Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Találkozó: 2010 április 16-18. Martfű, szezonnyitó.

Legutóbb frissítette repi 15 years, 2 months telt el
42angok
325 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    GaborApa
    Felhasználó

Eldőlt a szezonnyitó időpontja, így hát nyílik is a topik.
      A dátumot mindenki vésse be a naptárba.

Aki már volt, tudja mi vár rá. Aki még nem, itt kérdezhet bátran.

————————————————————-
      KITŰZŐ:
      Mivel várhatóan sokan leszünk és sok új klubtag is jön, ezért ismét csinálunk felhasználói névvel ellátott kitűzőket.
      A felhasználói név alatt hagyunk helyet, hogy oda lehessen írni ha valaki azt szeretné, ha máshogy szólítanák, mint a regisztrációs neve.

Pl.:
      hsx2000
      Dezső

vagy ha valaki családtag.

Pl.:
      Reprodesign
      Ildi

Így mindenkiről tudhatjuk, hogy a fórumon milyen nevet használ, de azt is hogy hogyan szólítsuk, vagy hogy kihez tartozik.
      Akinek már van ilyen az ne felejtse otthon, akinek pedig nincs, vagy elvesztette az a jelentkezési lapon jelezheti.

————————————————————

Elkészült a jelentkezési lap ide kattintva teszteljétek!
      😆

———————————————————–
      A Martfű kempingtől kapott kedvezmény, az hogy a második nap ajándék, vagyis a két éjszaka helyett csak egyet kell fizetni.
      Aki lakóautó nélkül tud csak jönni, foglalhat szállást a kemping apartmanjaiban, vagy a szállóban. A kemping elérhetősége és egyéb információk a http://www.martfu-turizmus.hu honlapon, vagy a 06-56/452-416 telefonszámon.

————————————————————-

Lakóautóhely: 1.200.-/éj 1.200,-/2 éj
      Személydíj
      6 éves kor alatt grátisz
      6-14 éves 600,-/éj 600,-/2 éj
      14-18 éves 900,-/éj 900,-/2 éj
      18 éves kor felett1.200,-/éj 1.200,-/2éj
      Kutya 800,-/éj 800,-/2 éj

———————————————————–
      A lakóautós bowlingbajnokság Fecsi vezetésével, szombaton 11-13 h-ig zajlik két pályán.
      Aki játszani szeretne, 3/4 11-kor gyülekezzen a pályáknál, ahol megalakulnak a 2-3-4 fős csapatok. Kezdők és gyerekek is menjenek bátran. Ez csak játék.
      Akik még életükben nem bowlingoztak, azoknak Fecsi megmutatja, hogy kell
      😆

————————————————————

A kempingben a parcellák közötti út, és minden parcellának az egyik fele gyepráccsal van erősítve. A parcellák másik fele sima fű.
      A füves rész is elég masszív, de most a több napos esőzéstől felázhatott a talaj.
      Mindenki figyeljen arra, hogy a lakóval gyeprácson álljon, nehogy megsüllyedjen.
      Mivel elég szépen lett kialakítva, ezért a gyeprács nem feltűnő, alig látszik.

• Szerző
      Válasz
      riviera
      Felhasználó

Köszönjük a szervezést 😀 , Katának a nagyon finom kaját, :2010_szakacs.gif Editnek a lángost,a nagyon jó hangulatot.Mindenkinek aki a jó hangulatot fokozta, felsorolhatatlan. :2010_tanc2.gif
        Kiváló volt ismét Veletek.Örültünk hogy sok uj Klubtársat megismerhettünk,reméljük több alkalommal is eljönnek.
        Mindenki itthagyott bennünket,csak a béka zenét hallgatjuk. :smt039

Rivieráék

EdGaR
        Felhasználó

Nagyon szépen köszönjük mi is szíves fogadtatást, a szenzációs csülkös-babost, a matricákat, a polókat, a segítségeket-tanácsokat, a látogatásokat és a beszélgetéseket. Köszönjük az égieknek a gyönyörű időt. Jó volt Veletek!!!
          😉

