Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Találkozó. 2009 március 19-22 Sárvár

Legutóbb frissítette LMC 16 years, 2 months telt el
28angok
303 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    LMC
    Felhasználó

[quote=”FuredyLaci”:3n7pj4rk]Feküdj vissza aludni úgy is szr az idő 😆
      Addígra kiderül #-o hogy álmodtál 😉 [/quote]

Dolgoznom kell #-o

Sárvár kempinghez mit szóltok, lehet hogy sokan ismeritek, nagyon szinvonalas és szuper a fürdője. :smt217

Az árban benne van a fürdő belépő is.

Aki ismer az tudja hogy én nem ragaszkodom kempinghez, 2 – 3 napot minden lakóautós kibír víz áram nélkül, csak a fűtés a gond még márciusban akinek nincs.

Ha valakit érdekel akkor jelenleg van négy, lehetséges helyszin, amire szavazni lehetne: Cegléd – Makó – Hajdúböszörmény – Sárvár.

Makónak, Hajdúböszörménynek van szervezője, Sárvárt felválalom segítséggel, még Ceglédre kell önkét jelentkező

De még jöhetnek az ötletek 😆

András

Találkozó infó ———————————-

A kemping elég nagy, sokan elférünk, a fürdő nyári bejárattal szemben közelíthető meg, aszfaltos úton a fogadóig, majd egy jobbos a murvás úton, ( 100 méter) a füves területig.
      A kemping , villany csatlakozással ellátva, több oszlopon.
      A vizesblokk kivülről nem, belől viszont szép tiszta, kultúrált, és nagy.

A vizesblokkon belől van wc ürítési lehetőség. A külsőrészen viszont nincs leeresztő ( esetleg vödör, és bevinni az ürítőbe).
      Kemping ár : Lakóautó + 2 fő árammal + adó = 2640 / nap
      Részletesen: http://www.vadkertfogado.hu

A fogadó étterme szép és kultúrált, esetleg akinek szobára lenne szüksége, minél hamarabb foglaljon egyénileg, mert kevés a szoba, a főépületben. http://www.vadkertfogado.hu
      Kétágyas szoba reggelivel 9800 ft. + 320 ft idegenforgalmi adó.

Van lehetőség lovaglásra és kocsikázásra, amit előre egyeztetni kell egyénileg a lovásszal ( Vida Tamás 30/ 6752503 –as telefonon.

Kocsikázás max. 10 fő egy kocsin 6000 ft./ óra
      Futószárazás 2000 ft / 30 perc
      Tereplovaglás 3000 ft / óra

Étkezéssel kapcsolatban: Szombat ebéd 12 – 14 között: Karoldával megbeszéltem, teljes egészében vállalják a pöri elkészítését, kulcsrakészen.( kenyér, tányér,evőeszköz, mindenki hoz)
      Becsületkasszás- meghatározott adag árral ( még nincs kikalkulálva).

Péntek délután közös Tócsni sütés. Két gép a reszelésre Maci és Riviera jóvoltából.
      Van 3 db gázfőzőnk, viszont szükség lenne tárcsára legalább 2 db, a sütéshez.

Még amire nem merek gondolni, az esős talli fedett rész nincs, a szokásos ponyvamegoldást kell alkalmaznunk, ami még nem megoldott.

————————————————————-

Tavaszünnep a Sárvár Nádasdy-várban.

Ijjász verseny és Solymász bemutató akit érdekel, egésznapos műsor

Program:

szombat:

08:00 – Érkezés, nevezés

09:00 – Oltárkészítés, szertűzgyújtás, Himnusz

10:00 – Versenykezdés

13:00 – Verseny vége

13:30 – Solymászat-műsor

14:00 – Vadászkör műsorának kezdete

16:30–17:30 – A Magyar Királyi korona őrzőjének előadása

17:00 – Eredményhirdetés (profi, amatőr)

17:30 – Tavaszünnep szertartás

18:00–19:00 – Regős Jocó

19:30 – Vacsora

21:30–23:30 – Éjszakai lövészet
      ———————————————————–

FONTOS !

