Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Találkozó: 2010 április 16-18. Martfű, szezonnyitó.

Legutóbb frissítette repi 15 years, 2 months telt el
42angok
325 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    GaborApa
    Felhasználó

Eldőlt a szezonnyitó időpontja, így hát nyílik is a topik.
      A dátumot mindenki vésse be a naptárba.

Aki már volt, tudja mi vár rá. Aki még nem, itt kérdezhet bátran.

————————————————————-
      KITŰZŐ:
      Mivel várhatóan sokan leszünk és sok új klubtag is jön, ezért ismét csinálunk felhasználói névvel ellátott kitűzőket.
      A felhasználói név alatt hagyunk helyet, hogy oda lehessen írni ha valaki azt szeretné, ha máshogy szólítanák, mint a regisztrációs neve.

Pl.:
      hsx2000
      Dezső

vagy ha valaki családtag.

Pl.:
      Reprodesign
      Ildi

Így mindenkiről tudhatjuk, hogy a fórumon milyen nevet használ, de azt is hogy hogyan szólítsuk, vagy hogy kihez tartozik.
      Akinek már van ilyen az ne felejtse otthon, akinek pedig nincs, vagy elvesztette az a jelentkezési lapon jelezheti.

————————————————————

Elkészült a jelentkezési lap ide kattintva teszteljétek!
      😆

———————————————————–
      A Martfű kempingtől kapott kedvezmény, az hogy a második nap ajándék, vagyis a két éjszaka helyett csak egyet kell fizetni.
      Aki lakóautó nélkül tud csak jönni, foglalhat szállást a kemping apartmanjaiban, vagy a szállóban. A kemping elérhetősége és egyéb információk a http://www.martfu-turizmus.hu honlapon, vagy a 06-56/452-416 telefonszámon.

————————————————————-

Lakóautóhely: 1.200.-/éj 1.200,-/2 éj
      Személydíj
      6 éves kor alatt grátisz
      6-14 éves 600,-/éj 600,-/2 éj
      14-18 éves 900,-/éj 900,-/2 éj
      18 éves kor felett1.200,-/éj 1.200,-/2éj
      Kutya 800,-/éj 800,-/2 éj

———————————————————–
      A lakóautós bowlingbajnokság Fecsi vezetésével, szombaton 11-13 h-ig zajlik két pályán.
      Aki játszani szeretne, 3/4 11-kor gyülekezzen a pályáknál, ahol megalakulnak a 2-3-4 fős csapatok. Kezdők és gyerekek is menjenek bátran. Ez csak játék.
      Akik még életükben nem bowlingoztak, azoknak Fecsi megmutatja, hogy kell
      😆

————————————————————

A kempingben a parcellák közötti út, és minden parcellának az egyik fele gyepráccsal van erősítve. A parcellák másik fele sima fű.
      A füves rész is elég masszív, de most a több napos esőzéstől felázhatott a talaj.
      Mindenki figyeljen arra, hogy a lakóval gyeprácson álljon, nehogy megsüllyedjen.
      Mivel elég szépen lett kialakítva, ezért a gyeprács nem feltűnő, alig látszik.

• Szerző
      Válasz
      repi
      Adminisztrátor

[quote=”somacsek”:m4v5485p]
        A Repinek meg nem adok belőle(CSAK) BIBIBi :smt018 [/quote]

Ebben biztos vagy ? 😯 😆

repi
        Adminisztrátor

[quote=”EdGaR”:1svlyzmv]Most már én is kíváncsi lettem rá 😆 [/quote]

Nem baj ha kiváncsi vagy mert akkor tutti ott leszel Jeli-be. 😆 az eredeti recept alapján készített és faszénen sütött mics az páratlan mint íz-illat világában.Gondolom egész Jeli lakossága szimatolni fog… 😆 a levegőben ezért kellő biztonsággal fogjuk a sütését kezelni. 😆

Soma
          Felhasználó

[quote=”GaborApa”:2jr5fb2r]Erre a kajára már nem emlékszel?
            Igaz, nem lisztből volt 😆 [/quote]