Kata
          Felhasználó

[quote=”somacsek”:17cj630i]Most a Füredi Lacit megelőztük.Meg érkeztünk 🙁 .
            Nagyon jó volt veletek :2010_sokan.gif .
            Kata a kaja ku@va jó volt most ettem megint belőle köszi.
            A lángos sem volt semmi. =D>
            Nem sorolok fel mindenkit aki emelte a csapat hangulatot,mert akkor estig írnám.
            Nagyon jó volt az új arcokat is meg ismerni remélem még sokszor találkozunk.
            Kösz Gábor Papi Főnök a Szervezést. :ny
            Kis Hercegnek a zenét és hogy megint jó volt a szombat estém a tüzeskedésnél ja És Madárnak is. :smt204
            Repi,Misuci ,Ildi Detti remélem még szerettek. :smt053 :smt056 [/quote]
            Mi is :smt049 és holnap is szeretni fogunk!!! 😀 😀 😀

Kata
            Felhasználó

Bár már mi :smt015 , de Mindenkinek köszönöm, hogy együtt lehettünk és :smt058 és :smt057 és :2010_tanc.gif , no meg persze :-({|= . Ha lehet, senki ne nehezteljen ránk, ha nem tudott elmélyülten :2010_olvas.gif vagy :smt015 A főzés körüli sürgés-forgást külön-külön Mindenkinek nagyon-nagyon köszönöm! 😳 😳 😀

Névtelen

Mi is hazaérkeztünk. Köszönjük a kiváló szervezést, meg a finom kajákat.Köszi a jó hangulatért. Köszi a kemping tulajdonosának, és a személyzetnek a nagyszerű közreműködéséért, és a bowling pálya díjmentes használatáért. =D> =D> =D> .Várjuk a következő talit! Nagyon jó volt, hogy új arcokat is láttunk a találkozón, és remélem, hogy többször is fogunk velük találkozni.

u.i.: igen Soma szeretünk 🙂

GaborApa
                Felhasználó

Már megint nagyon jó volt Veletek! 8)
                  Mindenkinek köszi a segítséget és a részvételt.

Most pedig …. :smt015

feribmw
                  Felhasználó

mindenkinek üdv! szerencsésen hazagurultunk,minden ok.nagyon szépen köszönjük a finom ebédet =D> =D> =D> a reggeli lángost =D> =D> =D> és mindent =D> =D> =D> .nagyon jól éreztük magunkat,nagyon király volt minden [-o< [-o< [-o< :lol: :lol: ja és persze kerti esti bemutatoját,az brutál jó volt =D> =D> =D> kerti ezt ki sem néztük volna belöled,ezt jó értelembe vedd 🙄 🙄 🙄 várjuk a következö bulitttttttttttttt [-o< [-o< [-o< [-o< [-o<

repi
                    Adminisztrátor

[quote=”somacsek”:2xh4uusl]Repi,Misuci ,Ildi Detti remélem még szerettek. :smt053 :smt056 [/quote]

Mi is haza értünk.Ismét egy szép hétvégét tölthettünk együtt.
                      Köszönjük a szervezést a finom szombati ebédet és a hangulatot.Kata igazán megérdemel a kötény mellé :2010_bajnok.gif .
                      Nagyon örülünk,hogy ilyen sokan eljöttek,egész nagy csapat lettünk.

ui: köszönjük a nagy UF UF-nak(aki nem tudná GáborApa) ,hogy fáradtan is de eljárta az indián :2010_tanc.gif és gyönyörű időnk lett. 😆
                      Pihenjetek sokat már várjuk a következőt. 😆

Téged meg Soma szeretünk! 😳 =D>

sztakandi
                      Felhasználó

Mi is hazaértünk, minden nagyon klassz volt, köszönet a szervezésért =D> a kajákért :2010_szakacs.gif :smt204 ,
                        no meg természetesen a kétestés hangulatért 😆

benojeno
                        Felhasználó

Rendben begurultunk, szuper volt Veletek találkozni, köszönet mindenért!!!

eva54
                          Felhasználó

Sziasztok!

