Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Találkozó: 2010 április 16-18. Martfű, szezonnyitó.

Legutóbb frissítette repi 15 years, 2 months telt el
42angok
325 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    GaborApa
    Felhasználó

Eldőlt a szezonnyitó időpontja, így hát nyílik is a topik.
      A dátumot mindenki vésse be a naptárba.

Aki már volt, tudja mi vár rá. Aki még nem, itt kérdezhet bátran.

————————————————————-
      KITŰZŐ:
      Mivel várhatóan sokan leszünk és sok új klubtag is jön, ezért ismét csinálunk felhasználói névvel ellátott kitűzőket.
      A felhasználói név alatt hagyunk helyet, hogy oda lehessen írni ha valaki azt szeretné, ha máshogy szólítanák, mint a regisztrációs neve.

Pl.:
      hsx2000
      Dezső

vagy ha valaki családtag.

Pl.:
      Reprodesign
      Ildi

Így mindenkiről tudhatjuk, hogy a fórumon milyen nevet használ, de azt is hogy hogyan szólítsuk, vagy hogy kihez tartozik.
      Akinek már van ilyen az ne felejtse otthon, akinek pedig nincs, vagy elvesztette az a jelentkezési lapon jelezheti.

————————————————————

Elkészült a jelentkezési lap ide kattintva teszteljétek!
      😆

———————————————————–
      A Martfű kempingtől kapott kedvezmény, az hogy a második nap ajándék, vagyis a két éjszaka helyett csak egyet kell fizetni.
      Aki lakóautó nélkül tud csak jönni, foglalhat szállást a kemping apartmanjaiban, vagy a szállóban. A kemping elérhetősége és egyéb információk a http://www.martfu-turizmus.hu honlapon, vagy a 06-56/452-416 telefonszámon.

————————————————————-

Lakóautóhely: 1.200.-/éj 1.200,-/2 éj
      Személydíj
      6 éves kor alatt grátisz
      6-14 éves 600,-/éj 600,-/2 éj
      14-18 éves 900,-/éj 900,-/2 éj
      18 éves kor felett1.200,-/éj 1.200,-/2éj
      Kutya 800,-/éj 800,-/2 éj

———————————————————–
      A lakóautós bowlingbajnokság Fecsi vezetésével, szombaton 11-13 h-ig zajlik két pályán.
      Aki játszani szeretne, 3/4 11-kor gyülekezzen a pályáknál, ahol megalakulnak a 2-3-4 fős csapatok. Kezdők és gyerekek is menjenek bátran. Ez csak játék.
      Akik még életükben nem bowlingoztak, azoknak Fecsi megmutatja, hogy kell
      😆

————————————————————

A kempingben a parcellák közötti út, és minden parcellának az egyik fele gyepráccsal van erősítve. A parcellák másik fele sima fű.
      A füves rész is elég masszív, de most a több napos esőzéstől felázhatott a talaj.
      Mindenki figyeljen arra, hogy a lakóval gyeprácson álljon, nehogy megsüllyedjen.
      Mivel elég szépen lett kialakítva, ezért a gyeprács nem feltűnő, alig látszik.

• Szerző
      Válasz
      GaborApa
      Felhasználó

[quote=”riviera”:3bnpdm27]Ahelyett,hogy elmentetek volna Kertivel együtt örülni a dijátadóra[/quote]

A díjátadó és a fődíj :2010_bajnok.gif

Majd később felteszem a többi képet is.

Gaboca
        Felhasználó

[quote=”riviera”:gzn9klg1]Hogy lesz vámvizsgálat,az illetékes Franciaországban van? #-o 😉

Editke[/quote]

Sziasztok!

Ha lehet helyettesítést válalni a vámvizsgálatra jelentkeznék. Bár már az idejét sem tudom mikor csináltam utoljára 😳

repi
          Adminisztrátor

[quote=”rlacika”:zigv2qa0]
            De a fogadtatás az tényleg barátságos volt! :2010_igen_kezfogas.gif :2010_igen_pacsi.gif [/quote]

Lacika??? micset hozol???? 😳 😳 teljesen rá van gerjedve a nyálkahártyám. 😆 😉 mondjuk cseráélhetünk 1 kg mics 2 kg serés tarja??? 😉

repi
            Adminisztrátor

[quote=”riviera”:2btu3w3u]Ahelyett,hogy elmentetek volna Kertivel együtt örülni a dijátadóra,itt meg bántjátok. 😆 😆 😆

Editke[/quote]

[-X bántjuk szeretjük… 😳 és én tudom Ő is 😆

rlacika
              Felhasználó

[quote=”EdGaR”:3vh17yt3]Értem. Úgy gondolod csak lendületből juthatunk be? 😆

Ha elszámitod a lendületet akkor a Tisza tőltésére jutsz mint mi az elsőre 😳 . Mondja az asszony:nézd már milyen lelkesen fogad a csapat…mindenki integet :2010_igen_jeee.gif :smt205 …aztán tíz méter után már láttuk hogy csak a Tiszábafulástól akarnak megmenteni!!!
                De a fogadtatás az tényleg barátságos volt! :2010_igen_kezfogas.gif :2010_igen_pacsi.gif

riviera
                Felhasználó

[quote=”somacsek”:94j9ffb3]A bejáratnál útlevél és vámvizsgálat is lesz ja és a zöldkártyákat se felejtsétek otthon :2010_rohog.gif
                  A pálinka és más szeszes italt elkobozzuk és bent együtt megisszuk. :smt205
                  Bocs Repi ezt nem tudtam kihagyni. :smt056 [/quote]