Kösz főnök de én erről lemaradtam de nagyon jól néz ki ezt megfogom itthon csinálni.
            A Repinek meg nem adok belőle(CSAK) BIBIBi :smt018

EdGaR
            Felhasználó

[quote=”GaborApa”:3n8p7u2l]Sajnos a lakóautó (mint tömegpont), mozgási energiája munkát végez, a recepció épületén. Ennek szummálya a statikus változás a recepció ereszcsatornájában és az alkóvban. 😥

Van még egy lehetőség: amikor a mozgásban lévő tömegpont elhalad a statikus test mellett, kölcsönhatás nélkül.
              Ebben az esetben az egymásra ható erők eredője zéró, nem lép fel kölcsönhatás, és az eredmény, hogy… ilyenkor Te is sokkal jobban érzed magad a bulin. 😆

Szerintem is, inkább csináld úgy, ahogy Soma végül javasolta:lol:[/quote]

Na most, ha ezek után mégis fennakadok a kapun… na az a ciki…
              Tudtam, hogy a saját kardomba fogok dőlni :2010_rohog.gif

EdGaR
              Felhasználó

[quote=”somacsek”:35rdka8s]Lehet hogy furi kérdés de elmondaná valaki hogy mi az a MICS.
                #-o 😆 [/quote]

Most már én is kíváncsi lettem rá 😆

GaborApa
                Felhasználó

[quote=”somacsek”:2ad6r1c8]Lehet hogy furi kérdés de elmondaná valaki hogy mi az a MICS.
                  #-o 😆 [/quote]

Erre a kajára már nem emlékszel?
                  Igaz, nem lisztből volt 😆

repi
                  Adminisztrátor

[quote=”miska”:mf9lhia3]Nem értem. #-o Repi csiga a réten? :smt217 Nem az autópályán? 😆 [/quote]

Nem lassú inkább nyugodt és kiegyensúlyozott…. :sml201

repi
                    Adminisztrátor

[quote=”somacsek”:gzi31t3k]Lehet hogy furi kérdés de elmondaná valaki hogy mi az a MICS.
                      #-o 😆 [/quote]

:2010_nevet3.gif ez gáz Soma! De majd Rlacika elmagyarázza! 😆

Soma
                      Felhasználó

[quote=”miska”:2kb49msk]Nem értem. #-o Repi csiga a réten? :smt217 Nem az autópályán? 😆 [/quote]

Igen néha annak álcázza magát és vissza húzódik a házába :2010_coffee.gif :2010_rohog.gif

Soma
                        Felhasználó

[quote=”reprodesign”:2e5p5rsh]Lacika??? micset hozol???? 😳 😳 teljesen rá van gerjedve a nyálkahártyám. 😆 😉 mondjuk cseráélhetünk 1 kg mics 2 kg serés tarja??? 😉 [/quote]

Lehet hogy furi kérdés de elmondaná valaki hogy mi az a MICS.
                          #-o 😆

Névtelen

[quote=”GaborApa”:2vfzsw8y]Szerintem azt írta, hogy „mint csiga megy a réten” 🙄
                            8) [/quote]
                            Nem értem. #-o Repi csiga a réten? :smt217 Nem az autópályán? 😆

GaborApa
                            Felhasználó

[quote=”reprodesign”:2zzmfltb]Értem ééén „mint a repi” :smt056 [/quote]
                              Szerintem azt írta, hogy „mint csiga megy a réten” 🙄
                              8)

repi
                              Adminisztrátor

[quote=”via”:1gcas36l]Via 64 hozzá szólás. 😛 [/quote]

Értem ééén „mint a repi” :smt056

via
                                Felhasználó

[quote=”reprodesign”:k8kltbjm]Na ezt jól át kell gondolni =D> =D> tanár úr!

