Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Találkozó: 2010. 10. 15-17 Visegrád

Legutóbb frissítette erkac 14 years, 8 months telt el
24angok
132 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    totya
    Felhasználó

Kedves Klubtársak !!!
      Többen jelezték felénk, hogy szivesen eljönnének Visegrádra újból. Felkaptam a telefont és kiderült a lehetőség adott a feltételek nem változtak semmiben /anyagiakban sem/.Az időpont október 15-16-17. Kérem azokat akiket érdekel a dolog jelezze felénk. Aki még nem volt az előző tali nyitásánál megtalálja a részleteket. A tulajnak jövő hét eleji választ igértem!
      Köszönettel: totya

————————————————————
      Az október 15-17-i hétvégére szeretettel várunk mindenkit Visegrád-Mogyoróhegy kempingbe. Az üzemeltetővel megbeszéltük az árat, ami éjszakánként 1500 Ft/lakó.
      Azért, hogy könyebb legyen odatalálni rakok fel pár képet az odavezető útról és a kemping területéről. A tábla Bp.felől van fotózva de Esztergom felől is ugyan ilyen jelzi az utat a hegyre. Bp. felől Visegrád-Szengytgyörgypuszta után van a tábla, Egom felől Visegrádon áthaladva, a kőkapu után találjátok a táblát.

A programokról már sokmindent írtunk már, pl: bob, vadaskert, játszóterek, Vár, salamon-torony, lovaglás, gyepsí, canopy, minigolf, stb.
      http://www.visegradsipalya.hu/
      http://www.canopy.hu/index_hu.php
      http://www.bobozas.hu/visegrad/index.php
      http://www.parkerdo.hu/erdeimuvelodeshaza/progr.html

————————————————————

Képek az odajutásról

• Szerző
      Válasz
      Soma
      Felhasználó

[quote=”sztakandi”:3cf191m0]Esküvő is lesz Visegrádon ? a Soma-é ?
        Király, tényleg nagy buli kezd kerekedni…
        B :-({|= :-({|= [/quote]

Bali!
        Te is rossz Topikot nézel,nyitottál. 😆

Gaboca
        Felhasználó

[quote=”Tomy”:owpmii0g]Hát, még nem is főzött senki, de Gabóca már kóstolgat {engem}! :smt021

Úgy látom enni már van mit bőven, lehet jó ötlet lenne 1 bográcsnyi forralt bort gyártani? Na Gabóca, Repi ehhez mit szóltok?[/quote]

Kedves Barátom, Tomy ! :smt068

A forralt borban benne vagyok =D> Én hozom a poharat, szedőkanalat és a….. tűzet is csiholom ::favágás

Én a forralt bor előtt készítenék egy marhalábszárpörit :grill :grill

LMC
          Felhasználó

[quote=”sztakandi”:1g14so7y]Esküvő is lesz Visegrádon ? a Soma-é ?
            B :-({|= :-({|= [/quote]

Húúúúúú, rossz topikot nyitottam 🙄 😆

András

sztakandi
            Felhasználó

[quote=”Soma”:3sfckn2c]Én az :2010_eskuvo.gif gondoltam [/quote]

Esküvő is lesz Visegrádon ? a Soma-é ?
              B :-({|= :-({|=

Soma
              Felhasználó

[quote=”GaborApa”:1w2mkj2t]Ilyet neveltetésemből adódóan sem tennék. De Te vigyázz [-X sose kényszeríts egy nőt hazugságra,
                mert még belejön.

Viszont az a legyes téma sokkal érdekesebb.
                Ilyet én nem tudnék.
                :-k
                Az hogy is van?
                Neked tényleg olyan kicsi?
                :2010_nem_guluszem.gif [/quote]

Én az :2010_eskuvo.gif gondoltam amiről lehet érdeklődni.Miért te mire gondoltál #-o
                A másik témára nem válaszolok mert megint komolytalan vagy 😆
                Ezt a fórumot 18 alattiak is olvassák de ha kitéped a légy szárnyait sokkal könnyebb.De ne menjünk bele mert vizuális típus vagyok. #-o 😮 Ja és nem akarom reklámozni,hogy mekkora VONGOT hordok a gatyába :2010_igen_hurra.gif

riviera
                Felhasználó

[quote=”Soma”:3nz3zz18]Mint már írtam Papi a Szilvitől érdeklődjetek,persze nem a legyekről. 😉