Hogy lesz vámvizsgálat,az illetékes Franciaországban van? #-o 😉

Editke

riviera
                  Felhasználó

[quote=”reprodesign”:15sb6qsp]:smt212 valakinek féken kell tartani a társaságot. 😆 [/quote]

Szerintem már ugysem lehet. [-X

Editke

riviera
                    Felhasználó

[quote=”reprodesign”:3129ynh6]Kerti!!! Láttalak a jelentkezők között… 👿 de már nem vagy ott.Ne élj vissza a hatalmaddal. 👿 [/quote]

Ahelyett,hogy elmentetek volna Kertivel együtt örülni a dijátadóra,itt meg bántjátok. 😆 😆 😆

Editke

lipi
                      Felhasználó

Mivan a fekete színű ződkártyával? 😉
                        lipi

repi
                        Adminisztrátor

[quote=”via”:sign344z] vagy mint a Repi 😆 😳 [/quote]

:smt212 valakinek féken kell tartani a társaságot. 😆

GaborApa
                          Felhasználó

[quote=”miska”:egv3ht4v]Kerti hol vagy? [/quote]

Szerintem már úton van, mert ma van a Lakóautóbörzén a veterán díjátadó.
                            :2010_bajnok.gif

Névtelen

Kerti hol vagy? Valaki törölt a jel. lapról. Én ezt :smt214 értem.

via
                              Felhasználó

[quote=”EdGaR”:csofvsab]Értem. Úgy gondolod csak lendületből juthatunk be? 😆

megvan a megoldás: 220 és gyors jobbkanyar 🙄 , bár szerintem „lassan szépen, mint csiga megy a réten” #-o vagy mint a Repi 😆 😳

repi
                                Adminisztrátor

[quote=”somacsek”:26xk0ln8]”mert felelős vagy azért amit megszelídítettél”. 😆 :smt056 [/quote]

:2010_nem_guluszem.gif =D> =D> =D>

Soma
                                  Felhasználó

[quote=”reprodesign”:1uvurb6i]Kerti!!! Láttalak a jelentkezők között… 👿 de már nem vagy ott.Ne élj vissza a hatalmaddal. 👿 [/quote]

Kis herceg én sem látlak. Jelentkezz villám gyorsan „mert felelős vagy azért amit megszelídítettél”. 😆 :smt056

EdGaR
                                    Felhasználó

[quote=”reprodesign”:10syp466]Szeretném a legujabb klubtagok figyelmét felhívni, hogy a Marfű-i kemping bejáratát link
                                      kellő odafigyeléssel közelítsék meg!!! [-X elkapkodni a kanyarodást, mert okozhat meglepetést…. #-o De ha bejutott akkor már :2010_dumaparty.gif :2010_tanc.gif :2010_rohog.gif :2010_ivok_sor2.gif [/quote]
                                      Értem. Úgy gondolod csak lendületből juthatunk be? 😆
                                      :smt217

repi
                                      Adminisztrátor

Kerti!!! Láttalak a jelentkezők között… 👿 de már nem vagy ott.Ne élj vissza a hatalmaddal. 👿

repi
                                        Adminisztrátor

[quote=”somacsek”:2v2f9un9]A bejáratnál útlevél és vámvizsgálat is lesz ja és a zöldkártyákat se felejtsétek otthon :2010_rohog.gif
                                          Bocs Repi ezt nem tudtam kihagyni. :smt056 [/quote]

Ez nem volt vicces… 😆 de az elkobzásban benne vagyok. 🙄 😳

Soma
                                          Felhasználó

[quote=”reprodesign”:364ghlvt]Szeretném a legujabb klubtagok figyelmét felhívni, hogy a Marfű-i kemping bejáratát link
                                            kellő odafigyeléssel közelítsék meg!!! [-X elkapkodni a kanyarodást, mert okozhat meglepetést…. #-o De ha bejutott akkor már :2010_dumaparty.gif :2010_tanc.gif :2010_rohog.gif :2010_ivok_sor2.gif [/quote]

A bejáratnál útlevél és vámvizsgálat is lesz ja és a zöldkártyákat se felejtsétek otthon :2010_rohog.gif
                                            Bocs Repi ezt nem tudtam kihagyni. :smt056

repi
                                            Adminisztrátor

Szeretném a legujabb klubtagok figyelmét felhívni, hogy a Marfű-i kemping bejáratát link
                                              kellő odafigyeléssel közelítsék meg!!! [-X elkapkodni a kanyarodást, mert okozhat meglepetést…. #-o De ha bejutott akkor már :2010_dumaparty.gif :2010_tanc.gif :2010_rohog.gif :2010_ivok_sor2.gif

EdGaR
                                              Felhasználó

Szia DEP, nem láttalak a martfűi jelentkezési lapon :2010_nemtom.gif

repi
                                                Adminisztrátor

[quote=”GaborApa”:3obbv90q]:oops: javítottam 😳 [/quote]

:2010_igen_jeee.gif Én is figyelek… 😆

GaborApa
                                                  Felhasználó

[quote=”reprodesign”:3ff57wx2]:smt217 Mi LAKÓAUTÓVAL Megyünk akkor??? 😆 [/quote]
                                                    😳 javítottam 😳

Névtelen

[quote=”reprodesign”:ktin4szw]:smt217 Mi LAKÓAUTÓVAL Megyünk akkor??? 😆 [/quote]
                                                      Akkor kapsz 1 nap kedvezményt 😀 /persze 2 nap a kempingben/

repi
                                                      Adminisztrátor

[quote=”GaborApa”:5qp091pm]Tehát:
                                                        Lakókocsival, 😆 [/quote]

:smt217 Mi LAKÓAUTÓVAL Megyünk akkor??? 😆

25 hozzászólás megtekintése - 251-275 / 325

You must be logged in to reply to this topic.