Mi is hazaértünk! Legalábbis én a kislányokkal 🙂 Éva a lakóval még úton van annak szálláshelye felé, de hamarosan ő is hazaér.

Köszönjük szépen a szervezést, a kellemes társaságot, és a finom kajákat!

Darázs (Ildi)

Lamenta
                            Felhasználó

köszönjük szépen, nagyon jól éreztük magunkat!
                              Gáborapának és mindenkinek aki a szervezésben segített köszönjük 🙂

lamenta és családja

kati
                              Felhasználó

Mint mindig, most is nagyon jó volt Veletek!
                                Köszönjük a szervezést, Katának a finom ebédet, és mindenkinek köszönet ezért a szuper hétvégéért. :2010_koszonomszepen.gif

FLaci
                                Felhasználó

[quote=”rudi-radio”:3lo0eoeu]Teljesen meg vagyok nyugodva. :2010_igen_jeee.gif [/quote]
                                  Amúgy délután jöttünk el :smt071

rudi-radio
                                  Felhasználó

[quote=”FuredyLaci”:243n1w4k]Látod milyen jó hogy még megálltunk szereztem egy kis örömet nektek :2010_rohog.gif
                                    Kis kitérővel de mi is hazaértünk.
                                    =D> [/quote]
                                    Teljesen meg vagyok nyugodva. :2010_igen_jeee.gif

FLaci
                                    Felhasználó

Látod milyen jó hogy még megálltunk szereztem egy kis örömet nektek :2010_rohog.gif
                                      Kis kitérővel de mi is hazaértünk.
                                      :2010_koszonomszepen.gif
                                      Minden szép volt és jó a kaja finom volt gratula a :2010_szakacs.gif -oknak és a szervezőnek =D>

Soma
                                      Felhasználó

[quote=”rudi-radio”:2n35afcn]#-o Mi ez a nagyfoku lazaság?? Még senki nem ért haza, vagy nem meri beírni? 🙄 😛 Füredy Laci még Te sem értél haza?Mi történt veled????? 😆 😛 Szerencsére szuper időt fogtatok ki.
                                        Jutka[/quote]

Most a Füredi Lacit megelőztük.Meg érkeztünk 🙁 .
                                        Nagyon jó volt veletek :2010_sokan.gif .
                                        Kata a kaja ku@va jó volt most ettem megint belőle köszi.
                                        A lángos sem volt semmi. =D>
                                        Nem sorolok fel mindenkit aki emelte a csapat hangulatot,mert akkor estig írnám.
                                        Nagyon jó volt az új arcokat is meg ismerni remélem még sokszor találkozunk.
                                        Kösz Gábor Papi Főnök a Szervezést. :ny
                                        Kis Hercegnek a zenét és hogy megint jó volt a szombat estém a tüzeskedésnél ja És Madárnak is. :smt204
                                        Repi,Misuci ,Ildi Detti remélem még szerettek. :smt053 :smt056

rudi-radio
                                        Felhasználó

#-o Mi ez a nagyfoku lazaság?? Még senki nem ért haza, vagy nem meri beírni? 🙄 😛 Füredy Laci még Te sem értél haza?Mi történt veled????? 😆 😛 Szerencsére szuper időt fogtatok ki.
                                          Jutka

FLaci
                                          Felhasználó

[quote=”reprodesign”:ziel474f]Üdvözlünk Mindenkit Martfűről! Aki nem tudott eljönni azt sajnáljuk 😥 aki jön várjuk 😆 és aki már itt van jól érzi magát. Az időt a nagy uf uf elintézet :2010_tanc2.gif úgyhogy :nap :nap az esti buli már itt volt MLK sátor folyt köv….. 😆 :2010_tancparty.gif :2010_coffee.gif

az esti tábor.link[/quote]
                                            Mi is lassan indulunk , ebédre ott leszünk :smt039