Végül is Soma, hogy javasolta????[/quote]

Via 64 hozzá szólás. 😛

repi
                                  Adminisztrátor

[quote=”GaborApa”:2n2m0iab]Sajnos a lakóautó (mint tömegpont), mozgási energiája munkát végez, a recepció épületén. Ennek szummálya a statikus változás a recepció ereszcsatornájában és az alkóvban. 😥

Van még egy lehetőség: amikor a mozgásban lévő tömegpont elhalad a statikus test mellett, kölcsönhatás nélkül.
                                    Ebben az esetben az egymásra ható erők eredője zéró, nem lép fel kölcsönhatás, és az eredmény, hogy… ilyenkor Te is sokkal jobban érzed magad a bulin. 😆

Szerintem is, inkább csináld úgy, ahogy Soma végül javasolta:lol:[/quote]

Na ezt jól át kell gondolni =D> =D> tanár úr!

Végül is Soma, hogy javasolata????

repi
                                    Adminisztrátor

[quote=”somacsek”:2o3xmopx]Á dehogy a kolléga félre értette nem ő fog vizsgálódni.Mi fogjuk őt. 👿 😆 [/quote]

Soma! Akit ki akarsz vizsgálni ő a barátom barátja…érted? tehát a barátunk. 😆 Szerintem meggyőzzük és megosszuk… 😆 😆 tudod…önként és dalolva =D> 😆

Brigi
                                      Felhasználó

[quote=”rlacika”:45kmxogu]Persze hogy hozok…de csak Jeli-re 😀 mert Martfű az idén kimarad. Vagy ott nem szabad grilezni? 🙄 [/quote]
                                        Természetesen Jeliben is lehet grillezni, a mics pedig tényleg remek kaja.

Soma
                                        Felhasználó

[quote=”reprodesign”:3m0bv2a9]Soma! ezt buktuk! 😆 osztozkodni kell…. 😳 [/quote]

Á dehogy a kolléga félre értette nem ő fog vizsgálódni.Mi fogjuk őt. 👿 😆

Névtelen

[quote=”GaborApa”:3zb3kxk3]Nézd meg jobban! Ott van a tetején. 8) [/quote]
                                            Ok! 😆 Szemüveggel sokkal jobban látok :2010_nem_guluszem.gif Már azt hittem, hogy nem fogunk F1-et
                                            nézni együtt. :2010_ivok_sor2.gif

totya
                                            Felhasználó

[quote=”Kata”:1vzypigk]PótAnyára Nekünk is szükségünk lesz!!! [-o< 😉 [/quote] Ha megfelelek... Juli

rlacika
                                              Felhasználó

[quote=”reprodesign”:3dfvu5gl]Lacika??? micset hozol???? 😳 😳 teljesen rá van gerjedve a nyálkahártyám. 😆 😉 mondjuk cseráélhetünk 1 kg mics 2 kg serés tarja??? 😉 [/quote]
                                                Persze hogy hozok…de csak Jeli-re 😀 mert Martfű az idén kimarad. Vagy ott nem szabad grilezni? 🙄

GaborApa
                                                Felhasználó

[quote=”EdGaR”:25ih679n]Értem. Úgy gondolod csak lendületből juthatunk be? 😆

Sajnos a lakóautó (mint tömegpont), mozgási energiája munkát végez, a recepció épületén. Ennek szummálya a statikus változás a recepció ereszcsatornájában és az alkóvban. 😥

Szerintem is, inkább csináld úgy, ahogy Soma végül javasolta:lol:

Kata
                                                  Felhasználó

[quote=”Dettike”:6sze6eqo]Mi akkor kibérelünk téged, pótanya. 😆 [/quote]

PótAnyára Nekünk is szükségünk lesz!!! [-o< 😉

repi
                                                    Adminisztrátor

[quote=”Gaboca”:1d6jjhta]

vámvizsgálatra jelentkeznék. 😳 [/quote]

Soma! ezt buktuk! 😆 osztozkodni kell…. 😳

GaborApa
                                                      Felhasználó

[quote=”miska”:3taqjgth]Kerti hol vagy? Valaki törölt a jel. lapról. Én ezt :smt214 értem.[/quote]
                                                        Nézd meg jobban! Ott van a tetején. 8)

25 hozzászólás megtekintése - 226-250 / 325

You must be logged in to reply to this topic.