Ha megérkeztek és elfoglaljátok a placcot, be kell menni a főépületbe ( FOGADÓ ) és bejelentkezéskor mindenki kap egy mágneskártyát, ami a mosdók bejárati ajtaját nyitja

————————————————————

Jelentkezési lap

• Szerző
      Válasz
      Karollda
      Felhasználó

Esetleg egy nagy kondér lábszárpöri (gyakorlat megvan!) kenyérrel, friss káposztasalival jöhet valamelyik napra?Szavazásra feldobva. :smt217

Karollda
        Felhasználó

Csak azért szólok hozzá, hogy a téma nehogy feledésbe merüljön.Ha nincs műsorváltozás, jövünk.Szerintem Józsefeken, Sándorokon, Gáborokon túl megemlíthetjük a Zoltánokat, Tamásokat is.Gergelyeket csak akkor, ha a szakállukat otthon rázzák. ( esetleg Ildikó, belefér?) 🙄

3hinfo
          Felhasználó

[quote=”GaborApa”:1dgnhyn5]Ugye, nem Gabecra gondoltál [-o< [/quote] Bocs, de szerintem Martfű után, te is elhelyezkednél egy indián törzsnél, mint esőcsináló carázsló! 8) 8) 8) 8)

GaborApa
            Felhasználó

[quote=”LMC”:3irw5zpo]… már csak a száraz napsütéses időt kell valahogy elintézni :smt217 remélem számíthatok rátok 😉 🙂 [/quote]

Ugye, nem Gabecra gondoltál [-o<

riviera
              Felhasználó

[quote=”LMC”:3ieda3bp]Most kaptam a telefont hogy Sárváron a kiskemping, / Vadkert Fogadó Kemping / február 20.-ig karbantartási munkálatok miatt zárva tart.

Tehát csak utánna tudok menni fotózni és a részleteket megbeszélni.

Az időpontunk foglalva 8) már csak a száraz napsütéses időt kell valahogy elintézni :smt217 remélem számíthatok rátok 😉 🙂

András[/quote]

Köszönjük a ténykedésedet. 😀

A száraz, napsütéses idő elintézésében maximálisan számithatsz ránk. 😉

Névtelen

[quote=”LMC”:27aclxl2]Most kaptam a telefont hogy Sárváron a kiskemping, / Vadkert Fogadó Kemping / február 20.-ig karbantartási munkálatok miatt zárva tart.

Az időpontunk foglalva 8) már csak a száraz napsütéses időt kell valahogy elintézni :smt217 remélem számíthatok rátok 😉 🙂

András[/quote]
                  Köszönjük!Megyünk! =D>

LMC
                  Felhasználó

Most kaptam a telefont hogy Sárváron a kiskemping, / Vadkert Fogadó Kemping / február 20.-ig karbantartási munkálatok miatt zárva tart.

András

LMC
                    Felhasználó

[quote=”FuredyLaci”:23cy28xj]Azért mennyivel jobb „Gabec”nek neki biztos van két hete a hosszú útra 😆 😆 [/quote]

Gabec szolgálati úton lesz 😆

András

FLaci
                      Felhasználó

[quote=”LMC”:1awdpxtk]köszönöm, köll a létszám, hogy mind mögögyük 😆

András[/quote]
                        [quote=”LMC”:1awdpxtk]Nem a távolság, két nap kevés az oda vissza úthoz, több pedig nincs [/quote]

[quote=”gabec”:1awdpxtk] Szentem mi is mögyünk.[/quote]

Azért mennyivel jobb „Gabec”nek neki biztos van két hete a hosszú útra 😆 😆

LMC
                        Felhasználó

[quote=”gabec”:2mowucfy]:roll: Szentem mi is mögyünk.[/quote]

köszönöm, köll a létszám, hogy mind mögögyük 😆

András

gabec
                          Felhasználó

🙄 Szentem mi is mögyünk.

3hinfo
                            Felhasználó

[quote=”LMC”:2wmn7724]A kempingben nem tudom, de 200 m-re a 34 fokos medenvéből, nyakig a vízben az tuti 😉 😆

András[/quote]
                              Nem lesz az egy kicsit megrázó élmény?! 🙄 A laptopunk nem vízálló! 😆 [-X

LMC
                              Felhasználó

[quote=”Karollda”:1wd6i9h7]Kedves LMC ! Köszi, hogy bevállaltad a szervezést. [/quote]

Igyekezni fogok, de többet nem tehetek 😆 :smt206

András

LMC
                                Felhasználó

[quote=”3hinfo”:25bub7w1]Na és Wifi van? 8) 8) 8) 8) [/quote]

A kempingben nem tudom, de 200 m-re a 34 fokos medenvéből, nyakig a vízben az tuti 😉 😆

András

Brigi
                                  Felhasználó

[quote=”LMC”:42sy7nyg]Sárvár Vadkert Fogadó Kemping
                                    Mot egyeztettem a kempingel, minden rendben, tudnak fogadni, árak és egyéb tályékoztató a weboldalon.