A másik prokjekt nem rajtam múlott :2010_eskuvo.gif ,én mindent megpróbáltam még a lehetetlent is.
                  De a legutóbbi talin is kijelentette a nagyközönség előtt hogy alkalmatlan vagyok férjnek 😆 .Csak maradjak meg a pasijának.Hát így jártam. #-o [/quote]

Mikor Soma ezt elmesélte,ugy megsajnáltam,hogy megint kosarat kapott. 😉 Ez már nem is kosár,hanem egy nagy szatyor.
                  Azzal vigasztaltam Somát,hogy :2010_eskuvo.gif
                  nélkül is nagyon szeretjük. :2010_igen_kezfogas.gif

Editke

GaborApa
                  Felhasználó

[quote=”Soma”:1ocako6h]…a Szilvitől érdeklődjetek…[/quote]
                    Ilyet neveltetésemből adódóan sem tennék. De Te vigyázz [-X sose kényszeríts egy nőt hazugságra,
                    mert még belejön.

Viszont az a legyes téma sokkal érdekesebb.
                    Ilyet én nem tudnék.
                    Az hogy is van?
                    Neked tényleg olyan kicsi?
                    :2010_nem_guluszem.gif

Soma
                    Felhasználó

[quote=”GaborApa”:5d53h676]Miért örül Szilvi annak, hogy Te röpködő legyeket hajKURászol?

Mellesleg #-o , mi ujság a másik projekttel? :2010_eskuvo.gif
                      :2010_nevet.gif [/quote]

Mint már írtam Papi a Szilvitől érdeklődjetek,persze nem a legyekről. 😉

A másik prokjekt nem rajtam múlott :2010_eskuvo.gif ,én mindent megpróbáltam még a lehetetlent is.
                      De a legutóbbi talin is kijelentette a nagyközönség előtt hogy alkalmatlan vagyok férjnek 😆 .Csak maradjak meg a pasijának.Hát így jártam. #-o

GaborApa
                      Felhasználó

[quote=”Soma”:2okfi0i2]…Ja és egyébként még a legyet is reptében. :2010_nem_guluszem.gif
                        De erről érdeklődj a Szilvinél. :smt211 :2010_igen_hurra.gif [/quote]

Miért örül Szilvi annak, hogy Te röpködő legyeket hajKURászol?

Mellesleg #-o , mi ujság a másik projekttel? :2010_eskuvo.gif
                        :2010_nevet.gif

eva54
                        Felhasználó

[quote=”EdGaR”:11qqbb7r]Akkor most kitegyem a tollasütőket, vagy hagyjam a lakóban? :smt217 [/quote]

Köszi, de még nem tudom, de mihelyt döntés születik megírom.

GaborApa
                          Felhasználó

[quote=”repro”:1u674622]…Repi csülök pörit,…[/quote]
                            🙄 Most akkor repro vagy Repi?
                            Nem bírom én már követni ezt a sok névváltozást. :2010_nemtom.gif

Lehet, hogy hétvégétől én is átkeresztelkedem.
                            Mivel ződ a lakóautóm alja, mondjuk green-re
                            :smt030

Ezúton megkérjük GáborApát hozza el a nagy bográcsát. 😆

Velem csak szombat estére érne oda, de ha beugrik érte valaki, szívesen odaadom.
                            + a nagy grillsütőt is, ha kell.

FLaci
                            Felhasználó

A kaja mennyiségét látván igazából hány napos lesz az összejövetel
                              :smt217 :palacsinta1 :grill ::pizza ::piknik
                              látom előre a végét ::merleg

Névtelen

[quote=”LMC”:3jkpluxf]Ha, tárcsát hoz valaki, szivesen bevállalom, a bundás kenyér sütését, reggelire.
                                Kenyeret-tojást összedobjuk 😉

András[/quote]
                                A tárcsa, meg a palack már bent van a lakóban.(szeretem a bundás kenyeret 😆 )

Tomy
                                Felhasználó

[quote=”Gaboca”:3sc1jpny]Én próbálom kedves barátomat Tomy-t 😆 is valami finomságra ösztökélni, de állandóan valami tokmánykulcsot és előtolást emleget :smt021

Nem akarom senkinek elvenni a kenyerét, de szívesen (ki)segítek a főzésnél. :palacsinta1
                                  Már csak a menüt kellen meg/ki/be :2010_nemtom.gif beszélnünk!!![/quote]

Hát, még nem is főzött senki, de Gabóca már kóstolgat {engem}! :smt021

Úgy látom enni már van mit bőven, lehet jó ötlet lenne 1 bográcsnyi forralt bort gyártani? Na Gabóca, Repi ehhez mit szóltok?

