [/quote]
                                                  :-k
                                                  Úgy tudom, nem akar tortát kapni pénteken :smt113

De mi akkor is, és cak azért is megünnepeljük!!!!!

:smt205

repi
                                                  Adminisztrátor

[quote=”Brigi”:2df9ud2k]Gondolkodtam is, hogy ki üti le a magas labdát 😆 [/quote]

ez így normális nem?? 😆 szeretek első lenni.Soma nem röhögni..na nem a kóbolyba. 😳

Brigi
                                                    Felhasználó

Ahogy látom a jelentkezők számát lassan bővíteni kell a kempinget 😉

Brigi
                                                      Felhasználó

[quote=”reprodesign”:21vk3aj0]:oops: bocs ezt nem bírtam kihagyni 😆 😆 😆 [/quote]
                                                        Gondolkodtam is, hogy ki üti le a magas labdát 😆

25 hozzászólás megtekintése - 151-175 / 325

You must be logged in to reply to this topic.