FLaci
                                            Felhasználó

[quote=”LMC”:2yteekfe]Én is repülővel akartam menni, most kérhetem vissza a jegyeket :2010_rohog.gif

András[/quote]
                                              :smt021 :2010_elas.gif :2010_igen_jeee.gif

repi
                                              Adminisztrátor

[quote=”challenger”:2gjpeenl]:smt015 :smt015 :smt015 jo tudom hogy meg koran van…milyen jo hogy nem repulovel utazgat a klub…mert marciusban nagyon megnezegettem a jegyeket hogy repulovel eljovok a talalkozora…de akkor a ferjem megigerte hogy hogy elmegyunk a Jelire es igy lemondtam a repulojegy megyvetelerol…hat most a repuloter tegnap belett zarva [-o< [-o< [-o< szorakozzatok egy jot en most nem vagyok azert olyan szomoru hogy nem jottem el a Martfui talalkozora mert most en lennek a pacban nem a grilles husok...sziasztok :smt061 :2010_tancparty.gif [/quote] Üdvözlünk Mindenkit Martfűről! Aki nem tudott eljönni azt sajnáljuk :cry: aki jön várjuk :lol: és aki már itt van jól érzi magát. Az időt a nagy uf uf elintézet :2010_tanc2.gif úgyhogy :nap :nap az esti buli már itt volt MLK sátor folyt köv….. 😆 :2010_tancparty.gif :2010_coffee.gif

az esti tábor.link

LMC
                                                Felhasználó

[quote=”challenger”:79ao903f]:smt015 :smt015 :smt015 jo tudom hogy meg koran van…milyen jo hogy nem repulovel utazgat a klub…mert marciusban nagyon megnezegettem a jegyeket hogy repulovel eljovok a talalkozora…de akkor a ferjem megigerte hogy hogy elmegyunk a Jelire es igy lemondtam a repulojegy megyvetelerol…hat most a repuloter tegnap belett zarva [-o< [-o< [-o< szorakozzatok egy jot en most nem vagyok azert olyan szomoru hogy nem jottem el a Martfui talalkozora mert most en lennek a pacban nem a grilles husok...sziasztok :smt061 :2010_tancparty.gif [/quote] Én is repülővel akartam menni, most kérhetem vissza a jegyeket :2010_rohog.gif András

challenger
                                                  Felhasználó

[quote=”viktor”:97jy10v4]szép időt a kiránduloknak! :nap [/quote] :smt015 :smt015 :smt015 jo tudom hogy meg koran van…milyen jo hogy nem repulovel utazgat a klub…mert marciusban nagyon megnezegettem a jegyeket hogy repulovel eljovok a talalkozora…de akkor a ferjem megigerte hogy hogy elmegyunk a Jelire es igy lemondtam a repulojegy megyvetelerol…hat most a repuloter tegnap belett zarva [-o< [-o< [-o< szorakozzatok egy jot en most nem vagyok azert olyan szomoru hogy nem jottem el a Martfui talalkozora mert most en lennek a pacban nem a grilles husok...sziasztok :smt061 :2010_tancparty.gif

EdGaR
                                                    Felhasználó

[quote=”Kerti”:2g2681pr]Ha valakinek van nagy ponyvája (pl: 6m x 8m) akkor ne hagyja otthon. GáborApa hoz de jó lenne, ha lenne több is.
                                                      Csak azért, mert ha felkészülünk az esőre akkor tuti nem fog esni. 😆 [/quote]
                                                      3 X 6 méteresből van több darab is, leviszem, legfeljebb nem fog kelleni.

viktor
                                                      Felhasználó

szép időt a kiránduloknak! :nap

25 hozzászólás megtekintése - 26-50 / 325

You must be logged in to reply to this topic.