EdGaR
                                  Felhasználó

[quote=”Jamesz”:3olfz7gz]
                                    ( elírás ….nem kék…hanem pékvérű )[/quote] :2010_rohog.gif

EdGaR
                                    Felhasználó

[quote=”eva54″:2m2edggk]Ugy néz ki, hogy pénteken mi is el tudunk menni, de sajnos 😥 szombat reggel el kell jönnünk. Még nem tudom a létszámot, azért nem jelentkeztünk. A pénteki vacsorához mit vigyünk?[/quote]
                                      Akkor most kitegyem a tollasütőket, vagy hagyjam a lakóban? :smt217

Névtelen

[quote=”Soma”:rcll5p9x]Figyi Jami!

Nem olvasod a jelentkezési lapot?
                                        Két hét alatt most három gyerekkel megyek.
                                        Ha ezt utánam tudod csinálni akkor beszélhetünk a férfiassági versenyről. 😆
                                        Ja és egyébként még a legyet is reptében. :2010_nem_guluszem.gif
                                        De erről érdeklődj a Szilvinél. :smt211 :2010_igen_hurra.gif [/quote]

Lizingelt lánygyermek nem számít !!!!
                                        [-X

Csak a kékvérű echte Somacsekekre adunk pontokat !!!
                                        😀

( elírás ….nem kék…hanem pékvérű )

LMC
                                        Felhasználó

[quote=”sztakandi”:1ehrpxad]Ezt már nem bírom tovább tétlenül olvasni, jövünk mi is, és jól érezzük magunkat veletek együtt.
                                          Egy olyan 30-40 tojást (tyúk) mi is hozunk szombaton, no meg persze még 8-at 😆 .
                                          B[/quote] :2010_rohog.gif

András

Névtelen

[quote=”sztakandi”:1oziy7lw]Ezt már nem bírom tovább tétlenül olvasni, jövünk mi is, és jól érezzük magunkat veletek együtt.
                                            Egy olyan 30-40 tojást (tyúk) mi is hozunk szombaton, no meg persze még 8-at 😆 .
                                            B[/quote]
                                            :smt205

repi
                                            Adminisztrátor

[quote=”sztakandi”:b80m5zkv]Ezt már nem bírom tovább tétlenül olvasni, jövünk mi is, és jól érezzük magunkat veletek együtt.
                                              B[/quote]

Hidd el „B” legjobb itthon.Meg a csajok,mákosguba,na meg a Soproni. 😆

Soma
                                              Felhasználó

[quote=”Jamesz”:hadnex3n]Látod Soma …. Edgar karriert csinál a tökei meg a tojásai révén , te meg azzal a pék dologgal , hogy …” puhán tesszük be és keményen vesszük ki ….lassan sereghajtóként állsz a férfiassági versenybe !!!
                                                🙁

Ha én nem lennék ott , talán már te lennél az utolsó !!!!
                                                😀 [/quote]

Figyi Jami!

Nem olvasod a jelentkezési lapot?
                                                Két hét alatt most három gyerekkel megyek.
                                                Ha ezt utánam tudod csinálni akkor beszélhetünk a férfiassági versenyről. 😆
                                                Ja és egyébként még a legyet is reptében. :2010_nem_guluszem.gif
                                                De erről érdeklődj a Szilvinél. :smt211 :2010_igen_hurra.gif

eva54
                                                Felhasználó

Ugy néz ki, hogy pénteken mi is el tudunk menni, de sajnos 😥 szombat reggel el kell jönnünk. Még nem tudom a létszámot, azért nem jelentkeztünk. A pénteki vacsorához mit vigyünk?

sztakandi
                                                  Felhasználó

Ezt már nem bírom tovább tétlenül olvasni, jövünk mi is, és jól érezzük magunkat veletek együtt.
                                                    B

LMC
                                                    Felhasználó

[quote=”EdGaR”:7h9e8gve]5 tálca tojglit kértem az 150 db… aztán beosztjuk 😆
                                                      40-50 fővel számolva lehet, hogy kevés?[/quote]

30-40 tojás BUNDÁSBA-kell ::szakacs_2 a palacsinta2 -ba Flaci tudja 😆

András

EdGaR
                                                      Felhasználó

5 tálca tojglit kértem az 150 db… aztán beosztjuk 😆
                                                        40-50 fővel számolva lehet, hogy kevés?

25 hozzászólás megtekintése - 51-75 / 132

You must be logged in to reply to this topic.