40 lakóautó elfér[/quote]
                                    Szuper =D> =D> =D> Remélem, hogy megtöltjük a kempinget. 😛

Karollda
                                    Felhasználó

Kedves LMC ! Köszi, hogy bevállaltad a szervezést. A fürdővel ( ha valakit az is érdekel ) kapcsolatban annyit szeretnék mondani, vagyis írni, hogy a szauna rész nem fürdőruhás. 😳 .Nehogy ott érjen mindenkit meglepetés.De adnak egy óriási lepedőt.A fürdőben van egy önkiszolgáló kajálda, szerintem jó áron és elég nagy adagot adnak.A közelben van egy tó, másik oldalon a Rába, és hát a lovarda.

3hinfo
                                      Felhasználó

[quote=”LMC”:3i4o5a6n]Sárvár Vadkert Fogadó Kemping

Mot egyeztettem a kempingel, minden rendben, tudnak fogadni, árak és egyéb tályékoztató a weboldalon.

Aki nem lakóautóval érkezik, és szállást szeretne, az egyénileg vegye fel a kapcsolatot a Vadkert Fogadóval.
                                        A területen murvás utak vannak kialakítva, nem sülyedős 🙂

Az étteremi kapacitás nem nagy, egy szakács dolgozik, csoportos kívánságokat előre kell jelezni, de mindent elkészítenek, ha kérjük.

40 lakóautó elfér

http://www.vadkertfogado.hu/kemping.html

András[/quote]
                                        Na és Wifi van? 8) 8) 8) 8)

LMC
                                        Felhasználó

[quote=”FuredyLaci”:2z842xav]”murvás utak vannak”
                                          :smt209 akkor minek intéztem egy traktort 😆 [/quote]

mert hozzászoktunk és szinte hiányozna 😆 😥

azért hozd el [-o< 🙂 András

FLaci
                                          Felhasználó

[quote=”LMC”:2gthpk20]Sárvár Vadkert Fogadó Kemping

Vadkert Fogadóval.
                                            40 lakóautó elfér
                                            András[/quote]

„murvás utak vannak”
                                            :smt209 akkor minek intéztem egy traktort 😆

LMC
                                            Felhasználó

Sárvár Vadkert Fogadó Kemping

Aki nem lakóautóval érkezik, és szállást szeretne, az egyénileg vegye fel a kapcsolatot a Vadkert Fogadóval.

Az étteremi kapacitás nem nagy, egy szakács dolgozik, csoportos kívánságokat előre kell jelezni, de mindent elkészítenek, ha kérjük.

40 lakóautó elfér

András

Brigi
                                              Felhasználó

[quote=”jozsef”:sl5o6uin]Azt nem tudom,hogy meleget tudok-e hozni,- természetesen kisérlrtet teszek-,de melegítővel annál jobban készülök. :smt030 :smt206 Úgy látom ez a kis kemping lassan meg is tellik 😀 [/quote]
                                                Sok jó ember kis helyen is elfér. Csak a közös összejövetelhez kell helyet hagyni, különben valahogy biztos mindenkinek sikerül helyet szorítani.

Névtelen

[quote=”jozsef”:3t7fpggn]Azt nem tudom,hogy meleget tudok-e hozni,- természetesen kisérlrtet teszek-,de melegítővel annál jobban készülök. :smt030 :smt206 Úgy látom ez a kis kemping lassan meg is tellik 😀 [/quote]

Kedves József!

Semmi baj, ha nem hozol meleget! Ha jó lesz a buli, akkor úgysem fogunk fázni! Márpedig, ahogy elnézem a csapatot biztosan jól fogjuk érezni magunkat! :smt206 :smt030

jozsef
                                                  Felhasználó

Azt nem tudom,hogy meleget tudok-e hozni,- természetesen kisérlrtet teszek-,de melegítővel annál jobban készülök. :smt030 :smt206 Úgy látom ez a kis kemping lassan meg is tellik 😀

Névtelen

Sárvár az nagyon klassz hely! Ha lehet, akkor mi is megyünk.

Soma
                                                      Felhasználó

Gondolom még 20-a sem késő a Jócikat köszönteni :smt030 .
                                                        Mert mi akkor mennénk. 😆

25 hozzászólás megtekintése - 251-275 / 303

You must be logged in to reply to this topic.